Revizuire fără blocuri

Să începem recenzia noastră Blockless cu câteva informații despre companie. Blockless este o companie canadiană al cărei obiectiv a fost întotdeauna să vă permită să navigați cu ușurință, fără să vă faceți griji cu privire la granițele țării sau regionale. Acest lucru vă va permite să vizionați emisiunile preferate din orice parte a lumii. Serviciul lor este accesibil și oferă o probă gratuită de o săptămână.


Revizuire fără blocuri

Odată cu începerea anului 2016, și-au actualizat site-ul, precum și obiectivele, cu o cale mai concentrată către confidențialitatea și securitatea utilizatorilor lor. În acest scop, au adăugat Smart Guard, o tehnologie inteligentă de blocare a anunțurilor, care poate fi folosită nu numai cu computere, ci cu toate dispozitivele acceptate de Blockless DNS. De asemenea, bazându-se pe actualizări recente, cum ar fi instalarea automată a DNS și lansarea de clienți pentru Windows și Mac OS X, au început testarea beta a serviciilor VPN pentru clientul Windows și Mac OS X, împreună cu crearea de aplicații mobile Blockless și extensii de browser..

Prețuri și oferte speciale

Serviciul DNS fără bloc este comercializat folosind o configurație unică. O oferă în trei pachete pe termen: lunar, semestrial și anual. La fel ca majoritatea furnizorilor, prețurile lor sunt actualizate pe baza termenului. Pachetul lunar este de 4,95 USD pe lună. Pachetul semestrial este de 27,25 USD facturat la fiecare șase luni. Acest lucru se ridică la doar 4,55 dolari pe lună, ceea ce reprezintă o economie de peste 7% din prețul lor lunar. Înscrierea pentru un an de serviciu este de 49,95 USD, facturat la fiecare douăsprezece luni. Acest lucru înseamnă că puteți obține un an din serviciul lor doar 4,16 USD pe lună.  Aceasta este o economie de 16%, ceea ce înseamnă că vei primi gratuit două luni din serviciul Blockless.

Prețuri fără blocBlockless permite plata prin carduri de credit majore. Acestea includ VISA, MasterCard, Diners și JCB.

Perioada de încercare gratuită

Blockless dorește să-ți încerci serviciul pentru tine, astfel încât să poți fi sigur că se potrivește așteptărilor tale. Din această cauză, ei solicită tuturor să creeze un cont de încercare gratuit de 7 zile înainte de a se putea înscrie la un abonament plătit. Nu este necesară nicio informație de plată pentru a vă înscrie la proces. După cum se arată mai jos, tot ce este necesar pentru a vă înscrie la un cont de încercare Blockless de 7 zile este o adresă de e-mail validă și o parolă. Procesul va expira după ce vor trece cele șapte zile, așa că nu trebuie să anulați contul. Cu toate acestea, va trebui să eliminați DNS-ul lor din sistem. Puteți afla cum puteți face acest lucru în zona de asistență a site-ului Blockless.

Configurarea contului fără bloc

Accesați Blockless

Cum funcționează blocajul

Blockless este în primul rând un serviciu Smart DNS al cărui obiectiv este de a permite utilizatorilor să răsfoiască și să urmărească conținut media streaming fără țara artificială și limitele regionale utilizate de mulți furnizori. Serviciul lor funcționează modificând setările adresei serverului DNS pe dispozitivul dvs. Acest lucru permite serviciului lor să intercepteze solicitarea de autorizare de la acești furnizori și să le furnizeze o adresă IP virtuală care să satisfacă limitele lor artificiale și să vă permită accesul la bibliotecile de streaming. Acest lucru vă permite să vă bucurați de conținutul lor de oriunde din lume.

Cum funcționează blocajul

Spre deosebire de VPN-urile tradiționale, în care tot traficul dintre dispozitivul dvs. și serviciul este criptat și trimis prin server către Internet, doar o mică parte din trafic trece de fapt prin serverul Smart DNS. Odată ce partea de introducere și strângere de mână a comunicării dintre server și furnizor este terminată, restul traficului este trimis direct de la furnizor la dispozitivul dvs. Deoarece nu există o criptare a traficului în streaming, nu există pierderi în performanța pe Internet în timp ce vizionați filme HD sau ascultați muzica preferată. Acest lucru vă permite să accesați site-uri web blocate regional din orice parte a lumii fără a încetini viteza conexiunii dvs. la Internet. În cele din urmă, întrucât lor nu este criptarea traficului DNS Blockless, acesta nu oferă același nivel de securitate ca serviciile VPN standard.

Rețeaua fără bloc

Rețeaua fără bloc are servere în 25 de regiuni diferite. Acestea includ următoarele țări: Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, China, Franța, Germania, Grecia, India, Irlanda, Italia, Japonia, Lexembourg, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Portugalia, Rusia, Africa de Sud , Suedia, Elveția, Regatul Unit și Statele Unite. Aceasta prevede o rețea globală cu servere pe fiecare continent important al lumii, cu excepția Antarcticii.

Configurare fără blocare pentru Windows

Blockless acceptă o varietate de dispozitive cum ar fi desktop-uri, smartphone-uri, console de jocuri, televizoare inteligente, playere media și routere. Înregistrarea în contul dvs. pe site-ul Blockless și selectarea meniului de ajutor, apoi butonul de ghid de configurare vă va permite să utilizați un proces în 3 pași (după cum se arată mai jos) pentru a găsi ghidul pentru a configura manual dispozitivul dvs. pentru a utiliza serviciul DNS Blockless . Secțiunea de asistență a site-ului lor web are, de asemenea, o selecție largă de ghiduri ușor de urmărit prin care puteți căuta.

Configurare DNS dispozitiv fără blocareDacă este disponibil, un link către instalarea software-ului personalizat Blockless este primul pas în aceste ghiduri. Cu toate acestea, acestea vă vor arăta cum puteți schimba manual DNS pentru dispozitivul dvs. Serviciul Blockless vă permite să vă conectați de oriunde, dar numai dintr-o singură locație la un moment dat. Acest lucru se datorează faptului că Blockless sincronizează cu locația dvs. individuală (adresa IP) odată ce vă conectați. Prin urmare, atunci când vă conectați dintr-o altă rețea, va trebui să vă conectați la contul dvs. și să faceți clic pe „Utilizați această locație”. Configurarea routerului pentru a utiliza serviciul Blockless vă va permite să profitați de toate serviciile conectate la acesta.

Accesați Blockless

Utilizarea clientului Windows Blockless

După ce faceți clic pe aplicația Blockless pentru linkul Windows 10 din ghid, acesta va salva fișierul de instalare pe computer. Rulați fișierul de instalare și veți vedea un ecran precum primul de mai jos. Apoi va configura serviciul Blockless pentru Windows pe computer. Odată ce acest lucru este complet, veți vedea un ecran ca al doilea de mai jos. Dacă faceți clic pe finisare pe acest ecran, veți porni aplicația.

Instalați Blockless

De prima dată când porniți clientul, veți vedea ecranul de conectare așa cum este arătat mai jos. Pe acest ecran veți introduce datele de autentificare ale contului pe care le-ați primit în verificarea contului dvs. și primiți un e-mail de bun venit de la personalul Blockless. Apoi, faceți clic pe butonul Conectare.

Logare fără blocare

Aceasta va afișa ecranul principal pentru aplicația Windows fără bloc, așa cum se arată în prima imagine de mai jos. În mod implicit, se va conecta la cel mai apropiat server la locația dvs. la prima pornire. Ecranul principal de conectare prezentat mai jos are doar câteva controale, ceea ce face foarte ușor de învățat și configurat. Schimbarea serverelor se poate realiza într-unul din trei moduri diferite: caseta de căutare după nume, derularea și selectarea numelui după mouse sau clic pe una dintre țările gri mai deschise de pe hartă. Imaginile de mai jos arată regiunea schimbată din Regatul Unit (stânga) în Statele Unite (dreapta). Observați că verifică dacă regiunea noastră a fost schimbată folosind o pictogramă pentru steag.

Schimbări de server fără blocări

Dacă faceți clic pe Ajutor, veți obține următoarele opțiuni: configurați un dispozitiv pentru servicii Blockless, căutați articole de asistență sau deschideți un bilet de asistență. Există, de asemenea, un buton de închidere pentru a vă întoarce la ecranul principal de conectare.

În partea de jos a ecranului principal se află comutatorul pentru a porni și dezactiva Smart Guard. În prezent este activat. Smart Guard va elimina unele reclame și elemente grafice de pe site-urile web, ceea ce va crește viteza browserului prin reducerea timpului de încărcare pentru pagini. Mai important, blocarea acestor reclame vă poate ajuta să vă protejați confidențialitatea online, deoarece nu vă vor putea urmări obiceiurile și modelele de navigare online. Acest lucru vă poate ajuta să evitați campaniile de marketing direcționate.

Preferințe fără bloc

Ultima caracteristică a ecranului principal pe care dorim să o analizăm este Setările pentru client, la care se poate accesa făcând clic pe simbolul de carat în jos în partea dreaptă sus a ecranului. Dacă faceți acest lucru, va apărea o listă derulantă ca cea indicată mai sus (stânga). De aici puteți selecta preferințele, gestiona abonamentul, schimba setările contului și deconecta serviciul. Selectarea preferințelor va deschide ecranul cu setările aplicației prezentate mai sus (dreapta). De aici puteți face următoarele, selectând caseta de selectare respectivă:

 • Configurați DNS Blockless pe acest dispozitiv
 • Sincronizați automat locația cu acest dispozitiv
 • Porniți aplicația la pornirea sistemului
 • Verifică pentru actualizări

Ca și restul clientului Blockess DNS, opțiunile sunt de bază, dispozitivul de sincronizare automat fiind cea mai utilă setare. Acest lucru vă va salva de la nevoia de a merge la contul online Blockless pentru a face acest lucru de fiecare dată când schimbați rețele.

Accesați Blockless

Blockless pentru Android și Google Chrome

Blockless are o aplicație pentru Android pentru serviciile pe care le puteți descărca din magazinul Google. Este nevoie de Android 2.1 și versiuni ulterioare. Acesta vă va permite să vă gestionați contul de pe dispozitivul dvs. Android. În mod similar clientului Windows, puteți schimba preferințele regiunii dvs., vă puteți reîmprospăta IP-ul și vă asigurați că contul dvs. este activ în palma mâinii. Mai jos sunt imaginile ecranului de conectare (stânga) și al ecranului de conexiune principal (dreapta). Ecranul de autentificare vă permite să rămâneți autentificat odată ce introduceți datele de acreditare corespunzătoare.

Aplicația Andriod fără bloc

Ecranul principal de conexiune, care este arătat mai sus (dreapta) verifică dacă aveți un cont valid, adresa IP (locația) dispozitivului este sincronizată cu contul dvs. și dacă DNS a fost configurat corespunzător pentru dispozitiv. Dacă oricare dintre acestea eșuează, acesta va fi afișat cu roșu în loc de verde. Selectorul de regiune vă permite să atingeți pentru a vă conecta la țara aleasă. Acest lucru face ușor să comutați regiunile atunci când sunteți conectat la serviciul lor. Blockless are, de asemenea, o extensie pentru Google Chrome, care are un comportament similar cu aplicația lor Android.

Mâini pe testare

Am efectuat testul nostru de viteză normală pe serviciul DNS Blockless și, așa cum era de așteptat, nu am observat practic nicio schimbare a vitezei de descărcare sau a navigării în general în timp ce este conectat la acesta. Spre deosebire de VPN-urile obișnuite care îți trimit tot traficul prin VPN, Blockless te conectează direct la site-urile pe care le acceptă. Au ghiduri pentru a-și configura serviciul DNS pe o varietate de dispozitive care includ computere, set-uri de top, televizoare, console de jocuri, blu-ray, telefoane, tablete și routere. Acestea pot fi găsite pe pagina de asistență a site-ului lor web.

De asemenea, am efectuat un test de viteză al noului lor client beta pentru Windows cu implementare completă a VPN. Un ecran al ferestrei sale principale în modul de navigare este afișat mai jos la stânga. Această fereastră se remarcă prin ecartamentul albastru deschis, fulgerul, butonul și regiunea hartă selectată. După cum vedeți, clientul are aceleași opțiuni ca și clientul Windows care includ ajutor, preferințe, gestionați abonamentul, setările contului și deconectarea. Preferințele sunt aceleași cu cele pentru clientul anterior, cu adăugarea unui comutator pentru selectarea OpenVPN UDP sau TCP pentru serviciul VPN. Făcând clic pe regiunea selectată în prezent, se va afișa o fereastră cu diapozitiv dreapta. Acest lucru vă va permite să selectați regiunea la care să vă schimbați. Smart Guard a fost oprit pentru fereastra de navigare.

VPN Beta Blockless pentru Windows

După ce a fost selectată o regiune așa cum are Statele Unite în cazul de mai sus, apăsarea butonului navigare / securizare va activa sau dezactiva protecția VPN. Este la fel de simplu. Al doilea ecran arată ecranul principal de conexiune când VPN este pornit. Când VPN este activ, aveți protecția ca toate datele dvs. să fie criptate folosind protocolul OpenVPN. În plus, adresa dvs. IP reală este mascată și înlocuită cu una pe serverul Blockless. În acest caz, ni s-a dat o adresă IP în Atlanta, iar identitatea noastră este anonimă. Smart Guard este afișat pentru VPN sigur. Conexiunea sigură este indicată cu roșu pentru ecartament, orașul selectat, butonul și regiunea hartă selectată. Acest lucru face ușor să se distingă de conexiunea albastru neprotejat.

Accesați Blockless

Test de viteză

Testul de viteză al serviciului VPN Blockless nu a fost cel mai rapid pe care l-am văzut, dar serviciul este încă în versiune beta, așa că suntem siguri că încă mai rezolvă unele probleme. Acestea fiind spuse, viteza conexiunii la Internet fără VPN a fost de 51,21 Mbps, iar pentru VPN Blockless a fost de 33,09 Mbps. Aceasta înseamnă că a fost o scădere cu aproximativ 35% a vitezei de conectare atunci când ați fost conectat la serviciul VPN Blockless. După cum vă așteptați, există o scădere a vitezei datorită criptării oferite de serviciul VPN Blockless. Această scădere a vitezei merită dacă obiectivul dvs. este confidențialitatea și protecția. Dacă nu, puteți rula serviciul lor în modul de navigare care nu are pierderi de viteză. Tot la 33.09 Mbps, nu ar trebui să aveți probleme în utilizarea serviciului lor VPN pentru cele mai multe tranzacții pe Internet.

Test de viteză fără bloc

Concluzie

Dacă ceea ce căutați în primul rând într-un serviciu care vă va permite să accesați conținut media cu restricții geografice, atunci Blockless ar putea fi serviciul pentru dvs. Acestea deblochează 25 de regiuni diferite, inclusiv Statele Unite, Regatul Unit, Canada, Australia și altele. Serviciul lor funcționează cu Windows, Mac OS X, console de jocuri, televizoare inteligente, playere media, telefoane mobile, tablete și chiar routere. Configurarea dispozitivului dvs. pentru a-și folosi serviciul implică modificarea setărilor serverului dvs. DNS pentru a indica punctul lor. Acesta este un proces simplu. Cu toate acestea, echipa Blockless a oferit ghiduri ușor de urmărit pentru toate dispozitivele acceptate. Acestea pot fi găsite pe pagina de asistență a site-ului lor web. Au chiar aplicații de configurare automate pentru Windows, Mac OS X, Android și extensii pentru browserul Chrome.

Recent, au început testarea beta a unui nou serviciu VPN care folosește protocolul OpenVPN (TCP / UDP) pentru a cripta tot traficul de pe Internet pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea online. Acest lucru este în plus față de serviciul DNS necriptat. Prin urmare, veți putea alege dacă viteza sau securitatea este obiectivul dvs. în timp ce utilizați serviciul lor. În prezent (începând cu 29.02.2016), au lansat software beta care încorporează noul serviciu VPN pentru Windows și Mac OS X. Nu este VPN-ul pe care l-am văzut vreodată. Are o interfață grafică de bază și facilitează selectarea și schimbarea serverelor. Pur și simplu selectați regiunea la care doriți să comutați și comutați butonul de navigare / securizare și tot traficul dvs. de Internet este securizat. Acest lucru face ca serviciul lor să fie foarte ușor de configurat și utilizat.

Printre lucrurile care ne-au plăcut despre serviciu s-au numărat:

 • Poate fi instalat pe o varietate de dispozitive
 • Permite navigarea globală a 25 de regiuni fără restricții regionale artificiale
 • Nici o pierdere a vitezei de conectare, așa cum este tipic pentru VPN-urile convenționale în timpul navigării (Smart DNS)
 • Software beta pentru Windows și Mac OS X care încorporează nou serviciu VPN
 • Suport de protocol OpenVPN (TCP / UDP) pentru VPN

Idei pentru îmbunătățirea serviciului:

 • Permiteți mai multă conexiune simultană
 • Adăugați BitCoin ca opțiune de plată pentru a fi mai anonimi
 • Mai multe informații despre noul lor serviciu VPN pe site-ul lor pe măsură ce beta evoluează.
 • Adăugați serviciul VPN la aplicațiile iOS și Android
 • Adăugați protocoale noi, cum ar fi L2TP / IPSec pentru iOS

Vă sugerăm să încercați Blockless pentru dvs. Înregistrează-te la proba lor gratuită de 7 zile și testează-ți serviciul. Încercați să urmăriți evenimentul sportiv preferat, furnizorul de media de streaming preferat sau alt conținut din cele 25 de regiuni pe care le fac accesibile la nivel mondial din orice parte a lumii. Dacă decideți că vă place să folosiți serviciul lor, vă puteți înscrie la acesta de la doar 4,16 USD pe lună.

Accesați Blockless

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map