Hoxx VPN Review – Undvik den här

Hoxx-logotypenHoxx VPN är en gratis och premium VPN-proxytjänst som erbjuds av VPN1 LLC. Även om det anges att det har appar för Windows, Mac, iOS, Android och Opera-, Chrome- och Firefox-webbläsare, är det tydligt utformat för att vara en webbläsarbaserad produkt. Trots att det var ute i ett antal år har Google Play Store listat med drygt 100 000 nedladdningar. Det har också bara ett 4,3-stjärnigt betyg över 7k + recensioner. Som med många VPN-företag ger detta många löften. Dessa inkluderar möjligheten att avblockera en webbplats, höga hastigheter, höga krypteringsvärden, ett åtagande att hålla användaren säker och mer. Frågan är, matchar hypen upp till de faktiska testerna? Vi kommer att ta reda på det här.


Om företaget

Hoxx-registreringIntressant nog visar registreringen på webbplatsen att all information har ”redigerats för integritet”. Medan vi får det de försöker föredrar vi lite mer öppenhet i våra företag. Som sagt, om du tittar på data från Google Play Store visar det att företaget VPN1 LLC finns i Coral Gables, Florida. Även om det inte alltid är en oro för oss, lämnar den säkerligen VPN-tjänsten öppen för amerikansk regeringsövervakning och för länderna i 14-ögonprogrammet. Det är de 14 länder som delar information med varandra. En annan faktor som rör företaget är företagets logghållningspolicy. Även om många leverantörer i dag gör anspråk på att vara noll loggar, gör Hoxx inget sådant krav. I själva verket är företaget mycket uppriktiga om det faktum att de håller stockar. De rynkade på att göra saker som du kanske använder ett VPN för.

Prissättning

Prissättning för Hoxx är minimalistisk. Det verkar bara vara ett pris för tjänsten, och det är $ 1,99 per månad. Även om du kan få det i andra längder verkar det inte vara en fördel att göra det. De erbjuder en 14-dagars, återbetalningsgaranti för alla konton över tre månader. Men den låga prissättningen gör oss lite misstänksamma för tjänsten. När det gäller vilka betalningsmetoder som finns tillgängliga är de inte tydliga och närvarande.

Hoxx Prissättning

säkerhet

Det är här saker som verkligen börjar bli ful för denna VPN. Som du vet är det mesta av syftet med att ansluta till ett VPN att skydda dig själv. Men vi fann några besvärande. Medan företaget säger att de håller loggar, låt oss titta närmare på vad de samlar in och behålla.

Hoxx Collection 1

Verkligen? Naturligtvis är det lite skrämmande. Men det blir värre. Även om vi inte visar allt här, föreslår vi att du tittar på Hoxxs sekretesspolicy. Även om vi är medvetna om att de flesta inte vill läsa sekretesspolicy är det avgörande att du läser Hoxx sekretesspolicy innan du använder den. Sammanfattningsvis erkänner de att de arbetar med brottsbekämpning och lätt kommer att överlämna dina uppgifter till alla brottsbekämpande myndigheter som stämmer det. I våra ögon besegrar det en av de stora anledningarna till att ansluta till ett VPN i första hand. När det gäller kryptering är protokollen de använder något föråldrade. Medan “4096-bitars RSA-kryptering” brukade vara den bästa runt, har tiderna förändrats. Det knäcktes först 2013.

Funktioner

Funktionsmässigt erbjuder företaget två alternativ. Det första alternativet är gratis och ger dig tillgång till ett obegränsat antal samtidiga anslutningar. Det är bra eftersom du kan ansluta ett antal enheter för att skydda dig från hackare. Här är en lista över de funktioner som du kan hitta i deras “gratis” tjänst.

 • 50% platser över hela världen
 • 1024-bitars kryptering
 • Statiska IP-adresser
 • Familjens skadliga webbplatsfiltrering
 • Nollkonfiguration inställd
 • Inga bandbreddbegränsningar
 • Omkoppla regeringen-mandatfiltrering
 • Snabbare streaming
 • 99% Drifttidsgaranti
 • Obegränsad serverväxlare

Premiumversionen levereras såväl som dessa.

 • 24/7 Premium e-poststöd
 • Stöd om chatt
 • 14-dagars pengar-tillbaka-garanti
 • 4096-bitars kryptering ände till ände
 • Separata premiumservrar tillgängliga i fler länder
 • Avancerad skadlig webbplatsfiltrering
 • Ingen kvotbegränsning
 • Förhindrar att annonsnätverk spårar dina vanor

Medan de säger att de förhindrar reklamnätverk kommer de att sälja sina uppgifter till sina tredje parters partners.

Serverplatser och länder

Som vi sa tidigare ger VPN dig tillgång till ett antal länder. Medan de kanske inte är alla tillgängliga i gratisversionen är det de som är i premium. Hong Kong, Indien, Kanada, Storbritannien, Singapore, USA, Nederländerna, Japan, Sverige, Tyskland, Moldavien, Italien, Estland, Litauen, Norge, Israel, Australien, Ryssland, Cypern, Polen, Sydafrika, Grekland, Spanien, Bulgarien, Belgien, Frankrike, Finland, Brasilien, Österrike, Slovakien, Schweiz, Irland, Tjeckien, Rumänien, Sydkorea

Som du ser finns det många servrar tillgängliga att använda om du har premiumversionen.

Hands-On Testing

Så långt VPN går är det intressant. Programvaran är tillgänglig, men det verkar krascha när vi försöker öppna Windows-versionen. Dessutom kan du inte registrera dig i appen, den måste vara via webbläsaren. När du har lagt till den i din webbläsare (vilken du än använder) finns det bara några få steg du måste göra.

 1. Hitta Hoxx-märket.
 2. Öppna panelen. Som du ser måste du välja en server och klicka på den.
 3. Du kommer då att se ett meddelande som säger att du är ansluten. Om du använder appen tar det längre tid att ansluta om den inte ansluter alls istället för att krascha.

Du kanske är intresserad av att veta att det här VPN inte heller ger dig tillgång till de olika zonerna i Netflix.

Hoxx hastighetstest

Hoxx är förvånansvärt snabb för en VPN. Men tidigare nämnde vi varför. Det beror på att även deras bästa kryptering knäcktes 2013 med enkla verktyg. Vi visar numren nedan, men du måste ta dem med ett saltkorn.

Hoxx Speedtest

Varför du ska använda ett VPN

Eftersom så många anläggningar nu erbjuder gratis WiFi, vill du använda ett VPN när du ansluter. Trots att WiFi är bra, tycker de cyberkriminella att det är bra också. Genom att ansluta till servern du väljer skapar du en säker och krypterad anslutning. På så sätt minskar du kraftigt risken att brottslingar eller cyber-tjuvar stjäl din privata information.

En annan anledning till att använda ett VPN är att hjälpa dig komma runt geobegränsningar. Oavsett var du är, kommer det att hjälpa dig att ansluta till en server. Det beror på att det gör att blockeringsprogramvaran tror att du befinner dig någon annanstans. Det kan vara en verklig fördel om du försöker komma åt vissa regioner eller om du blockeras från att visa innehåll. Koppla helt enkelt till en server så kan du börja surfa eller visa innehållet du vill ha åtkomst till.

Hur är det med läckor??

Även om detta är en gratis VPN-tjänst och den inte nödvändigtvis hade läckor, finns det andra indikationer på att det är en proxy. Det är en stor giveaway och är definitivt en dålig sak.

Ska jag använda detta VPN?

Absolut inte. Från den galna insamlingspolicyn med en garanti för att din information kommer att förvandlas till myndigheter, till den fruktansvärda krypteringen, till att inte kunna komma åt Netflix, är du bara lite bättre än att använda ingenting alls. Det finns definitivt bättre premiumprodukter på marknaden som skulle vara ett mycket bättre val än denna “tjänst”.

Slutliga tankar om Hoxx VPN

Medan hastigheterna är bra i gratisversionen är det helt osäkert. Om du vill skydda din integritet är detta inte VPN för dig. Vi hittade väldigt få positiva effekter i vår recension och många negativ. Detta är definitivt en VPN som du vill undvika om det är möjligt. Ta gärna en titt på vår topp 10 VPN: er för jämförelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map