Blockless Review

Låt oss börja vår Blockless-granskning med lite information om företaget. Blockless är ett kanadensiskt baserat företag vars mål alltid har varit att låta dig enkelt bläddra utan att behöva oroa dig för gränser mellan land eller region. Detta låter dig titta på dina favoritprogram från var som helst i världen. Deras tjänst är prisvärd och de erbjuder en provperiod på en vecka.


Blockless Review

När 2016 börjar har de uppdaterat sin webbplats, liksom, sina mål med en mer fokuserad väg mot integriteten och säkerheten för sina användare. För detta ändamål har de lagt till Smart Guard, en smart ad blocker-teknik som kan användas med inte bara datorer utan alla enheter som stöds av Blockless DNS. Genom att bygga på nya uppdateringar, som automatisk DNS-installation och lanseringen av klienter för Windows och Mac OS X, har de börjat betatest VPN-tjänster för sina Windows- och Mac OS X-klienter tillsammans med skapandet av blockeringslösa mobilappar och webbläsarutvidgningar.

Prissättning och specialerbjudanden

Blockfri DNS-tjänst marknadsförs med en enda konfiguration. De erbjuder det i tre terminspaket: månadsvis, halvårligen och årligt. Liksom de flesta leverantörer diskonteras deras priser baserat på längd på terminen. Månatspaketet är $ 4,95 per månad. Det halvårliga paketet är $ 27,25 faktureras var sjätte månad. Detta fungerar till bara $ 4,55 per månad, vilket är en besparing på över 7% av deras månadspris. Att anmäla sig till ett tjänsteår är $ 49,95, faktureras var tolv månad. Detta betyder att du kan få ett år av deras tjänst från bara 4,16 $ per månad.  Det här är en besparing på 16%, vilket är som att få två månaders Blockless-tjänst gratis.

Blockeringsfri prissättningBlockless tillåter betalning med större kreditkort. Dessa inkluderar VISA, MasterCard, Diners och JCB.

Gratis provperiod

Blockless vill att du ska testa deras tjänst för dig själv så att du kan vara säker på att den passar dina förväntningar. På grund av detta kräver de att alla skapar ett 7-dagars gratis provkonto innan de kan registrera sig för en betald prenumeration. Ingen betalningsinformation behövs för att registrera dig för rättegången. Som visas nedan är allt som behövs för att registrera dig för ett blockless 7-dagars provkonto en giltig e-postadress och ett lösenord. Försöket löper ut efter att de sju dagarna är slut så att du inte ens behöver avbryta kontot. Du måste dock ta bort deras DNS från ditt system. Du kan ta reda på hur du gör detta i supportområdet på webbplatsen Blockless.

Blockless Account Setup

Besök Blockless

Hur fungerar blockless

Blockless är främst en smart DNS-tjänst vars mål är att låta användare bläddra och titta på strömmande medieinnehåll utan det konstgjorda landet och regionala gränser som används av många leverantörer. Deras tjänst fungerar genom att ändra DNS-serveradressinställningarna på din enhet. Detta gör att deras tjänst kan avlyssna behörighetsbegäran från dessa leverantörer och förse dem med en virtuell IP-adress som uppfyller deras konstgjorda gränser och ger dig tillgång till deras strömningsbibliotek. Detta gör att du kan njuta av deras innehåll var som helst i världen.

Hur blockless fungerar

Till skillnad från traditionella VPN, där all trafik mellan din enhet och tjänsten är krypterad och skickas via servern ut till Internet, passerar bara en liten mängd trafik via Smart DNS-servern. När introduktionen och handskakningen av en del av kommunikationen mellan servern och leverantören är klar, skickas resten av trafiken direkt från leverantören till din enhet. Eftersom det inte finns någon kryptering av strömningstrafiken går det inte att förlora Internetprestanda när du tittar på HD-filmer eller lyssnar på din favoritmusik. Detta gör att du kan komma åt regionalt låsta webbplatser från var som helst i världen utan att bromsa hastigheten på din Internet-anslutning. Slutligen, eftersom deras inte är någon kryptering av den Blockless DNS-trafiken ger den inte samma säkerhetsnivå som standard VPN-tjänster.

Det blocklösa nätverket

Det blocklösa nätverket har servrar i 25 olika regioner. Detta inkluderar följande länder: Australien, Österrike, Belgien, Brasilien, Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Grekland, Indien, Irland, Italien, Japan, Lexembourg, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Portugal, Ryssland, Sydafrika , Sverige, Schweiz, Storbritannien och USA. Detta tillhandahåller ett globalt nätverk med servrar på alla större kontinent i världen utom Antarktis.

Blockless Setup för Windows

Blockless stöder olika enheter som stationära datorer, smartphones, spelkonsoler, smarta TV-apparater, mediaspelare och routrar. När du loggar in på ditt konto på webbplatsen Blockless och väljer hjälpmenyn, kommer du sedan att konfigurera guiden för att använda en 3-stegsprocess (som visas nedan) för att hitta guiden för att manuellt konfigurera din enhet för att använda den Blockless DNS-tjänsten . Supportavsnittet på deras webbplats har också ett stort urval av enkla att följa guider som du kan söka igenom.

Blockless Device DNS SetupOm det är tillgängligt är en länk till installationen av den anpassade Blockless-programvaran det första steget i dessa guider. De kommer dock också att visa dig hur man manuellt kan ändra DNS för din enhet. Med Blockless-tjänsten kan du ansluta var som helst men bara från en enda plats åt gången. Detta beror på att Blockless synkroniseras till din individuella plats (IP-adress) när du loggar in. Därför måste du logga in på ditt konto och klicka på “Använd den här platsen” när du loggar in från ett annat nätverk. Om du konfigurerar din router för att använda Blockless-tjänsten kan du dra nytta av tjänsten på alla enheter som är anslutna till den.

Besök Blockless

Använda den blockeringslösa Windows-klienten

När du klickar på Blockless-appen för länken Windows 10 i guiden sparar den installationsfilen på din dator. Kör installationsfilen så ser du en skärm som den första nedan. Den kommer sedan att ställa in Blockless-tjänsten för Windows på din dator. När detta är klart ser du en skärm som den andra nedan. Om du klickar på finish på den här skärmen startar appen.

Installera Blockless

Den första gången du startar klienten ser du inloggningsskärmen som visas nedan. På den här skärmen kommer du att ange dina kontouppgifter som du har fått i ditt kontoverifiering och välkomstmeddelande från personalen med Blockless. Klicka sedan på knappen Logga in.

Blockeringsfri inloggning

Detta visar huvudskärmen för den Blockless Windows-appen som visas i den första bilden nedan. Som standard kommer den att ansluta till den närmaste servern till din plats vid första start. Den huvudsakliga anslutningsskärmen som visas nedan har bara några få kontroller som gör det mycket enkelt att lära sig och konfigurera. Att byta servrar kan utföras på ett av tre olika sätt: sökruta efter namn, bläddra och välja namn med mus eller klicka på ett av de ljusare grå länderna på kartan. Nedanstående bilder visar regionen som ändras från Storbritannien (vänster) till USA (höger). Observera att det verifierar att vår region har ändrats med hjälp av en flaggsymbol för landet.

Blockless Server Change

Om du klickar på Hjälpen visas följande alternativ: konfigurera en enhet för Blockless-tjänst, söka supportartiklar eller öppna en supportbiljett. Det finns också en stängningsknapp för att återgå till huvudanslutningsskärmen.

Längst ner på huvudskärmen är omkopplaren för att slå på och stänga av Smart Guard. Det är för närvarande på. Smart Guard tar bort vissa annonser och grafik från webbplatser som ökar webbläsarens hastighet genom att minska laddningstiden för sidor. Ännu viktigare är att blockering av dessa annonser kan skydda din integritet online eftersom de inte kan spåra dina onlinevanor och surfmönster. Detta kan hjälpa dig att undvika riktade marknadsföringskampanjer.

Blockless Inställningar

Den sista funktionen på huvudskärmen som vi vill titta på är inställningarna för klienten som kan nås genom att klicka på den nedåt karat-symbolen uppe till höger på skärmen. Om du gör det visas en rullgardinslista som den som visas ovan (vänster). Härifrån kan du välja inställningar, hantera prenumeration, ändra kontoinställningar och logga ut tjänsten. Att välja inställningar öppnar skärmen för applikationsinställningar som visas ovan (höger). Härifrån kan du göra följande genom att markera respektive kryssruta:

 • Ställ in Blockless DNS på den här enheten
 • Synkronisera platsen automatiskt med den här enheten
 • Starta applikationen vid systemstart
 • Sök efter uppdateringar

Liksom resten av Blockess DNS-klienten är alternativen grundläggande med att automatiskt synkronisera enheten som den mest användbara inställningen. Detta sparar dig från att behöva gå till det blocklösa onlinekontot för att göra det varje gång du byter nätverk.

Besök Blockless

Blockeringslös för Android och Google Chrome

Blockless har en app för Android för deras tjänst som du kan ladda ner från Google-butiken. Det kräver Android 2.1 och högre. Det låter dig hantera ditt konto från din Android-enhet. På samma sätt som Windows-klienten kan du ändra din regionpreferens, uppdatera din IP och se till att ditt konto är aktivt i handflatan. Nedan visas bilder av inloggningsskärmen (vänster) och huvudanslutningsskärmen (höger). På inloggningsskärmen kan du hålla dig inloggad när du har angett rätt referenser.

Blockfri Andriod-app

Huvudanslutningsskärmen som visas ovan (till höger) kontrollerar om du har ett giltigt konto, enhetens IP-adress (plats) synkroniseras till ditt konto och om DNS har konfigurerats korrekt för enheten. Om något av dessa misslyckas visas det i rött istället för grönt. Regionväljaren låter dig trycka på för att ansluta till ditt valda land. Detta gör det enkelt att byta region när du är ansluten till deras tjänst. Blockless har också en förlängning för Google Chrome som har liknande beteende som deras Android-app.

Händer på testning

Vi körde vårt normala hastighetstest på den Blockless DNS-tjänsten och märkte, som förväntat, nästan ingen förändring i nedladdningshastigheten eller surfa i allmänhet när vi anslutit till den. Till skillnad från vanliga VPN: er som skickar all din trafik via VPN, kopplar Blockless dig direkt till de webbplatser de stöder. De har guider för att konfigurera sin DNS-tjänst på en mängd enheter som inkluderar datorer, set-top-boxar, TV-apparater, spelkonsoler, blu-strålar, telefoner, surfplattor och routrar. Dessa finns på supportsidan på deras webbplats.

Vi körde också ett hastighetstest av deras nya betaklient för Windows med full VPN-implementering. En skärmdump av huvudfönstret i surfläge visas nedan till vänster. Detta fönster kännetecknas av den ljusblå mätaren, blixtbult, knapp och valt kartområde. Som du kan se har klienten samma alternativ som Windows-klienten som inkluderar hjälp, preferenser, hantera prenumeration, kontoinställningar och utloggning. Inställningarna är desamma som för den tidigare klienten med tillägg av en switch för val av OpenVPN UDP eller TCP för VPN-tjänsten. Om du klickar på det för närvarande valda området kommer du att visa ett högerbildsfönster. Detta gör att du kan välja den region du vill ändra till. Smart Guard har stängts av för surffönstret.

Beta Blockless VPN för Windows

När en region har valts som USA har gjort i ovanstående fall klickar du på surfa / säker-knappen för att slå på eller stänga av VPN-skyddet. Det är så enkelt som det. Den andra skärmen visar huvudanslutningsskärmen när VPN är på. När VPN är aktivt har du skyddet av att alla dina data krypteras med OpenVPN-protokollet. Dessutom är din riktiga IP-adress maskerad och ersatt av en på den Blockless-servern. I det här fallet har vi fått en IP-adress i Atlanta och vår identitet visas som anonym. Smart Guard visas på för säker VPN. Den säkra anslutningen indikeras med rött för mätaren, vald stad, knapp och vald kartregion. Detta gör det enkelt att skilja från den oskyddade blå anslutningen.

Besök Blockless

Hastighets test

Hastighetstestet för Blockless VPN-tjänsten var inte det snabbaste som vi har sett men tjänsten är fortfarande i beta så vi är säkra på att de fortfarande arbetar med vissa problem. Med det sagt var internetanslutningens hastighet utan VPN 51,21 Mbps och med Blockless VPN var den 33,09 Mbps. Det innebär att anslutningshastigheten minskade med cirka 35% när den var ansluten till Blockless VPN-tjänsten. Som du kan förvänta dig är det en minskning av hastigheten på grund av den kryptering som tillhandahålls av Blockless VPN-tjänsten. Denna hastighetsminskning är värt det om ditt mål är integritet och skydd. Om inte kan du köra deras tjänst i surfläge som inte har någon hastighetsförlust. Fortfarande på 33,09 Mbps bör du inte ha några problem med att använda deras VPN-tjänst för de flesta av dina internettransaktioner.

Blockless Speed ​​Test

Slutsats

Om det du i första hand söker i en tjänst som gör att du får åtkomst till geografiskt begränsat strömmande mediainnehåll kan Blockless vara tjänsten för dig. De blockerar 25 olika regioner inklusive USA, Storbritannien, Kanada, Australien och andra. Deras tjänst fungerar med Windows, Mac OS X, spelkonsoler, smarta TV-apparater, mediaspelare, mobiltelefoner, surfplattor och till och med routrar. Att konfigurera din enhet för att använda sin tjänst innebär att du ändrar dina DNS-serverinställningar så att de pekar på deras. Detta är en enkel process. Men det blocklösa teamet har gett enkla att följa guider för alla deras enheter som stöds. Dessa finns på supportsidan på deras webbplats. De har till och med automatiserade installationsprogram för Windows, Mac OS X, Android och tillägg för krom-webbläsaren.

Nyligen har de börjat betatestar en ny VPN-tjänst som använder OpenVPN (TCP / UDP) -protokollet för att kryptera all din Internet-trafik för att skydda din integritet och säkerhet online. Detta är utöver deras okrypterade DNS-tjänst. Därför kommer du att kunna välja om hastighet eller säkerhet är ditt mål när du använder deras tjänst. För närvarande (från och med 2/29/2016) har de släppt beta-mjukvara som innehåller den nya VPN-tjänsten för Windows och Mac OS X. Det är inte den fasta VPN vi någonsin har sett. Det har ett grundläggande grafiskt gränssnitt och gör det enkelt att välja och byta servrar. Välj helt enkelt det område du vill växla till och växla till surfing / säker-knappen och all din Internet-trafik är säkrad. Detta gör deras tjänst mycket enkel att installera och använda.

Det vi gillade med tjänsten inkluderade:

 • Det kan installeras på olika enheter
 • Tillåter global surfing av 25 regioner utan konstgjorda regionala begränsningar
 • Ingen förlust av anslutningshastighet som är typiskt för konventionella VPN: er i surf-läge (Smart DNS)
 • Beta-programvara för Windows och Mac OS X som innehåller ny VPN-tjänst
 • OpenVPN (TCP / UDP) protokollsupport för VPN

Idéer för att förbättra tjänsten:

 • Tillåt mer än en samtidigt anslutning
 • Lägg till BitCoin som betalningsalternativ för att bli mer anonym
 • Mer information om deras nya VPN-tjänst på deras webbplats när beta utvecklas.
 • Lägg till VPN-tjänst i iOS- och Android-appar
 • Lägg till nya protokoll som L2TP / IPSec för iOS

Vi föreslår att du provar Blockless själv. Registrera dig för deras 7 dagars kostnadsfria testversion och testa deras tjänst. Prova att titta på ditt favoritsportevenemang, leverantör av favoritströmmedier eller annat innehåll från de 25 regionerna som de gör globalt tillgängliga var som helst i världen. Om du bestämmer dig för att du gillar att använda deras tjänst kan du registrera dig för det från bara 4,16 USD per månad.

Besök Blockless

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map