IronSocket Review

Låt oss börja vår IronSocket-granskning med lite historia om deras integritetstjänster. De började i VPN och proxy-utrymmet 2005 med skapandet av webbplatsen HideMyNet.com. På HMN började ägarna och personalen att bygga VPN och proxy-infrastruktur för att låta användare surfa på Internet anonymt och ta bort godtycklig censur var som helst. Gradvis utvecklade de tekniska och nätverkslösningar för att bygga och driva en bra VPN-tjänst baserad på kundservice. 2013 omklassificerade de sina teknologier och utökade sitt nätverk för att tillhandahålla en pålitlig, supportorienterad, integritetsservice och IronSocket föddes.


IronSocket Review

Deras mål är att skapa en nästa generations VPN- och DNS-leverantör som är lätt att använda och ger solid kundsupport till ett bra pris. IronSocket ägs och drivs av Pusa och Daga Limited. De omfattas av jurisdiktion och lagar som reglerar Hong Kong.

Prissättning och specialerbjudanden

Så vad får du när du prenumererar på IronSocket integritetstjänsten? Om du prenumererar på deras standardtjänst har du obegränsad tillgång till deras kompletta nätverk av VPN-servrar, kan registrera upp till tre enheter (IP-adresser) för att använda deras DNS-proxy och ha tillgång till HTTP- och Socks5-proxyer. Prenumerationer har tre samtidiga VPN-anslutningar och tre IP: er för att använda sina andra tjänster som DNS-proxy. men du kan lägga till mer för en extra kostnad. Innan din enhet kan använda sina DNS-proxyservrar måste du först registrera dess IP-adress på deras webbplats. Upp till tre IP-adresser kan registreras samtidigt för standardpriserna men du kan lägga till mer för en extra kostnad.

IronSocket-prisplaner

IronSocket-prisstrukturen liknar många andra inom sekretessområdet. De erbjuder tre olika paket med sin kombination VPN / Proxy-tjänst. Dessa paket diskonteras baserat på tjänstens löptid och inkluderar en månad, sex månader och 1 år. Deras priser börjar på $ 6,99 för en månads tjänst. Du kan få sex månaders tjänst för $ 35,95 eller $ 5,99 per månad för tjänsten. Slutligen, om du prenumererar på ett års tjänst, är priset $ 49,95 eller bara $ 4,16 per månad.

IronSocket betalningsalternativ

IronSocket erbjuder några olika sätt för dig att betala för deras VPN-tjänst. Du kan betala med PayPal om du vill behålla alla dina utbetalningar på en central plats. Du kan betala med traditionella större kreditkort som MasterCard, VISA, American Express och Discover. De låter dig också betala med kryptovalutan BitCoin så att du kan bli mer anonym. Slutligen, för den största anonymiteten, kan du betala med olika presentkort.

Prövningsperiod för riskfri

Även om de inte har en kostnadsfri prövning erbjuder IronSocket alla nya användare en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti. Detta låter dig prova deras VPN själv. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med deras tjänst kommer de att återbetala din betalning i sin helhet. Du måste begära återbetalning av din prenumerationsavgift inom sju dagar från prenumerationen på deras tjänst (vilket bekräftas av deras betalningsregister). Ingen återbetalning kommer att ges efter denna period på sju dagar. De som köper med BitCoin eller presentkort är inte berättigade till denna garanti.

Besök IronSocket

IronSocket Network och Server Locations

IronSocket hanterar ett litet nätverk med 65+ VPN-servrar på 51 platser över hela världen. De har strategiskt placerat dessa servrar i 38 länder för att maximera täckningen och prestandan för deras VPN-nätverk.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
385165+okändOpenVPN, L2TP, PPTP

IronSocket har servrar i alla större kontinenter enligt följande:

 • Asien
  • Hong Kong, Hong Kong; Indonesien, Jakarta; Japan: Nagano, Tokyo (2);
  • Philippines, Manila; Saudiarabien; Singapore, Singapore; Sydkorea, Seoul;
  • Taiwan, Taipei; Thailand, Bangkok
 • Australien / Oceanien
  • Australien, Melbourne; Nya Zeeland, Auckland
 • Europa
  • Österrike, Wien; Belgien, Oostkamp; Cypern, Nicosia; Danmark, Köpenhamn;
  • Frankrike: Paris, Roubaix; Tyskland: Berlin, Nürnberg; Island, Reykjavik;
  • Irland, Dublin; Italien, Milan; Luxemburg, Steinsel; Nederländerna, Amsterdam (4);
  • Norge, Oslo; Polen, Warszawa; Rumänien, Bukarest; Ryssland, Moskva;
  • Spanien, Madrid; Sverige, Stockholm; Schweiz, Zürich; Ukraina, Vinnytsia;
  • Storbritannien: Gosport, London (4)
 • Nordamerika
  • Kanada, Toronto; Mexico, Mexico City; USA: Atlanta, Chicago, Dallas (2),
  • Kansas City, Los Angeles (3), Miami, New York City (3), Piscataway, Salt Lake City,
  • San Jose, Seattle
 • Sydamerika
  • Argentina, Buenos Aires; Brasilien, Sao Paulo

IronSocket-tjänsten är P2P-vänlig. Det möjliggör laglig delning av filer över P2P-nätverk. De reserverar ett antal strategiskt placerade servrar för P2P-åtkomst. Dessa servrar finns i lagstiftningsvänliga länder för P2P som du kan förvänta dig. De har P2P-servrar i följande länder:

 • Argentina, Brasilien, Cypern, Egypten, Island, Indonesien, Luxemburg, Nederländerna (4), Rumänien, Ryssland, Taiwan, Thailand och Ukraina

De säger att de har reserverat snabbare servrar för sina användare av P2P och Torrent. De som vill kan också använda en Socks5-proxy för sina P2P- och Torrent-applikationer.

IronSoclket DNS Proxy-tjänst stöder Region Switching, har globala DNS-servrar och erbjuder tillgång till en enorm lista med över 160 strömmande mediekanaler. De tillhandahåller flera DNS-servrar att använda med sin DNS-proxyservice och rekommenderar att du väljer servern närmast din fysiska plats för snabbare uppslag. De DNS-servrar du väljer kommer inte att påverka dina regionväxlingsinställningar. Alla DNS-servrar kräver IP-godkännande via sin webbplats för att få tillgång till tjänsten. Regionväxling för leverantörer som deras DNS-proxy stöder ställs också fast på din kontosida på webbplatsen. Länderna där de har DNS-proxyservrar inkluderar följande:

 • Australien, Sydney; Brasilien, Sao Paulo; Tyskland, Frankfurt; Irland, Irland; Japan, Tokyo; Singapore, Singapore; USA: Virginia, Kalifornien

Sekretess och säkerhet

Om du verkligen vill skydda din integritet och anonymitet, vill du ha ett VPN som har en loggpolicy med avseende på användningen av deras tjänst. IronSocket gör det klart att detta också är mycket viktigt för dem. Här är och utdrag ur deras integritetspolicy:

Vi har åtagit oss att skydda och respektera din integritet. Vi begränsar vilken information vi samlar in till det minimum som krävs för att tillhandahålla vår tjänst, hantera ditt konto och för att skydda oss från bedrägeri och missbruk. I ett nötskal:

Vi LOGGAR INTE eller registrerar på något sätt innehållet du får åt när du använder våra tjänster.
Vi använder INTE din information för andra ändamål än de som du har samtyckt till.
Vi säljer INTE eller handlar personlig information för kommersiella ändamål.

Vi delar inte personlig identifierbar information om ditt konto utom när vi tvingas av rättsliga åtgärder som är giltiga enligt lagarna i Hong Kong.

IronSocket gör det helt klart att de inte loggar någon användning av sina prenumeranter när de är på sitt nätverk. De uppger också att de tar hand om personlig information de kan ha för dig. De stöder flera betalningsmetoder som gör att du kan bli ännu mer anonym när du använder deras tjänster som Bitcoin och presentkort. Det är tydligt att de tar din integritet på allvar men vad sägs om din säkerhet när du surfar på Internet?

De har ett nätverk som består av servrar i 38 olika länder spridda över hela världen. Deras nätverk stöder tre VPN-protokoll: OpenVPN, L2TP / IPSec och PPTP. Vi rekommenderar och det gör teamet på Ironsocket att för bästa säkerhet använder du OpenVPN för att ansluta till deras tjänst om din enhet stöder den. Deras starkaste OpenVPN-kryptering använder AES-256 bitars datakryptering med SHA256-meddelandeautentisering. Deras L2TP stöds på en mängd olika enheter och körs med 256bit AES-kryptering också. Autentisering mellan deras server och din enhet använder DHE-RSA-AES256-SHA, 4096-bitars RSA. Detta är några av de bästa krypteringarna som finns i VPN-branschen och kommer att säkerställa att dina data alltid är säkrade när du använder IronSocket VPN.

Besök IronSocket

Hands-On Testing

Registrera dig är en trestegsprocess:

 • Först måste du skapa ett konto.
 • För det andra måste du anpassa din beställning.
  • Se till att du har valt det paket du vill ha.
  • Du kan ha upp till fem extra samtidiga anslutningar. Extra VPN-anslutningar diskonteras enligt antalet du köper.
   • Du får tre VPN + tre IP med det baspaket du väljer.
   • En extra VPN + en IP är $ 1,50 extra per månad eller $ 18,00 per år.
   • Tre extra VPN + tre IP-adresser är $ 3,00 extra per månad eller $ 36,00 per år.
   • Fem extra VPN + fem IP-adresser är $ 4,00 extra per månad eller $ 48,00 per år.
 • För det tredje måste du välja din betalningstyp och ange din betalningsinformation.

Detta illustreras i bilden nedan. Paketvalet och tillägget kan väljas genom att klicka på respektive ikoner till höger under orderöversikten.

IronSocket-registrering

Först och främst har IronSocket-tjänsten inga anpassade programvaruklienter. Anslutning till deras nätverk sker främst via OpenVPN Connect-klienten med öppen källkod. När OpenVPN Connect-programvaran har installerats på din enhet måste du installera de korrekta (.opvn) -filerna manuellt för att kunna ansluta till VPN-servrar i deras nätverk. Vi kommer att illustrera detta för Windows på ett ögonblick.

Du kan ansluta till deras VPN-nätverk med OpenVPN på Windows, Mac OS X, iOS och Android-plattformar samt vissa routrar. IronSocket har välskrivna, steg-för-steg-installationsguider på sin webbplats för att konfigurera alla dessa. De stöder också Linux men du måste kontakta deras utmärkta supportpersonal för att få en länk till en .pdf för att konfigurera den (både Ubuntu och Debian). De har också guider för att konfigurera var och en av dessa plattformar med L2TP- och PPTP-protokollen.

Ansluter till Windows VPN-klienten

OpenVPN Connect Icon

Låt oss nu titta på hur vi kan konfigurera Windows för att använda IronSocket VPN. Först måste du ladda ner Windows OpenVPN Connect-klienten till din dator. Du kan hitta länken för att göra detta i installationsområdet på IronSocket-webbplatsen. När du har laddat ner detta paketinstallatör till din maskin måste du öppna och installera det. Detta kommer att lägga till ikonen (visas till höger) på skrivbordet. Om du klickar på detta öppnas Windows-klienten i systemfältet enligt följande. X på OpenVPN Connect-ikonen i facket indikerar att vi inte är anslutna just nu.

OpenVPN-systemfack

Nu när du har installerat och öppnat Windows OpenVPN-klienten på din dator måste du ladda ner .ovpn-filen för servern (erna) som du vill ansluta till från IronSocket-webbplatsen. Om du tittar på nätverkssidan på deras webbplats ser du en bild som liknar den som visas nedan. Det första man märker i den här bilden är att vi har valt fliken för OpenVPN högst upp så att vi ser servrarna som stöder OpenVPN-protokollet.

IronSocket OpenVPN-nätverk

Tabellen ovan har fyra kolumner: Land, plats, P2P tillåten och konfiguration. I bilden ovan har vi valt att ansluta till Australien, Melbourne. Om du klickar på den gröna knappen för att få profil får du fram ett urvalsfönster som visas nedan.

IronSocket ovpn Config Files

För att förstå ovanstående bild måste du veta att IronSocket innehåller tre olika konfigurationer för anslutning till VPN-servrarna med OpenVPN-protokollet. Var och en av dessa har en annan krypteringsnivå som är följande:

 • Stark – är standard IronSocket-konfigurationen som använder AES 256-bitars krypteringsdatakryptering med SHA256-meddelandeautentisering. Detta ger dig mest sekretess och säkerhet och vi rekommenderar det för de flesta användare.
 • Ljus – använder Blowfish 128-bitars CBC-krypteringsdatakryptering. Detta ger dig snabbare dataöverföringshastigheter medan du fortfarande erbjuder en måttlig krypteringsnivå. Använd detta om du vill ha snabbare prestanda men ändå vill ha all din Internet-trafik krypterad.
 • Ingen – Den här konfigurationen använder ingen datakryptering alls. Detta alternativ erbjuder maximal hastighet. Använd detta om hastighet är ditt enda problem. Den här konfigurationen skulle vara bra för streaming media.

Alla krypteringsnivåer använder 4096-bitars RSA för säker TSL / SSL-autentisering. I vårt fall har vi valt att ladda ner (.ovpn) -konfigurationen för att ansluta till Australien med den starkaste krypteringen. Detta öppnar ett fönster för att spara konfigurationsfilen på din maskin. När konfigurationsfilen har sparats i din dator öppnar du klienten i facket och väljer import -> lokal fil som visas nedan. Detta öppnar ett fönster där du kan välja den fil som ska importeras.

IronSocket Import

När du har valt den valda filen (.ovpn) ser du ett meddelande i fackområdet som liknar det som visas nedan. Nu när anslutningen har sparats kommer du att kunna ansluta till din valda IronSocket VPN-server.

IronSocket Import AU Config

Om du klickar på klienten och väljer namnet på servern du vill ha och sedan ansluta startar anslutningsprocessen (visas nedan).

Anslut till IronSocket VPN

Detta kommer att skapa ett inloggningsfönster för att ange dina referenser för att logga in på IronSocket-nätverket, som visas nedan.

Ironsocket-inloggning

När du har angett ditt användarnamn och lösenord fortsätter anslutningen. OpenVPN Connect-ikonen har en blå pil som indikerar att den är autentiserad till din valda server. Efter kort tid ser du ett meddelande i fackområdet som liknar det följande. Håll muspekaren över ikonen visar kundens nuvarande tillstånd.

Ironsocket-anslutet meddelande

När du har fått ett meddelande som det som visas ovan är du ansluten till IronSocket-nätverket och all din Internet-trafik kommer nu att krypteras och dirigeras via den valda VPN-servern. För att ansluta till en annan server måste du först koppla bort och sedan välja en annan serverplats. Du måste manuellt importera varje konfigurationsfil som du vill ansluta till första gången du använder den.

Besök IronSocket

Anslut till Mac VPN-klienten

IronSocket stöder anslutning till Mac-datorer igenom

 • OpenVPN Connect
 • OpenVPN w / Tunnelblick (OSX 10.5+)
 • OpenVPN w / Tunnelblick (OSX 10.4)

Anslutning till IronSocket VPN-tjänsten är en manuell inställning som liknar den som visas ovan med mycket samma funktionalitet. Inställningsområdet för deras webbplats har guider som leder dig genom processen. De har också guider för att konfigurera Mac-enheter med L2TP och PPTP.

Anslut från din iPhone eller iPad

Ansluta till IronSocket med din iPhone, iPad eller iPod Touch sker via OpenVPN Connect-appen från OpenVPN Technologies. Du kan ladda ner appen från Apple iTunes App Store. Det kräver minst iOS 6.1 eller senare. Appen kommer att köras på iPhone, iPad och iPod Touch. När du har installerat appen måste du importera .ovpn-filerna på samma sätt som du gjorde i Windows-fallet. Du kan också ansluta med L2TP och PPTP.

Anslut från en Android-enhet

IronSocket erbjuder inte en app för Android-enheter men installationsprocessen är mycket enkel. Du kan konfigurera din Android-telefon eller surfplatta för att ansluta till serverplatser med OpenVPN, PPTP eller L2TP-protokollet. Det tar inte lång tid att konfigurera.

Här är anvisningarna för L2TP-anslutningar:

1) Öppna menyn och välj inställningar
2) Välj Trådlösa och nätverks- eller trådlösa kontroller, beroende på din version av Android
3) Välj VPN-inställningar
4) Välj Lägg till VPN
5) Välj Lägg till L2TP / IPsec PSK VPN
6) Välj VPN-namn och ange ett beskrivande namn
7) Välj Ställ in VPN-server och ange ett servervärdnamn (serveradresser listade på nätverkssidan på deras webbplats)
8) Tryck på Ställ in IPSec-fördelad nyckel och gå in ironsocket”
9) Avmarkera Aktivera L2TP-hemlighet
10) Öppna menyn och välj Spara

När VPN har lagts till ska det visas i VPN: s lista. Du kan välja den för att ansluta.

Besök IronSocket

IronSocket hastighetstest

IronSockets prestanda var lite nedslående som du kan se med hastighetstestet som visas nedan. Som ni kan se var vår hastighet långsammare på VPN än den var direkt till min ISP. Du kan förvänta dig någon påverkan på prestanda med hjälp av valfritt VPN baserat på omkostningen för att kryptera din anslutning.

IronSocket hastighetstest

Som du kan se från bilderna ovan sänkte den krypterade anslutningen av IronSocket min bas ISP-nedladdningshastighet från 54,70 Mb / s till 35,28 Mb / s. Detta är en droppe på cirka 36%, vilket är mer som vi skulle ha sett. Vissa anslutningar visade ännu större droppar (upp till 50%). Även om en viss förlust förväntas, känner vi att detta är för stort för förlust. Till sitt försvar utfördes dessa test med sin starkaste kryptering. I vårt fall kan vi ta upp en sådan förlust eftersom vi har en snabb bas-ISP-hastighet. Vi rekommenderar att du testar tjänsten själv för att se om den här förlusten i anslutningshastighet är acceptabel för dig.

Slutsats

IronSocket är en pålitlig VPN-tjänst. De har inga egna egna programvaruklienter men de har utmärkta manuella konfigurationsguider för att hjälpa medlemmarna att ansluta från ett brett utbud av enheter. Deras primära anslutning är via OpenVPN Connect-programvaran från OpenVPN Technologies. De gör det enkelt att välja en server med den krypteringsstyrka som du önskar och importera (.ovpn) -filen för att ansluta till din enhet med OpenVPN-protokollet. De har också guider för användning av L2TP och PPTP med olika enheter.

Deras tjänst inkluderar obegränsad VPN-åtkomst, DNS-proxy för över 160 strömningsleverantörer och tillgång till HTTP- och Sock5-proxyer. De erbjuder en delmängd nätverksservrar som de säger är optimerade för fildelning av Torrent och P2P.

Det jag gillade mest med tjänsten:

 • De gör det enkelt att välja din krypteringsstyrka när du väljer servrar att ansluta till.
 • Inga villkor för deras 7-dagarsgaranti.
 • Termrabatter på årliga registreringar.
 • Ytterligare anslutningar med ökande rabatter för större antal tillägg

Idéer för att förbättra tjänsten:

 • Erbjuda anpassade programvaruklienter för användare av Windows och Mac OS X.
 • Erbjud mobilappar för iOS- och Android-enheter
 • Förbättra den totala nätverkshastigheten

IronSocket hade inte någon egen mjukvara. Det sätt som de automatiserade (.ovpn) valet för en server var användbart och effektiviserade importprocessen. Men denna process måste upprepas för varje server och krypteringsstyrka som du vill använda vilket kan vara tråkigt. Det är enkelt att använda. Du kan välja om du vill använda TCP eller UDP från programmet OpenVPN connect.

Oavsett vilken term du väljer (månadsvis, 6 månader eller årlig) erbjuder IronSocket en sju dagars återbetalningsgaranti. Testa deras service och se vad du tycker. Om du gillar det kan du prenumerera från bara 4,16 $ per månad.

Besök IronSocket

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map