Beste Stealth VPN-tjenester

Stealth Shadow CraftSiden 1989 med introduksjonen av Stealth Bomber og andre lignende kjøretøy, har begrepet stealth blitt en del av kulturen. Hvis du har sett det som en del av begrepet Stealth VPN, kan du ha lurt på hva som gjør det annerledes enn vanlige VPN-er. I dette innlegget vil vi gi deg en definisjon, formål, en forklaring på hvordan det fungerer og flere applikasjoner. Da kan du bestemme om bruk av Stealth VPN er det beste valget for dine behov. La oss begynne med å se på listen vår over de beste Stealth VPN-ene.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost112avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Hva er Stealth VPN og hvordan fungerer det?

Ordet Stealth er et mellomengelsk ord som betyr stjålet. Hvis du tar av slutten av ordet, blir roten ganske tydelig. I moderne tid brukes det til å beskrive noe som ikke kan sees. Når det brukes i sammenheng med en Stealth VPN, er det en server eller protokoll som har muligheten til å skjule VPN-trafikk og få den til å se ut som enkle krypterte data. Siden noen selskaper, skoler og myndigheter bruker det som er kjent dyp pakkeinspeksjon, er det designet for å være praktisk talt usynlig. Det kan være nyttig hvis du er i et land, skole eller virksomhet som har en brannmur eller forbyr VPN-er. Hvis du trenger å bruke en, men ikke vil bli oppdaget, er det å bruke en Stealth VPN måten å hjelpe tunnelen gjennom de typer brannmurer.

Når du kobler til en server som har tilsløring (stealth), blir trafikken din maskert og gjort slik at den ser ut som standard HTTPS-trafikk. Du har kanskje lagt merke til tilskuddet av S på slutten av mange populære nettsteder som står for sikkert. Som et eksempel vil du skrive inn www.google.com automatisk videresende deg til den sikre versjonen av nettstedet. Hvis du aldri har lagt merke til det før, kan du ta en titt på adressefeltet neste gang du skriver inn en nettadresse. Fordi HTTPS-tilkoblinger er nødvendige for alt sikkert, vil ikke de verste brannmurene blokkere disse typer pakker.

Hvordan fungerer obmuskelse?

Når du bruker standard kryptering, er det to komponenter. Du har kanskje innsett at den deler en lignende struktur som en e-post. Den første komponenten kalles overskriften. Den identifiserer pakkene og rutingsinformasjonen. Deretter har du kroppen eller nyttelasten. Det er den krypterte delen av pakken (eller meldingen) som dirigeres til rett sted av VPN-serveren. Siden overskriften inneholder portnummeret og informasjonen om typen krypteringsmelding, er det ikke vanskelig å se hvorfor dette er en dårlig ting.

Når du bruker obfuskasjon, blir metadataene strippet. Nå kan det lages slik at det ser ut som standard HTTPS-trafikk. Pakken får nå et andre lag med kryptering, og porten blir byttet til # 443, den normale porten for HTTPS-trafikk.

Hvordan vil en Stealth VPN hjelpe deg?

Nå som du har en ide om hva en Stealth VPN gjør og hvordan de fungerer, snakker vi om hvor du skal bruke dem. Hvis du besøker eller jobber i land som Kina, Iran, Pakistan, De forente arabiske emirater eller andre, er det viktig å bruke en stealth VPN. Det er fordi, for det meste, VPN-bruk er rynket på (hvis ikke en direkte forbrytelse).

En annen god grunn til at du kanskje vil velge en stealth-stil VPN er å hjelpe deg med å komme deg rundt brannmurer. Ofte har selskaper, skoler, myndigheter eller til og med noen hoteller brannmurer som hindrer brukere i å få tilgang til innhold. Selv om det fungerer og kan øke produktiviteten i mange tilfeller, bør du ikke bli blokkert fra et gratis og åpent internett. For noen hoteller kan brannmurblokker gjøre det vanskelig å surfe på nettet.

Det siste store området der en stealth VPN ville hjelpe til med å takle gassproblemer. Selv om det ikke skal skje, vil noen leverandører og mobiloperatører bremse brukere som streamer innhold. Tanken bak er at hvis brukeren har problemer med streaming, vil de ikke fortsette å prøve. Hvis trafikken din er tilsløret, innser ikke leverandøren at du streamer. Alt de ser er kryptert trafikk på sin side.

Hva er den beste Stealth VPN?

Vi fokuserte på følgende kriterier for å bestemme vår liste over de beste Stealth VPN-ene:

 • Muligheten til å skjule VPN-trafikk som vanlig kryptert data
 • Suksess med å ikke bli oppdaget ved dyp pakkeinspeksjon
 • Bruk av tilsløring for å få VPN til å fremstå som vanlig HTTPS-trafikk
 • Høye krypteringsnivåer for å beskytte ditt online personvern
 • Evne til å omgå throttling av ISP-er og strømmetjenester

Uten ytterligere forsinkelse er her en liste over de beste stealth VPN-tjenestene:

1. Beste Stealth VPN-tjeneste: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN er den beste løsningen for de i Kina. De bruker stealth-teknologi og teknikker for å hjelpe de i restriktive land (som Kina) å overvinne brannmurbegrensninger. Nøkkelen er å koble til VPN-serverne deres i Hong Kong. Derfra vil du kunne få tilgang til nettsteder og apper som ellers ville blitt blokkert.

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av sportslige begivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge en server på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. For å finne en i USA, velger du bare “Alle” -fanen, åpner Amerika og åpner deretter USA. På dette tidspunktet kan du velge servere der.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste Stealth VPN-tjeneste: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en konto over lengre tid. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste Stealth VPN-tjeneste: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 29 land. PIA-teamet har organisert serverne sine etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste Stealth VPN-tjeneste: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste Stealth VPN-tjeneste: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasseringer i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Endelige tanker om bruk av en Stealth VPN

Avslutningsvis håper vi at vi har svart på noen av spørsmålene dine og utdannet deg om grunnene til å bruke en stealth VPN. Som du ser, er det definitivt noen gode grunner til å gjøre det. Hvis du faller inn i en av kategoriene vi nevnte tidligere, eller bare vil ha ekstra privatliv, er det ikke noe du bør være uten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map