LiquidVPN Review

Låt oss börja vår LiquidVPN-granskning med lite historia om företaget. LiquidVPN grundades 2013 av Dave Cox, en nätverksingenjör med mer än 15 års erfarenhet av att arbeta i några av de mest avancerade privata datacentren i USA. De är inte en av de äldsta eller största VPN-leverantörerna i rymden. De har faktiskt uttalat att deras mål inte är kvantitet utan snarare kvalitet när det gäller utbyggnad av deras VPN-nätinfrastruktur. De vägrar kompromissa när det gäller deras användares integritet och deras säkerhet. Därför har LiquidVPN upprättat en basuppsättning av krav för integritet, nätneutralitet, användningsprincip, hårdvara, redundans, trafik, peering och bandbredd som datacenter måste uppfylla innan de kommer att överväga att lägga till servrar där. Följaktligen är de en ganska liten VPN-tjänst med en liten kärna av serverkluster belägna på strategiska platser runt om i världen.


LiquidVPN Review

LiquidVPN-teamet är stolta över kundservicen och säger att de flesta frågor hanteras inom 30 minuter såvida de inte säger det, “de små timmarna på morgonen”, då kan det ta några timmar. LiquidVPN är tekniskt innovativt genom att det stöder flera VPN-tunneltopologier inklusive “Modulering IPs” som vi kommer att undersöka senare. Slutligen är LiquidVPN en framtänkande tjänst. Detta bevisas av deras experiment med de icke-National Institute of Standards and Technology (NIST) krypteringsalgoritmer som Camellia-256-CBC för OpenVPN-protokollet på ett par av dess platser.

Prissättning och specialerbjudanden

Prisstruktur för LiquidVPN är annorlunda än de flesta VPN: er genom att de prissätter sin tjänst på antalet samtidiga anslutningar till deras nätverk. De kallar sina erbjudanden: SideKick som tillåter två samtidiga anslutningar; Road Warrior som tillåter fyra, och Ultimate som tillåter åtta. Som de flesta VPN-leverantörer erbjuder de rabatter för alla sina planer om du prenumererar på längre tid. LiquidVPN erbjuder alla sina planer i två löptider: en månad och ett år.

LiquidVPN-prissättning

Som du kan se ovan marknadsför LiquidVPN sin SideKick-plan för $ 7,00 per månad och $ 57,00 per vilket innebär att du kan spara $ 27,00 eller cirka 32% köpa anmälan för ett års tjänst. Även om Ultimate-planen har potential att spara dig över 50% rabatt på månadspriset, behöver bara en liten mängd elanvändare faktiskt behöva så många samtidiga anslutningar. Därför verkar “sweet spot” för LiquidVPN-tjänsten vara Road Warrior-planen. Om du registrerar dig för ett år av detta paket sparar du $ 51,00 eller cirka 42,5% av månadspriset. Njut av obegränsat VPN med fyra samtidiga anslutningar från bara 5,75 dollar per månad.

LiquidVPN-tjänsten ger dig obegränsad tillgång till cirka 44 servrar i 9 olika länder. Du har tillgång till några av de mest robusta krypteringsalgoritmerna för att skydda och säkra all din Internet-trafik. Du kommer också att kunna välja mellan deras fyra typer av IP-tunnelanslutningar för att bestämma din nivå av anonymitet när du surfar på Internet. Dessutom har du tillgång till deras privata krypterade, noll-loggning LiquidDNS-tjänst. Genom att använda LiquidDNS-tjänsten kan du komma åt deras betafunktion som gör att du kan njuta av många olika amerikanska och brittiska ångtjänster från någon av deras VPN-platser.

LiquidVPN accepterar många olika betalningsalternativ inklusive Bitcoin, kreditkort och PayPal. De kreditkort som accepterar inkluderar Visa, Mastercard, Discover American Express, JCB, EnRoute, Diners Club, Visa Debit och Visa Electron. Betalningen sker i amerikanska dollar. Att betala med hjälp av Bitcoin kommer att ge dig mer anonymitet.

Prövningsperiod för riskfri

Även om LiquidVPN inte erbjuder en kostnadsfri testversion för någon av deras tjänster, har de en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti. Detta ger dig tid att granska tjänsten och se om den passar dig. Om du inte är nöjd med deras tjänst av någon anledning, kommer de gärna att återbetala din prenumerationsavgift inom de första sju dagarna av tjänsten. För att få en återbetalning måste du först avbryta din tjänst och sedan skicka en biljett till faktureringsavdelningen. Återbetalning beviljas endast inom sju dagar efter betalning för tjänster om du inte har använt ett orimligt antal resurser innan du begär återbetalningen. Denna sista del, “orimlig mängd resurser”, från deras ToS skulle kunna göras tydligare.

Besök LiquidVPN

Funktioner i LiquidVPN-tjänsten

LiquidVPNs tjänst inkluderar åtkomst till 44 servrar i 16 städer fördelade på 9 olika länder med tillgång till över 2000 offentliga IP-adresser. De som prenumererar på sin VPN-tjänst kommer också att kunna använda sin LiquidDNS. LiquidDNS är LiquidVPNs krypterade, noll-logga smarta DNS-tjänst. Det är en privat DNS-tjänst som ägs och drivs 100% av LiquidVPN och görs enbart tillgänglig för LiquidVPN-abonnenter. Detta gör att du kan utföra krypterade sökfrågor med noll loggning. Detta kan hjälpa dig att skydda dig mot oönskad marknadsföring, regeringscensur av webbplatser som Twitter och YouTube och skadlig phishing.

Att använda sina LiquidDNS-servrar för alla dina surfningar på Internet kommer inte bara att öka din integritet utan också låta dig komma åt deras nya betatjänst som låter dig titta på strömmande medier från USA och Storbritannien från någon av deras VPN-serverplatser utan att behöva ansluta till en server i ett av dessa respektive länder.

En annan funktion som LiquidVPN-tjänsten erbjuder är möjligheten att välja vilken typ av IP-anslutning som används i VPN-tunnelanslutningen. De val du kan göra är följande:

 • Delad IP – allmän topologi som används av de flesta VPN: er
  • Det är standard för alla VPN-protokoll: OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTP
  • Anslutningar skyddas av en NAT-brandvägg (Network Address Translation)
  • Rekommenderas för enheter som inte har en brandvägg som smartphones och surfplattor eller åtkomst till Wi-FI-hotspots som din lokala restaurang
  • Ger viss grad av anonymitet eftersom IP: er delas mellan andra LiquidVPN-användare
 • Offentlig IP – ger en dynamiskt tilldelad offentlig IP-adress per användarsession
  • Adresser går tillbaka till poolen efter användning för att tilldelas till andra användare
  • Rekommenderas för daglig surfning, P2P-nedladdning, spel, VOIP och andra allmänna aktiviteter.
  • Mindre sekretess eftersom trafiken kan spåras tillbaka till IP-adressen och bara du är på den
  • Ocensurerad tillgång till det öppna Internet med alla portar men port 25 öppen
 • Modulering av IP – Den offentliga IP-moduleringen med varje ny begäran om åtkomst till en internettjänst … dvs. ladda en bild, ändrar webbplatssidan, klicka på en länk, eller etc.
  • Använder delade IP: er
  • Anslutningen är 20-40% långsammare än andra VPN-anslutningar på grund av extra overhead
  • Ger den största anonymiteten eftersom det är praktiskt taget omöjligt för någon att spåra
  • Fungerar inte med alla webbplatser som du kanske vill besöka
 • Dedikerad IP – En offentlig IP-adress tilldelas bara dig och den ändras aldrig
  • Kräver extra installation från din sida för att öppna och stänga portar
  • Ger ingen anonymitet eftersom trafiken kan spåras direkt tillbaka till den offentliga IP-adressen som bara du har tillgång till
  • Använd endast om du behöver en IP-adress som inte ändras

Den sista funktionen i LiquidVPN-tjänsten är den utmärkta säkerheten som den krypterar. Tjänsten stöder OpenVPN (UDP / TCP), SSTP, L2TP / IPsec och PPTP-protokoll. PPTP-protokollet som använder 128-bitars MPPE har den lägsta krypteringen och anses i allmänhet endast vara användbar när hastighet är ditt mål och inte säkerhet eller om inget annat protokoll är tillgängligt för din enhet. LiquidVPN använder AES-kryptering för sin SSTP, som mestadels är för Windows och kan slå igenom de flesta brandväggar. Deras L2TP / IPsec-protokoll använder AES 256-bitars kryptering och är bra för mobila enheter som har inbyggt stöd för det. Slutligen använder deras OpenVPN-krypteringsimplementering CBC 256-bitars AES med 4096-bitars RSA-nyckel och Camellia-256-CBC där det finns tillgängligt. Detta innebär att du kan hitta en VPN-anslutning som passar dina säkerhetsbehov.

Besök LiquidVPN

LiquidVPN-nätverks- och serverplatser

LiquidVPNs nätverk inkluderar åtkomst till 44 servrar i 16 städer fördelade på 9 olika länder med tillgång till över 2000 offentliga IP-adresser.

LänderStäder ProtokollLogpolicy
916OpenVPN TCP / UDP, SSTP, L2TP / IPsec, PPTPInga loggar

Listan över länder och städer som LiquidVPN har VPN-servrar i är en kort och innehåller följande:

 • kanada – Toronto, ON
 • Tyskland – Frankfurt
 • nederländerna – Alblasserdam; Amsterdam; Rotterdam
 • Romanien – Bukarest
 • Singapore – Singapore
 • Sverige – Stockholm
 • schweiz – Zürich
 • Storbritannien – Manchester
 • Förenta staterna – Chicago, IL; Kansas City, MO; Los Angelas, Kalifornien; Manassas, VA; Miami, FL; Piscataway, NJ

Även om LiquidVPN kanske inte har antalet servrar som vissa VPN-leverantörer gör, försöker de kompensera det för kvaliteten och strategiska placeringen av servrarna i deras nätverk. Varje server i deras nätverk har en dedikerad 1 Gbps-port för att ge dig en av de snabbaste möjliga anslutningarna till Internet. Alla platser i deras nätverk har servrar som stöder delad IP-adressering. De har servrar på alla platser som stöder alla VPN-protokoll: OpenVPN, SSTP, L2TP / IPsec och PPTP. För närvarande har de klientprogramvara för Windows och Mac OS X. De har också en Android-app i beta. De har guider i sin kunskapsbas för att hjälpa prenumeranter manuellt att installera sin tjänst med alla protokoll som stöds på Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android, DD-WRT-routrar och andra enheter. Utöver dessa grundläggande krav, erbjuder LiquidVPN-nätverk servrar som är DDoS-skyddade till 20 Gbps, servrar optimerade för P2P och servrar med 10 Gbps-portar som är strategiskt placerade för att förbättra deras nätverksprestanda.

Besök LiquidVPN

Sekretess och säkerhet

Även om LiquidVPN är baserat i USA, har de en strikt Ingen logg integritetspolicy. De loggar inga användningsdata från sina VPN-användare. De behåller bara den information som krävs för att kunna driva sin tjänst. Med sina egna ord:

LiquidVPN skulle välja att frivilligt stänga av hela eller hela sitt nätverk och flytta till en annan jurisdiktion eller stänga helt innan det tillåter att ett intrång i din integritet inträffar. Vi kommer att offentliggöra förfrågningar om information om våra användare och LiquidVPN-nätverket. Vi tillhandahåller en veckovis Warrant Canary som garanterar att varje begäran om mottagen information har gjorts allmänt tillgänglig.

LiquidVPN har inga sessionloggar. De webbplatser du besöker och vilken typ av data du skickar / tar emot är ditt företag. Vi övervakar inte den här typen av trafik. Sessionsdata lagras eller registreras aldrig, dina internetdata och användarskydd är vårt viktigaste problem.

Deras integritetspolicy, liksom det öppna sättet att de hanterar begäran om information genom att publicera dem offentligt och alla åtgärder som vidtagits, är ett bevis på deras hängivenhet till din integritet. De accepterar också betalningar med Bitcoin för att hjälpa dig att skydda din integritet och anonymitet ännu mer när de använder deras tjänst.

LiquidVPN har också gett säkerheten för din internettrafik och surfvanor. De erbjuder support för följande VPN-protokoll inklusive OpenVPN (TCP / UDP), SSTP, L2TP / IPsec och PPTP. Detta kan hjälpa dig att kryptera all din onlinetrafik och säkra den från nyfikna ögon. LiquidVPN-klienter använder OpenVPN-protokollet med CBC 256-bitars AES med 4096-bitars RSA-nyckel eller Camellia-256-CBC-chiprar som ger dig några av de bästa krypteringsskydd som finns i branschen.

OpenVPN är det säkraste av VPN-protokollen. Det är ett mycket mångsidigt protokoll som nu har stöd för de flesta typer av enheter. L2TP / IPsec är ett utmärkt val för mobila enheter som iOS eftersom de flesta naturligtvis stöder och gör det är lätt att konfigurera även om det kan vara lite långsammare än vissa andra protokoll. Deras L2TP / IPsec-implementering använder AES-256 bit. De erbjuder också support för SSTP som främst är för Windows och gör att du kan skala de flesta brandväggar. Inklusive stöd för PPTP-protokollet som har utbrett plattformsstöd är lätt att installera och snabbt på grund av dess låga nivåkryptering gör det möjligt för dem att stödja ännu fler enheter. Det är ett populärt val för streaming media där säkerhet inte är din största oro.

Genom att ge stöd för fyra olika OpenVPN-tunneltopologier kan du säkra din onlinetrafik och själv bestämma hur anonym du vill vara när du surfar på Internet. Att använda modulerande IP: er kan göra dina internetvanor praktiskt taget inte spårbara. LiquidVPN har guider som hjälper till att installera den på många olika typer av enheter med alla protokoll som de stöder. De tillhandahåller även guider för att konfigurera sin tjänst med DD-WRT-routrar. De har till och med en guide för att använda sin tjänst med PFSense-programvara.

Besök LiquidVPN

Hands-On Testing

Vi avslutar vår LiquidVPN-granskning med några händer på tester av deras klientprogramvara för att se hur lätt det är att konfigurera och använda, samt testa dess totala prestanda. Jag vill börja med att säga att LiquidVPN fungerade bra i vårt hastighetstest. LiquidVPN har anpassad klientprogramvara för både Windows och Mac och en just släppt beta-app för Android-enheter. De ger steg-för-steg-guider för att konfigurera sin tjänst med olika protokoll på andra typer av enheter som iOS, Android och andra mobila enheter. De har också guider för att använda sin tjänst med Linux- och DD-WRT-routrar.

Ansluter från Windows

LiquidVPN har en anpassad klient för Windows som låter dig ansluta till valfri server i deras nätverk med hjälp av OpenVPN-protokollet. Du kan ladda ner klienten från deras webbplats. Vid installationen av klienten ser du ett par installationsskärmar. Den första låter dig skapa en skrivbordsikon för LiquidVPN och köra klienten när installationen är klar. Den andra kommer att installera OpenVPN TAP-drivrutinen för Windows.

Val av LiquidVPN

Om du valde köra klienten när installationen är klar ser du en skärmdump som liknar den första på bilden ovan. Detta är den huvudsakliga anslutningsskärmen för klienten. Precis till höger om den röda anslutningsknappen finns en knapp med Android GPS-platsikonen på. Om du klickar på den här knappen visas en skärmdump som liknar den mittre ovan. Detta är serverns skärm för val av server som låter dig välja vilken server du vill ansluta till. Den här skärmen är indelad i två områden. Det första området på den här skärmen låter dig välja kriterier för ditt serverval som inkluderar följande:

 • Område – Gör att du kan se alla servrar i en viss region
  • Alternativet inkluderar: Alla, Europeiska unionen, Nordamerika, Asien, Östeuropa
 • Protokoll – Låter dig välja det protokoll som används för din anslutning
  • Alternativen inkluderar: OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, PPTP
 • Topologi – Låter dig välja din IP-anslutningstyp som låter dig styra graden av din anonymitet
  • Alternativen inkluderar Delad, Offentlig, Moulating, Dedicated
 • favoriter – Gör att du bara kan visa sparade favoritservrar

Den andra delen av serverns valskärm visar servrarna som passar de valda kriterierna. Om du klickar på cirkelpilarna till höger om pingen visas de senaste latenserna (ping) för de valda åtta i millisekunder. Om du klickar på den röda stjärnan från en viss server kommer den servern att vara en favorit. Den tredje skärmdumpen ovan visar de favoriter som vi har valt. Klicka på Florida-servern med namnet Leesin och väljer den.

LiquidVPN-anslutning

Detta resulterar i en skärmdump som visas längst till vänster i illustrationen ovan. Som du kan se på den här skärmdumpen visas den valda servern Florida, USA [Leesin] på anslutningsknappen under ordet connect. Om du klickar på den här knappen initieras anslutningsprocessen som resulterar i mittbilden ovan med den röda anslutningsknappen ändras till den gula anslutande. Om det här är första gången du ansluter till tjänsten, kommer ett fönster att låta dig ange och spara ditt användarnamn och lösenord. Detta måste avslutas innan anslutningsprocessen startar. Skärmbilden längst till höger visar den slutförda anslutningen. Nu när vi har undersökt hur vi väljer och ansluter till en server med klientprogramvaran, låt oss ta en titt på delar av anslutningsskärmen. Genom att granska dessa delar på den färdiga anslutningsskärmdumpen ovan ser vi följande komponenter:

 • Koppla bort knappen – Om du klickar på detta kommer vi att koppla från oss från den valda servern
 • Servervalsikon – Visas igen när vi kopplar bort från den valda servern
 • Stapeldiagram över överförd data – Visar uppladdnings- och nedladdningshastighet (Mbps) för anslutningen och ett stapeldiagram över sessionen
 • Nuvarande status – Kopplad eller ansluten
 • Aktivera / inaktivera vätskelåsknappen – Windows-versionen av vätskelås använder Windows Filtering Platform API för att göra regler för att helt avskärma din enhet från Internet och öppnar sedan ett hål för att ansluta till en LiquidVPN-server och skapa en krypterad tunnel mellan de två platserna. Detta ger den ultimata dödsomkopplaren eftersom alla försök (skadlig programvara, WebRTC-läcka, DNS-läcka, etc.) att kringgå den krypterade tunneln helt enkelt släpps om du inte har gett den tillstånd att kringgå brandväggen genom inställningsmenyn.
 • Information
  • Aktuell IP-adress – IP-adress tilldelad av servern du för närvarande är ansluten till
  • Timer för aktuell session – tid i sekunder sedan sessionen startade
  • Aktuell topologi och kryptering som används i aktuell anslutning – delad, OpenVPN-256 bit

Besök LiquidVPN

Om du klickar på koppla från i den tredje skärmdumpen ovan kommer du tillbaka till den bortkopplade skärmdumpen som lyste ovan till vänster. Härifrån kan du välja en annan server genom att klicka på serverns ikon som vi har visat tidigare. Annars kan du klicka på växeln i den övre vänstra menyn och välja inställningar. Detta kommer att öppna inställningsmenyn som gör att du kan ändra hur VPN fungerar. Den har tre flikar (från vänster till höger): generellt, avancerat och vätskelås. Fliken för allmänna inställningar har två avsnitt; autentisering och alternativ. Om du fyller i användarnamn och lösenord här kommer det att sparas för framtida serverändringar. Alternativen på fliken allmänna inställningar inkluderar följande:

 • Anslut automatiskt när anslutningen sjunker
 • Anslut automatiskt när LiquidVPN startas
 • Starta LiquidVPN vid systemstart
 • Minimera till facket efter anslutning
 • Sök efter programuppdateringar vid start
 • Inaktivera IPv6

LiquidVPN-klientinställningar

Den andra fliken på inställningsmenyn är den avancerade fliken (visas mittbilden ovan). Den avancerade fliken har två avsnitt. Den första är avsnittet openVPN som innehåller följande två alternativ:

 • OpenVPN-protokoll – Låter dig ändra protokollet från UDP till TCP
  • UDP – Protokoll för användardatagram är standardprotokollet och det snabbaste
   • Kontroll av paritetsfel är valfritt.
   • Det garanterar inte att alla paket kommer att levereras eller beställningen de kommer in.
  • TCP – Transport Control Protocol (långsammare än TCP-protokoll)
   • Det garanterar att informationen kommer att levereras och att de kommer att tas emot i den ordning de skickades.
   • TCP är användbart i vissa fall när du vill efterlikna HTTPS-trafik.
 • Port – Låter dig välja olika portar för din trafik
  • Portalternativ: Automatisk (vald för dig), 53, 118, 123, 443, 921, 1194, 9201
   • Att byta portar kan hjälpa om du har problem med anslutningen
   • Om du väljer TCP-protokollet och port 443 kan du simulera HTTPS-trafik

Det andra avsnittet på den avancerade fliken låter dig ställa in din Domain Name Server (DNS) manuellt. Du bör lämna detta till automatiskt om du tänker använda LiquidDNS-tjänsten som erbjuds av LiquidVPN. Du bör bara ändra detta om du förstår vad du gör eftersom det kan hindra dig från att kunna komma åt Internet om du anger fel värde.

Den sista bilden ovan låter dig bestämma vilken trafik som får flyta när vätskelås är aktiverat. Deras är en kryssruta för att tillåta LAN-trafik (Local Area Network) och en plats för manuellt att lägga till eller ta bort IP-adresser som kan köras medan vätskelås är aktiverat.

Besök LiquidVPN

Anslut till Mac-klienten

Precis som Windows anpassad programvara kan LiquidVPN-klienten för Mac laddas ner från deras webbplats. Deras mac-klient har liknande funktioner som Windows. Det är enkelt att ladda ner och installera. Det är tänkt att köras på Mac OS X 10.7 och högre. De gör det med ett klick enkelt att ladda ner och installera sin Mac-klient. Den har samma vätske-låsfunktion för att låsa ner ditt VPN som använder de allmänt accepterade PF-reglerna inbyggda i OS X ovanför Lion. Den har många av samma funktioner som deras Windows-klient. Förutom deras anpassade VPN-klient har LiquidVPN också guider för manuellt att konfigurera Mac OS X för Tunnelblick, PPTP och L2TP.

Anslut från iPhone eller iPad

LiquidVPN har ingen iOS-app men de stöder alla enheter (iPhone, iPad, iPod Touch). iOS stöder nativt L2TP / IPsec på VPN. LiquidVPN har guider för att konfigurera iOS-enheter med PPTP, L2TP / IPsec och OpenVPN-protokoll med sin tjänst. Nedan följer en generisk guide för att illustrera hur man ställer in L2TP / IPsec för LiquidVPN.

L2TP / IPsec förenklad manuell inställning för iOS:

 1. Klicka på “inställningar”Och klicka sedan på“Allmän”.
 2. Rulla ner och välj “VPN
 3. Tryck på “Lägg till VPN-konfiguration
 4. Välj L2TP
  1. Ange en beskrivning som LiquidVPN-anslutning
  2. I “server”-Fälttyp servern till en LiquidVPN-server. Du kan hitta serveradresserna genom att logga in på klientområdet på deras webbplats.
  3. Ange ditt Användarnamn och Lösenord för VPN-anteckningen: detta skiljer sig från din inloggning på webbplatsen och tillhandahölls dig av LiquidVPN-personalen i din välkomnande e-postadress.
  4. Du kan få Hemlighet värde för att gå in i detta fält genom att logga in i deras klientområde.
  5. Se till att “Skicka all trafik”Är aktiverat.
  6. Tryck på “Spara”.
 5. Växla VPN”För att testa din anslutning

Besök LiquidVPN

Anslut en Android-enhet

LiquidVPN har en beta-app för Android-enheter som nyligen har släppts. Denna app ger samma användarvänlighet för Android-användare som Windows-klienten har. Nedan visas en bild som visar några skärmdumpar från Android-appen. Den första skärmen visar autentiseringen där du anger ditt användarnamn, lösenord (mottaget i din välkomnande e-post), klicka på kom ihåg mig och tryck på Nästa. Detta sparar dina referenser för enklare framtida serverförändringar. Valskärmen visas i de andra två skärmdumparna. På samma sätt som Windows-klienten kan du välja region, topologi och protokoll för anslutningen. Observera att olika servrar visas för de två protokollen TCP och UPD i skärmdumparna nedan. Du kan också titta på de senaste ping-värdena för att hjälpa dig bestämma den snabbaste servern att ansluta till.

LiquidVPN Android-app

Även om LiquidVPN-appen fortfarande finns i beta ser den ut som deras andra klienter och kommer att göra det enkelt för dig att använda deras tjänst för att ansluta, koppla bort och byta servrar i deras nätverk. Om du känner till deras Windows-klient kommer du enkelt kunna känna igen och använda deras Android-app.

Besök LiquidVPN

LiquidVPN hastighetstest

LiquidVPN gjorde det bra i vårt hastighetstest. Hastigheten på deras server i Miami, FL var utmärkt. Du borde vara nöjd med hastigheten i deras nätverk för de flesta applikationer baserat på våra tester. Det här testet kördes med hjälp av LiquidVPN Windows-klienten med hjälp av standard OpenVPN (UDP) -protokollet som använder AES 256-bitars CBC-chiffer för kryptering av din Internet-trafik.

LiquidVPN hastighetstest

Som ni ser var skillnaden i hastighet på 12,9% mellan anslutningen direkt till vår ISP och anslutningen till en server i Miami, FL. Som förväntat är det en viss förlust i anslutningshastigheten men det är väl värt det för den extra säkerhet som denna krypteringsnivå tillhandahåller. Med en hastighet på drygt 48 Mbps bör du vara nöjd med prestandan för LiquidVPN-tjänsten för alla dina Internet-behov.

LiquidVPN Review: Slutsats

Även om LiquidVPN har varit i integritetsutrymmet bara en kort tid, ungefär två år, har det byggt upp ett gott rykte för tjänsten de erbjuder genom att uppmärksamma sina kunder. Deras nätverk är inte ett av de största men vad de saknar i kvantitet, de kompenserar för kvalitet. Alla deras servrar har minst 1 Gbps-portar, varav vissa har 10 Gbps, de har 20 Gbps DDoS-skydd på några av sina servrar, och de flesta av deras servrar är optimerade för P2P-trafik. De har 44 servrar i 16 städer fördelade över 9 olika länder med tillgång till över 2000 offentliga IP-adresser. Deras ingen loggpolicy, det öppna sättet de hanterar begäran om information och deras stöd för betalningar med kryptovaluta Bitcoin visar att de tar sina medlemmars integritet på allvar.

LiquidVPN stöder OpenVPN (TCP / UDP), L2TP / IPsec, SSTP och PPTP-protokoll, vilket gör deras tjänster kompatibla med mobila enheter och till och med vissa routrar. De har anpassad klientprogramvara för Windows och Mac OS X och en beta-app för Android-enheter. De har steg-för-steg installationsguider för att hjälpa sina användare att konfigurera sin tjänst med olika protokoll på Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android, DD-WRT-routrar och andra enheter.

Det jag gillade mest med tjänsten:

 • Anpassad programvara för Windows och Mac
 • Ny beta-app för Android
 • Ingen loggpolicy
 • Modulera IP-topologi för att göra dig mer anonym
 • Mer anonyma sätt att betala som Bitcoin
 • Experimentera med icke-NIST-kryptering med Camellia-256-CBC på ett par servrar

Idéer för att förbättra tjänsten:

 • App för iOS-enheter
 • En tydligare garanti med överdriven användning definierad
 • Bättre webbplatsnavigering

Du kan använda LiquidVPN-tjänsten för att genomföra din dagliga surfing, din onlinebank, njuta av dina favoritströmningsmedier, hålla din trafik säker när du använder offentliga Wi-Fi-nätverk eller övervaka censur från din lokala regering. Det bör vara lämpligt för alla dina Internet-behov. Ta deras tjänst för en provkörning och se själv. De erbjuder en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti. Detta ger tid att granska deras tjänst och se om den passar dina behov. Om du gillar deras VPN kan du registrera dig för obegränsad åtkomst med fyra anslutningar från bara $ 5,75 per månad.

Besök LiquidVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map