Revizuire VPN4ALL

Să începem revizuirea VPN4ALL cu câteva informații despre companie. VPN4ALL a fost lansat în 2009. Site-ul lor este administrat și serviciul este vândut de VPN4ALL, Ltd. Rețeaua VPN este deținută și administrată de WebBroadcasting Ltd, cu sediul în Seychelles. WebBroadcasting dezvoltă, de asemenea, software-ul client VPN4ALL.


Recenzie VPN4ALL

Prețuri și oferte speciale

VPN4ALL oferă trei opțiuni de cont. Au un plan cu 50 GB de utilizare lunară a datelor, altul cu utilizare nelimitată de date și un al treilea plan axat pe dispozitive mobile. Membrii beneficiază de acces complet la rețeaua lor de servere VPN. Nu există nicio restricție cu privire la locațiile serverului la care vă puteți conecta. Una dintre caracteristicile cheie care ajută VPN4ALL să iasă în evidență este includerea unei adrese IP dedicate pentru fiecare membru. Acest lucru poate fi util pentru o serie de scopuri precum PayPal, Steam și poker online.

Planuri de prețuri VPN4ALL

După cum vedeți, VPN4ALL oferă în prezent o promoție specială cu până la 50% reducere a condițiilor anuale. În plus, VPN4ALL oferă vizitatorilor noștri 15% din primul ciclu de facturare din orice termen. VPN4ALL oferă condiții lunare, trimestriale și anuale. Înscrierile anuale sunt cea mai bună ofertă. Codul promoțional pentru a profita de ofertă este vpnfan. Vizitați-ne VPN4ALL special pentru a salva pagina și utilizați codul promoțional vpnfan în timpul procesului de înscriere.

Când vă înscrieți pentru un cont, acestea vă oferă o serie de opțiuni de plată pentru care puteți alege. Îmi place să folosesc PayPal pentru orice serviciu online, deoarece puteți gestiona abonamentul. VPN4ALL oferă plăți PayPal și Bitcoin împreună cu Visa, MasterCard și American Express.

Perioada de încercare fără riscuri

Trebuie să fiți capabil să testați un serviciu VPN pentru a vedea dacă întrunesc nevoile dvs. VPN4ALL înțelege asta. Pentru a-i ajuta să ofere o garanție de înapoiere de 30 de zile cu o utilizare de până la 100 MB. Indiferent dacă vă înscrieți la un termen lunar sau anual, aveți posibilitatea de a anula în primele 30 de zile pentru o rambursare completă.

VPN4ALL

VPN4ALL Locații de rețea și server

Când mă gândesc la furnizorii VPN pentru lista primilor 10, arunc o privire atentă la rețeaua lor. Deși nu este la fel de mare ca unele dintre celelalte servicii de pe lista noastră, rețeaua VPN4ALL acoperă o gamă largă de regiuni din întreaga lume. Cealaltă parte a rețelei este performanța care este bună pentru VPN4ALL. Puteți vedea cum au procedat în testul nostru de viteză ulterior în recenzie.

VPN4ALL are servere în Belgia, Canada, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Hong Kong, Ungaria, Irlanda, Italia, Japonia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Moldova, Olanda, Norvegia, Panama, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Seychelles, Singapore, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Regatul Unit și Statele Unite..

Confidențialitate și securitate

Nu contează cât de rapid este un serviciu sau cât de plăcut ar fi clientul dacă nu vă pot proteja confidențialitatea și vă pot asigura conexiunea la Internet. Aceasta nu este o problemă cu VPN4ALL. Aceștia își precizează în mod clar politica de logare pe site și oferă criptare high-end pentru a vă asigura confidențialitatea online.

Iată cuvântul cuvânt cu privire la politica de confidențialitate VPN4ALL:

Politica noastră de confidențialitate este simplă. Nu ne autentificăm și nu vă memoram în cache datele personale, altele decât adresa de e-mail pe care o furnizați la înregistrare. Folosim Google Analytics pentru a analiza traficul nostru, dar nu păstrăm date private. Deoarece compania noastră mamă este off shore, nu există legi care să ne oblige să păstrăm jurnalele clienților noștri – așa că nu.

Cealaltă parte a ecuației este securitatea. Doriți să vă asigurați că furnizorul dvs. acceptă protocoalele necesare pentru a vă asigura confidențialitatea. VPN4ALL acceptă OpenVPN și SSTP pentru sistemele Windows și Mac. Ele extind suportul pentru PPTP, IPSec și IKEv2 pentru dispozitivele mobile iOS și Android. Cu o gamă completă de protocoale pentru criptarea conexiunilor, vă puteți simți mai în siguranță folosind VPN4ALL.

VPN4ALL

Testarea hands-on

Dacă ați citit alte recenzii, atunci știți că consider doar furnizorii VPN cu software-ul client ușor de utilizat. VPN4ALL este cu siguranță acoperit. Oferă clienți foarte simpli pentru Windows și Mac. Alături de aplicații mobile pentru dispozitive iOS și Android.

Conectarea cu clientul VPN Windows

Să aruncăm o privire atentă asupra clientului Windows VPN4ALL.

Client Windows VPN4ALL

VPN4ALL are mai multe locații de server în țări populare, precum Statele Unite, Regatul Unit și Canada. După cum vedeți, clientul are o interfață de utilizator drăguță. Am deschis lista derulantă de server înainte de a lua ecranul, astfel încât să puteți arunca o privire mai atentă la câteva dintre serverele lor. Aceștia notează clar ce locații permit P2P.

După cum puteți vedea, au unele informații împreună cu locația. Cadranul care trece de la verde la roșu vă va oferi o indicație de viteză. Tot verde deschis înseamnă cea mai bună performanță. Nu se afișează pe imaginea de mai sus, dar dacă steaua este înlocuită de un fulger, înseamnă că puteți aștepta cele mai bune viteze de la locația serverului respectiv.

Dacă faceți clic pe Meniu – Opțiuni, va apărea o serie de funcții personalizabile. De exemplu, VPN4ALL acceptă redirecționarea porturilor. Ceva ce nu veți găsi mulți furnizori care oferă. Puteți seta, de asemenea, clientul să-și schimbe automat adresa IP la intervale de timp setate pentru un strat suplimentar de confidențialitate.

VPN4ALL

Conectați-vă cu clientul VPN Mac

Pe lângă software-ul lor Windows, VPN4ALL are și un client Mac similar. Puteți descărca cea mai recentă versiune din zona membrilor site-ului lor. Utilizați clientul Mac pentru a vă conecta la oricare dintre serverele lor VPN din întreaga lume.

Conectați-vă cu aplicația VPN pentru iOS

VPN4ALL oferă o aplicație iOS gratuită pentru membri. Îl puteți descărca din magazinul de aplicații Apple iTunes. Aplicația mobilă necesită iOS 4.3 sau o versiune ulterioară. Acceptă iPhone, iPad și iPod Touch. Aplicația nu este optimizată pentru iPhone 5.

Aplicația iOS VPN4ALL

Când instalați aplicația iOS VPN4ALL pe iPhone sau iPad, vă va permite să alegeți locația dorită a serverului. De acolo va configura un profil pe dispozitivul dvs. pentru a vă conecta la serverul respectiv. Economisindu-vă timpul necesar pentru configurarea manuală.

VPN4ALL

Conectați-vă cu aplicația pentru Android

Conectarea la VPN4ALL cu telefonul sau tableta mobilă Android este ușoară cu aplicația lor. Puteți descărca aplicația de pe Google Play. Mai întâi veți avea nevoie de un plan mobil pentru a utiliza aplicația. Îl puteți adăuga la cele 50 GB sau la planurile nelimitate. De asemenea, oferă și planul mobil pe cont propriu. Am folosit aplicația pentru Android și funcționează bine.

Aplicația pentru VPN4ALL Android

Aplicația Android VPN4ALL are și câteva funcții avansate frumoase. Acesta va comprima datele dvs. care economisește utilizarea lățimii de bandă. Serviciul va ajuta, de asemenea, la blocarea atacurilor malware, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

VPN4ALL

Test de viteză VPN4ALL

Am testat VPN4ALL folosind OpenVPN, care este cel mai sigur protocol. Mi-am folosit clientul Windows și m-am conectat la un server din New York.

Test de viteză VPN4ALL

După cum vedeți, a existat o diferență de aproximativ 50% de viteză între conexiunea directă la ISP-ul meu și conexiunea la serverul VPN4ALL din New York. Criptarea adaugă aerul, astfel încât să vă puteți aștepta la o scădere a performanței. Este un compromis pentru un nivel mai mare de confidențialitate. Cu o viteză de peste 17 Mbps, aș putea transmite cu ușurință servicii precum Netflix, Hulu și HBO GO.

Concluzie

VPN4ALL este mai scump decât majoritatea serviciilor din lista noastră de top 10, dar acestea sunt încă unul dintre preferatele mele. Prețul este justificat dacă doriți funcțiile avansate, precum redirecționarea porturilor și protecția împotriva malware. Acestea includ, de asemenea, o adresă IP dedicată care nu este disponibilă de la majoritatea furnizorilor de top. Alții oferă unul la un cost suplimentar între 3 și 5 dolari pe lună. În total, cred că VPN4ALL este un serviciu excelent.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la serviciu:

 • Soft client frumos și aplicații mobile
 • VPN4ALL este off-shore și nu ține jurnalele
 • Adresa IP dedicată ca parte a planului dvs.
 • 30 de zile, 100 MB fără risc de garanție înapoi
 • Reduceri la termen profund și 15% reducere cupon VPNFan

Idei pentru îmbunătățirea serviciului:

 • Preț redus pe planul nelimitat VPN4ALL
 • Oferiți un plan all inclusive în loc să plătiți suplimentar pentru telefonul mobil

Îmi place să folosesc VPN4ALL și vă sugerez să încercați serviciul pentru dvs. Testați atât software-ul clientului desktop. Dacă adăugați un plan VPN mobil pe care le-ați acoperit cu aplicații iOS și Android. Asigurați-vă că vă conectați la diferite locații ale serverului și testați rețeaua la diferite ore ale zilei. La fel ca și pentru orice furnizor. Serviciul vine cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, 100 MB. Urmăriți capacul de 100 MB pe proces, deoarece poate fi ușor de trecut. Mai ales dacă descărcați sau transmiteți în flux.

VPN4ALL

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map