Revista HideIPVPN

Aș dori să încep recenzia HideIPVPN cu câteva aspecte importante ale serviciului. În timp ce rețeaua lor este mai mică decât unii, HideIPVPN gestionează serverele în locații cheie din întreaga lume. Oferă serviciu VPN și Smart DNS. Puteți selecta un plan VPN pe baza locațiilor serverului la care doriți să accesați. Unele planuri precum VPN-ul american, de exemplu, includ SmartDNS pentru deblocarea site-urilor și canalelor din țara respectivă.


Revista HideIPVPN

Prețuri și oferte speciale

Să începem cu planurile VPN oferite de HideIPVPN. După cum puteți vedea mai jos, acestea oferă cinci conturi diferite în funcție de locațiile serverului la care doriți să accesați. Pentru cei care doresc să vă asigure accesul și să vă bucurați de conținut în Statele Unite, recomand cu tărie planul VPN al SUA. Este livrat cu SmartDNS și proxy american fără costuri suplimentare.

Ascundeți planurile de stabilire a prețurilor

După cum vedeți, HideIPVPN oferă reduceri în funcție de ciclul de facturare pe care îl alegeți în timpul înregistrării. Puteți economisi 10% din accesul trimestrial sau 30% din abonamentele anuale. Acest lucru face ca planul anual să fie cea mai bună valoare. Viziteaza HideIPVPN special pagina de salvat.

Pe lângă accesul VPN, echipa HideIPVPN oferă și Smart DNS. Diferenta fiind criptarea. SmartDNS-ul acestora omite criptarea care elimină protecția vieții private. Făcând acest lucru vă permite să urmăriți conținut în alte țări fără a încetini conexiunea dvs. la Internet. Să aruncăm o privire asupra prețului.

Ascunderea prețurilor pentru SmartDNS HideIPVPN

După cum vedeți, HideIPVPN oferă un ciclu de facturare lunar, trimestrial și anual pentru Smart DNS. Cântarea pentru oricare dintre ele vă va oferi acces la serviciul lor SmartDNS, care vă va ajuta să deblocați canalele din SUA, Marea Britanie și Polonia.

Când decideți să vă alăturați, HideIPVPN acceptă o gamă largă de opțiuni de plată. Îmi place să folosesc PayPal pentru servicii online, deoarece puteți gestiona abonamentul. HideIPVPN oferă PayPal împreună cu cardul de credit, Bitcoin, Alipay, Webmoney, Yandex, Boleto Bancario și Qiwi.

Perioada de încercare fără riscuri

În timp ce voi face tot posibilul să scriu o recenzie amănunțită, există o singură modalitate de a decide cu adevărat dacă HideIPVPN este potrivit pentru situația dvs. Vrei să testezi serviciul pentru tine. HideIPVPN înțelege și asta. Pentru a-i ajuta să ofere o încercare gratuită de 24 de ore și o garanție de înapoiere de 30 de zile. Cu toate acestea, după cum veți vedea într-un moment, garanția include anumite condiții. Iată limba pe care HideIPVPN o folosește în pagina lor de termeni de serviciu.

Politica de rambursare

* Oferim garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă puteți conecta la serverele noastre VPN folosind toate conexiunile VPN incluse în pachet, puteți solicita o rambursare în termen de 30 de zile.

*Important! Serviciul este furnizat „așa cum este”. Nu putem garanta că serviciul nostru deblochează anumite site-uri.  Faptul că nu puteți accesa un site folosind HideIPVPN nu poate fi un motiv pentru o solicitare de rambursare. Puteți testa serviciul nostru înainte de a cumpăra prin intermediul nostru de încercare gratuită de 24 de ore.

* Nu rambursăm pentru probleme de viteză, deoarece avem VPN de încercare gratuită 24 de ore pe serverele noastre premium, unde puteți testa viteza oricărui server VPN. Pentru serviciul SmartDNS avem 7 zile de încercare gratuită.

* Dacă HideIPVPN îți încheie contul din cauza încălcării politicii, nu va exista nicio rambursare.

* În mod automat, plățile pentru abonamente PayPal nu sunt rambursabile, deoarece sunteți responsabil pentru abonamentele dvs. pe PayPal.

* Doar cei care folosesc sisteme de operare Windows, MacOS și Linux sunt eligibili pentru rambursări. Dacă încercați să utilizați HideIPVPN pe alte sisteme de operare sau dispozitive (cum ar fi iPhone / iPad / Android / routere), asigurați-vă că testați serviciul mai întâi.

* Dacă nu puteți configura HideIPVPN pe modem sau router, sunteți NU eligibil pentru o rambursare.

Accesați HideIPVPN

HideIPVPN Locații de rețea și server

După cum am menționat în partea de sus a recenziei, HideIPVPN gestionează o rețea de servere VPN în locațiile cheie. Au o rețea relativ mică, cu locații de server în cinci țări. Având servere în locații cheie, vă va ajuta să deblocați accesul la site-uri populare, cum ar fi Netflix și BBC iPlayer, de oriunde în lume.

CountriesServersProtocols
530OpenVPN, SSTP, SoftEther, L2TP, PPTP

HideIPVPN are servere în Statele Unite, Regatul Unit, Olanda, Germania și Canada. Serviciul lor SmartDNS vă va ajuta să deblocați canalele din SUA, Marea Britanie și Polonia.

Confidențialitate și securitate

Mulți oameni presupun că serviciile VPN le vor oferi automat un nivel ridicat de confidențialitate și anonimat. Acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Depinde de scopul tău pentru a utiliza un VPN. Dacă obiectivul principal este confidențialitatea, atunci doriți probabil un VPN care nu se loghează.

HideIPVPN are o declarație pe pagina lor de preț VPN care scrie:

Fără jurnale. Nu păstrăm jurnalele de trafic

Nu am găsit o mențiune a politicii lor de jurnal în termenii serviciului sau în paginile politicii de confidențialitate. Ar fi frumos să avem mai multe detalii despre ce informații înregistrează și cât timp păstrează aceste informații.

Accesați HideIPVPN

Testarea hands-on

Primul lucru pe care îl caut atunci când decid dacă revizuiesc sau nu un serviciu VPN este un client personalizat. Oricine poate instala OpenVPN și configura manual conexiunile, dar nu mai aveți nevoie. Există atât de mulți furnizori VPN care oferă software client ușor de utilizat acum câteva zile.

Mă bucur să împărtășesc faptul că HideIPVPN are un client Windows foarte drăguț pe care l-am putut folosi la testarea serviciului. De asemenea, au un client personalizat pentru Mac. Alături de ghiduri de configurare pentru routere iOS, Android, Linux, Chromebook și chiar DD-WRT.

HideIPVPN oferă toate protocoalele VPN standard din clientul personalizat. Aceasta include SSTP (pentru Windows), OpenVPN, L2TP / IPSec și PPTP. De asemenea, acceptă un protocol numit SoftEther. În prezent necesită o descărcare separată a clientului, dar lucrează pentru a-l încorpora în software-ul personalizat.

Conectarea cu clientul VPN Windows

Să aruncăm o privire la clientul Windows HideIPVPN:

HideIPVPN Client Windows

Programul Windows este ușor de instalat și de utilizat. Când rulați programul, va apărea ecranul de conexiune De acolo puteți selecta un protocol și o țară. Derularea serverului vă va permite să vă conectați la un anumit server. Ar fi bine dacă HideIPVPN ar enumera serverele în funcție de orașul în care sunt în versiunea UK1, UK2, etc. Poate trebuie să vă conectați la diferite servere pentru a găsi cea mai bună locație pentru a vă satisface nevoile..

Ascundeți setările software

Fila de setări a clientului Windows vă oferă mai multe opțiuni. Vă sugerez cel puțin să activați „Reconectați dacă este conectat. opțiunea abandonată ” Cea mai avansată caracteristică a software-ului HideIPVPN este criminalul de aplicații. Puteți seta aplicații specifice pentru a opri oricând deconectarea VPN. Funcția este deosebit de populară pentru cei care rulează aplicații P2P / bittorrent. HideIPVPN permite utilizarea torrentului pe serverele lor din Olanda.

Accesați HideIPVPN

Conectați-vă cu clientul VPN Mac

Pe lângă clientul personalizat pentru Windows, HideIPVPN mai are software pentru utilizatorii Mac. Clientul Mac este foarte similar cu omologul său Windows. Are aceleași caracteristici avansate, și anume posibilitatea de a ucide o aplicație oricând scade VPN. Aceasta este o caracteristică dificilă de găsit pentru utilizatorii de Mac, așa că sunt încântat să văd că HideIPVPN îl are în ambele versiuni ale software-ului lor.

Conectați-vă de la iPhone sau iPad

În timp ce HideIPVPN nu are o aplicație iOS, au creat ghiduri pentru conectarea manuală cu PPTP sau L2TP. Iată o copie a instrucțiunilor. Puteți vizita site-ul lor pentru o versiune completă cu capturi de ecran.

Ghid de configurare HideIPVPN L2TP pentru iOS:

1) Accesați „General” -> “Reţea” -> „VPN“
2) Faceți clic pe „Adăugați configurare VPN…”
3) Selectați fila L2TP

  • În câmpul „Server”, tastați adresa IP sau serverul unui server HideIPVPN. Trebuie să verificați e-mailul primit atunci când contul dvs. a fost activat. Vei găsi toate serverele disponibile listate în e-mail.
  • Introduceți numele de utilizator și parola pachetului.
  • În câmpul „Secret” introduceți: hideipvpn
  • Pentru nivel de criptare, lăsați „Auto” și selectați „Trimiteți tot traficul”.
  • Apăsați „Salvați”.

4) Acum conexiunea VPN este creată, vă puteți conecta acum.

Conectați-vă de pe un dispozitiv Android

HideIPVPN nu are o aplicație pentru dispozitivele Android, dar au un ghid de configurare pentru conexiunile PPTP și L2TP. Iată o copie a instrucțiunilor. Puteți vizita site-ul lor pentru o versiune completă cu capturi de ecran.

Ghid de configurare HideIPVPN L2TP pentru Android:

1) Accesați „Setări”
2) Apăsați „Mai multe setări”
3) Apăsați „VPN”
4) Apăsați „Adăugare rețea VPN”
5) Apăsați meniul derulant „Tip”
6) Alegeți „L2TP / IPSec PSK”

  • În câmpul „Nume” introduceți numele dorit pentru conexiunea dvs. Vă recomandăm să-l denumiți: HideIPVPN (L2TP).
  • În câmpul „Adresa serverului” introduceți adresa IP sau serverul serverului HideIPVPN la care doriți să vă conectați. (Pentru a găsi serverele disponibile, verificați e-mailul pe care l-ați primit atunci când ați plătit pentru contul HideIPVPN sau conectați-vă la Zona Client pe site-ul lor web.)
  • Introduceți „hideipvpn” (fără ghilimele) în câmpul „cheie pre-partajată IPSec”.
  • Lăsați gol toate celelalte câmpuri.
  • Apăsați butonul „Salvați”.

5) Atingeți noua conexiune pentru a vă conecta. Introduceți numele dvs. de utilizator și parola HideIPVPN care v-au fost trimise prin e-mail și atingeți Conectare.

HideIPVPN Test de viteză

Am testat HideIPVPN folosind protocolul SSTP pe un sistem Windows 8. Mi-am folosit clientul Windows și m-am conectat la un server din Statele Unite.

Test de viteză HideIPVPN

După cum puteți vedea, a existat o diferență de aproximativ 38% între viteza de conectare direct prin ISP-ul meu în comparație cu momentul în care m-am conectat la serverul din Pennsylvania. Criptarea se adaugă peste cap, astfel încât să vă puteți aștepta întotdeauna un impact asupra performanței. Este un compromis pentru un nivel mai ridicat de confidențialitate. Cu o viteză de peste 39 Mbps am putut să transmit site-uri precum Netflix și Hulu fără probleme.

Concluzie

HideIPVPN este un serviciu VPN bun pentru cei care caută confidențialitate în oricare dintre aceste țări (SUA, Marea Britanie, NL, DE, CA). Funcția criminală a aplicației lor va fi apreciată cu siguranță de fanii P2P. Dacă doriți să deblocați site-urile fără scăderea vitezei, vă sugerez să vă uitați la serviciul lor SmartDNS. Te va ajuta să obții acces la canale populare din SUA, Marea Britanie și Polonia.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la serviciu:

 • Ușor de utilizat clienți Windows și Mac
 • Suport pentru OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP și SoftEther
 • Funcția killer de aplicații atât în ​​Windows și Mac client
 • Serviciile VPN criptate și Smart DNS vândute separat
 • Reduceri la termen la ciclurile de facturare trimestriale și anuale

Idei pentru îmbunătățirea serviciului:

 • Oferiți aplicații mobile pentru iOS și Android
 • Adăugați mai multe locații serverului în rețea
 • Enumerați locațiile serverului în client
 • Luați în considerare IP-ul dedicat ca un add-on

Mi-a plăcut să testez HideIPVPN și aștept cu nerăbdare să văd ce planifică echipa lor pentru viitor. Înainte de înregistrare, asigurați-vă că au servere în țările în care doriți să accesați. Planul pentru care vă înscrieți dictează ce servere puteți utiliza. Membrii se pot conecta pe până la 3 dispozitive simultan. Ca nou client, veți fi acoperit de garanția de restituire a banilor HideIPVPN de 30 de zile. Asta ar trebui să vă ofere mult timp pentru a testa serviciul. Doar asigurați-vă că înțelegeți limitele politicii de rambursare a acestora.

Accesați HideIPVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map