Revizuirea Surfshark 2020

Surfshark este unul dintre jucătorii mai noi pe piața VPN. Cu toate acestea, cu siguranță au făcut un „splash” mare în comunitate. Au aplicații gratuite pentru mai multe platforme atunci când vă înscrieți serviciul și devin extrem de populare. Totul pare să fie bine organizat și foarte ușor de folosit. De asemenea, au prețuri avantajoase pentru planurile lor și pentru mai multe articole pe care le-ați putea aștepta la furnizorii mai mari. De asemenea, au un serviciu excelent 24 de ore pentru clienți. În această recenzie, vă vom conduce în interiorul serviciului și vă vom arăta caracteristicile pe care vă puteți aștepta să le găsiți în interior.


Surfshark

Despre Surfshark

Surfshark are sediul în Insulele Virgine Britanice unde nu există o lege privind păstrarea datelor. Acestea fiind spuse, nu există prea multe informații disponibile despre companie în afara celei furnizate utilizatorilor. Lipsa de transparență ne face să fim nervosi uneori. Vă putem spune că au un site web cu aspect foarte bun și suntem încurajați de dispozitivele nelimitate permise în cont.

Prețuri

Prețurile sunt destul de simple pentru Surfshark după cum puteți vedea mai jos. Pentru o lună de serviciu, plătiți 11,95 pe lună. Cu un serviciu pe an, prețul dvs. este de 71,88 USD pentru anul, care se ridică la 5,99 USD pe lună. De departe, cea mai bună ofertă este cea pentru 24 de luni. În acest caz, plătiți 47,76 USD. Acest lucru se ridică la 1,99 USD pe lună cu oferta noastră.

Caracteristici

Una dintre marile atrageri ale oricărui serviciu VPN este caracteristicile pe care le oferă. Să aruncăm o privire la ce are de oferit Surfshark.

Consola Surfshark

 • CleanWeb – Un anunț bonus, tracker & blocant malware.
 • Servere oftalmate – Blochează ISP-ul dvs. astfel încât alții să nu vă poată spune că utilizați un VPN.
 • Whitelister – Albistrul se mai numește tunel split. Puteți utiliza acest lucru pentru a proteja unele aplicații cu un VPN și nu altele.
 • Conexiuni simultane nelimitate – vă permite să aveți conexiuni simultane nelimitate, astfel încât să vă puteți proteja întreaga familie și dispozitive.
 • Switch Switch – Această caracteristică vă permite să vă ucideți traficul de internet în cazul în care serverul VPN se deconectează.
 • Multi-hop – Când utilizați această caracteristică, vă protejează mai mult confidențialitatea, dar este mai lent. Face acest lucru prin dirijarea prin 2 locații diferite, în loc de una.

După cum puteți vedea, există o serie de caracteristici pe care aceasta le are.

Locații și țări de server

În ceea ce privește serverele și locațiile, acestea afirmă că au peste 800 de servere în peste 50 de țări. Acum vom enumera țările în ordine alfabetică, dar nu și orașele specifice. Albania, Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, Chile, Costa Rica, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Ungaria, Islanda, India, Irlanda, Israel, Italia , Japonia, Letonia, Luxemburg, Malaezia, Moldova, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, SUA și Vietnam.

Desigur, această listă poate fi modificată dacă compania adaugă mai multe țări.

Testarea hands-on

În scopuri de testare, folosim versiunea Windows. Cu toate acestea, Surfshark face tot posibilul să ofere aplicații uniforme pe desktop și produsele mobile. Fac ușor de navigat. După ce descărcați versiunea Windows, mergeți mai departe și deschideți-o. După cum puteți vedea în prima imagine, nu există prea multe de făcut atunci când începeți. Introdu-ți datele de acreditare Surfshark. În continuare, vedeți un ecran care vă permite să vă conectați rapid. Programul va sugera de obicei cel mai apropiat server pentru dvs. pentru această caracteristică.

Surfshark Windows Client

Pentru a accesa funcțiile pe care le-am menționat anterior, faceți clic pe angrenajul pe care îl vedeți mai jos. Acolo le vei găsi.

Surfshark Windows 2

Dacă doriți să vedeți o listă cu țările, faceți clic pe toate țările din partea de jos a aplicației, așa cum vedeți aici. În acest fel, puteți să introduceți locația în funcție de oraș sau țară. Puteți selecta, de asemenea multihop opțiune în colțul din dreapta sus.

Țări Surfshark

Test de viteză Surfshark

Unul dintre cei mai mari factori care creează o VPN bună este viteza pe care o obțineți. Nimeni nu vrea să aibă performanțe scăzute atunci când folosești unul. După cum vedeți mai jos, am venit cu niște viteze mari. Aceasta înseamnă doar o scădere de 11%. Desigur, aceasta poate fi modificată, dar aceasta este mai bună decât intervalul normal.

Test de viteză suprafata

Ce zici de scurgeri?

Cu toate lucrurile grozave care fac parte din acest VPN, un alt factor este potențialul de scurgere. Am folosit testerul nostru favorit de scurgeri la www.doileak.com. După cum vedeți imaginile de mai jos, nu am întâmpinat aceste probleme. Problemele pe care le-am făcut au venit din alegerea browserului nostru în loc de serviciul VPN.

Fac scurgeri

De ce ar trebui să utilizați un VPN

Deoarece tot mai multe unități oferă WiFi gratuit, este foarte important să utilizați un VPN. În timp ce WiFi-ul este excelent, infractorii cibernetici consideră că este grozav. Conectându-vă la serverul ales, creați o conexiune sigură și criptată. În acest fel, reduceți considerabil șansa ca infractorii să vă fure datele sensibile.

Un alt motiv pentru a utiliza un VPN este de a vă ajuta să evitați geo-restricțiile. Acest lucru este deosebit de important dacă activitățile dvs. includ site-uri care sunt restricționate în unele țări. Indiferent unde vă aflați, conectarea la un server nu vă va ajuta. Acest lucru se datorează faptului că face software-ul de blocare să creadă că vă aflați în altă parte. Acesta poate fi un avantaj real dacă încercați să accesați anumite regiuni sau dacă sunteți blocat să vizionați conținutul adulților. Pur și simplu conectați-vă la un server și puteți începe să navigați sau să vizualizați conținutul pe care doriți să îl accesați. Suntem siguri că vă puteți gândi la mai multe aplicații în care aceasta ar putea fi o problemă.

Ar trebui să folosesc suprafata?

Dacă trebuie să utilizați sau nu Surfshark este în funcție de dvs. Există multe avantaje deosebite pentru acest serviciu și are un preț rezonabil. Ar trebui să facă exact ceea ce te-ai aștepta să facă un VPN. La prețul pe care îl oferă, cu siguranță merită încercat.

Gânduri finale despre Surfshark

Cu toate acestea, este greu să găsești lucruri rele despre Surfshark. Nu este la fel de cunoscut ca și unii ceilalți concurență, dar pare să bifăm toate casetele la care ne așteptăm în mod obișnuit de la servicii mai mari și care prezintă unele caracteristici grozave. Ne-a plăcut să testăm Surfshark și vă recomandăm să le încercați. Toți noii membri sunt acoperiți de garanția lor de returnare de 30 de zile. Vă puteți înscrie pentru acces VPN nelimitat de la doar 1,99 USD pe lună.

Accesați Surfshark

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map