Recenzie psifon 2018

Haideți să începem analiza noastră Psiphon spunând că este un serviciu VPN hibrid oferit de compania Psiphon Inc. din Toronto, Canada, cu sediul, deci, ce îl face un serviciu VPN hibrid? Simplu spus, serviciul poate fi utilizat ca VPN complet cu securitate L2TP / IPsec. Totuși, acesta nu este scopul său principal. Psifhon este un instrument de eludare a cenzurii care utilizează tehnologii proxy VPN, SSH și HTTP. Dacă locuiești într-o țară restrictivă și ai nevoie să ocolesti o anumită formă de cenzură pe internet, serviciul Psifhon este unul dintre cele mai bune instrumente disponibile astăzi pentru a-ți permite accesul la un internet mai gratuit și mai deschis. Utilizarea serviciului lor vă poate maximiza șansele de a ocoli cu succes cenzura sponsorizată de stat.


Recenzie psifon

Ce este Phiphon?

Psiphon este un produs software gratuit și open-source conceput pentru anti-cenzurarea online prin utilizarea tehnologiilor proxy VPN, SSH, SSH (OSSH) și HTTP / SOCKS. Poate fi folosit pentru deblocarea conținutului pe firewall-urile locale din companii și universități. Cu toate acestea, este conceput în primul rând pentru a evita restricțiile aplicate de către guvern la conținutul de internet în țări precum China, Iran și alte țări din Orientul Mijlociu, Rusia și alte state cenzurate pe Internet..

Scopul său final este de a oferi un serviciu ușor de utilizat, care să permită tuturor o viziune necenzurată a Internetului de oriunde în lume. Acesta își propune să ofere acest acces în orice moment, indiferent dacă cenzura menționată este de natură temporară sau permanentă. Această adaptabilitate a fost esențială pentru a permite utilizatorilor să aibă informații imparțiale pe internet la alegerile recente din Iran și Uganda. De asemenea, a ajutat diferite grupuri să păstreze contactul în timpul procesului electoral când partidele de guvernare respective au instituit o cenzură mai mare pe Internet a VPN-urilor tradiționale și a altor servicii sociale.

Istoria psifonului

Psifhon a început ca o idee de a utiliza o mică rețea de reprezentanți voluntari pentru a ajuta utilizatorii din țările restrictive să ocolească cenzura de internet sponsorizată de stat. A fost inițial concepută și pusă în aplicare ca o rețea de prieteni și servere proxy de familie care să ofere acces la cele pe care le cunoșteau în țările cenzurate. A fost lansat de către Citizen Lab și Universitatea din Toronto în decembrie 2006 și lansat ca software open source.

Proiectul a crescut rapid. În consecință, în 2007, a fost înființată corporația canadiană independentă, Psiphon, Inc. De-a lungul anilor, aceștia au primit diverse distincții ca furnizor principal în depășirea cenzurii pe Internet. Serviciul lor a permis mulți utilizatori să recunoască promisiunea inițială a internetului ca un forum pentru exprimarea gratuită și schimbul de informații necenzurate. Așa cum am menționat anterior, acest lucru a fost realizat inițial prin faptul că cei din țările cenzurate folosesc conexiuni proxy de prieteni și familie în zone mai puțin restrictive pentru activitățile lor online. Aceasta a dus la creșterea locală în comunități cu grupuri mari de foști patrioți.

În 2008, Psifhon a primit câteva subvenții din partea Parlamentului European și a Departamentului de Stat al SUA. Aceste subvenții urmau să-l transforme dintr-un grup mic de rețele de server proxy localizate într-un serviciu de eludare adaptabil disponibil utilizatorilor din întreaga lume. Acest lucru le-a permis diversificarea grupului lor de bază adăugând ingineri cu experiență în securitate și software. În consecință, au evoluat de la începuturile lor locale la un serviciu comercial care oferă soluții sigure de eludare online pentru milioane de utilizatori din diverse locații din întreaga lume.

Cum funcționează Psifonul?

Serviciul Psiphon oferă o rețea diversificată geografic din punct de vedere geografic de mii de servere proxy. Cea mai mare parte a infrastructurii actuale este găzduită de furnizorii de servicii cloud. Acest lucru le permite să răspundă la feedback și să facă modificările necesare software-ului și să distribuie actualizările în timp util.

Tehnologia folosește o arhitectură „un hop” pentru a cripta și conecta în siguranță utilizatorii cenzurați la servere proxy regionale din țările fără restricții. Acest lucru permite utilizatorilor din statele cenzurate acces la un internet mai liber și mai deschis. În prezent este disponibil numai pentru următoarele platforme: Windows, Android și iOS.

În termeni mai simpli, utilizatorii au la dispoziție o listă privată de servere proxy regionale în afara țării lor restrânse. Odată ce utilizatorul se conectează la una dintre acestea, acesta acționează ca reprezentantul său pentru tranzacțiile pe Internet și face solicitări în numele său. Conținutul necenzurat solicitat este apoi trimis către proxy. Acest conținut este apoi transmis sigur către utilizator.

Dacă proxy-ul inițial scade sau devine altfel indisponibil, atunci utilizatorul va fi conectat automat la altul. Acest lucru înseamnă că puteți experimenta modificări IP în timp ce utilizați serviciul Psifhon.

Cum diferă Psifonul de VPN-urile tradiționale?

Ceea ce le diferențiază de VPN-urile tradiționale este capacitatea lor de a utiliza arhitecturi diferite pentru a evita cenzura guvernamentală. Puteți seta software-ul Windows să funcționeze ca un VPN tradițional folosind L2TP / IPsec pentru criptarea și securitatea datelor.

Cu toate acestea, dacă conexiunea dvs. la serverul VPN nu reușește, puteți încerca să vă conectați folosind SSH. Dacă SSH este blocat din locația dvs., software-ul folosește, de asemenea, ofuscarea pe porțiunea de strângere de mână a conexiunii. Acest lucru își propune să ascundă faptul că utilizați un instrument de evaziune a cenzurii pentru a accesa conținut Internet. Face acest lucru prin randomizarea semnăturilor statice utilizate de SSH pentru a îngreuna recunoașterea și evitarea amprentării protocolului. Acest lucru îi permite să ocolească multe forme de inspecție a pachetelor profunde (DPI) folosite de unele guverne.

Un alt lucru care îl diferențiază de multe VPN-uri este faptul că oferă doar un subset al rețelei sale private de servere proxy pentru fiecare utilizator. Aceasta înseamnă că niciun utilizator nu cunoaște diversitatea adreselor IP ale rețelei. Prin urmare, este dificil să blocați rețeaua lor utilizând metode tradiționale de blocare IP.

Cât de sigur este Psifonul?

Psiphon utilizează L2TP / IPsec ca protocol VPN pentru clientul Windows. Deși mai lent decât OpenVPN, protocolul cel mai frecvent utilizat de VPN-uri, acest protocol este încă considerat a fi sigur de majoritatea oamenilor. Când se află în modul VPN, tot traficul utilizatorilor va fi criptat și tunelat prin serviciul lor. Cu toate acestea, utilizatorii ar trebui să fie conștienți de faptul că protocolul implicit utilizat de serviciul lor este OSSH.

Protocolul OSSH folosește SSL împreună cu autentificarea cu parolă pentru a tunela informațiile dintre client și server folosind criptografia cu cheie publică. De asemenea, permite accesul securizat la distanță de cuvinte cheie și autentificarea utilizatorilor pentru a crește securitatea serverului. Deși este considerat sigur în majoritatea cazurilor, nu este la fel de sigur ca în unele protocoale VPN.

De asemenea, rețineți că tot traficul utilizatorilor nu poate fi transferat prin intermediul serviciului Psiphon folosind acest protocol, deoarece doar cei care îl acceptă și au fost configurați corespunzător îl vor utiliza. Mai exact, atunci când modul VPN nu este activat, numai aplicațiile care utilizează proxy-urile locale HTTP și SOCKS vor fi trimise prin tunelul proxy criptat.

În plus, unele agenții guvernamentale americane (CIA și NSA) s-au dovedit că au instrumente care le permit să intercepteze și chiar să decodeze parțial tranzacțiile criptate SSH. Totuși, deoarece securizarea datelor nu este scopul principal al psifonului, acesta nu este o preocupare majoră pentru mulți utilizatori care încearcă doar să ocolească cenzura de internet sponsorizată de stat..

În cele din urmă, nici Psiphon nu garantează securitatea software-ului lor. În propriile lor cuvinte:

Cu toate acestea, rețineți că Psifhon este conceput pentru a fi un instrument de eludare a cenzurii și nu este conceput special în scopuri anti-supraveghere. Psifhon nu vă crește confidențialitatea online și nu trebuie considerat sau utilizat ca instrument de securitate online.

Ce spuneți despre confidențialitatea dvs. în timp ce utilizați Phiphon?

La prima vedere, Psiphon vă protejează confidențialitatea, deoarece în mod normal nu înregistrează adresele IP pentru utilizatorii săi. În plus, deoarece Psiphon nu necesită conturi de utilizator, nu colectează în mod implicit adrese de e-mail, nume de utilizator sau parole. Cu toate acestea, colectează o cantitate mare de informații agregate pe care le împărtășesc partenerilor lor comerciali.

Următoarele sunt câteva extrase din pagina Politicii de confidențialitate cu privire la informațiile colectate de serverele lor Psyphon.

Colectăm următoarele date pentru a afla cât de bine funcționează Psifhon, ce site-uri sunt populare și ce strategii de propagare sunt eficiente. Această informație este împărtășită partenerilor noștri pentru a putea vedea, de exemplu, cât de des sunt vizitate site-urile lor prin Psifon și din ce țări.

Numărul de solicitări de e-mail pentru linkul de descărcare a clientului
Număr de actualizări
Cât de des este utilizat fiecare protocol și coduri de eroare după eșec
Cât de des sunt descoperite servere noi
Numărul de sesiuni și durata sesiunii
Total octeți transferați și octeți transferați pentru anumite domenii specifice
Platforma client (listă simplificată de sistem de operare; …)

Jurnalele de evenimente includ timestamps-uri, coduri de regiune (țară și oraș) și atribute care nu identifică, inclusiv ID-ul sponsorului (determinat prin care se utilizează construirea clientului Psiphon), versiunea clientului și tipul protocolului. Vizualizările paginii sunt agregate în funcție de timp și / sau sesiune înainte de a fi înregistrate.

Toate statisticile partajate cu sponsorii sunt adăugate în continuare după dată, sponsor și regiune.

După cum puteți vedea, Psifhon nu numai că colectează informații în scop de întreținere, ci și date agregate pentru sponsorii comerciali. În apărarea lor, aceștia conturează complet informațiile pe care le fac și nu le colectează și cum sunt utilizate în politica lor de confidențialitate. Ar trebui să-l examinați singur. În plus, aceștia afirmă clar că Psifhon nu vă crește confidențialitatea online și că, dacă acesta este obiectivul principal, ar trebui să utilizați rețeaua Tor.

Suport psifon

Psifhon nu oferă asistență directă pentru utilizatori individuali, dar abordează problemele comune pentru mulți utilizatori prin baza de date cu întrebări frecvente de pe site-ul lor web. De asemenea, colectează feedback de la clienții lor de software pentru a rezolva unele probleme precum eșecurile conexiunii regionale. În consecință, ei recomandă dacă primiți o mulțime de eșecuri de conectare, încărcați clientul pentru a actualiza lista de servere proxy de rețea în cazul în care unele au fost blocate.

Vizitați Psifonul

Psifon în acțiune

Psiphon poate fi folosit pe platformele Windows, Android și iOS. Pentru a-și crește impactul global, aceste aplicații software acceptă peste douăzeci de limbi diferite. Acestea includ engleză, spaniolă, arabă, indoneziană, persană, chineză simplificată și tradițională, turcă, vietnameză și altele.

Site-uri Psiphon Link-uri de descărcare

Descărcarea software-ului Psiphon

Pagina de descărcare a site-ului web Psiphon conține link-uri pentru a descărca software-ul lor pentru toate platformele pe care le acceptă. Aplicația lor iOS este disponibilă doar în magazinul iTunes. Software-ul Windows și Android este disponibil pentru descărcare directă de pe site-ul lor web.

Este posibil să fie nevoit să ajustați setările de securitate Android pentru a permite aplicațiilor din surse necunoscute (însemnând alte site-uri decât magazinul Google Play) înainte de a putea descărca fișierul „apk” direct pe dispozitivul Android și să-l instalați („sideload”). În mod alternativ, puteți utiliza linkul către magazinul Google Play pentru a-l instala dacă este disponibil din locația dvs. Dacă site-ul web Psiphon sau linkurile sale de descărcare sunt cenzurate acolo unde vă aflați, puteți solicita trimiterea fișierelor prin e-mail folosind [email protected]

Browser psiphon pentru utilizatorii iOS

iPhone-urile și iPad-urile sunt acceptate prin intermediul aplicației browser-ul Psifhon pentru iOS. Aceasta este o aplicație doar pentru browser. Acest lucru înseamnă că doar traficul browser-ului Psiphon va fi tunat prin rețeaua lor de proxy pe iPhone sau iPad. Toate celelalte traficuri vor călători prin conexiunea dvs. Wi-Fi sau celulară obișnuită.

În consecință, dacă doriți să utilizați un cont Facebook, Twitter sau un alt cont de social media pe dispozitivul dvs. iOS, trebuie să îl accesați mai întâi prin intermediul aplicației browser. Dacă încercați să-l deschideți direct, acesta va fi blocat de furnizorul dvs. obișnuit.

Aplicația necesită iOS 8.0 sau o versiune ulterioară pentru instalare. Selectează automat protocoalele de conectare, dar vă permite să alegeți locația serverului. Acest lucru facilitează utilizarea oricui, indiferent de priceperea tehnică.

Psifon pentru utilizatorii Windows

Psiphon pentru Windows funcționează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 și Windows 10. În primul rând, descărcați executabilul pe computerul Windows. Psiphon nu folosește fișiere de instalare, ci folosește mai degrabă un executabil semnat pentru distribuirea clientului său Windows.

Dacă descărcați acest executabil dintr-o altă sursă, puteți verifica autenticitatea acesteia comparând semnătura cu cele găsite în întrebările frecvente de pe site-ul lor web. Procedura pentru a face acest lucru poate fi găsită și pentru clienții lor Windows și Android.

Utilizarea clientului psiphon Windows

După ce sunteți convins că fișierul pe care l-ați descărcat este autentic, îl puteți copia în directorul propriu sau pur și simplu îl puteți rula din zona de descărcare. Va trebui să „îl executați ca administrator” dacă doriți să-l utilizați în modul VPN complet. Aceasta va deschide clientul și vă va conecta automat în țara cea mai rapidă din locația dvs. Această conexiune este indicată printr-o verificare verde încercuită, text verde „Conectat” și buton roșu „Deconectare”.
Conexiune inițială pentru client Windows PsiphonConexiunea inițială este întotdeauna la cea mai rapidă locație pentru a oferi performanțe constante. Cu toate acestea, dacă doriți să vă conectați la o anumită țară pentru a profita de site-uri sau servicii utilizând acea locație virtuală, puteți face clic în caseta de mai jos „Conectați-vă prin” și selectați locația serverului dvs. din 17 țări diferite. Aceasta vă va deconecta de la locația dvs. curentă și apoi vă va conecta automat la un server din noua dvs. locație virtuală.

Țările Psifhon are servere în Austria, Belgia, Canada, Elveția, Republica Cehă, Germania, Spania, Regatul Unit, Ungaria, India, Italia, Japonia, Olanda, România, Singapore și Statele Unite..

Schimbarea țărilor din clientul Windows Psiphon

Deconectarea de la serviciu este la fel de ușoară, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Deconectați”.

Deconectarea serviciului psiphon cu clientul Windows

Configurarea clientului psiphon Windows

Clientul Windows Psiphon are câteva setări manuale care vă permit să configurați funcționarea acestuia. Acestea pot fi accesate selectând „Setări” în meniul principal al clientului situat în partea stângă a ferestrei clientului.

Meniul Setări client psiphon Windows

Acestea includ următoarele setări de configurare a comutării:

 • Minimizați la tava de sistem – Aceasta vă permite să eliberați bara de activități și spațiul desktop dacă sunteți conectat la serviciu pentru o perioadă lungă de timp.

Minimizarea clientului Windows Psiphon la tava de sistem

 • Tunel Split – Comutarea acestui lucru va exonera solicitările către serverele făcute în țara de origine de la tunel prin intermediul serviciului Psifhon. Acest lucru vă poate permite să accesați aceste site-uri mai rapid și, eventual, să reduceți costurile de utilizare a datelor.

Opțiunea tunelului de divizare psifon

 • Dezactivați intervalele de timp pentru rețele lent – Activarea acestui lucru poate reduce deconectările neașteptate la rețelele lente.

Timp dezactivare psifon pentru rețele lente

 • Regiunea server psiphon – Acest lucru vă permite să selectați o anumită țară la care să vă conectați și oferă aceeași funcționalitate ca și faceți clic în caseta de mai jos „Conectați prin” pe pagina de conexiune principală.

Selecția țării virtuale psifon

 • Porturi proxy locale – Va trebui să setați acest lucru dacă aveți instrumente care necesită configurare manuală pentru a lucra cu serviciul Psiphon.

Configurarea porturilor locale Psifhon

 • Proxy în amonte – În mod implicit, clientul Psiphon va folosi orice proxy configurat în prealabil pe computer pentru a-și stabili tunelul. Setarea proxy din amonte vă permite să treceți peste acest comportament implicit, configurând manual un proxy pentru ca acesta să-l folosească sau spunându-i să nu folosească niciun proxy existent. Unele rețele de companii și universități pot solicita să configurați un proxy în amonte pentru a accesa Internetul. Dacă este cazul, puteți introduce manual setările aici.

Setare proxy psihon upstream pentru Windows

 • Folosiți modul L2TP / IPsec – Ultima setare vă permite să setați clientul să utilizeze funcționalitatea VPN completă. Acest lucru va dezactiva toate celelalte setări, cu excepția celei de minimizare, deoarece acestea nu sunt compatibile cu acest mod. Setarea acestui lucru va tuna tot traficul computerului prin tunelul Psifhon, dar v-ar putea împiedica capacitatea de a ocoli cenzura, deoarece nu oferă nicio disfuncție la conexiune și poate fi mai ușor de blocat.

Modul VPN PsiphonDacă efectuați modificări la configurația clientului, vi se va solicita să le salvați sau să le aruncați înainte de a părăsi meniul de setări. Probabil ar trebui să acceptați doar setările implicite, cu excepția cazului în care aveți nevoi speciale de proxy, aveți probleme de conectare sau aveți probleme cu accesarea site-urilor online.

Următoarele două elemente din meniul client sunt Feedback și About. Meniul de feedback vă va permite să oferiți răspunsuri pozitive sau negative personalului Psiphon pentru a-i ajuta să-și optimizeze performanțele. De asemenea, puteți raporta probleme și puteți solicita un răspuns prin e-mail. Fiți conștienți că răspunsurile individuale pot dura ceva. Meniul despre afișează numărul dvs. actual de versiune și are link-uri pentru a obține cea mai recentă actualizare sau pentru a accesa întrebările frecvente ale site-ului web.

Feedback psifon și despre meniuri

Ultimele două elemente din meniu sunt jurnalele și limba. Meniul jurnalelor afișează informațiile de autentificare de sesiune curente și vă poate ajuta sau personalul Psiphon să rezolve problemele legate de conexiune. Ultimul meniu arată scopul global al aplicației și vă va permite să schimbați limba clientului dacă doriți.

Jurnalele psifonilor și meniurile de limbăPuteți vedea clar că Psifhon ușurează tuturor utilizatorilor Windows să depășească firewall-urile și cenzura sponsorizată de guvern în multe părți ale lumii. Clientul lor de software este ușor de descărcat și de utilizat. Câteva clicuri este tot ceea ce este nevoie pentru a vă conecta la rețeaua lor pentru majoritatea utilizatorilor și a începe să se bucure de o experiență mai deschisă, necenzurată.

Psifon pentru utilizatorii de Android

Spre deosebire de clientul său Windows, aplicația Android nu acceptă modul VPN complet, dar are modul Tunnel Whole Device. De asemenea, folosește automat protocolul OSSH pentru a vă maximiza șansele de eludare a cenzurii fără a fi detectate.

Aplicația pentru Android Psiphon folosește VpnService pentru Android împreună cu tun2socks pentru a oferi modul complet pentru dispozitivele Android. Subrutina tun2socks creează o interfață de rețea virtuală TUN. Toate conexiunile TCP primite sunt interceptate de această interfață și apoi transmise serverului SOCKS. Acest lucru le permite să redirecționeze tot traficul dispozitivului prin serviciul SSH tunelat fără a necesita asistență pentru aplicații.

Reîncărcarea aplicației pentru Android Psiphon

Am decis să eliminăm aplicația pentru Android Psiphon direct de pe site-ul lor web. Mai întâi ne-am ajustat setările de securitate, astfel încât să putem încărca aplicații din alte locuri decât magazinul Goggle Play. Am descărcat apoi aplicația de pe pagina de descărcare a site-ului web Psiphon. Odată descărcată am instalat aplicația. După deschidere, am ales să tunelăm întregul dispozitiv și i-am permis să stabilească un serviciu VPN. Odată ce aceste preliminarii au fost îngrijite, software-ul Psiphon ne-a conectat automat la server cu cele mai bune performanțe.

Reîncărcarea aplicației pentru Android Psiphon

Utilizarea aplicației pentru Android Psiphon

Partea de sus a aplicației pentru Android Psiphon are un spațiu publicitar mic, cu un meniu de file sub ea pentru diversele ecrane. Primul dintre acestea este ecranul „Statistici” care arată o reprezentare grafică a datelor trimise și primite în timpul sesiunii.

A doua filă, „Opțiuni” vă permite să configurați modul în care funcționează serviciul Psifon. Aceasta conține trei setări de comutare:

 • Tunnel dispozitiv întreg – Acest lucru asigură că tot traficul este tunat prin serviciul lor. Dacă opriți această opțiune, aplicația va trece la modul browser Psiphon și va deschide browserul. În acest mod, va fi tunelat doar traficul prin browserul Psifhon.
 • Descărcați upgrade-uri doar pe WiFi – Setarea acestei comutări vă poate ajuta să economisiți bani din factura de date celulare.
 • Dezactivați intervalele de timp pentru rețele lent – Ar trebui să setați această comutare dacă întâmpinați deconectări aleatorii.

Meniu cu filele psifon Android

Fila Opțiuni vă va permite să selectați o nouă țară virtuală. În mod similar clientului Psiphon Windows, după ce selectați o nouă locație, aplicația vă va conecta la acesta. Apăsând pe butonul „Feedback” se va deschide un ecran care vă va permite să comentați performanța aplicației și să raportați problemele la asistența tehnică Psiphon.

Acum, să aruncăm o privire la celelalte opțiuni pentru aplicația Android Psiphon. Atingerea butonului „Mai multe opțiuni” le va afișa. Primele două opțiuni vă permit să setați alerte auditive și tactile pentru a vă informa când scade conexiunea, astfel încât să o puteți reporni.

Opțiuni pentru aplicații Android Psiphon

Apăsând pe opțiunea „Excludeți aplicațiile”, se deschide un ecran care vă permite să alegeți aplicațiile pe care nu doriți să le canalizați prin serviciul Psifon. După ce selectați aplicațiile pe care doriți să le excludeți, atingeți „Setare” pentru a le salva. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea vitezei respectivelor aplicații și la creșterea performanței aplicației prin limitarea cantității de date pe care le are pentru a tunela.

În mod implicit, aplicația va folosi setările rețelei de sistem pentru a-și crea tunelul SSH, dar puteți modifica acest lucru. Apăsând pe opțiunea „Creați prin proxy HTTP” vă veți configura un proxy HTTP pe care îl utilizează la stabilirea rețelei sale SHH. Aceasta este similară cu setarea proxy în amonte utilizată de clientul Windows.

Deconectarea de la serviciul Psifhon este la fel de ușoară precum conectarea la acesta. Pur și simplu atingeți butonul „Stop” din partea de jos a ecranului principal al aplicației. Logo-ul albastru Psifhon va deveni alb pentru a arăta că nu mai sunteți în trafic. Există, de asemenea, o filă care vă va permite să examinați jurnalele de sesiune. Ultima captură de ecran este a browser-ului Psiphon.

Psifhon Android App Deconectare

Aplicația pentru Android Psiphon 3 este ușor de utilizat și instalat. Puteți seta să tuneleze întregul trafic Android prin aplicație sau doar trafic din browserul Psiphon, cum ar fi aplicația iOS. Vă va permite să excludeți cu ușurință aplicațiile doar cu câteva apăsări. Conectarea sau deconectarea necesită o singură atingere a ecranului. Are caracteristici similare cu clientul Windows și ușurează pentru toată lumea ocolirea firewall-urilor sau a cenzurii fără a necesita expertiză tehnică extinsă.

Prezentare generală a aplicației pentru Android Psiphon Pro

Aplicația pentru Android Psiphon Pro poate fi descărcată și instalată din magazinul Google Play. Este susținut de anunțuri și prima încercare a lui Psifhon de a-și monetiza software-ul de eludare. Primul lucru pe care îl veți observa este că peste jumătate din ecran este acoperit de reclame. Acest lucru înseamnă că doar aproximativ o pătrime din ecran este disponibil pentru afișarea opțiunilor ecranului și a altor ecrane cu caracteristici.

Aplicația Psiphon Pro este aproape identică cu aplicația Psiphon 3 sideloaded pe care am examinat-o mai sus. Vă permite să selectați noi țări virtuale și vă conectează la acestea. Posibilitatea de a actualiza doar prin Wi-Fi nu mai este disponibilă, dar celelalte file și opțiuni rămân aceleași. Este lățimea de bandă limitată la 2 Mb / s. Testele noastre de viteză pe versiunea gratuită au fost cuprinse între 1 și 2 Mb / s.

Prezentare generală a aplicației pentru Android Psiphon Pro

În plus față de anunțurile statice, atunci când schimbați filele sau conexiunile, acesta afișează anunțuri și videoclipuri cu pagini complete. Ca exemplu, atunci când încercam să schimbăm locațiile virtuale, a trebuit să anulăm două anunțuri cu pagină completă și să vizionăm un video de opt secunde înainte ca aplicația să se conecteze în sfârșit la noua noastră țară virtuală. Apariții similare s-au întâmplat aproape de fiecare dată când atingeam aplicația. Am considerat că aceste reclame sunt destul de enervante și credem că și tu.

Dacă doriți să utilizați aplicația Psiphon Pro, probabil că veți dori să vă înscrieți rapid la un abonament. Plata aplicației va elimina anunțurile din ea. Veți fi, de asemenea, actualizat la o viteză de conectare mai rapidă în funcție de nivelul pachetului. Plățile pot fi efectuate prin intermediul magazinului Google Play. Psifhon oferă serviciul în două modele: service neîntrerupt și treceri temporare de viteză maximă.

Plățile pentru abonamentele neîntrerupte trebuie efectuate folosind un card de credit și includ o probă gratuită de 30 de zile. Prețurile pentru aceasta sunt următoarele:

 • Viteza maxima – 9,99 USD pe lună, aproximativ 5 MB / s;
 • Viteza mare – 4,99 USD pe lună, viteză necunoscută.

Trecerile temporare de viteză maximă pot fi plătite fie cu card de credit, fie cu carduri cadou sau credite Google Play. Prețurile pentru aceasta sunt următoarele;

 • 7 zile de trecere – 4,99 USD
 • 30 de zile de trecere – 9,99 USD
 • Pasă de 360 ​​de zile – 119,99 USD

Teste de viteză psifon

Am decis să facem teste de viteză la serviciul de eludare Psiphon folosind atât modul VPN complet, care utilizează protocolul L2TP / IPsec, cât și modul implicit OSSH. Testul OSSH a fost efectuat folosind opțiunea „cea mai rapidă țară”. După cum bănuiam, datorită naturii hibride a lui Psifhon, aceste teste au avut rezultate foarte diferite.

Teste de viteză PSPhon Full VPN

Psifhon nu s-a comportat foarte bine la testul nostru complet de viteză în modul VPN. Clientul a ales locația serverului nostru VPN și nu am putut să-l schimbăm într-un server mai apropiat, deoarece acest mod a dezactivat capacitatea noastră de a schimba regiunea. Ne-am așteptat ca testul să fie mai lent decât al altor servicii VPN din cauza protocolului L2TP / IPsec pe care îl utilizează serviciul. Deși este sigur, acesta este unul dintre protocoalele VPN mai lente din cauza încapsulării duble a datelor, precum și a verificării erorilor că acestea se aplică.

Testul de viteză psiphon VPN complet

Testul de viteză arată că criptarea a redus viteza de descărcare a conexiunii noastre de bază de la 24,09 Mb / s la 4,80 Mb / s. Aceasta este o scădere de aproximativ 80% la un server din Londra, Marea Britanie. Aceasta este o scădere foarte mare a vitezei de conectare, comparativ cu majoritatea serviciilor VPN pe care le-am testat. Mai mult decât atât, utilizarea serviciului în acest mod nu este încurajată, deoarece vă reduce șansele de a putea ocoli firewall-urile și cenzura guvernamentală..

Teste de viteză Psifhon OSSH

Rezultatele pentru serviciul Psifhon folosind protocolul OSSH implicit au fost excelente. Deși nu este special creat pentru securitate, acest protocol oferă aproximativ același nivel de protecție împotriva criptării ca SSL, datorită naturii sale. Dar ceea ce este mai important pentru majoritatea utilizatorilor psifoni este faptul că maximizează șansa de a depăși cenzura din partea statului.

Testul de viteză Psifhon OSSH

Serviciul Psifhon s-a descurcat mult mai bine folosind protocolul și setările sale implicite la testul nostru de performanță. Testul de viteză arată că a scăzut viteza de descărcare a conexiunii noastre de bază de la 33,82 Mb / s la 30,73 Mb / s. Aceasta este o scădere de aproximativ 9,1% la un server din Ontario, CA. Există o pierdere relativ mică în viteza de conectare atunci când utilizați serverele lor proxy. Cu capacitatea adăugată de a eluda firewall-urile și cenzura sponsorizată de stat, acesta este un preț mic de plătit în performanță.

Recenzie psifon: concluzie

Psifhon este un serviciu de eludare a cenzurării pe internet oferit de compania canadiană Psiphon Inc. A început ca un mijloc de a permite prietenilor și familiei să ofere procuri persoanelor pe care știau să-i ajute să ocolească cenzura țării lor și să se bucure de un internet mai deschis. Astăzi, acesta a devenit unul dintre serviciile principale pe care oamenii de pretutindeni din țările oprimate le pot utiliza pentru a depăși cenzura guvernamentală și pentru a interacționa cu lumea exterioară.

Software-ul Psiphon este open-source, iar serviciul în sine este gratuit, dar anunțul este acceptat. Mai recent, au introdus un serviciu de abonare îmbunătățit pentru utilizatorii lor de Android. Acestea au software ușor de utilizat pentru Windows, Android și iOS pentru a ajuta utilizatorii să se conecteze la rețeaua lor.

Software-ul lor implicit la protocolul OSSH care tunelează traficul din aplicațiile care acceptă proxy-uri HTTP / HTTPS și SOCKS. Aceasta include majoritatea browserelor configurate corect. Clientul lor Windows are capacitatea de a rula în modul VPN complet folosind protocolul L2TP / IPsec. Aplicația Android poate fi rulată în modul dispozitiv complet sau browser, iar aplicația iOS este doar în modul browser.

Deși Psifhon nu este conceput ca un instrument de securitate pe Internet, acesta oferă o anumită protecție datorită naturii sale. Totuși, obiectivul său este de a ajuta la depășirea firelor de protecție și a cenzurii sponsorizate de stat în țările restrictive din întreaga lume. Acesta a fost tradus în mai multe limbi pentru a ajuta la realizarea acestui obiectiv.

Ce ne-a plăcut cel mai mult despre serviciul Psifhon:

 • Au software personalizat pentru computere Windows.
 • Psiphon are aplicații mobile pentru dispozitive Android și iOS.
 • Poate permite oricui să ocolească cenzura fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice.

Idei pentru îmbunătățirea serviciului:

 • Îmbunătățiți viteza aplicațiilor lor mobile.
 • Reduceți numărul de anunțuri pentru utilizatorii Android gratuit.

Software-ul Psiphon este proiectat pentru eludarea cenzurii prin utilizarea tehnologiilor VPN, SSH, SSF Obfuscated (OSSH) și proxy HTTP / SOCKS. Tehnologia de obusculare pe care o folosește îi poate permite adesea să păcălească strategiile DPI utilizate de țări precum China. Dacă trebuie să depășiți cenzura pe Internet în țara dvs., Psifhon vă poate ajuta să vă maximizați șansele de a avea succes. Acest lucru vă va permite să vă bucurați de un internet mai netrecut.

Vizitați Psifonul

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map