VPN Zoom Review

VPN Zoom a fost lansat în 2014 și are sediul în Statele Unite. Serviciul oferă câteva caracteristici impresionante. Membrii au acces la o rețea de nivel 1, ceea ce înseamnă conexiuni rapide și fiabile. Au software personalizat pentru Windows și Mac împreună cu un client portabil. VPN Zoom folosește procesarea tokenizată pentru cardurile de credit, care adaugă un strat suplimentar de protecție a confidențialității. De asemenea, acceptă plăți bitcoin.


VPN Recenzie zoom

Prețuri și oferte speciale

VPN Zoom include utilizarea nelimitată a datelor și până la două conexiuni pentru toți membrii. Prețul se bazează pe termenul dvs. de înscriere. Acestea oferă condiții lunare, semestriale și anuale. Termenii mai lungi vin cu o reducere mai mare, astfel încât pentru cea mai bună valoare, veți dori să consultați termenul lor anual.

Planuri de prețuri VPNZoom

Clienții pot utiliza software-ul VPN Zoom gratuit pentru Windows și Mac pentru a accesa serviciul. Alături de un client portabil. Oferă reduceri în funcție de termenul dorit de abonament. Puteți economisi până la 25% din înregistrările anuale. Crearea planului anual este cea mai bună valoare. Accesați pagina specială Zoom VPN pentru a salva.

Când vine vorba de înscrierea la acces VPN, ne uităm la opțiunile de plată oferite. Când serviciile VPN lansează prima dată opțiunile de plată sunt în mod normal limitate. Nu este cazul cu VPN Zoom. Puteți spune că pun multe gânduri și eforturi în plățile clienților. Acceptă card de credit, PayPal și bitcoin.

Echipa VPN Zoom a avut în vedere confidențialitatea membrilor atunci când planifică metodele de plată. A avea opțiunea de a plăti cu bitcoin este un mare avantaj. Folosesc procesare tokenizată pentru carduri de credit, ceea ce înseamnă că informațiile dvs. de plată nu sunt stocate pe serverele lor. Utilizatorii VPN vor aprecia stratul suplimentar de confidențialitate.

Perioada de încercare fără riscuri

Sperăm că recenzia noastră despre VPN Zoom vă va oferi o idee bună despre serviciul oferit, dar aveți nevoie de timp pentru testare. Vrei să încerci singur serviciul. VPN Zoom înțelege și asta. Pentru a-i ajuta să ofere o garanție de returnare de 3 zile. Iată un rezumat al politicii de rambursare a acestora direct din pagina FAQ VPNZoom.

Oferiți un proces gratuit?

Nu, oferim o garanție de 3 zile înapoi. Procesele gratuite încurajează spamerii și fraudatorii care abuzează de rețea, care la rândul lor afectează membrii noștri fideli.

Care sunt condițiile garanției înapoi?

Trebuie să anulați în termen de 3 zile și să contactați departamentul nostru de facturare pentru a solicita o rambursare. Nu există alte condiții.

Accesați VPNZoom

VPN Zoom Locații de rețea și server

VPN Zoom oferă o gamă largă de locații de server. Au servere în locații cheie din întreaga lume. Serviciul rulează pe o rețea de nivel 1, astfel încât vă puteți aștepta la un nivel ridicat de viteză și fiabilitate. Vă vom arăta câteva rezultate ale testării performanței mai târziu în recenzie, dar deocamdată știți că timpul de răspuns este impresionant.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
16247014.000OpenVPN, PPTP, L2TP

VPN Zoom are servere localizate în Statele Unite. Regatul Unit, Australia, Brazilia, Costa Rica, Danemarca, Finlanda, Germania, Japonia, Olanda, Polonia, Singapore, Coreea de Sud, Spania și Suedia.

Confidențialitate și securitate

Când vorbim despre serviciile VPN, mulți oameni presupun că vor primi un grad ridicat de confidențialitate și securitate. Nu este întotdeauna cazul. Depinde într-adevăr de motivul dvs. pentru a utiliza un serviciu VPN. Dacă scopul dvs. este confidențialitatea și anonimatul, atunci doriți probabil o VPN care nu se loghează.

VPN Zoom face ca politica de logare să fie destul de clară în secțiunea lor de întrebări frecvente

Ce jurnale păstrezi? Îmi monitorizezi activitatea?

Nu monitorizăm, înregistrăm sau nu stocăm jurnalele pentru activitatea VPN a niciunui client. Pentru detalii complete, vizitați Politica noastră de confidențialitate.

Accesați VPNZoom

Testarea hands-on

Primul lucru pe care îl privesc atunci când decid dacă revizuiesc sau nu un serviciu VPN este dacă oferă sau nu un client personalizat. În anii trecuți, utilizatorii pot avea nevoie de anumite expertize tehnice pentru a se configura cu un furnizor VPN. Acest lucru este valabil în continuare cu unele companii, dar există câteva care oferă clienților personalizați pentru a facilita lucrurile.

O mulțime de servicii VPN se lansează și apoi lucrează la software-ul client pe măsură ce serviciul crește. Mă bucur să împărtășesc faptul că VPN Zoom a avut grijă de software înainte de timp. Au un client personalizat ușor de utilizat atât pentru utilizatorii Windows cât și pentru Mac OS X. Sunt la fel de impresionat de eforturile lor de a dezvolta un manager de conexiuni portabile.

Conectarea cu clientul VPN Windows

Să aruncăm o privire la clientul VPN Zoom Windows:

Client VPNZoom Windows

După cum vedeți mai sus, clientul VPN Zoom vă prezintă o listă cu locațiile serverului. Veți observa, de asemenea, că unele locații includ mai multe servere. Aveți acces la rețeaua lor completă de locații de server din întreaga lume prin intermediul software-ului client. Conectați-vă folosind protocoalele OpenVPN (TCP sau UDP), PPTP sau L2TP.

Clientul acceptă Windows 8, 7, Vista și XP.

Accesați VPNZoom

Conectați-vă cu clientul VPN Mac

VPN Zoom oferă un client personalizat pentru utilizatorii Mac OS X. Acesta este un mare avantaj deoarece multe servicii VPN sunt în spate în ceea ce privește suportul pentru Mac. Clientul VPN Zoom Mac este foarte similar cu omologul său Windows. Îl puteți utiliza pentru a vă conecta la o locație a serverului. De asemenea, acceptă protocoalele OpenVPN (TCP sau UDP), PPTP și L2TP.

Client VPNZoom Mac

Accesați VPNZoom

Conectați-vă de la iPhone sau iPad

În timp ce VPNZoom nu oferă propria aplicație iOS, puteți utiliza site-ul pentru a vă ajuta să configurați dispozitivul pentru a vă conecta cu OpenVPN, PPTP sau L2TP. Iată o copie a instrucțiunilor L2TP. Puteți vizita site-ul lor pentru mai multe detalii și o listă de adrese de server.

VPN Zoom L2TP configurat pentru iOS:

 1. Faceți clic pe „Setări”, apoi pe „General”.
 2. Derulați în jos și selectați „VPN”
 3. Atingeți „Adăugare configurație VPN”
 4. Selectați L2TP
  1. Introduceți o descriere precum VPN Zoom Chicago
  2. În câmpul „Server”, tastați adresa serverului unui server VPN Zoom. Veți găsi o listă completă de adrese de server în zona membrilor site-ului lor..
  3. Introduceți numele de utilizator și parola.
  4. În câmpul Secret introduceți „vpn” fără ghilimele.
  5. Asigurați-vă că „Trimiteți tot traficul” este activat.
  6. Atingeți „Salvați”.
 5. Comutați VPN „ON” pentru a vă testa conexiunea

Accesați VPNZoom

Conectați-vă de pe un dispozitiv Android

În timp ce VPNZoom nu oferă o aplicație Android, puteți utiliza site-ul lor pentru a vă ajuta să configurați dispozitivul pentru a vă conecta cu PPTP sau L2TP. Iată o copie a instrucțiunilor L2TP. Puteți vizita site-ul lor pentru mai multe detalii și o listă de adrese de server.

VPN Zoom L2TP configurat pentru Android:

 1. Deschideți meniul și alegeți Setări
 2. Selectați Wireless și Network sau Control Wireless, în funcție de versiunea dvs. de Android
 3. Selectați Setări VPN
 4. Selectați Adăugare VPN
 5. Selectați Adăugare VPN L2TP / IPsec PSK
 6. Selectați Nume VPN și introduceți un nume descriptiv
 7. Selectați Setare server VPN și introduceți un nume de gazdă serverului (adresele serverului enumerate în zona membrilor)
 8. Atingeți Setare pre-partajată IPSec și introduceți „vpn” fără ghilimele
 9. Deschideți meniul și alegeți Salvare

Accesați VPNZoom

VPN Zoom Speed ​​Test

Am menționat în partea de sus a recenziei că VPNZoom rulează pe o rețea de nivel 1. Acest lucru le oferă un avantaj de viteză. Iată o privire asupra performanțelor mele de pe Internet fără VPN și apoi din nou în timp ce sunt conectat la un server VPNZoom din Atlanta. După cum vedeți, aproape că îmi maximizez conexiunea chiar și cu stratul suplimentar de criptare.

Test de viteză VPNZoom

Concluzie

Zoom VPN poate fi nou pe piață, dar nu veți ști acest lucru din funcții. Au un client complet pentru utilizatorii Windows și Mac. Managerul de conexiuni portabile este un bonus suplimentar pe care nu îl oferă mulți furnizori. Fiind într-o rețea de nivel 1 se adaugă performanței și fiabilității serviciului.

Ce îmi place cel mai mult la serviciu:

 • Software client personalizat – Windows, Mac, portabil
 • Prelucrarea și suportul pentru carduri de credit tokenizate pentru bitcoin
 • Firewall gratuit NAT și două conexiuni pentru fiecare membru
 • Reduceri la termen la înscrierile semestriale și anuale

Idei pentru îmbunătățirea serviciului:

 • Adăugați funcții avansate de client, cum ar fi comutatorul de ucidere prin Internet
 • Dezvoltați aplicații mobile pentru iOS și Android
 • Adăugați mai multe locații la rețeaua lor
 • Luați în considerare IP-ul dedicat ca un add-on

VPN Zoom este cel mai bun serviciu „nou” pe care l-am văzut că a intrat pe piață de mult timp. Furnizorii au, în mod normal, caracteristici sau au probleme de performanță la lansare. Nu este cazul cu VPN Zoom. Au tot ce trebuie pentru a construi o bază de clienți puternică. Firewall-ul NAT gratuit, procesarea cardurilor de credit tokenizate și asistența pentru bitcoin sunt toate un plus. Mi-a plăcut și opțiunea de a utiliza un client VPN portabil. Vă sugerez să încercați VPN Zoom. Aceștia oferă tuturor noilor membri o garanție de returnare de 3 zile.

Accesați VPNZoom

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map