Revizuirea rețelei mele private 2018

Haideți să începem recenzia VPN a rețelei mele private, observând că aceștia oferă protecție traficului online utilizatorilor lor de mai bine de zece ani. Serviciul lor actual oferă acces la serverele VPN în 44 de țări. Rețeaua lor acceptă mai multe protocoale, inclusiv OpenVPN SSL, care este unul dintre cele mai bune protocoale disponibile pentru VPN-uri datorită securității pe care o oferă, precum și a performanței sale. Acest lucru, împreună cu criptarea AES-256 biți, vă permite să criptați toate comunicațiile dvs. pe Internet dintr-o varietate de dispozitive și sisteme de operare. Serviciul Rețeaua mea privată nu numai că va proteja întregul trafic web, ci vă va ajuta să depășiți toate problemele de cenzură pe care le puteți întâmpina în timp ce navigați pe Web. În plus, abonații plătiți au acces la aplicația lor MyTelly proprietară, care vă poate îmbunătăți experiența online, permițându-vă să ocoliți geo-restricțiile și accesați peste 200 de furnizori de conținut din întreaga lume.


Contents

Revizuirea MPN
Prețuri de abonament și opțiuni de plată

Serviciu VPN gratuit

Rețeaua mea privată oferă acces plătit și gratuit la rețeaua VPN. Serviciul lor VPN gratuit este suficient de rapid pentru a debloca Facebook, Twitter, Wiki și alte site-uri web. Astfel, le poate oferi celor cu resurse financiare limitate, o viziune mai puțin cenzurată a lumii și un acces mai mare la semenii lor prin intermediul site-urilor de socializare. Spre deosebire de unele servicii VPN gratuite, acesta nu are cozi de conexiune, deconectări programate, reclame sau cote de date. Cu toate acestea, are unele limitări care includ următoarele:

 • Lățimea de bandă de 1Mb / s pe conexiune – care oferă suficientă viteză pentru a accesa în siguranță site-urile de socializare precum Facebook și Twitter.
 • O conexiune pe cont – deci puteți conecta un singur dispozitiv.
 • Nicio selecție de țară – deoarece tot traficul de utilizatori gratuit este trimis prin intermediul serverelor gratuite cele mai puțin utilizate în Spania sau Germania.
 • Niciun serviciu MyTelly – pentru a crește experiența dvs. de divertisment pe Internet.

În plus, VPN-ul gratuit nu include funcțiile suplimentare ale abonamentelor plătite. Aceste limitări înseamnă că va trebui să vă abonați la serviciul lor plătit dacă doriți să descărcați materiale, să difuzați materiale media sau să accesați conținut geore-restricționat. După cum o spune echipa de la Rețeaua mea privată, aceste stimulente suplimentare oferite de serviciul plătit sunt ceea ce le menține în afaceri.

Serviciu VPN plătit

Pe lângă pachetul său gratuit, Rețeaua mea privată comercializează serviciul VPN în două tipuri de planuri plătite. Acestea sunt planurile de țară unică și globală. Singura diferență între acestea este că opțiunea Single Country permite abonaților să opteze pentru conexiuni printr-o singură țară la alegere. Întrucât, opțiunea Global oferă acces la toate țările disponibile (44+) din rețeaua VPN a rețelei mele private. În caz contrar, planurile sunt identice.

Prețuri MPN

Planul Single Server a costat 4,97 £ pe lună. Acest lucru vă poate oferi economii substanțiale în planul global, care costă 8,97 lire sterline pe lună dacă este o opțiune care se potrivește nevoilor VPN. La fel ca multe alte servicii, Rețeaua mea privată oferă o reducere la planurile lor dacă optezi pentru pachete pe termen mai lung. În momentul acestei revizuiri, ei ofereau o reducere de 5% la trei luni și 20% reducere la un an. Iată detaliile prețurilor și economiilor:

 • Pachetele pentru o singură țară – 1 lună – 4,97 £; 3 luni – 14,16 £ (economisiți 5%); 12 luni – 47,71 £ (economisiți 20%).
 • Pachetele globale – 1 lună – 8,97 £; 3 luni – 25,56 £ (economisiți 5%); 12 luni – 86,11 £ (economisiți 20%).

Aceasta înseamnă că puteți obține Planul lor global de la doar 7,17 GBP pe lună.

Metode de plata

Metode de plată MPNÎn primul rând, utilizează gateway-uri de plată sigure pentru a ajuta la atenuarea scurgerilor de informații private. Niciuna dintre informațiile dvs. de plată nu sunt stocate direct în Rețeaua mea privată. În prezent acceptă plăți prin PayPal pentru cei cărora le place să își păstreze cumpărăturile online localizate central. De asemenea, acceptă plăți online cu carduri de credit și debit, deși Stripe. Pentru cei cărora le place să plătească mai anonim, aceștia permit plățile în cryptocurrency prin intermediul CoinPayments. În sfârșit, aceștia iau și transferuri bancare directe în contul lor bancar din Marea Britanie.

Funcțiile VPN ale rețelei mele private:

 • Fără jurnalele de trafic – sunt stocate sau păstrate pe activitatea dvs. de Internet, utilizarea lățimii de bandă sau interogări DNS.
 • Mai multe protocoale VPN – care includ SSV OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec și PPTP.
  Criptare AES pe 256 biți – pentru a vă oferi liniște sufletească în ceea ce privește securitatea traficului dvs. pe Internet.
 • Încărcați servere echilibrate – care atribuie utilizatorilor serverelor cel mai puțin utilizate pentru a vă asigura că aveți acces la cele mai rapide viteze.
 • Servere în 44 de țări – vă permite să depășiți diverse forme de cenzură Web din diferite regiuni ale lumii.
 • Suport pentru dispozitiv – care include Windows, Mac, iOS, Android, routere și altele.
 • Dispozitiv simultan – suportul vă permite să conectați până la cinci dispozitive diferite simultan.
 • Firewall NAT – te protejează de traficul rău intenționat sau nedorit.
 • Protecție DDoS – prin servere echipate pentru a proteja atacurile DDoS de până la 1000 Gbps.
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS – pentru a vă feri de interogările DNS în afara serviciului VPN
 • Lățime de bandă nelimitată și timp de funcționare 99% – asigurați-vă că serviciul este disponibil pentru toată activitatea dvs. pe Internet.
 • Suport dedicat – prin e-mail, social media, chat și comunitate online.

Încercare gratuită și garanție de returnare a banilor în 90 de zile

Toți noii utilizatori ai Rețelei mele private primesc o încercare gratuită de 3 zile a planului global complet. La sfârșitul celor trei zile, veți fi retrogradat automat la serviciul gratuit. Dacă vă place rețeaua lor VPN, vă puteți abona la unul dintre pachetele plătite.

În plus, după ce ați achiziționat serviciul VPN, veți avea la dispoziție 90 de zile pentru a-l testa și a stabili dacă sunteți mulțumit de acoperirea și performanța acestuia. Dacă nu sunteți nemulțumit de acest lucru din orice motiv, vă vor rambursa prețul de achiziție. Ei speră că le vei oferi o șansă de a te face fericit 100% înainte de a lua această decizie.

Accesați MPN

Despre companie

Rețeaua mea privată este deținută și operată de Global Network Services Ltd. Este o companie centrată în Marea Britanie, care a fost începută în 2009 de Jon Gittoes, un avid „techie”. Ideea i-a venit în timp ce folosea VPN-ul corporativ pentru a „ocoli” diversele restricții guvernamentale și regionale în timpul călătoriei prin Asia. În ciuda originii sale britanice, compania este înregistrată în Hong Kong.

Această decizie a fost luată în primul rând pentru că izolează serviciul de așa-numitele rețele de informații „5”, „9” și „14 Ochi”. De asemenea, ajută la protejarea acesteia împotriva reglementărilor de date mai stricte, cum ar fi „legea amatorului” (The Investigatory Powers Act 2016), adoptată de țări precum Marea Britanie. În plus, lipsa reglementărilor de păstrare a datelor din Hong Kong scade probabilitatea ca autoritățile locale să renunțe la informațiile dvs. de identificare personală (PII).

La fel ca mulți oameni tehnici, Jon crede foarte mult în implicarea comunității și în aplicațiile open source. Prin urmare, serviciul VPN al rețelei mele private este bazat pe aceste tehnologii. Acest lucru le-a permis să dezvolte, să mențină și să-și extindă rețeaua VPN de-a lungul anilor. Această filozofie permite serviciilor lor să sporească suportul pentru hardware nou, precum Raspberry Pi 2 și alte dispozitive.

Infrastructura serverului meu de rețea privată

Rețeaua mea privată a început de mici în 2009, dar, de-a lungul anilor, a devenit o rețea VPN globală de dimensiuni moderate. În prezent, cuprinde băncile de server din 44 de țări. Aceste țări sunt răspândite pe șase continente: Africa, Asia, Europa, America de Nord, America de Sud și Oceania.

Țările VPN VPNUrmează o listă completă a țărilor din rețeaua lor VPN:

 • Africa
  • Egipt, Africa de Sud
 • Asia
  • Hong Kong, India, Indonezia, Israel, Japonia, Malaezia, Pakistan, Filipine, Arabia Saudită, Singapore, Taiwan
 • Europa
  • Austria, Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Marea Britanie, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Spania, Suedia, Elveția, Ucraina
 • America de Nord
  • Canada, Mexic, Statele Unite
 • America de Sud
  • Argentina, Brazilia
 • Oceania
  • Australia, Noua Zeelandă

Rețeaua lor este funcționată ca un cluster tolerant la erori compus din servere dedicate de cea mai bună calitate situate în centrele de date Tier-1 de pe glob. Fiecare dintre serverele lor VPN are propriul server DNS intern. Acest lucru înseamnă că atunci când sunteți conectat la serverul Rețeaua mea privată, întrebările dvs. DNS trec prin serverul lor VPN fără nicio intervenție sau implicare terță parte. Rețeaua oferă, de asemenea, protecție firewall NAT care blochează traficul rău intenționat pe dispozitiv. În plus, serverele lor protejează împotriva atacurilor DDoS de până la 1000 Gbps.

Rețeaua mea privată blochează portul 25. Acesta este portul pe care îl folosește SMTP pentru a trimite mailuri neautentificate. Ei consideră că acest lucru este necesar pentru a evita e-mailurile SPAM din serviciul lor. În plus, acestea nu reduc descărcarea sau partajarea materialelor protejate de drepturi de autor. Prin urmare, torentele sunt interzise pe toate serverele din țările cu restricții legale împotriva acestuia. Acest lucru înseamnă că Torrents sunt permise doar pe serverele de rețea din Rusia și Malaezia sau atunci când sunt conectate la clusterul lor torrent nedisvăluit.

Accesați MPN

Confidențialitate și anonimat

Confidențialitatea devine un imperativ pentru utilizatorii online datorită regulilor pe care multe țări le creează pentru a-l eroda din motive de „securitate națională”, care includ colectarea de date, ascendența și altele. În consecință, serviciul centrului britanic My Private Network este înregistrat în Hong Kong. Acest lucru ajută la protejarea acesteia de rețelele de informații care au fost create pentru a împărtăși aceste informații de multe țări din epoca modernă. În plus, Hong Kong nu are statut de colectare a datelor obligatorii. Acest lucru face puțin probabil ca autoritățile locale să solicite informații utilizatorilor lor.

Astfel, Rețeaua mea privată se poate concentra pe problemele de confidențialitate ale clienților lor. Primul dintre acestea este faptul că nu colectează date despre activități de la utilizatorii din rețeaua lor VPN. Aceasta include informații despre lățimea de bandă. În plus, aceștia își folosesc propriile servere DNS pentru a accesa depozitul de Internet DNS, ascunzând astfel întrebările dvs. împreună cu adresa IP adevărată. Utilizează procesoare de plată sigure și păstrează doar datele tranzacțiilor la nivel local. Plățile pot fi efectuate folosind cripto-monede precum Bitcoin pentru a vă ajuta să vă faceți și mai anonimi serviciului. Iată un extras din Politica de confidențialitate care ilustrează acest lucru.

• Nu reținem și nu stocăm nicio informație cu privire la activitatea dvs. de internet, adică nu există niciun fel de jurnal de firewall.
• Nu reținem și nu stocăm nicio informație pe lățimea de bandă pe care o utilizați.
• Nu reținem sau nu stocăm nicio întrebare DNS.

În plus, serverele VPN ale rețelei mele private utilizează firewall-uri NAT pentru a vă proteja de software-ul rău intenționat care vă poate dezvălui identitatea. Serviciul lor protejează de asemenea scurgerile DNS, care vă pot ajuta să vă păstrați IP-ul adevărat de observatorii externi de pe Web. După cum puteți vedea mai jos, Rețeaua mea privată a trecut testul nostru de scurgere DNS.

Test de scurgere DNS DNNInformații colectate de MPN

Îți înregistrează și stochează datele de înregistrare. Aceste date includ adresa de e-mail pe care ai folosit-o pentru a te înregistra, numele de utilizator al contului și parola contului. Iată un extras din politica lor de confidențialitate care arată acest lucru.

Ce informații colectăm?
Încercăm să colectăm cât mai puține informații, dar trebuie să ne oferiți câteva lucruri pentru a putea oferi serviciile noastre, acestea sunt:

• Un nume de utilizator și o parolă, alese de dvs. și utilizate pentru a vă conecta la serviciile noastre.
• Adresa dvs. de e-mail, pentru a vă putea contacta

În plus, Rețeaua mea privată colectează informații de conectare din sistemul lor. Aceste informații includ data și ora la care vă conectați sau vă deconectați de la rețeaua lor. De asemenea, sunt păstrate câteva informații suplimentare pe care le oferiți voluntar atunci când interacționați cu personalul de asistență. În sfârșit, metadatele sunt înregistrate pentru utilizatorii site-ului lor web. Acest lucru este explicat în următorul extras din Politica de confidențialitate.

În plus, colectăm anumite informații în mod automat atunci când utilizați serviciile noastre:

• Dacă achiziționați un serviciu de la noi, vom înregistra informațiile despre tranzacție în contul dvs. … Nu deținem și nu stocăm informații despre cardul de credit noi înșine.
• Dacă ne contactați prin e-mail, cerere de asistență sau sondaj – puteți dezvălui informații suplimentare care sunt de asemenea păstrate.
• Când vă conectați la serviciile noastre, înregistrăm ora și data conectării și deconectării. Această informație este păstrată timp de șapte zile și apoi este curățată din sistemele noastre.
Când utilizați site-ul (site-urile) nostru web, înregistrăm meta-date despre conexiunea dvs. și paginile pe care le-ați vizitat.

Rezumatul vieții private

Rețeaua mea privată a avut mare grijă în alegerea Hong Kong-ului ca loc pentru a-și înregistra serviciul. Politica lor de confidențialitate ușor de citit arată că vor să fie deschiși cu privire la ce date fac și nu colectează, precum și la modul în care acestea sunt utilizate. Deși am prefera să nu înregistreze date pentru utilizatorii lor VPN, considerăm că colectează doar o cantitate minimă de date de conectare și sunt șterse în mod regulat.

De asemenea, serviciul lor folosește funcții suplimentare pentru a vă proteja confidențialitatea. Aceste caracteristici, inclusiv plăți anonime criptografice, DNS intern, protecție împotriva scurgerii DNS și protecție firewall NAT. Prin urmare, considerăm că puteți fi sigur că rețeaua mea privată își ia în serios confidențialitatea și serviciul lor vă va ajuta să îl protejați în timp ce utilizați rețeaua lor. Ca întotdeauna, vă recomandăm să citiți Termenii și condițiile de confidențialitate.

Accesați MPN

Securitatea traficului dvs. de internet

Protocoale de aplicații implicite

Primul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere atunci când priviți securitatea traficului dvs. pe Internet în Rețeaua mea privată este protocolul utilizat în conexiune. Rețeaua lor acceptă o varietate de protocoale. Aceste protocoale includ OpenVPN SSL, IKEv2, L2TP / IPSec și PPTP. Serviciul My Private Network prestabilit la protocolul OpenVPN SSL pentru Windows, Mac OS X și Android.

MPN utilizează protocolul IKEv2 ca implicit pentru iPhone și iPad. Ambele sunt considerate a fi două dintre cele mai bune protocoale VPN utilizate astăzi pentru securitatea și performanța lor. În plus, protocolul IKEv2 este optimizat pentru mediul mobil datorită caracteristicii sale multi-homing care îi permite să rămână conectat la trecerea între rețele. În plus, ambele acceptă criptarea AES-256 biți.

Criptare folosită de rețeaua mea privată

Pentru a evalua securitatea criptării utilizate de serviciul My Private Network, trebuie să analizăm cel mai bun și implicit protocol folosit de aplicația lor software OpenVPN SSL. Din fișierul de configurare și din alte surse descoperim că implementările OpenVPN folosesc următoarele:

 • Strângere de mână (server / client) – este prin RSA-4096 cu tastele Diffie Hellmann de 1024 biți.
 • Criptarea canalului de date – este AES-256-CBC.
 • Autentificarea datelor – folosește HMAC SHA256.
 • Controlați cifrarea canalului – este AES-256-GCM.
 • Controlează autentificarea canalului – folosește SHA-384.

Strângerea de mână este mai mult decât suficientă pentru a autentifica serverul și clientul. Aceasta păzește împotriva atacurilor omului în mijloc. Noi canale de control sunt negociate cu fiecare nouă conexiune. Utilizarea unui parametru preferat de AES-256 pentru puterea de criptare a controlului și SHA-384 pentru autentificarea canalului. Datele sunt criptate folosind AES-256 cu autentificarea de către HMAC SHA256. Aceștia sunt parametrii folosiți pentru securizarea documentelor guvernamentale secrete americane. În cele din urmă, folosind tastele Diffie Hellman de 1024 biți pentru secretul înainte, acestea asigură expunerea minimă a datelor dacă o cheie este compromisă.

Concluzii de securitate

Cu configurația de mai sus, Rețeaua mea privată a implementat unele dintre cele mai puternice securități VPN disponibile în prezent în industrie. În consecință, trebuie să vă asigurați că traficul dvs. online este bine protejat. Acest lucru împreună cu caracteristica lor de confidențialitate vă vor oferi „liniște sufletească” atunci când accesați serverele lor VPN.

Suportul VPN al rețelei mele private

Suportul pentru rețeaua mea privată este în primul rând prin intermediul biletelor. Ei spun că acestea vor răspunde în termen de 12 ore. A noastră a răspuns în aproximativ o oră. Prin urmare, 12 ore trebuie să fie timpul maxim pentru o replică și implicit este folosit pentru a recunoaște că biletul dvs. a fost primit.

E-mail de răspuns pentru asistență OpenVPN MPNIncludeți adresa dvs. de e-mail, subiectul biletului și o descriere a problemei dvs. în bilet. Aveți o problemă de conexiune, atunci ar trebui să atașați și jurnalul de conexiuni.

Bilet de asistență MPN
De asemenea, au o bază de date frecventă, care este bine organizată și ușor de căutat. Această bază de date poate răspunde la multe dintre întrebările dvs. De asemenea, are ghiduri pas cu pas pentru a utiliza serviciul My Private Network cu o varietate de dispozitive și protocoale. Acestea conțin legături și sfaturi pentru a facilita acest proces.

De asemenea, au un forum de ajutor comunitar pe care îl puteți folosi pentru a pune întrebări și pentru a găsi răspunsuri. Trebuie să vă înregistrați înainte de a putea trimite întrebări pe forum. Blogul lor de site-uri oferă anunțuri de actualizare, sfaturi de securitate și alte subiecte conexe. În cele din urmă, ei mențin o prezență socială pe Facebook, Twitter și Google+.

Accesați MPN

Rețeaua mea privată: Hands On Testing

Desfășurarea protocolului SSL OpenVPN

Rețeaua mea privată acceptă protocolul OpenVPN prin aplicația lor. Acest software se conectează la alte programe terțe, open-source, prin SSL. Conexiunile utilizatorilor de PC și Mac sunt gestionate prin intermediul interfețelor grafice (GUI) ale OpenVPN Technologies, Inc. și Tunnelblick VPN. În plus, va trebui să instalați fișiere de configurare pentru serverele pe care doriți să le utilizați. Vom ilustra acest lucru în instalarea noastră Windows 10 pentru serviciul lor.

Această implementare a OpenVPN face ca instalarea sa să fie ceva mai complicată. Cu toate acestea, le permite, de asemenea, să sprijine OpenVPN pe o varietate mai largă de hardware mai nou. Aceasta include utilizarea serviciului lor pe Raspberry Pi 2 prin Kodi folosind două dintre cele mai comune interfețe media Just Enough Operating System (JeOS), OpenELEC și LibreELEC.

Instalarea protocoalelor manuale pentru alte dispozitive

Dacă dispozitivul dvs. nu se poate conecta prin OpenVPN, acestea acceptă și IKEv2, L2TP / IPSec și PPTP. Aceste alte protocoale sunt acceptate prin intermediul unor instalații manuale folosind respectivele utilități de rețea integrate. Ghiduri pas cu pas pentru aceste instalații pot fi găsite în întrebările frecvente de pe site-ul rețelei mele private. Mai multe suporturi de protocol vă permite să utilizați serviciul lor cu o varietate de dispozitive. Acestea includ telefoane mobile și tablete pentru PC, Mac și Android și iOS, tablete Amazon, Google Chromebook, console de jocuri, diverse routere și altele.

Instalarea și utilizarea Clientului meu Windows de rețea privată

Instalarea suportului SSV OpenVPN pentru Windows 10

Pentru a începe procesul de instalare pentru a vă conecta la rețeaua mea privată prin OpenVPN SSL, trebuie mai întâi să descărcați aplicația de instalare OpenVPN pentru Windows 10. Poate fi găsită selectând „Începeți” din meniul principal al site-ului lor web. Mai întâi, faceți clic pe butonul „Descărcare pentru Windows 10” și salvați fișierul pe computer.

Instalarea software-ului MPNVa trebui să vă creați un cont pe site-ul rețelei mele private înainte de a putea instala corect suportul SSV OpenVPN pentru serviciul lor pe computer sau pe alt dispozitiv. Dacă nu ați înregistrat încă un cont, faceți clic pe butonul „Începeți gratis”. Aceasta deschide pagina de creare a contului.

Crearea unui cont MPNCreați un nume de utilizator și o parolă pentru contul dvs. și introduceți adresa de e-mail pentru a vă asocia cu contul dvs. Confirmați parola și bifați caseta bot. Selectați butonul „Înregistrați contul” pentru a termina crearea contului.

Acest lucru va face două lucruri. Acesta vă va trimite un mesaj primitor din Rețeaua mea privată și vă va deschide contul nou creat pe site-ul lor web. Verificați dacă aveți acum un cont de încercare gratuit de trei zile.

Pagina clientului MPNDupă ce ați creat un cont, puteți începe instalarea OpenVPN a rețelei mele private pe computer. Rulați fișierul descărcat anterior și permiteți-i să efectueze modificări computerului selectând „Da”. Aceasta va deschide asistentul de configurare.

Termeni MPNFăcând clic pe butonul „Următorul” va afișa acordul de licență pentru a putea examina și accepta. Trebuie să fiți de acord cu termenii săi. Selectați butonul „Sunt de acord” pentru a trece la următorul ecran de configurare. Aceasta va deschide ecranul care vă permite să alegeți serverele pentru care doriți să instalați configurațiile. În mod implicit, sunt alese doar software-ul OpenVPN de bază și GBR (Marea Britanie) și fișierele de conexiune gratuite.

Alegerea componentelor MPNPuteți alege doar acele locații la care doriți să vă conectați sau să faceți așa cum am făcut noi și să alegeți toate componentele de conectare. Acest ecran stabilește ce fișiere de configurare .ovpn sunt transferate în timpul instalării inițiale OpenVPN. Puteți adăuga componente ulterior rulând instrumentul de configurare MPN. După ce sunteți gata, selectați „Următorul” pentru a continua.

Pe ecranul următor, introduceți o cale de destinație pentru fișierele OpenVPN care vor fi transferate. Puteți utiliza, de asemenea, butonul „Browse” pentru a selecta o cale sau pur și simplu faceți clic pe „Next” pentru a accepta implicit. După ce ați introdus o cale de instalare, selectați butonul „Următorul” pentru a vă înregistra contul.

Logare MPNAcest lucru vă va solicita apoi „numele de utilizator” și „parola” pe care le-ați creat la înregistrarea contului. Nu introduceți e-mailul dvs. aici. Este folosit doar pentru a deschide pagina clientului contului dvs. pe site-ul rețelei mele private. Dacă nu introduceți datele de acreditare aici, conexiunile MPN vor eșua după instalare. Deci, introduceți-le și faceți clic pe „Următorul”.

Aceasta va deschide ultima pagină de configurare unde puteți selecta portul utilizat de conexiunea OpenVPN. Portul UDP 1194 este implicit și ar trebui să-l utilizați dacă nu actualizați configurația din cauza conexiunilor eșuate.

Alegerea unui port pentru conexiuni OpenVPN la MPNAceasta finalizează configurația necesară pentru conexiunile prin OpenVPN SSL la serviciul My Private Network. Faceți clic pe butonul „Instalare” pentru a începe instalarea. Acest lucru va transfera fișierele de configurații .ovpn pe calea aleasă și va instala driverul TAP necesar. Odată ce configurarea este finalizată, butonul „Următorul” va fi disponibil.

Finalizarea MPN OpenVPN pentru instalarea Windows 10Alegerea acestuia va deschide ecranul de configurare final. În mod implicit, porniți serviciul atunci când faceți clic pe butonul „Finalizare”. Faceți clic acum pe „Finish” acum pentru a începe să utilizați serviciul VPN al rețelei mele private.

Utilizarea clientului Windows MPN

Odată ce serviciul My Private Network începe, se reduce la tava de sistem. Serviciul lor utilizează GUI OpenVPN open-source pentru clientul său Windows. Făcând clic pe tava de sistem, va fi afișată pictograma în stare deconectată. Observați blocarea este închisă și simbolul este roșu. Trecerea mouse-ului peste pictograma în această stare va afișa GUI OpenVPN.

Pictograma tăvii sistemului deconectat MPNPentru a vă conecta la un server din rețeaua VPN a rețelei mele private, faceți clic dreapta pe pictograma din tava de sistem, alegeți țara prin care doriți să vă conectați și selectați conectați din meniu.

Conectarea la un server MPN USAObservați că „Deconectați” și „Afișați starea” nu sunt alegeri active. Selectând „Vizualizare jurnal” se va deschide un fișier text pentru conexiunile dvs. Puteți, de asemenea, vizualiza și edita fișierul text .opvn din SUA, făcând clic pe „Edit config”. Puteți modifica setările GUI OpenVPN selectând „Setări” în primul meniu.

Setările clientului meu OpenVPN Windows Network OpenVPN

Există trei file pentru controlul acestor setări și afișarea informațiilor în implementarea clientului My Private Network OpenVPN Windows. Aceste file sunt setările „General”, „Advanced” și „About”.

Setările generale sunt împărțite în următoarele secțiuni:

 • Interfața cu utilizatorul – vă permite să alegeți limba folosită de interfața GUI. Opțiunile includ spaniolă, franceză, engleză, rusă, chineză și altele.
 • Lansare – vă permite să deschideți clientul atunci când Windows pornește.
 • Preferințe – vă permite să controlați cum sunt stocate informațiile și cum sunt afișate avizele.
  • Aplicare la jurnal – vă permite să adăugați conexiuni noi în jurnal, mai degrabă decât să suprascrieți cele deja existente.
  • Afișează fereastra scriptului – vă permite să modificați scripturile care rulează (fișier text).
  • Conexiune silențioasă – controlează informațiile de conexiune afișate.
  • Afișare balon – vă permite să determinați când sau dacă vedeți avizele de conectare. Puteți alege doar pe conexiune, atunci când vă conectați sau reconectați sau niciodată.

Setări GUI OpenVPN Inc.

Fila avansată vă permite să determinați unde clientul caută fișierele de configurare OpenVPN și stochează jurnalele de conectare. Puteți configura, de asemenea, perioade de timp de script (script) preconectate, conectate și deconectate. Vă recomandăm ca majoritatea utilizatorilor să accepte valorile implicite pentru aceste setări avansate. Ultima setare face posibilă operarea software-ului doar în modul de service.

Fila despre aproximativ arată cea mai recentă versiune OpenVPN și informații privind drepturile de autor. De asemenea, explică modul în care software-ul OpenVPN este destinat să funcționeze pentru a oferi securitate Internetului tuturor.

Dacă vedeți o pictogramă galbenă în tava de sistem, înseamnă că serviciul încă încearcă să vă conectați la serverul ales.

Pictograma tăvii de conectare a sistemului MPNDupă încheierea conexiunii dvs., este afișat un mesaj de stare.

Notificare de stare MPNDeschiderea tăvii sistemului și trecerea mouse-ului peste ea afișează starea de conectare. Observați că pictograma este acum verde. După cum vedeți, serverul MPN USA a fost selectat și suntem în prezent conectați la acesta. De asemenea, arată timpul în care ne-am conectat și adresa IP virtuală care ne-a fost atribuită.

Mesaj de stare mouse-over MPNFăcând clic dreapta pe pictogramă arată că suntem conectați acum la un server MPN USA. Observați cecul de lângă MPN SUA. De asemenea, puteți vedea că „Conectați” este acum inactiv. Pentru a vă schimba la un nou server din Rețeaua mea privată, ar trebui mai întâi să vă deconectați de la actualul dvs. În caz contrar, puteți întâmpina eșecuri la conexiune.

Deconectarea de la un server VPN MPNPuteți privi starea conexiunii selectând „Afișare stare”. Această fereastră afișează jurnalul de conectare în el și vă permite să îl examinați. De asemenea, vă puteți deconecta și reconecta la serverul dvs. curent de aici.

Fereastra de stare MPNRezumatul meu client Windows pentru rețeaua privată

Fișierul de instalare pentru Windows vă permite să instalați cu ușurință clientul Windows OpenVPN SSL pentru a vă conecta la serviciul My Private Network. Cu toate acestea, necesită o anumită capacitate de gândire și capacitate tehnică din partea dvs. pentru a configura instalarea sa. Serviciul parcurge tava de sistem folosind GUI open source OpenVPN Inc. Acesta este un sistem bazat pe meniu. Pur și simplu faceți clic dreapta pe pictograma GUI din tava de sistem, selectați o locație a serverului și faceți clic pe „Conectați” din submeniul rezultat. Pentru a vă deconecta, alegeți conexiunea curentă care este afișată cu o verificare de către ea și selectați „Deconectați”. Ar trebui să vă deconectați de la serverul dvs. VPN actual înainte de a vă conecta la unul nou.

Accesați MPN

Instalarea și utilizarea aplicației pentru Android a rețelei mele private

Instalarea Android MPN Secure & Aplicația VPN Manager rapid

În primul rând, navigați pe site-ul rețelei mele private. Odată ajuns acolo, atingeți butonul „Începeți gratuit”. Apoi derulați în jos și atingeți „Obțineți-l pe Google Play” pentru a descărca aplicația Manager MPN VPN.

Instalarea aplicației MPN pentru Android

După deschiderea magazinului, atingeți „Instalare” pentru a transfera software-ul pe dispozitivul dvs. Când acest proces se finalizează, atingeți butonul „Deschide”. Aceasta va porni aplicația pe telefonul sau tableta dvs. Android.

Autentificarea rețelei mele private pentru Android

După pornirea aplicației, informațiile despre versiune sunt afișate. Aceasta este urmată de ecranul de creare a contului. Deoarece avem deja un cont, atingeți butonul „Utilizați contul existent”.

Logarea în aplicația MPN pentru AndroidOdată ce se deschide ecranul de conectare, introduceți „Numele de utilizator” și „Parola”. Apăsați pe „Login pentru a vă verifica datele de acreditare și deschide tabloul de bord pentru conexiunea aplicației. În starea actuală deconectată afișează adevărata dvs. locație, pictograma este evidențiată în roșu cu blocarea deschisă, iar butonul „Conectați”.

Prima conexiune la un server VPN MPN de la telefonul dvs. Android

Atingeți „Selectați țara”. Aceasta deschide ecranul de suprapunere a țării unde puteți alege țara la care doriți să vă conectați. Selectați Statele Unite și apoi atingeți butonul „Conectați”. Deoarece este prima oară când utilizați aplicația VPN VPN, va trebui să îi dați permisiunea de a configura VPN.

Efectuarea primei dvs. conexiuni MPN de pe telefonul dvs. AndroidAtingeți „OK” și tabloul de bord se va schimba la starea de conectare a pictogramei galbene. După un timp scurt, pictograma va deveni verde, iar butonul de acțiune afișează „Deconectați”. Acum sunteți conectat la serviciul Rețeaua mea privată și traficul dvs. de internet este securizat. Tabloul de bord arată noua dvs. adresă IP virtuală. Acum, atinge pictograma meniului aplicației (trei linii orizontale) din colțul din stânga sus pentru a o deschide.

Meniul aplicației mele pentru rețeaua mea privată

Ecranul de meniu afișează informațiile contului în partea de sus. Aceasta este urmată de meniul în sine. Meniul aplicației conține următoarele opt elemente:

 • Schimbați parola – vă permite să utilizați aplicația pentru a vă schimba parola.
 • FAQ – deschide ecranul categoriei de întrebări frecvente. Selectarea uneia dintre aceste categorii deschide o listă de articole conexe pe care apoi le puteți examina.
 • Abonament – vă va informa că modificările abonamentului pot fi făcute doar pe site-ul lor web și se vor oferi pentru a vă duce acolo.
 • Contactează-ne – deschide un ecran unde puteți pune întrebări de cont sau de asistență.

MPN Android App Menu1

 • Trimite jurnal de depanare – deschide un ecran în care puteți trimite jurnalul de conexiuni la asistența MPN pentru a ajuta la rezolvarea problemelor.
 • Setări – vă permite să modificați protocolul utilizat dacă aveți probleme de conectare. Acesta este implicit la UDP 1194, dar puteți selecta, de asemenea, UDP 4096 pentru criptarea maximă, TCP 443 și TCP 1194. Conexiunile TCP sunt mai lente. Veți primi o eroare dacă încercați să schimbați protocoalele în timp ce sunteți conectat.
 • Despre noi – afișează informații despre versiuni și link-uri către site-ul rețelei mele private, e-mail de asistență și conturi de socializare.
 • Deconectare – deschide un mesaj de confirmare înainte de a vă deconecta.

MPN Android App Menu2Conectarea la un server nou cu aplicația Android MPN

Pentru a trece la un server VPN nou, trebuie să vă deconectați de la cel actual. În rest, veți primi un mesaj de eroare. Apoi selectați o nouă țară la care să vă conectați. Atingeți comutatorul pentru a finaliza conexiunea.

Conectarea la un server din Marea Britanie cu aplicația pentru Android MPNRezumatul aplicației mele pentru rețeaua mea privată

Instalarea Android MPN Secure & Aplicația VPN Manager rapid este ușoară. Spre deosebire de programul de instalare Windows, acesta include automat toate țările. Vă permite, de asemenea, să schimbați protocoalele din aplicație. Conectarea la un server VPN necesită doar câteva apăsări. Mai întâi selectați țara și apoi atingeți comutarea pentru conectare. Pentru a vă deconecta, trebuie doar să atingeți butonul de acțiune din partea de jos a ecranului de bord. Meniul său are elemente care vă ajută să folosiți serviciul lor.

Testul meu de viteză VPN al rețelei private

Am testat MPN folosind SSL-ul OpenVPN cu AES-256 sub Windows 10. Serviciul VPN My Private Network a efectuat mediocri la testele noastre de viteză. Performanțele sale nu au fost demne de remarcat în comparație cu unele dintre rețelele VPN mai rapide pe care le-am testat. Criptarea aeriană pe care au suportat-o ​​pentru algoritmul AES-256 este probabil motivul principal pentru scăderea vitezei sale. Această scădere a vitezei ar putea fi cauzată și de supraaglomerarea serverului.

Testul meu de viteză VPN al rețelei privatePuteți vedea că viteza noastră de descărcare a fost de 41,4 Mbps fără conexiunea VPN, dar a scăzut la 30,41 Mbps atunci când utilizați serviciul VPN My Network Network. Aceasta este o scădere de aproximativ 26,5% la un server din New York. Rezultate similare au fost găsite atunci când s-au utilizat alte locații cu o pierdere mai mare de viteză, observată pe măsură ce distanța și viteza ping au crescut. Viteza a fost redusă cu aproximativ 50% la un server situat la 4100 de mile distanță atunci când utilizați VPN-ul rețelei mele private. Chiar și cu această pierdere a performanței, viteza de 20+ Mbps este încă destul de rapidă pentru majoritatea aplicațiilor. Este posibil să aveți rezultate diferite în regiunea dvs. din lume și, în funcție de viteza ISP inițială, puteți observa unele spooling cu serviciul lor.

Revizuirea MPN: concluzie

Rețeaua mea privată este în industria VPN de aproximativ zece ani. Este o companie centrată în Marea Britanie care este înregistrată în Hong Kong din motive de confidențialitate. Au o rețea VPN globală de dimensiuni moderate. Au servere peste 44 de țări. Aceste servere sunt distribuite pe fiecare continent, dar în Antarctica. Rețeaua lor permite traficul P2P numai pe serverele lor din Rusia și Malaezia.

Serviciul My Private Network permite conexiuni prin protocoalele OpenVPN SSL, IKEv2, L2TP / IPSec și PPTP. Mai multe suporturi de protocol vă permite să utilizați serviciul lor cu o varietate de dispozitive. Software-ul lor de aplicație se conectează la Windows, Mac OS X și Android folosind OpenVPN cu ajutorul unui software terț, de interfață open-source, cum ar fi OpenVPN Inc, GUI și Tunnelblick. Prin urmare, instalarea sa nu este la fel de simplă ca unii furnizori. Necesită o anumită intrare de utilizator pentru ao configura corect. Serviciul lor implicit la protocolul IKEv2 pentru conexiuni pentru iPhone și iPad.

Rețeaua mea privată folosește unele dintre cele mai puternice criptare VPN disponibile în prezent în industrie pentru conexiunile OpenVPN și IKEv2. Ambele sunt securizate cu criptare AES de 256 biți. Nu colectează și nu stochează jurnalele de trafic pe activitatea dvs. de Internet, utilizarea lățimii de bandă sau interogări DNS. Serviciul lor oferă protecție împotriva scurgerilor DNS, firewall NAT și protecție DDoS. Suportul lor este în principal prin intermediul biletelor de e-mail. Aplicația Android are și o componentă de chat. În plus, au o bază de date de FAQ bine organizată, cu ghiduri pas cu pas pentru a-și instala serviciul pe o varietate de dispozitive.

Ce ne-a plăcut la serviciu:

 • Nu păstrează jurnalele de activitate VPN.
 • Serviciul oferă o securitate bună pentru conexiunile OpenVPN și IKEv2.
 • Serviciul MyTelly SmartDNS este inclus în planurile plătite.
 • P2P este permis pe serverele din Rusia și Malaezia.
 • MPN oferă un traseu gratuit de 3 zile și o garanție de returnare de 90 de zile.
 • Oferă un serviciu gratuit limitat pentru toată lumea.

Idei pentru îmbunătățirea serviciului:

 • Rețeaua mea privată și-ar putea dezvolta propriul client personalizat pentru utilizare.
 • Adăugați mai multe servere în unele locații pentru a îmbunătăți performanța.

Rețeaua mea privată are servere în Africa, Asia, Europa, America de Nord, America de Sud și Oceania. Acestea oferă o probă gratuită de 3 zile pentru toți utilizatorii noi, care nu necesită informații despre credit. În plus, au o garanție de returnare a banilor de 90 de zile. Aceasta înseamnă că puteți încerca serviciul VPN fără riscuri. Dacă decideți că vă place, puteți obține planul lor global complet de la 7,17 GBP pe lună.

Accesați MPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map