Revizuirea LiquidVPN

Haideți să începem analiza noastră LiquidVPN cu puțin istoric al companiei. LiquidVPN a fost fondată în 2013 de Dave Cox, un inginer de rețea cu o experiență de peste 15 ani care lucrează în unele dintre cele mai avansate centre de date private din Statele Unite. Nu sunt unul dintre cei mai vechi sau mai mari furnizori VPN din spațiu. Într-adevăr, aceștia au declarat că obiectivul lor nu este cantitatea, ci calitatea, atunci când vine vorba de extinderea infrastructurii de rețea VPN. Ei refuză să facă compromisuri când vine vorba de confidențialitatea utilizatorilor și de securitatea acestora. Prin urmare, LiquidVPN a stabilit un set de bază de cerințe pentru confidențialitate, neutralitate a rețelei, politică de utilizare, hardware, redundanță, trafic, peering și lățimea de bandă pe care trebuie să le îndeplinească centrele de date înainte să ia în considerare adăugarea de servere acolo. În consecință, acestea sunt un serviciu VPN destul de mic, cu un nucleu mic de clustere de server localizate în locuri strategice din întreaga lume.


Revizuirea LiquidVPN

Echipa LiquidVPN se mândrește cu serviciul pentru clienți, afirmând că cele mai multe întrebări sunt tratate în termen de 30 de minute, cu excepția cazului în care o pun, „orele de dimineață”, atunci ar putea dura câteva ore. LiquidVPN este inovator din punct de vedere tehnic prin faptul că acceptă mai multe topologii de tunel VPN, inclusiv „Modularea IP-urilor” pe care le vom examina ulterior. În cele din urmă, LiquidVPN este un serviciu de gândire anticipată. Acest lucru este demonstrat de experimentarea lor cu algoritmii de criptare ai Institutului Național de Standarde și Tehnologie (NIST), cum ar fi Camellia-256-CBC pentru protocolul OpenVPN la câteva dintre locațiile sale.

Prețuri și oferte speciale

Structura de prețuri a companiei LiquidVPN este diferită de majoritatea VPN-urilor, prin faptul că prețul serviciilor lor în numărul de conexiuni simultane la rețeaua lor. Își numesc ofertele: SideKick, care permite două conexiuni simultane; Road Warrior care permite patru, și Ultimate care permite opt. La fel ca majoritatea furnizorilor de VPN, aceștia oferă reduceri pentru toate planurile lor dacă vă abonați pe termen mai lung. LiquidVPN oferă toate planurile lor pe două durate: o lună și un an.

Prețul lichidului VPN

După cum puteți vedea mai sus, LiquidVPN comercializează planul SideKick pentru 7,00 USD pe lună și 57,00 USD pe care înseamnă că puteți economisi 27,00 USD sau aproximativ 32% cumpără înscrierea pentru un an de serviciu. Deși planul Ultimate are potențialul de a vă economisi peste 50% din prețul lunar, doar o cantitate mică de utilizatori de energie electrică va avea nevoie de multe conexiuni simultane. Prin urmare, „locul dulce” pentru serviciul LiquidVPN pare să fie planul Road Warrior. Înregistrarea la un an a acestui pachet vă va economisi 51,00 USD sau aproximativ 42,5% din prețul lunar. Beneficiați de VPN nelimitat cu patru conexiuni simultane doar 5,75 USD pe lună.

Serviciul LiquidVPN vă va oferi acces nelimitat la aproximativ 44 de servere din 9 țări diferite. Veți avea acces la unii dintre cei mai robusti algoritmi de criptare pentru a proteja și asigura securitatea întregului trafic de pe Internet. Veți putea, de asemenea, să alegeți dintre cele patru tipuri de conexiuni de tunel IP pentru a vă determina nivelul de anonimat în timp ce navigați pe Internet. În plus, veți avea acces la serviciul lor privat, criptat, cu înregistrare zero. Utilizarea serviciului LiquidDNS vă va permite să accesați funcția lor beta, care vă va permite să vă bucurați de numeroase servicii de aburire din SUA și Marea Britanie din oricare dintre locațiile lor VPN.

LiquidVPN acceptă multe opțiuni de plată diferite, inclusiv Bitcoin, cărți de credit și PayPal. Cardurile de credit acceptate includ Visa, Mastercard, Discover American Express, JCB, EnRoute, Diners Club, Visa Debit și Visa Electron. Plata este în dolari americani. Plata prin utilizarea Bitcoin vă va permite mai mult anonimat.

Perioada de încercare fără riscuri

Deși LiquidVPN nu oferă un proces gratuit pentru niciunul dintre serviciile lor, acestea au o garanție de returnare de 7 zile. Acest lucru vă va oferi timp pentru a revizui serviciul și pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs. Dacă nu sunteți mulțumit de serviciul lor din orice motiv, vă vor rambursa cu plăcere taxa de abonament în primele șapte zile de serviciu. Pentru a obține o rambursare, trebuie mai întâi să anulați serviciul și apoi să trimiteți un bilet către departamentul de facturare. O rambursare va fi acordată în termen de șapte zile de la plata serviciilor numai dacă nu ați utilizat o sumă nerezonabilă de resurse înainte de a solicita restituirea. Această ultimă parte, „cantitatea nerezonabilă de resurse” din SG-ul lor ar putea fi clarificată.

Accesați LiquidVPN

Caracteristici ale serviciului LiquidVPN

Serviciul LiquidVPN include acces la 44 de servere din 16 orașe distribuite în 9 țări diferite, cu acces la peste 2000 de adrese IP publice. Cei care se abonează la serviciul lor VPN vor putea, de asemenea, să își folosească LiquidDNS. LiquidDNS este serviciul inteligent DNS criptat, cu log zero de la LiquidVPN. Este un serviciu DNS privat, care este deținut 100% și operat de LiquidVPN și pus la dispoziția exclusivă a abonaților LiquidVPN. Acest lucru vă va permite să efectuați interogări de căutare criptate, cu înregistrare zero. Acest lucru vă poate ajuta să vă feriți de marketingul nedorit, de cenzurarea guvernului de site-uri precum Twitter și YouTube și de phishingul rău intenționat.

Utilizarea serverelor lor LiquidDNS pentru toată navigarea dvs. pe Internet nu numai că vă va crește confidențialitatea, dar vă va permite, de asemenea, să accesați noul lor serviciu beta, care vă va permite să vizionați fluxuri media din SUA și Marea Britanie de pe oricare dintre locațiile lor de server VPN, fără a fi nevoie să conectați-vă la un server dintr-una din țările respective.

O altă caracteristică pe care o oferă serviciul LiquidVPN este posibilitatea de a alege tipul de conexiune IP folosită în conexiunea tunelului VPN. Alegerile pe care le puteți face sunt următoarele:

 • IP comun – topologie generală utilizată de majoritatea VPN-urilor
  • Este implicit pentru toate protocoalele VPN: OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTP
  • Conexiunile sunt protejate de un firewall de traducere a adresei de rețea (NAT)
  • Recomandat pentru dispozitivele care nu au firewall precum smartphone-urile și tabletele sau acces la punctele Wi-FI ca restaurantul local
  • Oferă un anumit grad de anonimat, deoarece IP-urile sunt partajate între alți utilizatori LiquidVPN
 • IP public – furnizează o adresă IP publică atribuită dinamic pe sesiune de utilizator
  • Adresele revin în bazin după utilizare pentru a fi reasignate altor utilizatori
  • Recomandat pentru navigare web de zi cu zi, descărcare P2P, jocuri, VOIP și alte activități generale.
  • Mai puțină confidențialitate, deoarece traficul poate fi urmărit înapoi la IP și numai dvs. sunteți pe acesta
  • Acces necenzurat la Internet deschis cu toate porturile, dar portul 25 este deschis
 • Modularea IP – IP-ul public modulează cu fiecare nouă solicitare pentru a accesa un serviciu de internet … adică încărcați o imagine, schimbă pagina site-ului, faceți clic pe un link sau etc..
  • Utilizează IP-uri partajate
  • Conexiunea este cu 20-40% mai lentă decât celelalte conexiuni VPN din cauza aerului suplimentar
  • Oferă cel mai mare anonimat, deoarece este practic imposibil de urmărit de cineva
  • Nu va funcționa cu toate site-urile pe care poate doriți să le vizitați
 • IP dedicat – O adresă IP publică vi se atribuie singur și nu se schimbă niciodată
  • Necesită configurare suplimentară din partea dvs. pentru a deschide și închide porturi
  • Nu oferă anonimat, deoarece traficul poate fi urmărit direct la adresa IP publică la care aveți acces
  • Utilizați numai dacă aveți nevoie de o adresă IP care nu se schimbă

Ultima caracteristică a serviciului LiquidVPN este securitatea excelentă oferită de criptarea sa. Serviciul acceptă protocoalele OpenVPN (UDP / TCP), SSTP, L2TP / IPsec și PPTP. Protocolul PPTP care folosește MPPE pe 128 de biți are cea mai mică criptare și este, în general, considerat numai util atunci când viteza este obiectivul dvs. și nu securitatea sau dacă nu este disponibil niciun alt protocol pentru dispozitivul dvs. LiquidVPN folosește criptarea AES pentru SSTP-ul lor, care este în mare parte pentru Windows și poate străpunge prin majoritatea firewall-urilor. Protocolul lor L2TP / IPsec folosește criptarea AES pe 256 biți și este bun pentru dispozitivele mobile care au integrat suportul pentru acesta. În cele din urmă, implementarea lor de criptare OpenVPN folosește AES CBC de 256 biți cu cheie RSA de 4096 biți și Camellia-256-CBC acolo unde este disponibil. Aceasta înseamnă că veți putea găsi o conexiune VPN care se potrivește nevoilor dvs. de securitate.

Accesați LiquidVPN

Locații de rețea și server LiquidVPN

Rețeaua LiquidVPN include acces la 44 de servere din 16 orașe distribuite în 9 țări diferite, cu acces la peste 2000 de adrese IP publice.

ȚăriCitateProtocolePolitica de log
916OpenVPN TCP / UDP, SSTP, L2TP / IPsec, PPTPFără jurnale

Lista țărilor și orașelor în care LiquidVPN are servere VPN este una scurtă și include următoarele:

 • Canada – Toronto, ON
 • Germania – Frankfurt
 • Olanda – Alblasserdam; Amsterdam; Rotterdam
 • RomaniA – București
 • Singapur – Singapore
 • Suedia – Stockholm
 • Elveţia – Zurich
 • Regatul Unit – Manchester
 • Statele Unite – Chicago, IL; Kansas City, MO; Los Angelas, CA; Manassas, VA; Miami, FL; Piscataway, NJ

Deși este posibil ca LiquidVPN să nu aibă numărul de servere pe care unii furnizori VPN îl fac, însă încearcă să le compenseze în calitatea și plasarea strategică a serverelor în rețeaua lor. Fiecare server din rețeaua lor are un port dedicat de 1 Gbps pentru a vă oferi una dintre cele mai rapide conexiuni la Internet. Toate locațiile din rețeaua lor au servere care acceptă adresarea IP partajată. Au servere în toate locațiile care acceptă toate protocoalele VPN: OpenVPN, SSTP, L2TP / IPsec și PPTP. În prezent, au software pentru Windows și Mac OS X. De asemenea, au o aplicație Android în versiune beta. Ei au ghiduri în bazele lor de cunoștințe pentru a ajuta abonații să își instaleze manual serviciul folosind toate protocoalele suportate pe Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android, DD-WRT routere și alte dispozitive. În plus față de aceste cerințe de bază, rețeaua LiquidVPN oferă servere protejate DDoS la 20 Gbps, servere optimizate pentru P2P și servere cu porturi de 10 Gbps care sunt plasate strategic pentru a îmbunătăți performanța rețelei.

Accesați LiquidVPN

Confidențialitate și securitate

Deși LiquidVPN are sediul în SUA, acestea au un control strict Fără jurnal Politica de Confidențialitate. Ei nu înregistrează date de utilizare de la utilizatorii lor VPN. Nu păstrează decât informațiile necesare pentru a-și opera serviciul. În propriile lor cuvinte:

LiquidVPN ar alege să închidă voluntar o parte sau toată rețeaua sa și să se mute în altă jurisdicție sau să închidă complet înainte de a permite să se producă o încălcare a vieții private. Vom anunța public cereri de informații cu privire la utilizatorii noștri și la rețeaua LiquidVPN. Oferim o garanție săptămânală a Canarului care garantează că fiecare cerere de informații primite a fost pusă la dispoziția publicului.

LiquidVPN nu menține jurnalele de sesiuni. Site-urile web pe care le vizitați și tipul de date pe care le trimiteți / primiți este afacerea dvs. Nu monitorizăm acest tip de trafic. Datele de sesiune nu sunt niciodată stocate sau înregistrate, datele dvs. de internet și confidențialitatea de utilizare sunt preocuparea noastră primordială.

Politica lor de confidențialitate, precum și modul transparent în care gestionează solicitarea de informații prin publicarea publică a acestora și orice acțiune întreprinsă, constituie o dovadă a dedicării lor pentru confidențialitatea dvs. De asemenea, acceptă plăți folosind Bitcoin pentru a vă ajuta să vă protejați confidențialitatea și anonimatul și mai mult în timp ce utilizează serviciul lor.

LiquidVPN a oferit, de asemenea, securitatea traficului dvs. de internet și a obiceiurilor de navigare. Acestea oferă suport pentru următoarele protocoale VPN, inclusiv OpenVPN (TCP / UDP), SSTP, L2TP / IPsec și PPTP. Acest lucru vă poate ajuta să criptați tot traficul online și să-l protejați de ochii indurerați. Clienții LiquidVPN folosesc protocolul OpenVPN cu AES CBC de 256 biți cu cheie RSA de 4096 biți sau cifrele Camellia-256-CBC, care vă vor oferi unele dintre cele mai bune protecții de criptare disponibile în industrie..

OpenVPN este cel mai sigur dintre protocoalele VPN. Este un protocol foarte versatil, care are acum suport pentru majoritatea tipurilor de dispozitive. L2TP / IPsec este o alegere excelentă pentru dispozitivele mobile precum iOS, deoarece majoritatea suportă în mod nativ și este ușor de configurat, deși poate fi puțin mai lent decât alte protocoale. Implementarea lor L2TP / IPsec folosește bitul AES-256. De asemenea, oferă suport pentru SSTP, care este în principal pentru Windows și vă va permite să scalați majoritatea firewall-urilor. Inclusiv suportul pentru protocolul PPTP, care are suport de platformă larg răspândit, este ușor de configurat și rapid datorită criptării la nivel scăzut, le permite să suporte și mai multe dispozitive. Este o alegere populară pentru streaming media unde securitatea nu este cea mai mare preocupare a ta.

Oferirea de asistență pentru patru topologii diferite de tunel OpenVPN vă permite să vă asigurați traficul online și să vă decideți cât de anonim doriți să fiți în timp ce navigați pe Internet. Utilizarea IP-urilor modulatoare poate face ca obiceiurile dvs. de Internet să fie practic de neatins. LiquidVPN are ghiduri pentru a ajuta la instalarea acestuia pe mai multe tipuri diferite de dispozitive, folosind toate protocoalele pe care le acceptă. Ele oferă chiar și ghiduri pentru configurarea serviciilor lor cu routere DD-WRT. Au chiar un ghid pentru a-și utiliza serviciul cu software-ul PFSense.

Accesați LiquidVPN

Testarea hands-on

Completăm recenzia noastră LiquidVPN cu câteva analize pentru testarea software-ului clientului lor pentru a vedea cât de ușor este să configurați și să utilizați, precum și să testați performanța generală a acestuia. Aș dori să încep prin a spune că LiquidVPN a funcționat bine în testul nostru de viteză. LiquidVPN are software personalizat atât pentru Windows cât și pentru Mac și o aplicație beta tocmai lansată pentru dispozitivele Android. Acestea oferă ghiduri pas cu pas pentru configurarea serviciilor lor cu diverse protocoale pe alte tipuri de dispozitive precum iOS, Android și alte dispozitive mobile. De asemenea, au ghiduri pentru utilizarea serviciului lor cu routere Linux și DD-WRT.

Conectarea de la Windows

LiquidVPN are un client personalizat pentru Windows care vă va permite să vă conectați la orice server din rețeaua lor folosind protocolul OpenVPN. Puteți descărca clientul de pe site-ul lor web. La instalarea clientului, veți vedea câteva ecrane de configurare. Primul vă va permite să creați o pictogramă desktop pentru LiquidVPN și să rulați clientul odată ce instalarea va fi finalizată. Al doilea va instala driverul OpenVPN TAP pentru Windows.

Selecția LiquidVPN

Dacă ați selectat rulați clientul odată ce instalarea se termină, vedeți o captură de ecran similară cu prima din imaginea de mai sus. Acesta este ecranul principal de conexiune pentru client. Doar în dreapta butonului roșu Conectare este un buton cu pictograma locației GPS Android pe acesta. Făcând clic pe acest buton se va afișa o captură de ecran similară cu cea din mijlocul de mai sus. Acesta este ecranul de selectare a serverului care vă permite să alegeți ce server doriți să vă conectați. Acest ecran este împărțit în două zone. Prima zonă a acestui ecran vă permite să selectați criterii pentru selectarea serverului dvs., care includ următoarele:

 • Regiune – Vă permite să vedeți toate serverele dintr-o anumită regiune
  • Opțiunile includ: Toate, Uniunea Europeană, America de Nord, Asia, Europa de Est
 • Protocol – Vă permite să alegeți protocolul utilizat pentru conexiunea dvs.
  • Opțiunile includ: OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, PPTP
 • Topologie – Vă permite să alegeți tipul de conexiune IP care vă permite să controlați gradul de anonimat
  • Opțiunile includ Partajat, Public, Moulating, Dedicat
 • Favorite – Vă permite să afișați doar serverele favorite salvate

A doua parte a ecranului de selectare a serverului arată serverele care se încadrează la criteriile alese. Făcând clic pe săgețile cercului din dreapta ping-ului, vor apărea cele mai recente latențe (ping) pentru sever-urile alese în milisecunde. Făcând clic pe steaua roșie de pe un anumit server, se va selecta serverul preferat. A treia captură de ecran de mai sus arată favoritele pe care le-am selectat. Făcând clic pe serverul american din Florida, numit Leesin, îl selectează.

Conexiune LiquidVPN

Rezultă o captură de ecran ca cea din extrema stânga din ilustrația de mai sus. După cum puteți vedea în această captură de ecran, serverul ales Florida, SUA [Leesin] apare pe butonul de conectare de sub cuvântul conectare. Făcând clic pe acest buton, începe procesul de conectare, care are ca rezultat imaginea din mijloc de mai sus, cu butonul de conectare roșu care se schimbă la cel galben de conectare. Dacă este prima conectare la serviciu, o fereastră care vă va permite să introduceți și să vă salvați numele de utilizator și parola. Aceasta va trebui finalizată înainte de începerea procesului de conectare. Imaginea din extrema dreaptă arată conexiunea finalizată. Acum că am examinat cum să selectăm și să ne conectăm la un server folosind software-ul client, să aruncăm o privire asupra părților ecranului de conectare. Examinând aceste părți pe ecranul de conexiune completat de mai sus, vedem următoarele componente:

 • Butonul de deconectare – Făcând clic pe aceasta ne va deconecta de la serverul ales
 • Pictograma de selectare a serverului – Va reapărea odată ce ne vom deconecta de la serverul ales
 • Graficul de bare al datelor transferate – Afișează viteza de încărcare și descărcare (Mbps) a conexiunii și un grafic de bare pe parcursul sesiunii
 • Statusul curent – Deconectat sau conectat
 • Activare / Dezactivare buton blocare lichid – Versiunea Windows de blocare a lichidului utilizează API-ul Windows Filtering Platform pentru a face reguli pentru a tăia complet dispozitivul dvs. de pe Internet și apoi deschide o gaură pentru a vă conecta la serverele LiquidVPN și a crea un tun criptat între cele două locații. Acest lucru oferă comutarea finală de omor, deoarece orice încercare (malware, scurgere WebRTC, scurgere DNS, etc.) de a eluda tunelul criptat este pur și simplu abandonată, cu excepția cazului în care i-ați dat permisiunea de a ocoli firewall-ul prin meniul de setări..
 • informație
  • Adresa IP curentă – Adresa IP atribuită de serverul la care sunteți conectat în prezent
  • Cronometru pentru sesiunea curentă – timp în secunde de la începerea sesiunii
  • Topologia curentă și criptarea sunt utilizate în conexiunea curentă – partajat, OpenVPN-256 biți

Accesați LiquidVPN

Făcând clic pe deconectare în cea de-a treia captură de ecran de mai sus, vă va reveni la ecranul deconectat care a strălucit deasupra stânga. De aici puteți selecta un alt server făcând clic pe pictograma de selecție a serverului așa cum am arătat anterior. În rest, puteți face clic pe roata din meniul din stânga sus și selectați setările. Acest lucru va afișa meniul de setări, care vă va permite să schimbați modul în care funcționează VPN. Are trei file (de la stânga la dreapta): blocare generală, avansată și lichid. Fila cu setări generale are două secțiuni; autentificare și opțiuni. Completarea numelui de utilizator și a parolei aici îl va salva pentru modificările viitoare ale serverului. Opțiunile din fila setări generale includ următoarele:

 • Conectați-vă automat atunci când conexiunea scade
 • Deconectați-vă automat atunci când este pornit LiquidVPN
 • Lansați LiquidVPN la pornirea sistemului
 • Minimizați la tavă după conectare
 • Verificați actualizările programului la pornire
 • Dezactivează IPv6

Setările clientului LiquidVPN

A doua filă din meniul de setări este fila avansată (imaginea din mijloc se arată mai sus). Fila avansată are două secțiuni. Prima dintre ele este secțiunea openVPN care include următoarele două opțiuni:

 • Protocol OpenVPN – Vă va permite să schimbați protocolul de la UDP la TCP
  • UDP – Protocolul Datagrama utilizator este protocolul implicit și cel mai rapid
   • Verificarea erorilor de paritate este opțională.
   • Nu garantează că toate pachetele vor fi livrate sau comanda în care ajung.
  • TCP – Protocol de control al transportului (mai lent decât protocolul TCP)
   • Acesta garantează că datele vor fi livrate și că vor fi primite în comanda în care au fost trimise.
   • TCP este util în unele cazuri când doriți să imitați traficul HTTPS.
 • Port – Vă permite să alegeți diferite porturi pentru traficul dvs.
  • Opțiuni de port: Automat (ales pentru dvs.), 53, 118, 123, 443, 921, 1194, 9201
   • Modificarea porturilor poate ajuta dacă aveți probleme de conectare
   • Selectarea protocolului TCP și a portului 443 vă va permite să simulați traficul HTTPS

A doua secțiune din fila avansată vă permite să setați manual serverul de nume de domeniu (DNS). Ar trebui să lăsați acest lucru automat dacă intenționați să utilizați serviciul LiquidDNS oferit de LiquidVPN. Ar trebui să schimbați acest lucru numai dacă înțelegeți ce faceți, deoarece vă poate împiedica să puteți accesa Internetul dacă introduceți o valoare greșită.

Ultima imagine de mai sus vă permite să determinați ce trafic este permis să curgă atunci când este activată blocarea lichidului. Este o casetă de selectare pentru a permite traficul de rețea locală (LAN) și un loc pentru a adăuga sau elimina manual adrese IP care pot rula în timp ce blocarea lichidului este activată.

Accesați LiquidVPN

Conectați-vă cu Clientul Mac

La fel ca software-ul personalizat Windows, clientul LiquidVPN pentru Mac poate fi descărcat de pe site-ul lor web. Clientul lor mac are caracteristici similare cu cel din Windows. Este ușor de descărcat și instalat. Acesta este conceput pentru a rula pe Mac OS X 10.7 sau o versiune ulterioară. Acest lucru face ca un singur clic să fie ușor de descărcat și instalat clientul Mac. Are aceeași caracteristică de blocare a lichidului pentru a bloca VPN-ul dvs. care folosește regulile PF universal acceptate încorporate în OS X deasupra Lion. Are multe din aceleași caracteristici ca și clientul lor Windows. În plus față de clientul lor VPN personalizat, LiquidVPN mai are ghiduri pentru configurarea manuală a Mac OS X pentru Tunnelblick, PPTP și L2TP.

Conectați-vă de la iPhone sau iPad

LiquidVPN nu are o aplicație iOS, dar acceptă toate dispozitivele (iPhone, iPad, iPod Touch). iOS acceptă nativ L2TP / IPsec pe VPN-uri. LiquidVPN are ghiduri pentru configurarea dispozitivelor iOS folosind protocoale PPTP, L2TP / IPsec și OpenVPN cu serviciul lor. Mai jos este prezentat un ghid generic pentru a ilustra modul de configurare a L2TP / IPsec pentru LiquidVPN.

Configurare manuală simplificată L2TP / IPsec pentru iOS:

 1. Click pe “SetăriȘi apoi faceți clic pe „General„.
 2. Derulați în jos și selectați „VPN
 3. Atingeți “Adăugați configurare VPN
 4. Selectați L2TP
  1. Introduceți o Descriere ca conexiunea LiquidVPN
  2. În “Server”Câmp tip adresa de server a unui server LiquidVPN. Puteți găsi adresele serverului conectându-vă în zona client a site-ului lor web.
  3. Introduceți nume de utilizator și parola pentru nota VPN: aceasta este diferită de autentificarea site-ului dvs. și a fost furnizată de către personalul LiquidVPN în e-mailul dvs. primitor de înscriere.
  4. Puteți obține Secret valoare pentru a intra în acest câmp prin conectarea în zona clientului lor.
  5. A te asigura “Trimiteți tot traficul” este activat.
  6. Atingeți “Salvați“.
 5. Comutați VPNPE”Pentru a testa conexiunea

Accesați LiquidVPN

Conectați un dispozitiv Android

LiquidVPN are o aplicație beta pentru dispozitivele Android care tocmai a fost lansată recent. Această aplicație oferă aceeași ușurință de utilizare utilizatorilor Android pe care clientul Windows le are. Mai jos este o ilustrare care arată câteva capturi de ecran din aplicația Android. Primul ecran afișează autentificarea în care introduceți numele de utilizator, parola (primită în e-mailul dvs. de primire), faceți clic pe amintiți-mă și apăsați pe următorul. Acest lucru vă salvează datele de acreditare pentru modificări mai ușoare pe serverul viitor. Ecranul de selecție este afișat în celelalte două capturi de ecran. În mod similar clientului Windows, puteți alege regiunea, topologia și protocolul pentru conexiune. Observați servere diferite pentru cele două protocoale TCP și UPD în imaginile de mai jos. De asemenea, puteți consulta cele mai recente valori ping pentru a vă ajuta să determinați cel mai rapid server la care să vă conectați.

Aplicația Android LiquidVPN

Deși aplicația LiquidVPN este încă în versiune beta, arată similar cu ceilalți clienți ai acestora și vă va ușura utilizarea serviciului pentru a vă conecta, deconecta și schimba serverele din rețeaua lor. Dacă sunteți familiarizați cu clientul Windows, veți putea cu ușurință să recunoașteți și să folosiți aplicația lor Android.

Accesați LiquidVPN

Testul de viteză LiquidVPN

LiquidVPN s-a descurcat bine în testul nostru de viteză. Viteza serverului lor din Miami, FL a fost excelentă. Ar trebui să fiți mulțumit de viteza rețelei lor pentru majoritatea aplicațiilor bazate pe testarea noastră. Acest test a fost executat folosind clientul Windows LiquidVPN folosind protocolul implicit OpenVPN (UDP) care utilizează cifra CBC AES de 256 biți pentru criptarea traficului dvs. de internet.

Testul de viteză LiquidVPN

După cum puteți vedea, a existat o diferență de viteză de 12,9% între conexiunea directă la ISP-ul nostru și conexiunea la un server din Miami, FL. Așa cum era de așteptat, este o oarecare pierdere în viteza de conectare, dar merită pentru siguranța suplimentară oferită de acest nivel de criptare. Cu o viteză de puțin peste 48 Mbps, ar trebui să fiți mulțumit de performanța serviciului LiquidVPN pentru toate nevoile dvs. de Internet.

Revizuirea LiquidVPN: concluzie

Deși LiquidVPN a fost în spațiul de confidențialitate pentru o perioadă scurtă de timp, aproximativ doi ani, a construit o reputație bună pentru serviciul pe care îl oferă, acordând atenție clienților lor. Rețeaua lor nu este una dintre cele mai mari, ci ceea ce le lipsește cantitatea, ele compensează calitatea. Toate serverele lor au cel puțin 1 Gbps port, cu unele care au 10 Gbps, au protecție DDoS de 20 Gbps pe unele dintre serverele lor, iar majoritatea serverelor sunt optimizate pentru traficul P2P. Au 44 de servere în 16 orașe distribuite în 9 țări diferite, cu acces la peste 2000 de adrese IP publice. Politica lor fără jurnal, modul transparent în care gestionează cererea de informații și susținerea lor pentru plăți folosind cripto-moneda Bitcoin arată că își iau în serios confidențialitatea membrilor.

LiquidVPN acceptă protocoalele OpenVPN (TCP / UDP), L2TP / IPsec, SSTP și PPTP, ceea ce face ca serviciile lor să fie compatibile cu dispozitivele mobile și chiar cu unele routere. Au software personalizat pentru Windows și Mac OS X și o aplicație beta pentru dispozitive Android. Au ghiduri de instalare pas cu pas pentru a-i ajuta pe utilizatorii să-și configureze serviciul cu diverse protocoale pe routere Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android, DD-WRT și alte dispozitive.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la serviciu:

 • Software personalizat pentru Windows și Mac
 • Noua aplicație beta pentru Android
 • Politica fără jurnal
 • Modularea topologiei IP pentru a vă face mai anonim
 • Mai multe modalități anonime de plată precum Bitcoin
 • Experimentarea cu criptare non-NIST folosind Camellia-256-CBC pe câteva servere

Idei pentru îmbunătățirea serviciului:

 • Aplicație pentru dispozitive iOS
 • O garanție mai clară, cu o utilizare excesivă definită
 • O mai bună navigare pe site

Puteți utiliza serviciul LiquidVPN pentru a vă efectua navigarea zilnică, serviciile bancare online, bucurați-vă de media dvs. preferată, pentru a vă păstra traficul în siguranță atunci când utilizați rețele Wi-Fi publice sau pentru a depăși cenzura din partea administrației locale. Ar trebui să fie potrivit pentru toate nevoile dvs. de Internet. Luați-le serviciul pentru un test drive și vedeți-vă singuri. Oferă o garanție de returnare de 7 zile. Acest lucru va permite timp pentru a revizui serviciul lor și pentru a vedea dacă se potrivește nevoilor tale. Dacă vă bucurați de VPN-ul lor, vă puteți înscrie pentru acces nelimitat cu patru conexiuni de la doar 5,75 USD pe lună.

Accesați LiquidVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map