SplashID Safe Review

Echipa de la SplashData dezvoltă software sigur de la lansarea sa în anul 2000. Compania este situată în Los Gatos, CA. Dezvoltă software și servicii de securitate. Astăzi vom arunca o privire atentă la SplashID Safe, care este un manager de parole care vă va ajuta să vă gestionați toate parolele. Programul vă va ajuta să securizați note și să atașați fotografii la înregistrări. SplashSafe ID Pro vă va permite să sincronizați datele într-o gamă largă de dispozitive, inclusiv Windows, Mac, iOS, Android.


SplashID Safe Review

Prețuri și oferte speciale

SplashID Safe vine atât în ​​versiune gratuită, cât și premium. SplashID Pro include o serie de funcții suplimentare, inclusiv suport pentru mai multe dispozitive și platforme, posibilitatea de sincronizare prin cloud sau prin conexiune wifi, copii de rezervă automatizate, acces la tabloul de bord al securității lor, posibilitatea de a partaja înregistrări, asistență prioritară și actualizări viitoare..

Prețuri SplashIDSplashID Pro are un preț în funcție de termenul de înscriere. Vă puteți înscrie la Pro Monthly și să plătiți 1,99 USD lunar sau Pro Yearly și să plătiți 19,99 USD pe an. Termenul anual vă va economisi 4 dolari, care este o reducere de 17% din planul lunar. În timp ce examinam software-ul, am găsit și o ofertă pe site-ul lor în secțiunea „Dă SplpashID” care îți va permite să achiziționezi o licență pe viață pentru 39,95 USD. Indiferent de termen, puteți plăti cu carduri majore de credit precum Visa, MasterCard, American Express și Discover.

Conturi gratuite vs. Pro

Echipa de la SplashData face o versiune gratuită a SplashID Safe. Este destul de limitat în comparație cu versiunea lor Pro, dar vă va permite totuși să stocați în siguranță parolele. Puteți descărca aplicația de pe site-ul lor sau de la Apple App Store și Google Play. De acolo va trebui doar să furnizați o adresă de e-mail pentru a vă înscrie pentru un cont gratuit. Versiunea gratuită este limitată la un singur dispozitiv și nu permite sincronizarea sau partajarea.

Trecerea la SplahID Pro vă oferă o serie de funcții suplimentare. Iată o privire rapidă asupra avantajelor adăugate pentru membrii Pro:

 • Acces de oriunde pe orice dispozitiv – Windows, Mac, iOS, Android
 • Sincronizați datele dvs. prin conexiune cloud sau wifi
 • Copii de rezervă automate, restaurați din ultimele 5 copii de rezervă
 • Tabloul de bord pentru a evidenția parolele slabe
 • Asistență prioritară și actualizări software viitoare

Versiunea gratuită este destul de limitată. Dacă vă place software-ul, atunci vă recomand să luați în considerare versiunea Pro. Veți câștiga toate funcțiile avansate enumerate mai sus și veți ajuta la susținerea echipei SplashData. Prețul este rezonabil la 1,99 USD pe lună sau 19,99 USD pe an.

Accesați SplashID

Noțiuni introductive cu SplashID

Puteți începe descărcând aplicația SplashID pentru Windows, Mac, iOS sau Android. Întrucât scriu această recenzie pe un sistem Windows 10, am decis să folosesc acea versiune a aplicației. Instalarea a fost nedureroasă. Singura critică pe care am avea-o este cerința de parolă principală. SplashID necesită doar să faceți parola master 3 caractere. Vă rugăm să luați în considerare că aceasta este singura parolă de care trebuie să vă rețineți. Este folosit pentru a accesa toate celelalte parole din software. Pare ciudat să le permiteți utilizatorilor să stabilească o parolă cu 3 litere pentru un scop atât de important. Îți sugerez să urmezi cele mai bune practici și să stabilești o parolă principală.

Windows SplashID

În timpul instalării, veți decide, de asemenea, cum doriți să vă sincronizați datele. Puteți utiliza servicii cloud SplashID, sincronizare wi-fi locală sau puteți alege să dezactivați funcționalitatea de sincronizare. Veți avea nevoie de un cont Pro pentru a sincroniza date între dispozitive. Singura informație pe care trebuie să o furnizați pentru a utiliza SplashID este adresa dvs. de e-mail. Echipa SplashData vă va trimite o verificare prin e-mail. Software-ul va fi în modul numai de citire până când veți verifica adresa de e-mail făcând clic pe mesajul pe care îl vor trimite.

Alegerea finală pe care o veți face înainte de a utiliza SpladhID pentru prima dată este dacă doriți sau nu să începeți cu date de probă. Decizia respectivă depinde în totalitate de dvs. S-ar putea să vă fie util să aveți mostre de diferite tipuri de conturi. Datele de eșantion au fost perfecte în scopul revizuirii mele. Acesta vă va oferi o idee bună despre ce poate face software-ul. Puteți salva informații diferite pentru fiecare tip de cont. De exemplu, este posibil să aveți un număr de cont, cheie de licență software, cod PIN, SSN, număr de licență de șofer, număr de pliant frecvent sau alte date stocate împreună cu parole.

Setări SplashID

Dacă faceți clic pe fila „Setări” din bara de navigare din stânga, SplashID vă va permite să configurați o serie de setări. Cel puțin vă sugerez să creșteți lungimea implicită a caracterelor utilizate de generatorul de parole la 12 sau mai mult. Acest lucru va face parolele mult mai greu de fisurat. Apreciez că generatorul de parolă SplashID folosește implicit litere mici, minuscule, numere și caractere speciale. Urmați acest model ori de câte ori este posibil. Este posibil ca unele site-uri să nu accepte caractere speciale. Când vi se oferă o alegere, vă recomand să selectați site-uri web care permit parole puternice. Autentificarea cu doi factori este și mai bună.

Tabloul de bord SplashID

Tabloul de bord SplashID vă va oferi informații despre siguranța parolelor dvs. și va evidenția punctele slabe, astfel încât să le puteți corecta. Tabloul de bord vă va prezenta o prezentare grafică a parolelor repetate, a parolelor slabe și a parolelor vechi. Vă oferă, de asemenea, opțiunea de a vizualiza și remedia problemele. În partea dreaptă a tabloului de bord veți vedea cea mai recentă copie de rezervă cu un buton pentru a vedea mai multe. Diagrama din partea de sus a tabloului de bord ilustrează câte înregistrări ați stocat în SplashID.

Accesați SplashID

SplashID pentru dispozitive mobile

Puteți descărca aplicații SplashID Safe pentru iOS și Android. Membrii Pro pot debloca toate caracteristicile aplicațiilor. De asemenea, puteți sincroniza date între toate dispozitivele. Aplicația pentru iPhone și iPad necesită iOS 7.0 sau o versiune ulterioară. Veți avea nevoie de Android 4.0 sau o versiune superioară pentru a rula versiunea respectivă a aplicației. Să aruncăm o privire mai atentă asupra aplicației Android.

SplashID Android

După cum vedeți aplicația Android SplashID păstrează înregistrări asemănătoare omologilor Windows și Mac. Același lucru este valabil și pentru aplicația iOS. Puteți introduce conturile pe orice sistem și le puteți sincroniza între dispozitive cu planul Pro. Așa cum se arată în imaginea de mai sus, puteți accesa orice înregistrare și chiar puteți să vă conectați aplicația pe site-uri precum Amazon.

Sincronizarea între dispozitive

Va trebui să cumpărați SplashID Pro pentru a vă sincroniza datele. După ce vă înscrieți la un membru Pro, vă puteți sincroniza folosind serviciul cloud SplashID sau conexiune wi-fi locală. Prima dată când rulați software-ul vă va oferi următoarele opțiuni de sincronizare:

Sincronizare SplashID

Ei vă recomandă să utilizați serviciul cloud SplashID pentru a vă păstra înregistrările în siguranță și actualizate. Acest lucru va face backup pentru datele dvs. pe serverele lor cloud. Îl poți accesa din oricare dintre aplicațiile lor – Windows, Mac, iOS, Android. De asemenea, aveți opțiunea de sincronizare folosind o conexiune wi-fi locală. În sfârșit, puteți alege să nu activați funcția de sincronizare.

Sunt întotdeauna rupt dacă am încredere sau nu într-un serviciu cloud pentru a deține informațiile mele personale. Puteți lua decizia pentru dvs. însă, dacă doriți să faceți backup și sincronizarea folosind cloud, planul SplashID Pro este o idee bună. Pentru 1,99 USD pe lună puteți face backup și sincroniza datele dvs. între toate dispozitivele.

Cheie SplashID în siguranță

Echipa SplashData are un dispozitiv hardware pe care îl puteți utiliza pentru a stoca toate cele mai importante date. Puteți achiziționa o cheie SplashID în siguranță, care securizează înregistrările parolei pe o cheie USB. Securitatea cheii SplashID este disponibilă pentru Windows sau Mac. Puteți achiziționa o singură cheie pentru 29,99 USD, care include un an de servicii Pro. De asemenea, vând chei în pachete cu reducere. Tastele vor conține până la 4 GB date.

Cheie SplashID în siguranță

Dacă vă place ideea de a folosi cheia SplashID Safe în loc să instalați programul local, vă sugerez să cumpărați unul cu planul Pro inclus. Folosind cheia nu trebuie să instalați software-ul pe sistemul Windows sau Mac. Odată ce scoateți unitatea USB din sistem, datele vor fi dispărute. Calculatorul dvs. nu va avea software-ul sau înregistrările stocate pe acesta. Cheia este de asemenea o copie de rezervă suplimentară pentru datele dvs. În cele din urmă, cheia este o modalitate bună de a accesa parolele din mers.

Accesați SplashID

SplashID Security

Echipa SplashData a făcut numeroși pași pentru a le asigura serviciul. Niciun manager de parolă sau orice alt serviciu cloud nu este securizat 100%, dar se pare că depun eforturi mari în securizarea înregistrărilor utilizatorilor. Pentru început datele dvs. sunt criptate local. Puteți alege dacă sincronizați sau nu serviciul cloud. Dacă o faci, datele sunt comunicate printr-o conexiune criptată. Serverele lor sunt verificate în mod regulat pentru amenințări și sunt susținute în fiecare zi.

Există câteva funcții avansate de securitate oferite de SplashID care ajută la securizarea datelor utilizatorilor. Pentru început, puteți desemna înregistrări în SplashID doar ca local. Aceasta înseamnă că, chiar dacă sincronizați datele cu cloud, numai înregistrările locale nu vor fi sincronizate. Puteți comuta sau opri setarea pentru înregistrări individuale în orice moment și o va șterge înregistrarea sau o va sincroniza în funcție de preferințele dvs. SplashID acceptă autentificarea cu doi factori pentru noile autentificări. Puteți solicita ca aceștia să vă trimită un cod de verificare prin e-mail oricând un utilizator încearcă să se conecteze dintr-un nou sistem. În felul acesta, dacă cineva încearcă să vă acceseze contul, va avea nevoie și de codul pentru a vă autentifica. SecureID vă va permite să partajați în siguranță înregistrări cu alți utilizatori.

Relații Clienți

Puteți vizita pagina de asistență a site-ului SplashData pentru a găsi răspunsuri la întrebări comune și pentru a le contacta. Au ghiduri de utilizare și un Q recent&O secțiune care vă poate ajuta să rezolvați problemele. În caz contrar, au un link în bara de navigare pentru „obțineți asistență pentru clienți”. Puteți utiliza pagina de contact pentru a trimite un e-mail echipei de asistență. Echipa SplashData gestionează o serie de produse, așa că asigurați-vă că desemnați produsul SpladhID Safe pe care îl utilizați împreună cu platforma pe care încercați să o rulați.

SplashID Safe Review: Concluzie

Am fost dezactivat la SplashID Safe mai devreme, atunci când a necesitat doar o parolă principală cu trei caractere. Nu sunt sigur de ce cerința este atât de scăzută, având în vedere importanța singurei parole de care aveți nevoie pentru a accesa toate celelalte parole în siguranță. Totuși, este ceva ce controlezi. Trebuie doar să vă asigurați că setați o parolă puternică pentru a accesa software-ul lor. În caz contrar, SplashID Safe este bine organizat și are o serie de funcții care ajută membrii Pro să stocheze și să sincronizeze înregistrările dintre dispozitive.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la software:

 • Aplicații personalizate pentru Windows, Mac, iOS și Android
 • SplashID Key Safe – rulează software și înregistrează înregistrări pe unitatea USB
 • Decideți ce date doriți să sincronizați cu caracteristica lor de înregistrări numai locale
 • Tabloul de bord pentru a vă ajuta să identificați punctele slabe și să le corectați
 • Posibilitatea de a vă sincroniza înregistrările utilizând cloud SplashID, wi-fi local sau deloc
 • Utilizatorii pro se pot sincroniza între dispozitive și datele de rezervă în cloud

Idei pentru îmbunătățirea software-ului:

 • Utilizați noi utilizatori o probă gratuită a funcțiilor Pro
 • Solicitați o parolă principală mai lungă și mai sigură
 • Luați în considerare oferirea de asistență chat live pentru clienții plătiți
 • Adăugați posibilitatea de a salva automat parolele

Versiunea gratuită a SplashID este foarte limitată. V-aș recomanda să vă uitați la alți manageri de parole dacă doriți o opțiune gratuită. Cu toate acestea, dacă doriți o soluție premium care să vă stocheze parolele în siguranță, să sincronizați între dispozitive și să faceți o copie de siguranță a datelor în cloud, SplashID Safe este o alegere solidă. Îmi place cheia USB în siguranță, care vă permite să rulați software-ul pe o unitate USB. La 29,95 USD cu un an de serviciu, software-ul lui pare bine meritat. În caz contrar, vă puteți înscrie la SplashID Pro pentru 1,99 USD pe lună sau 19,99 USD pe an.

Accesați SplashID

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map