Revizuirea DroidVPN

Logo DroidVPNCând DroidVPN a venit pe scena, acesta a acceptat doar sistemul de operare Android. Acum, programul s-a extins și la Windows și Mac. Desigur, asta înseamnă că mai are o aplicație Android. Când verificați Google Play Store, utilizatorii au descărcat DroidVPN de peste 10 milioane de ori. Este un produs freemium, ceea ce înseamnă că aveți o versiune gratuită limitată, precum și o opțiune premium nelimitată. Suntem întotdeauna atenți la versiunile gratuite ale serviciilor VPN. Aceasta se datorează „costurilor ascunse” de obicei implicate cu acestea. DroidVPN are un rating de 3,9 stele cu peste 78 de recenzii. În această recenzie a DroidVPN, vom vedea dacă merită laudele sale.


Descărcare Android pentru DroidVPN

Despre companie

Despre companie nu vă putem spune multe. Site-ul este în vigoare din 2011 și este înregistrat în Filipine. De asemenea, am găsit un site web limitat, cu informații despre acesta. Compania-mamă pare a fi Droidvpn Inc, însă informațiile despre companie sunt greu de găsit. Deși Filipinele au legi de confidențialitate bune, guvernul lor este îndoielnic în măsura în care se întâmplă. Poate doriți să vă gândiți de două ori înainte de a utiliza acesta. În funcție de obiectivele dvs., poate doriți să faceți o alegere diferită.

Prețuri

De preț, DroidVPN are mai multe opțiuni. Am menționat versiunea gratuită mai devreme. Acesta include 100 MB de utilizare pe lună cu un singur dispozitiv conectat la unul dintre cele 8 servere gratuite. Când vine vorba de serviciul premium, cu atât termenul este mai lung, cu atât prețul este mai bun. Versiunea premium începe de la 4,99 USD pentru o lună. Dacă doriți să obțineți trei luni de serviciu, prețul dvs. este de 13,99 USD trimestrial, ceea ce scade prețul la 4,66 USD pe lună. Termenul de 6 luni este de 23,95 USD. Asta înseamnă că prețul scade la 3,99 dolari pe lună. În cele din urmă, cea mai bună ofertă pe care o oferă este pentru un an de serviciu. Costul total pentru anul este de 35,88 USD. Aceasta se descompune la 2,99 USD pe lună.

Prețuri DroidVPN

Caracteristici

Caracteristici DroidVPNNu există multe funcții disponibile pentru DroidVPN. Compania și-a proiectat interfața și produsul pentru a fi ușor pentru utilizatorii începători. Acest lucru poate fi excelent, dar preferăm să vedem mai multe opțiuni. Singurul lucru care pare să-l separe de alți furnizori este promisiunea integrării caracteristicilor experimentale. Pe versiunea mobilă, există o opțiune pentru a rula DroidVPN cu setări ICMP. ICMP reprezintă protocolul de mesaje pentru controlul internetului. Este un protocol de raportare a erorilor conceput pentru dispozitivele de rețea precum routerele. O folosesc pentru a genera mesaje de eroare la adresa IP sursă atunci când problemele de rețea împiedică livrarea de pachete. Puteți schimba protocoalele în UDP, TCP și HTTP. Ne bucurăm să vedem că versiunea Android nu pare să necesite permisiuni speciale. În versiunea gratuită, acestea oferă 8 servere gratuite pentru utilizatori, dar multe altele pentru membrii premium. De asemenea, nu uitați că primiți doar 100 MB de acces gratuit pe lună. De asemenea, țineți cont de faptul că puteți utiliza un dispozitiv la un moment dat numai cu versiunea gratuită.

Performanţă

Performanța este întotdeauna importantă, mai ales atunci când aveți de-a face cu un serviciu gratuit. Cu toate acestea, primul pas pe care trebuie să îl faceți este să vă conectați la un server. Din păcate, ne-am confruntat cu o problemă atunci când folosim ambele versiuni. După cum puteți vedea în imagine aici, am încercat să ne conectăm la serverele gratuite și am întâlnit un mesaj „Serverul este plin”. Deși există 8 servere UDP gratuite disponibile, nu am reușit să ne conectăm la niciunul dintre ele. Cu toate acestea, am putut să ne conectăm cu TCP. Este mai lent, dar va funcționa. Mai jos, vedeți primele 3 servere UDP. După ce v-ați conectat, am constatat că viteza este de aproximativ 20 MB. Aceasta este o scădere de 80% din viteza noastră normală de 100mb. Nu putem afișa testul de viteză aici, deoarece limita de date scăzută a contului gratuit nu ne permite să realizăm toate aspectele testului. Imaginile de mai jos sunt de la clientul Windows.

Performanța DroidVPN

Beneficiile utilizării unui VPN

În ultimele timpuri, traficul mobil începe să depășească traficul desktop. Din această cauză, utilizarea WiFi este crucială în loc să utilizați un plan de date standard. Datorită nivelului de saturație din lume, tot mai multe companii oferă WiFi gratuit clienților. Deși este excelent pentru ambele părți, puteți paria că și ciberneticii iubesc asta. Când vă conectați la una dintre locațiile enumerate mai sus, creați o conexiune sigură și criptată. Când o faci, reduci considerabil riscul ca infractorii să-ți fure date sensibile. Apoi, din nou, trebuie să aveți încredere în compania din spatele VPN. Deoarece nu putem găsi multe despre companie, este greu de spus dacă puteți avea încredere în ele.

Dacă doriți să vă ocoliți de geo-blocuri, utilizarea unui VPN este o necesitate. Acest lucru se datorează faptului că întreprinderile, guvernele și chiar companiile media opresc utilizatorii să vadă conținut restricționat în interiorul și în afara zonei vizate. Când vă conectați la DroidVPN, veți face site-ul sau organizația să creadă că vă aflați într-una dintre locațiile pe care le oferă. Pur și simplu conectați-vă la un server și puteți începe să navigați sau să vizualizați conținutul pe care doriți să îl accesați. Dacă aveți în continuare probleme de blocare, veți dori să vă asigurați că WebRTC este dezactivat în browser. Acest lucru este mai greu dacă utilizați diferite browsere pe Android. Poate doriți să utilizați Firefox și să descărcați o extensie de blocare WebRTC pentru a-i permite să funcționeze corect. În caz contrar, orice încercați să deblocați, veți vedea în continuare adresa dvs. IP originală. Acest lucru înfrânge scopul de a utiliza un VPN pentru a începe.

Este DroidVPN OK de utilizat?

Acest lucru depinde de motivele pentru care îl utilizați. Dacă intenționați să utilizați VPN pentru a vă ocoli geo-blocurile, acesta poate funcționa bine. Cu toate acestea, pentru a vă proteja confidențialitatea, vă recomandăm să aveți prudență. Dacă decideți să utilizați versiunea premium, nu va trebui să vă faceți griji pentru alegerea serverului. De asemenea, nu veți avea nicio restricție de date. Vă sugerăm să alegeți o opțiune mai bună, cum ar fi Acces la internet privat Ca o alternativa. Pentru doar 2,50 USD lunar, vă puteți bucura de acces VPN sigur pe toate dispozitivele. Sunt o companie de încredere și transparentă, care este de mai mulți ani.

Gânduri finale pe DroidVPN

Pe măsură ce completăm această recenzie, DroidVPN are peste 10 milioane de descărcări. Există mai multe probleme cu serviciul, inclusiv serverele aglomerate, viteze lente, o lipsă generală de transparență și multe altele. Aceste probleme ne opresc să recomandăm aceasta. Sunteți bineveniți să încercați acest serviciu, dar veți dori să faceți prudență dacă faceți acest lucru. Cu siguranță, există opțiuni mai bune, care oferă funcții și securitate deosebite. Aruncați o privire la cele mai bune noastre VPN-uri pentru Android lista pentru câteva opțiuni mult mai bune.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map