Recenzie NordLocker

NordLockerNordLocker este un program de stocare de fișiere adus de tine de aceeași echipă care administrează NordVPN. Serviciul oferă 5 GB spațiu de stocare criptat gratuit sau puteți obține spațiu de stocare nelimitat dacă alegeți să utilizați versiunea premium. După cum puteți ghici, aceasta este pusă de producătorii NordVPN. Dulapul este foarte puternic și veți găsi ușor de folosit. Acestea fiind spuse, are o serie de alți concurenți pe piață care funcționează de asemenea bine. În această recenzie, vă vom oferi o privire mai detaliată asupra serviciului și vom vedea ce are de oferit.


Prețuri

După cum am menționat, NordLocker permite până la 5 GB gratuit. Cu toate acestea, chiar și versiunea premium este o valoare bună. După cum vedeți, planul de o lună este de 8,00 USD pe lună. Dacă optați pentru planul de un an, costul scade la 4,99 USD pe lună și economisiți 37%. Planul pe 2 ani scade prețul la 3,99 dolari pe lună, astfel încât economisești 50%. Cea mai bună valoare pentru NordLocker este planul de 3 ani. Plătind 2,99 USD pe lună, economisiți 62%.

Prețuri NordLocker

În plus față de această afacere, NordLocker oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Caracteristici NordLocker

Există o serie de funcții pe care NordLocker le oferă. Să aruncăm o privire la ce oferă acest program de stocare.

 • Resetarea parolei principale
 • Numele criptate și structurile de fișiere
 • Chat live 24/7
 • Posibilitatea de a securiza fișiere care sunt stocate în aproape orice serviciu cloud nesigur
 • Posibilitatea de a partaja fișiere criptate cu alți utilizatori
 • Criptare din partea clientului
 • Criptare ușoară pentru a trage și arunca

Chiar dacă NordLocker nu este open-source, folosește criptarea per-file. Fiecare fișier dintr-un volum este criptat și stocat individual, deci nu este necesar să reîncărcați întregul dosar de fișiere dacă doriți să schimbați un document care este stocat online. Aruncați o privire la consola drag and drop de mai jos.

NordLocker

Despre resetarea parolelor principale

Când creați un cont nou, puteți alege o parolă principală pentru a cripta fișierele. NordLocker generează, de asemenea, o cheie de recuperare care este disponibilă doar pentru dvs. și veți dori să vă asigurați că o depozitați într-o locație offline. În timp ce aceasta poate fi utilizată pentru a reseta parola principală, trebuie să fiți atenți. Dacă vă pierdeți parola principală și cheia, nu veți putea să vă deschideți fișierele deloc.

intimitate

Dacă sunteți conștienți, Nord are sediul în Republica Panama. Toate litigiile legale sunt soluționate în această jurisdicție. Asta înseamnă că este în afara domeniului partenerilor „14 ochi”. Deci, nu trebuie să vă preocupați excesiv de fișierele dvs..

Securitate

În ceea ce privește criptarea, NordLocker folosește criptarea AES-256-GCM cu un hash Argon2. Spre deosebire de unele companii, ambii factori sunt încercați și adevărate metode de criptare. Cu toate acestea, criptografia cu cheie publică pentru generarea și autentificarea perechilor de chei asimetrice, cu toate acestea, se face prin criptografia cu curbă eliptică (ECC) în loc de RSA mai comună. Deși există anumite preocupări cu privire la structura ECC, este totuși un algoritm destul de sigur. Fiți conștient de faptul că, deoarece acest software nu este open-source, este dificil de spus dacă componentele ECC sunt puse în aplicare corect, astfel încât, în cel mai rău caz, este un risc. Acestea fiind spuse, însă, cei mai mulți utilizatori nu sunt probabil să facă parte dintr-un model de amenințare. Dacă vă stocați doar imaginile sau documentele, sunteți relativ în siguranță.

Unul dintre avantajele ECC este capacitatea de a partaja fișiere. Deoarece adresa de e-mail poate fi identificată printr-un cod unic, utilizatorii suplimentari le pot debloca cu propriile lor chei private. După cum vedeți mai jos, trebuie doar să faceți clic pe „Adăugare acces utilizator”.

NordLocker

Ușurință în utilizare

NordLocker este disponibil pentru MacOS și Windows. Rețineți însă că, dacă o veți folosi pe o mașină bazată pe Windows, trebuie să instalați .Net Framework 4.8. Dacă nu este instalat corect, NordLocker nu va funcționa corect fără el. Dacă aveți probleme cu instalarea sau orice altceva, puteți contacta întotdeauna echipa lor de asistență 24/7 sau puteți consulta secțiunea de întrebări frecvente de pe site-ul lor web.

Gânduri finale

Dacă sunteți în căutarea unui mod foarte ușor de a cripta fișierele și de a le feri de furturi, nu puteți greși cu NordLocker. Chiar dacă nu suntem complet mulțumiți de metoda de criptare ECC, orice altceva este robust. Chiar dacă există câteva blocaje de securitate gratuite și open source în comunitate, niciunul dintre ele nu este la fel de elegant. Ne așteptăm să existe în curând versiunea iOS și Android a aplicației NordLocker.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map