Avira Antivirus Pro 2016 Review

Logo AviraAvira este o companie de software multinațională germană, deținută de familie, care a fost fondată în 1986. Au lansat prima versiune de software antivirus în 1988. De atunci, au fost înregistrate multe îmbunătățiri. Avira oferă în prezent trei versiuni diferite ale software-ului lor. Acestea sunt Avira Antivirus Pro, Internet Security Suite și Total Security Suite.


Desigur, cel pe care îl alegi depinde de obiectivele tale. În această recenzie, vom compara diferitele versiuni și prețuri. Opțiunea pe care o alegeți depinde de nevoile dvs. Prețurile sunt afișate aici pentru toate cele trei versiuni. Toate opțiunile afișate vă vor permite să protejați trei calculatoare timp de un an.

Preț pentru AviraDupă cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Antivirus Pro este de 44,99 USD. Toate versiunile oferă protecția antivirus în timp real Avira, protecția online totală, protecția datelor și identității, protecția securizată a rețelei de domiciliu și o caracteristică pe care o numesc autoapărare. Internet Security Suite este de 57,99 USD. Oferă mai multe instrumente de rapiditate și reglare. Produsul final este Suite de securitate totală pentru 109,99 USD. Funcția suplimentară oferită de Avira pentru Total Security Suite este o VPN. Vom trece opțiunile și le vom explica.

Aveți mai mult de trei computere sau doriți mai mult de un an? Avira înțelege și are planuri de până la trei ani, cu până la cinci dispozitive. În tabelul de mai jos, afișăm tarifele pentru Internet Security Suite. Prețurile suplimentare pentru alte produse pot fi găsite pe site-ul lor.

3 PC-uri 5 PC-uri
1 an$ în procent de 57,99$ 122,99
2 ani$ 87.99$ 184.99
3 ani$ 116,99$ 246,99

Vom trece peste diferitele caracteristici pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere în scurt timp. De dragul acestei recenzii, vom folosi Windows 10. Avira acceptă și versiunile Windows vechi. Aceeași licență poate fi folosită și pentru Mac, dar Avira pentru Android este un cost suplimentar. Nu există o versiune premium a Avira pentru iOS.

Protecție antivirus

În general, programele antivirus funcționează la fel. După instalarea software-ului, va fi efectuată o scanare inițială. Acest lucru vă va spune rapid dacă există amenințări pe computer. Vă sugerăm să efectuați o scanare completă, deoarece uneori programele antivirus nu detectează întotdeauna imediat o amenințare. Rețineți că va trebui să spuneți Avira să scaneze orice unități externe dacă le adăugați. Nu le va scana automat altfel. Scanarea poate fi programată automat și puteți rula scanarea de câte ori doriți.

Toate cele trei versiuni de Avira oferă un mod de joc. Aceasta vă oferă opțiunea de a întârzia scanarea, astfel încât resursele dvs. nu vor fi folosite dacă vă aflați în mijlocul a ceva. Niciun jucător nu vrea să fie încetinit în timpul jocului. Permițând întârzierea, jucătorii nu trebuie să aleagă între protecție și performanță.

Buton AviraFuncții de securitate și confidențialitate

De multe ori, ceea ce stabilește un program antivirus în afară de altul este caracteristicile pe care le oferă. Toate produsele Avira oferă securitate. Puteți alege și alte opțiuni, în funcție de ceea ce căutați. După cum am menționat, vom folosi Internet Security Suite ca exemplu.

Consola principală Avira

Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor Avira Antivirus.

 • Protectie in timp real – Incluse în toate versiunile, protejează împotriva tuturor amenințărilor cu virus și malware.
 • Securitate online totală – Gărzile împotriva atacurilor de phishing, site-urilor infectate și atacurilor prin e-mail.
 • Protecția datelor și identității – Această caracteristică vă va asigura datele bancare și cumpărături online.
 • Rețea sigură de acasă – Analizează și securizează rețeaua de domiciliu.
 • Tehnologii inteligente – Oferă instrumente de reparare a virusului, AI și autoapărare (instrument care împiedică programele malware de a dezactiva software-ul antivirus.

Aceste instrumente suplimentare de ajustare pentru computer sunt incluse în Internet Security Suite.

 • PC mai rapid – Acest instrument vă va gestiona pornirea și va reduce timpul de întârziere.
 • Performanta de varf – Optimizează și curăță profund computerul.
 • Spațiu suplimentar și memorie – Eliberează memoria în direct și elimină fișierele nedorite
 • Confidențialitatea datelor – Curăță și mărunțește datele browserului.
 • Durată de viață mai lungă a bateriei – Dezactivează serviciile inutile pentru economisirea energiei electrice. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru laptopuri.

Cel mai înalt nivel oferit este Suite de securitate totală. Include toate funcțiile pe care tocmai le-am menționat împreună cu un serviciu VPN. Am descărcat versiunea gratuită a VPN pentru a o testa, dar rezultatele vitezei nu au fost bune. Primești 500mb pe lună numai dacă folosești versiunea gratuită, dar date nelimitate cu Total Security Suite. Poate că vitezele sunt mai bune și cu versiunea nelimitată. Dacă versiunea gratuită este reprezentativă pentru serviciul VPN plătit, există soluții mai bune. Mulți VPN-uri sunt mai puțin costisitoare și au mai multe locații la care să vă conectați. Acestea fiind spuse, ne place ca Avira să aibă instrumente disponibile pentru a-ți funcționa computerul bine.

Instalare și asistență

Programul antivirus ar trebui să fie ușor de instalat. După ce ați ales versiunea dorită, faceți clic pe butonul Acceptați și instalați. După instalare, veți vedea umbrela Avira pe desktop. De asemenea, veți găsi pictograma în tavă. Făcând clic pe pictograma tăvii, veți vedea imaginea de mai jos. De acolo, puteți face clic pe consola de scanare Antivirus Pro, System Speedup și Phantom VPN. În plus, puteți instala Securitatea, Scout Browser și SafeSearch Plus.

mesaj pentru consola Avira

Consola Antivirus Pro este locul în care scanați pentru a vă asigura că sistemul dvs. nu este virus.

Consola de scanare pentru Avira

După cum vedeți, aveți multe opțiuni de scanare. Dacă primiți Internet Security Suite sau Total Security Suite, instrumentele nu sunt încorporate în consola principală. În schimb, pictogramele suplimentare apar pe desktop pentru că sunt aplicații separate.

Din partea de asistență, acestea oferă o bază de cunoștințe, e-mail și asistență telefonică.

Impactul sistemului și performanța antivirusului

Doi factori care sunt de obicei importanți atunci când căutați software antivirus sunt impactul și performanța. Impactul sistemului este cantitatea de retard cauzată de software-ul AV pe computer. Avira face o treabă bună de a se asigura că software-ul lor funcționează fără probleme. Conform laboratorului de testare independent, av-Test, Avira a avut un scor de performanță de 100%. Software-ul a performat mai bine decât media industriei în testele live.

Deși viteza este un factor, doriți și un program antivirus care să vă protejeze. În testele din lumea reală, laboratorul menționat anterior a constatat că Avira bloca în medie 98% din amenințări. Aceasta este mai bună decât media din 97% a industriei. De asemenea, nu au găsit niciun fel de fals pozitiv (software care este greșit etichetat ca virus), atunci când se compară favorabil cu media care este trei. Acestea sunt rezultate bune pentru un program antivirus.

Buton AviraTestele noastre

Când examinăm software-ul antivirus, ne place să efectuăm propriile teste. Există mai multe moduri diferite de a face asta. Puteți testa viteza sau sensibilitatea la virus. Există câteva site-uri web care au instrumente gratuite pentru testarea antivirusului. Când am încercat să descărcăm fișierele cu virusuri false, am primit un mesaj interactiv în care se spune că există o problemă. În această imagine, puteți decide cum doriți să abordați amenințarea.

Ecran de decepție a amenințării Avira

Un alt test pe care ne place să îl facem este să creăm un document cu virus fals și să îl salvăm pe computer. Când am efectuat acest test folosind Avira, a existat o întârziere de aproximativ 10 secunde de când am salvat fișierul până la detectarea acestuia. Acesta este un timp rezonabil. Unele programe AV vor găsi fișierul imediat, în timp ce altele nu vor găsi fișierul până la finalizarea scanării. Aici, vedeți pop-ul fals fals pe care l-am primit.

Popup fals de virus pentru Avira

Există un lucru pe care l-am descoperit în timp ce ne făceam testele. Am plasat un fișier virus fals pe o unitate USB și l-am conectat la computer. Aparent, acestea nu sunt scanate automat pentru viruși. Apoi am făcut o scanare rapidă folosind setările implicite și fișierul nu a fost descoperit. Dacă doriți să verificați siguranța unei unități externe, va trebui să accesați opțiunile de scanare și să efectuați o scanare personalizată a unității. Deși puteți face o scanare completă a sistemului, aceasta poate dura o oră sau mai mult, în funcție de fișierele pe care le aveți. Desigur, dacă primiți o alertă antivirus care arată o falsă pozitivă, trebuie doar să faceți clic pe caseta care spune detalii și anunțați software-ul.

Avira Antivirus Security pentru Android

Avira Antivirus vă permite să vă conectați dispozitivele la contul principal pentru anti-furt. Cu toate acestea, chiar dacă aveți mai multe suporturi pentru dispozitive, versiunea premium este de 11,99 USD pe an. Vom arunca o privire asupra modului de instalare. Începeți accesând Magazinul Google Play și efectuați o căutare pentru Avira Antivirus Security. Apoi, atingeți butonul de instalare, apoi butonul de deschidere când se termină.

Avira instalează ecrane

Pe ecranul de mai jos, aveți opțiunea de a face un tur. În scopul nostru, vom sări peste acel ecran și ne vom înregistra mai târziu. De aici, puteți activa funcția Anti-furt. Acest lucru vă va permite să urmăriți dispozitivul manual. Dacă ți-ai furat telefonul vreodată, acesta poate fi un instrument util. De asemenea, este bine dacă aveți copii și doriți să știți dacă sunt acolo unde spun ei. Apăsând pe pictograma antivirus, veți vedea un ecran precum cel din dreapta. Acum, puteți scana dispozitivul pentru a vă asigura că nu există viruși. Dacă alegeți să vă autentificați, vă puteți bucura de toate caracteristicile versiunii mobile.

Tour Avira mobil

Funcțiile suplimentare care pot fi utilizate de pe ecranul mijlociu includ Avira SafeSearch, Blocare de aplicații, Lista neagră (pentru apeluri nedorite), Consilier de confidențialitate (pentru a afla ce aplicații ar putea afecta confidențialitatea dvs.), Avira Optimizer, Identity Safeguard și Navigare sigură (versiunea Pro numai). Versiunea iOS a Avira Antivirus este similară.

Gânduri finale

Am constatat că Avira Antivirus Pro este un produs bun în toată lumea. Testele noastre au arătat un răspuns rapid la viruși și aceste rezultate au fost susținute de rezultatele laboratorului independent. Avira Antivirus Pro nu este o resursă grea, deci chiar și computere mai vechi ar trebui să fie utilizate în timpul rulării scanărilor. Nu am avut probleme cu viteza computerului în timpul scanării. Asigurați-vă că scanați unitățile externe la care conectați, deoarece acestea nu vor fi scanate automat. Protejați trei computere cu o singură licență.

Buton Avira

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map