hide.me granskning

Denna recension börjar med en titt på en kort titt på början på hide.me. Hide.me bildades 2012 av en internationell grupp säkerhetsexperter som etablerade sina karriärer som byggde säker infrastruktur för regeringar och företag. Denna kunskap hjälpte dem att skapa en säker, integritetscentrerad, lättanvänd VPN-tjänst som är hide.me. De verkar under Malaysia behörighet som inte har några obligatoriska lagar om datalagring. Detta gör att de kan upprätthålla sin policy utan loggning. Detta garanterar deras medlemmar anonymitet när de surfar på webben.


HideMe ReviewPrissättning och specialerbjudanden

Tack till hide.me-teamet för att erbjuda våra besökare rabatt på deras populära VPN-tjänst. Genom att klicka på bilden nedan gör du det spara 35% rabatt deras Premium- och Plus-planer. Rabatten är återkommande så att du kan njuta av besparingarna för ditt kontos livslängd. Planerna sträcker sig från $ 3,32 per månad för 75 GB till $ 6,45 per månad för ett helt år med obegränsad VPN-åtkomst. Jag tror att du kommer att vara ganska nöjd med tjänsten. Med rabatten är hide.me ganska värde.

hide.me Special

En genomgång av prissättningen på hide.me visar att de erbjuder sina VPN-tjänster i tre olika planer. Dessa sammanfattas nedan.

 • Plus prissättningsplan
  • Alla platser
  • Obegränsad bandbredd med högre prioritet
  • Användningsgränser 75 GB dataöverföring per månad
  • Fullt protokollsupport
  • 1 VPN-anslutning
 • Premium prissättning plan
  • Alla platser
  • Obegränsad bandbredd med högsta prioritet
  • Obegränsad dataöverföring
  • Fullt protokollsupport
  • 5 samtidiga VPN-anslutningar
  • Dynamisk port vidarebefordran, Socks Proxy-åtkomst, Fast IP-adress

Som ni ser är den kostnadsfria VPN-tjänsten mycket begränsad och skulle bara vara bra för bara anonym surfing, eftersom du snabbt skulle uppnå datagränsen på 2 GB bara genom att försöka strömma en enda HD-film. Alla priser som visas i ovanstående siffra är för 12 månaders planer och inkluderar deras mycket generösa 35% rabatt. Plus-planen är $ 3,32 per månad men är begränsad till 75 GB per månad och tillåter bara en anslutning. Denna plan kan vara ett bra val för dig om du bara behöver en VPN-deltid. Slutligen, även om det är lite dyrare för $ 6,49 per månad, är Premium-planfunktionerna mer i linje med de andra VPN-tjänster som jag har granskat.

Hide.me stöder ett brett utbud av betalningsalternativ. Dessa inkluderar PayPal, BitCoins, större kreditkort och banköverföringar. Genom att använda PayPal kan du välja var du vill hantera ditt abonnemang från. Bitcoin är ett betalningsalternativ som ger mer anonymitet för dem som vill ha det. De accepterar också stora kreditkort som Visa, MasterCard, JCB och American Express.

Denna granskning fann också att i enlighet med deras integritetscentriska policy krävs bara ett e-postmeddelande för många betalningstyper. Även under betalningsprocessen skyddas din integritet. Alla betalningar hanteras av externa betalningsleverantörer och hide.me loggar inte någon personlig information under betalningsprocessen. De tilldelar dig ett unikt ID som sedan raderas. Det betyder att din betalning inte kan spåras till ett specifikt konto och det finns inget sätt att senare ansluta din betalningsinformation till din VPN-användning. Således kommer du alltid att vara anonym med hide.me, även om du betalar med kreditkort.

Prövningsperiod för riskfri

Hide.me förstår att du måste utvärdera prestandan för deras tjänst så att de har en gratis plan som låter dig testa den. Även om denna plan låter dig se kvaliteten på deras tjänst och avgöra om den kan passa dina nuvarande behov har den vissa begränsningar som jag tidigare har sagt. Det gratis kontot bör dock låta dig prova deras Windows-klient och Android-app för att se vad du tycker om dem. De har också en 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Denna granskning noterar också att garantin, precis som det gratis kontot, kommer med vad jag tror är en stor begränsning, du kan inte ha överfört mer än 500 MB data. Med sina egna ord:

Om du inte är helt nöjd med våra VPN-tjänster och du meddelar oss skriftligen via e-post inom de första 14 dagarna efter ditt kontrakt att du vill avbryta, kommer du att få 100% återbetalning av kontraktsbeloppet om bandbredd används på högst 500 MB.

HideMe 240

hide.me Nätverks- och serverplatser

När det gäller storlek kanske inte hemsida ha ett lika stort nätverk som några av deras konkurrenter men utseende kan lura. De använder bara dedikerade nakna metallservrar med 1 Gbit-upplänkar. Detta ger dem en ny resa av leverantörer som använder virtuella servrar. Denna granskning fann också att de har servrar på strategiska platser över hela världen. Medlemmar har tillgång till flera servrar i populära länder som USA, Nederländerna och Australien.

CountriesLocationsServersProtocols
222884IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether, SSTP

Om du prenumererar på premium-VPN-planen erbjuder hide.me obegränsad information. Det betyder att du kan använda så mycket data som du vill och ansluta till vilken serverplats som helst. Detta är en riktig bonus och gör att de som reser kan titta på strömmande innehåll hemifrån eller från andra länder.

Hide.me har servrar i följande länder:

 • Americas – Förenta staterna, Kanada, Mexiko
 • Europa – Storbritannien, Tyskland, Österrike, Frankrike, Island, Italien, Litauen, Luxemberg, Nederländerna, Norge, Polen, Rumänien, Sverige, Schweiz, Turkiet.
 • Resten av världen – Australien, Hong Kong, Japan, Singapore

Sekretess och säkerhet

Beroende på ditt syfte för att använda en VPN-tjänst kan loggnings- och användningsprincipen vara mycket viktig. En genomgång av hemsidan hemsida gör det klart exakt vad användare bör förvänta sig av dem. Denna information dras direkt från deras användarvillkor:

För att maximera din integritet samlar vi in ​​den minsta information som krävs, och det är din e-postadress. Vi begär eller lagrar inte ditt namn, IP-adress, fysiska adresser, telefonnummer eller annan personlig information. Betalningar behandlas av Paymentwall Inc. och Cleverbridge AG och vi sparar inga detaljer om betalningarna i vårt system. Prenumerationerna förnyas eller uppdateras av Cleverbridge AG med ett speciellt användar-id för varje användarkonto.

Vad händer om du får ett juridiskt meddelande som en DMCA för upphovsrättsmaterial som jag har laddat ner?
Eftersom våra kunder är anonyma när de använder vår tjänst, riktas sådana meddelanden till hide.me och vår juridiska avdelning kommer att ge ett lämpligt svar. Eftersom vi inte lagrar några anslutningsloggar kunde vi inte associera en begäran med en kundidentitet även om det är lagligt tvingat att göra det.

När det gäller säkerhet har hide.me du täckt. Liksom för alla VPN är krypteringsnivån som erbjuds viktig. De erbjuder support för IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether och SSTP med upp till AES-256-kryptering. Att stödja de senaste protokollen som IKEv2 garanterar sina medlemmar en snabbast möjlig anslutning.

HideMe 240

Hands-On Testing

Om du har läst någon av mina andra recensioner vet du att jag är som VPN-leverantörer med lättanvänd klientprogramvara. Hide.me har lätt att installera och använda anpassad programvara. Det har ett rent, enkelt, lättanvänt gränssnitt. De har en klient för Windows, tillsammans med en mobilapp för Android. Hide.me är också kompatibel med andra operativsystem och enheter. Dessutom har de steg-för-steg-guider för att leda dig genom att konfigurera dem.

Ansluter till Windows VPN-klienten

Låt oss först granska hide.me Windows-klienten. Figuren till vänster nedan visar anslutningsskärmen för deras klient. Den här skärmen låter dig välja din server från en listruta, ansluta eller koppla bort och visar din onlinestatus. Den visar också din nuvarande plan och hur mycket bandbredd du har använt om du inte har ett Premium-konto. Det låter dig också uppgradera ditt nuvarande konto.

HideMe Windows

Figuren till höger ovan är inställningsskärmen. Det låter dig välja VPN-anslutningskrypteringstyp. När det gäller den gratis klienten är du begränsad till bara SSTP, PPTP och IKEv2. Det har också några allmänna inställningar för att berätta för klienten om dina startinställningar. Om du startar VPN med administrativa behörigheter kan du ställa in DNS-läckokontroller. Du kan också se och ställa in de primära och sekundära DNS-servrarna vid behov. Slutligen kan du kontrollera om du har den senaste uppdateringen för klienten.

HideMe 240

Anslut från Android-appen

Låt oss nu granska hide.mes gratis Android-app. Du kan ladda ner det från Google Play. Mobilappen kräver Android 4.0 eller högre. Appen körs på alla Android-enheter.

HideMe Android

Ange först ditt användarnamn och lösenord för att logga in. Sedan kan du trycka på för att aktivera VPN-skyddet om du vill att appen automatiskt ska välja en server för dig. Om du väljer detta väljer appen automatiskt den som den tror är snabbast för dig baserat på plats och serverbelastning. Annars kan du själv välja en server från de tillgängliga platserna och knacka på för att aktivera skydd. Appen visar också din aktuella kontotyp och bandbreddanvändning för månaden. Slutligen kommer det att kontrollera att du har den senaste versionen av appen installerad.

HideMe 240

hide.me Hastighetstest

Jag testade hide.me med IKEv2-protokollet med Windows-klienten. Detta ger de snabbaste hastigheterna för de protokoll som gratis VPN hade tillgång till. SSTP, PPTP och IKEv2 var de enda protokoll som stöds i deras Windows-klient med hjälp av gratis VPN.

HideMe-hastighetSom ni kan se var det cirka 15% skillnad i hastighet mellan anslutningen direkt till min ISP och anslutningen till en hide.me-server ungefär 1300 miles away. Kryptering lägger till omkostnader så att du kan förvänta dig en viss minskning av prestandan. Prestanda är alltid en avvägning för integritet när man överväger en VPN-tjänst. Men med en hastighet på nästan 43 Mbps kunde jag enkelt strömma tjänster som Netflix, Hulu och HBO GO och titta på HD-filmer eller live-evenemang.

hide.me Granskning: Slutsats

Även om hide.me bara har varit i VPN-arenan bara några år, har de fortsatt att växa sitt nätverk på grund av sitt engagemang för din integritet. De har utökat serverplatser på strategiska platser för att bättre förbättra deras totala VPN-prestanda. De har också utvecklat anpassad programvara för att förenkla VPN-installation och användning för sina abonnenter. Jag förväntar mig att de fortsätter denna trend i framtiden och förväntar sig att deras service blir ännu bättre. Både deras Windows-klient och Android-app har enkla, enkla att använda, grafiska gränssnitt med raka framåtinstallationer för att förenkla VPN för sina kunder. Om du letar efter en pålitlig VPN-tjänst med ett verkligt engagemang för din integritet kan hide.me vara ett bra val.

Det jag gillade mest med tjänsten:

 • Lätt att installera och använda Windows-klienten
 • Mobilapp för Android
 • Stöd för IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether och SSTP med upp till AES-256-kryptering.
 • Ingen loggpolicy
 • Samtidig anslutning för 5 enheter med Premium Plan
 • Djuptidsrabatt på årliga registreringar

Idéer för att förbättra tjänsten:

 • Öka garantiomfånget – orealistisk datagräns
 • Priset är lite mer än konkurrenterna.

Jag tyckte om att använda tjänsten hide.me och rekommenderar att du provar det själv. Testa deras stationära klientprogramvara och Android-mobilapp och glöm inte att du kan spara 35% rabatt med vår rabatt. Jag tror att du kommer att njuta av hur enkelt deras program gör det att ansluta och växla mellan VPN-servrar. De fortsätter att växa och lägga till nya serverplatser.

HideMe 240

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map