Revizuire TotalVPN

Actualizare august 2016: nu putem recomanda TotalVPN pe baza unei serii de reclamații. Deși nu avem comentarii activate, puteți citi despre unele reclamații pe site-uri precum Reddit, PCMag și BestVPN. Puteți naviga pe site-ul nostru Top 10 VPN pagina pentru o listă de alternative cu recenzii complete ale fiecărui serviciu VPN.


Haideți să începem revizuirea TotalVPN cu o privire asupra locului în care au început. Total VPN a fost lansat în noiembrie 2015. Oficial, Pseudio Ltd DBA TotalVPN, este un brand al The Endurance International Group, Inc. care oferă servicii VPN persoanelor fizice pentru uz personal. Nu au mai fost în spațiul VPN de mult, dar au lovit terenul. Au montat rapid o rețea de servere rapide pe toate continentele majore, cu excepția Antarcticii.

TotalVPN

Planuri de prețuri TotalVPN

Serviciul TotalVPN vine în versiuni de abonament gratuit și plătit. Versiunea gratuită care este prezentată în imaginea de mai jos din stânga are următoarele limitări:

 • Aveți acces doar la trei locații: Amsterdam, Islanda și Singapore
 • Lățimea de bandă este limitată la doi Mbps
 • Lățimea de bandă limitată înseamnă descărcări limitate
 • O singură conexiune de dispozitiv la un moment dat
 • Servere care sunt supraîncărcate

Cele două dezavantaje majore ale serviciului gratuit sunt lățimea de bandă limitată, care ar limita ceea ce ați putea descărca într-un timp rezonabil și faptul că toți utilizatorii gratuite utilizează aceleași servere și sunt grav supraîncărcați, ceea ce dăunează și mai mult performanței dvs..

TotalVPN Gratuit vs PlătitVersiunea plătită a serviciului TotalVPN, Total Premium, care este arătat mai sus, oferă următoarele:

 • Acces la toate locațiile TotalVPN
 • Lățime de bandă fără restricții
 • Transferuri de date fără restricții
 • Trei conexiuni simultane de dispozitiv simultan
 • Servere mai echilibrate de încărcare pentru o performanță sporită

După ce v-ați înscris pentru un abonament la TotalVPN, vi se vor oferi unele suplimente și upgrade-uri la serviciul lor. Toate sunt opționale și includ următoarele:

 • Super încărcare – Vă oferă acces la servere speciale rezervate cu mai puțini utilizatori
  • Acest lucru reduce sarcina și crește performanța
  • 24,95 USD pe an
 • Sprijin prioritar – Acest lucru vă plasează în partea din față a cozii de asistență
  • 9,95 USD pe an
 • Cartea electronică online de siguranță – Acest lucru vă va învăța ce trebuie să știți pentru a vă menține siguranța în timp ce navigați pe Internet.
  • 9,95 USD cost unic
 • Conexiune suplimentară – Vă permite să adăugați mai multe conexiuni simultane în contul dvs..
  • 14,95 USD pe an pentru fiecare conexiune suplimentară

Actualizări TotalVPN

TotalVPN vă oferă câteva modalități diferite de a vă plăti serviciul VPN. Puteți plăti cu PayPal, card de credit major și carduri de debit Visa (Delta și Electron). Cardurile de credit acceptate sunt VISA, MasterCard și American Express. Plata prin PayPal vă va ajuta să vă mențineți cheltuielile într-o locație centralizată și să necesitați mai puține informații personale.

Perioada de încercare fără riscuri

Deși nu au un proces gratuit, TotalVPN oferă tuturor utilizatorilor noi o garanție de înapoiere de 30 de zile. Acesta este suficient timp pentru a încerca VPN-ul pentru tine. Dacă din orice motiv, nu sunteți complet mulțumit de serviciul lor, acestea vă vor rambursa plata pentru termenul inițial complet. Trebuie să solicitați o rambursare în scris echipei de asistență TotalVPN. Această solicitare trebuie făcută în termen de 30 de zile de la abonarea la serviciul lor. Nu se vor acorda rambursări după această perioadă.

TotalVPN Locații de rețea și server

TotalVPN gestionează o rețea mică, dar în creștere, de 36 de servere în 25 de țări. Au servere pe fiecare continent, cu excepția Antarcticii. Aceasta înseamnă că, indiferent de locul în care se întâmplă, puteți găsi un server care să se conecteze la rețeaua lor.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
253640+necunoscutOpenVPN, IPSec, IKEv2, PPTP

TotalVPN are servere în următoarele țări:

 • Asia
  • Singapore, SG; Hong Kong, HK; Tel Aviv, IL; Tokyo, JP; Mumbai, IN
 • Africa
  • Johannesburg, ZA
 • Europa
  • Dublin, IE; Londra, GB (2); Viena, AT; Amsterdam, NL (2); Bruges, BE; Keflavik, IS; Moscova, RU; Stockholm, SE; Zurich, CH; Milano, IT; Varșovia, PL; Frankfurt, DE Paris, FR; Madrid, ES; București, RO
 • America de Nord
  • Toronto, CA; Atlanta, SUA; Chicago, SUA; Los Angeles (2), SUA; Miami, SUA; New York (2), SUA; San Jose, SUA; Seattle, SUA
 • Oceania
  • Sydney, AU
 • America de Sud
  • Buenos Aires, AR

Rețeaua lor poate fi accesată dintr-o varietate de platforme diferite, inclusiv dispozitive Windows, Mac OS X, iOS (iPhone, iPad) și Android. Rețeaua TotalVPN nu înregistrează nimic pe care îl fac utilizatorii lor în timpul serviciului lor. Acest lucru le face neutre pentru traficul P2P și Torrent.

Confidențialitate și securitate

TotalVPN înregistrează unele informații pentru menaj și autentificare în timp ce folosește serverele lor VPN. TotalVPN nu înregistrează nicio activitate din timpul utilizării serviciului lor. Scrieți propriile cuvinte preluate din politica lor de confidențialitate:

Colectăm următoarele fișiere de jurnal: când v-ați conectat la Servicii, IP-ul de la care v-ați autentificat și numele de utilizator. Menținem jurnalele de autentificare care includ adresa IP sursă, numele de utilizator VPN și protocolul VPN, dar nu colectăm informații despre conținutul pe care îl transmiteți prin intermediul Serviciilor sau site-urilor web specifice pe care le vizitați..

Folosim adrese IP pentru a analiza tendințele, a administra site-ul și serverele noastre, urmări accesul și colectăm informații demografice largi pentru utilizare agregată.

TotalVPN utilizează măsuri de securitate tehnică pentru a preveni pierderea, modificarea sau dezvăluirea neautorizată a informațiilor dvs. personale sub controlul lor. Toate informațiile sensibile sunt colectate pe un server securizat. Datele dvs. financiare sunt protejate folosind tehnologia Secure Sockets Layer („SSL”). Ei respectă standardele acceptate pentru a proteja orice informații personale pe care le obțin de la dvs. în timpul transmiterii și stocării.

Rețeaua TotalVPN acceptă protocoalele OpenVPN, Cisco IPSec, IKEv2 și PPTP pentru a cripta toate informațiile dvs. în timpul utilizării serviciilor lor. Conexiunile PPTP utilizează cea mai mică putere de criptare la 128 biți și sunt recomandate numai pentru streaming sau alte aplicații non-critice. Conexiunea lor OpenVPN folosește un algoritm puternic AES-256 biți pentru a cripta toate tranzacțiile dvs. pe Internet. Conexiunile Cisco IPSec utilizează o criptare a puterii de 256 biți. Conexiunile IKEv2 sunt, de asemenea, criptate folosind criptarea AES-256 biți. Autentificarea dintre server și client utilizează RSA 4096 biți. Aceasta înseamnă că, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați pentru a vă conecta la serviciul lor, puteți fi întotdeauna sigur că tot traficul dvs. pe Internet este criptat în siguranță..

Suport TotalVPN

TotalVPN oferă asistență pentru bilete de e-mail 24/7 pentru orice probleme pe care le puteți avea. De asemenea, pe site-ul lor web au suport 24 de chat pentru chat, care vă poate ajuta cu cele mai multe întrebări. Am fost impresionat de sprijinul oferit de personalul de chat TotalVPN. Au oferit răspunsuri rapide la întrebările noastre, atât la întrebările tehnice, cât și la cele generale. Au fost amabili și răspunsurile lor au fost pe subiect și de ajutor. Uneori, ei au pus întrebări pentru a ajuta la clarificarea exactă a ceea ce am fost noi, dar acest lucru ia ajutat să ofere răspunsuri mai concentrate. Răspunsul la e-mail a fost la fel de rapid și la timp..

Testarea hands-on

Vă recomandăm să vă înscrieți pentru un cont TotalVPN Premium dacă doriți cu adevărat să le testați serviciul. Va trebui să introduceți un nume de utilizator, o parolă și adresa de e-mail pentru a configura un cont, așa cum se arată mai jos.

Configurare TotalVPN Cont

După crearea unui cont, veți fi direcționat către pagina de plată unde puteți finaliza alegerea pachetului și alegeți modalitatea de plată. În funcție de alegerea tipului dvs. de plată, este posibil să fie necesare alte informații financiare pentru a finaliza tranzacția, așa cum se arată în secțiunea Prețuri și oferte speciale din analiza noastră. După ce ai un cont plătit, trebuie doar să te conectezi la tabloul de bord de pe site-ul lor web. De acolo, alegeți platforma pe care doriți să o utilizați pentru a vă conecta la serviciul lor, descărcați aplicația corespunzătoare și instalați-o pe dispozitivul dvs. Au aplicații pentru dispozitive Windows, Mac OS X, iOS (iPhone, iPad) și Android.

Conectarea cu clientul VPN Windows

Să aruncăm acum o privire la modul în care putem configura Windows pentru a utiliza serviciul TotalVPN. Mai întâi va trebui să descărcați aplicația Windows pe computer. Puteți găsi linkul pentru a face acest lucru în secțiunea de aplicații a site-ului lor web odată ce v-ați autentificat în contul dvs. După ce ați descărcat instalatorul de pachete adecvat pe mașina dvs., va trebui să îl deschideți și să îl rulați. Imaginea de mai jos arată asistentul de instalare pentru clientul Windows TotalVPN. Făcând clic pe butonul de instalare este tot ce este necesar. După câteva secunde, instalarea se va finaliza și pictograma afișată în dreapta de mai jos va fi creată pe desktop.

Instalați Windows Client și pictograma

Făcând dublu clic pe această pictogramă va porni clientul TotalVPN Window. Când se deschide, vi se va solicita să introduceți adresa de e-mail și parola. De asemenea, puteți cere să resetați o parolă uitată de aici. Răspunsul de resetare a parolei a fost rapid. Acest ecran de conectare este prezentat mai jos.

Logare client TotalVPN pentru Windows

După ce ați introdus datele de autentificare și ați făcut clic pe butonul mare de conectare verde, veți primi o captură de ecran similară cu cea din stânga de mai jos. Există câteva lucruri de remarcat despre această captură de ecran. Mai întâi veți vedea un buton de conectare rapidă. Acest lucru vă va permite să vă conectați rapid la Marea Britanie, SUA sau Canada, pe care le puteți evidenția făcând clic pe pictograma acestuia. Apăsarea pictogramei de pornire din dreapta sus vă va reveni la acest ecran.

TotalVPN Windows Client Connecting

În continuare, de-a lungul părții stângi a capturii de ecran, veți vedea o listă cu țările pe care le puteți selecta pentru a vă conecta. Acestea sunt prezentate în ordine alfabetică. Veți observa că cele mai recente conexiuni sunt afișate mai întâi pentru a face mai rapid reconectarea la ele, urmată de lista completă de țări cu care vă puteți conecta. De asemenea, puteți căuta o țară la care să vă conectați cu recomandările afișate pe măsură ce tastați. Există câteva moduri de a face o conexiune. Imaginea din dreapta de mai sus arată o conexiune începută făcând dublu clic pe locația aleasă, New York în cazul nostru. Observați că imaginea arată acum un buton de conectare galben, iar cuvântul conectare este afișat în zona hărții superioare.

Al doilea mod prin care vă puteți conecta la un server din rețeaua TotalVPN este să evidențiați locația la care doriți să vă conectați, așa cum am făcut-o în ecranul de ecran din stânga, în imaginea de mai jos. Aceasta va înlocui imaginea de origine cu o hartă mondială cu locația noastră evidențiată marcată pe ea, pictograma steagului țării și numele locației. Observați că „neconectat” este afișat în roșu în partea de sus a imaginii hărții. Selectând butonul de conectare de pe acest ecran ne va conecta la locația evidențiată.

TotalVPN conectat NYC

Imaginea din dreapta sus arată o conexiune la New York, SUA. După ce a fost stabilită o conexiune, pe ecran va fi afișat numele serverului, protocolul utilizat în conexiune (IKEv2), cât timp ați fost conectat și datele totale transferate. De asemenea, observați mesajul din partea dreaptă sus a hărții spune conectat la locație (New York) în verde. Făcând clic pe butonul roșu de deconectare vă va deconecta.

Schimbarea locațiilor vă va deconecta de la serverul dvs. curent și apoi vă va conecta la noua dvs. locație. Există două moduri de a schimba site-urile de conectare. Puteți face dublu clic pe noua locație la care doriți să vă conectați sau să o selectați, apoi apăsați butonul de conectare verde. Acest lucru este ilustrat în ecranul de ecran din stânga de mai jos. Cele două imagini arată o schimbare în legătură dintre New York, SUA și Londra Marea Britanie.

TotalVPN Windows Location Change Change

Ultimul lucru pe care vrem să-l privim pentru clientul Windows este pictogramele din dreapta sus a ecranului. Ne-am uitat deja la prima dintre acestea, pictograma de acasă, care vă readuce la ecranul de conectare rapidă. Pe lângă aceasta se află pictograma roată și un semn de întrebare într-o pictogramă cu bule de comunicare. Pictograma semnului de întrebare va deschide pagina de asistență a site-ului TotalVPN.

Pictograma roată va genera informații și opțiuni pe care le puteți seta pentru clientul Windows. Acestea includ următoarele:

 • Vizualizați informațiile contului
 • Protocoale de comutare – lista derulantă care arată protocoalele acceptate
  • IKEv2 – oferă cea mai bună criptare și recomandat pentru majoritatea utilizărilor
  • PPTP – oferă criptare mai slabă și recomandat numai pentru streaming
 • Lansare – opțiuni pentru client la pornire; (oprit / pornit) comutatoare
  • Rulați TotalVPN la pornire
  • Afișează TotalVPN la pornire; dacă se deschide oprit în tava Windows
  • Conectați-vă automat la pornire; dacă este disponibilă lista de conexiuni
   • Conectați-vă la caseta derulantă pornire cu toate serverele
 • Schimbați parola – vă permite să vă resetați parola
 • Diverse notificări – comutează notificările (pornit / oprit)
  • Notificări de conectare – dacă este setat, veți vedea mesaje despre conexiunile deasupra ceasului tăvii sistemului
  • Notificări de marketing
  • Sfaturi de securitate
 • Deconectare – vă returnează pe ecranul de conectare

Imaginea de mai jos prezintă o captură de ecran a unora dintre aceste setări. Tot pe acest ecran, veți observa steaua galbenă de lângă locația Amsterdam. Aceasta înseamnă că a fost selectată ca locație preferată. Făcând clic pe o stea necolorată de lângă o locație, va fi un favorit. Făcând clic pe steaua de deasupra butonului de căutare, îl vei schimba în culoare galbenă și va arăta o listă cu preferatele tale în ordine alfabetică.

Setări WindowsVVN ​​Total Client

Conectarea cu Mac OS X

TotalVPN are și un client pentru utilizatorii Mac care au aceeași funcționalitate ca și clientul pentru Windows. Îl descărcați mai întâi conectându-vă pe site-ul lor web, alegând aplicații din meniu și apoi selectând pictograma Mac OS. Faceți clic pe butonul de descărcare verde acum. După ce ați descărcat fișierul, rulați-l și instalați-l pe computer. Acum veți putea schimba serverele selectate sau schimbarea cu câteva clicuri de mouse. Clientul Mac OS X acceptă protocoale PPTP și Cisco IPSec și implicit la PPTP, dar puteți schimba acest lucru. Vă recomandăm să utilizați IPSec pentru toate tranzacțiile dvs. pe Internet, altele decât aplicațiile de streaming.

Conectarea cu Android

TotalVPN are și un client pentru utilizatorii Android. Ca și în cazul celorlalte aplicații, vă puteți autentifica pe site-ul lor web, puteți alege aplicația din meniu, faceți clic pe pictograma Android și faceți clic pe butonul pentru a obține-l pe Google Play. Acest lucru vă va duce la Google Play de unde puteți descărca imediat aplicația pe dispozitiv. Descărcați și instalați aplicația pe dispozitivul dvs. și conectați-vă utilizând adresa de e-mail și parola, așa cum se arată mai jos. Puteți selecta, de asemenea, să vă amintiți aceste, astfel încât să nu fie necesar să le introduceți de fiecare dată când vă autentificați. Când vă autentificați pentru prima dată, puteți primi un mesaj de avertizare, cum este cel din dreapta jos. Trebuie să aveți încredere în funcționarea serviciului TotalVPN.

Logare Android TotalVPN

După ce v-ați autentificat, veți vedea un ecran primitor precum cel arătat în prima captură de ecran de mai jos. Din acest ecran puteți glisa sau selecta pictograma listei din partea dreaptă sus pentru a vedea toate locațiile. Imaginea din mijlocul de mai jos arată meniul de locație unde puteți căuta o locație selectată la care să vă conectați. Pe ultimul ecran sunt afișate locațiile care au fost selectate drept favorite la care puteți accesa atingând steaua de lângă pictograma listei de mai sus. Puteți comuta între cele două vizualizări. În mod similar clientului Window, puteți selecta una dintre pictogramele steagului și atinge pictograma setărilor (trei puncte în partea dreaptă sus) și selectați conectarea rapidă pentru a reveni la ecranul de pornire.

TotalVPN Android Bine ați venit

Imaginile de mai jos arată rezultatele atingerii pe locația New York și selectarea butonului de conectare. Imaginile de la stânga la dreapta arată procesul de conectare: neconectat, conectat și conectat. Fiecare ecran afișează locația conexiunii dvs., numele serverului, adresa IP alocată și protocolul utilizat de conexiune. Odată conectat, va fi afișat și o oră de sesiune. Aplicația Android TotalVPN acceptă doar cel mai sigur protocol de criptare, OpenVPN.

Procesul de conectare Android Total VPN

Pictograma Setări vă va returna la ecranul de start, afișează informațiile contului și vă permite să vă deconectați din rețea. Aplicația Android face foarte ușor pentru utilizatorii Android să selecteze sau să schimbe locațiile în timp ce utilizează serviciul TotalVPN.

Conectarea cu iOS

TotalVPN are o aplicație și pentru utilizatorii iOS. Ca și în cazul celorlalte aplicații, vă puteți autentifica pe site-ul lor web, puteți alege aplicația din meniu, faceți clic pe pictograma dispozitivului iOS și faceți clic pe descărcarea din butonul App Store. Aceasta vă va duce în App Store de unde puteți descărca imediat aplicația pe dispozitiv. Instalați aplicația pe dispozitivul iOS (iPhone, iPad) și conectați-vă utilizând adresa de e-mail și parola. În mod similar aplicației Android, atunci când încercați prima dată conectarea la un server VPN, vi se va cere să permiteți TotalVPN să adauge configurații VPN pe dispozitivul dvs. Faceți clic pe Permiteți această solicitare. Aplicația iOS funcționează similar cu aplicația Android despre care am discutat anterior. Aplicația iOS vă va permite să alegeți între Cisco IPsec sau IKEv2 și valorile implicite la Cisco IPSec.

Test de viteză TotalVPN

Am fost mulțumiți de performanța generală a serviciului TotalVPN. Puteți vedea din testul de viteză de mai jos că serviciul lor a funcționat bine în testul nostru de viteză. După cum era de așteptat, a existat o oarecare pierdere de viteză în timp ce a fost conectat la serviciul lor, din cauza criptării utilizate de conexiune. Totuși, acest lucru a fost minim în cazul TotalVPN.

Test de viteză TotalVPN

După cum puteți vedea din imaginile de mai sus, conexiunea criptată TotalVPN a redus viteza de descărcare ISP de bază de la 56,89 Mb / s la 52,80 Mb / s. Aceasta este o scădere cu mai puțin de 8%, care este una dintre cele mai bune pe care le-am observat. Rezultate similare au fost găsite atunci când ne-am conectat la alte locații, cu cel mai mult între 10% și 15%, ceea ce reprezintă un compromis excelent pentru securitatea oferită prin criptarea conexiunii. Singura locație pe care am observat-o în timpul spectacolului a fost Amsterdam. Când ne uităm la acest server pe pagina noastră de cont a site-ului lor web, am observat că acesta era încărcat puternic. Ca întotdeauna, îți recomandăm să testezi singur serviciul pentru a vedea cum funcționează pentru tine.

Concluzie

TotalVPN este nou pentru industria VPN, dar ne-a impresionat cu adevărat profesionalismul. Au un site web bine conceput, ușor de utilizat și de navigat. După ce vă abonați la serviciul lor, vă ușurează obținerea și instalarea software-ului personalizat pe toate dispozitivele dvs. De asemenea, își arată rețeaua de servere, astfel încât să puteți vedea încărcarea curentă a fiecărui server.

Au clienți și aplicații pentru majoritatea platformelor: Windows, Mac OS X, iOS și Android. Singura excepție pare a fi Linux, dar au spus că software-ul personalizat pentru acesta, Chromebook și Windows Phone urmează. Software-ul lor personalizat este ușor de instalat și de utilizat, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați. Interfața grafică este consistentă pe toate platformele, cu excepția diferitelor protocoale acceptate. Au mai spus că vor adăuga opțiuni mai avansate, precum un comutator de ucidere la aplicațiile lor personalizate.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la serviciu:

 • Au clienți pentru Windows și Mac OS X
 • Au aplicații pentru iOS și Android
 • Au o viteză generală rapidă de rețea
 • Au o garanție de returnare de 30 de zile.
 • Acestea oferă reduceri pentru pachetele VPN pe termen lung

Idei pentru îmbunătățirea serviciului:

 • Oferiți un client pentru utilizatorii Linux
 • Adăugați funcții avansate la software-ul personalizat, precum un comutator de oprire
 • Căutați să adăugați lățime de bandă la locația lor din Amsterdam

Dacă aveți nevoie de un serviciu VPN, TotalVPN oferă unul dintre cele mai performante pe care le-am revizuit. Personalul lor este amabil și profesionist. La prima impresie, considerăm că sunt pe cale de a deveni unul dintre serviciile VPN din industrie. Indiferent de termenul pe care îl alegeți (lunar sau anual), acestea oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Actualizare august 2016: nu putem recomanda TotalVPN pe baza unei serii de reclamații. Deși nu avem comentarii activate, puteți citi despre unele reclamații pe site-uri precum Reddit, PCMag și BestVPN. Puteți naviga pe site-ul nostru Top 10 VPN pagina pentru o listă de alternative cu recenzii complete ale fiecărui serviciu VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map