Recenzie FlashVPN

Pictograma FlashVPNIndiferent unde te afli în lume, folosirea unui VPN pe dispozitivul tău mobil este o idee bună. În zilele noastre, sunt multe VPN-uri gratuite listat pe Google Play Store. După cum ați ghicit, FlashVPN este unul dintre ele. Această aplicație VPN gratuită a fost descărcată de mai bine de 5 milioane de ori și pare să fie concentrată pe sistemul de operare Android. Conform statisticilor, acesta are, de asemenea, mai mult de 99k recenzii cu un rating de 4,4 stele. Nu există o versiune premium a acestui serviciu și este acceptată în întregime de reclame. Întrebarea importantă este dacă produsul funcționează la fel de bine ca oamenii susțin și merită să fie folosit. În această recenzie, îl vom parcurge prin mai multe teste pentru a vedea dacă este demn de laudele pe care le primește.


Descărcare FlashVPNDespre companie

Nu există informații pe care am reușit să le aflăm despre companie, în afara numelui FlashSoftware. Cu toate acestea, această VPN are o asemănare izbitoare cu alte câteva pe care le-am revizuit în ultimul timp. De fapt, este foarte posibil ca aceeași companie să opereze mai multe aplicații. Nu există un site web pe care l-am găsit și nici o locație centrală pe care am găsit-o pentru serviciu. Acest lucru ne face foarte precaut, deoarece nu putem spune ce legi de confidențialitate respectă VPN.

Prețuri

Așa cum am spus mai devreme, nu sunteți taxat de FlashVPN. Spre deosebire de alte opțiuni, această aplicație nu oferă nicio modalitate de a adăuga funcții sau de a face upgrade. De obicei, suntem feriți de produsele gratuite, bazate pe publicitate. Acest lucru poate sugera cu siguranță să deveniți produsul. Dacă de asemenea ezitați, vă recomandăm Acces la internet privat Ca o alternativa. Pentru doar 2,50 USD lunar, vă puteți bucura de acces VPN sigur pe toate dispozitivele. Sunt o companie de încredere și transparentă, care este de mai mulți ani.

Caracteristici

Flashvpn - Funcții și servereFlashVPN are foarte puține caracteristici. Totul pare a fi simplu și nu există multe setări pe care să le schimbați. Un lucru pe care îl puteți schimba, însă, este locația serverului. După cum vedeți în imagine aici, alegerile dvs. sunt Germania, Statele Unite, Anglia, Franța și auto. De asemenea, în imaginea din dreapta, vedeți că FlashVPN necesită să acordați permisiunea mai multor articole de pe telefon. Ca punct de referință, există foarte puține servicii plătite care necesită multe permisiuni. Nu există niciun motiv să solicitați toate aceste permisiuni dacă serviciul va proteja confidențialitatea utilizatorului.

Aplicația necesită acces la următoarele informații pe dispozitivul dvs. Android:

 • Locație
 • Fotografii / Media / Fișiere
 • Informații despre conexiunea Wi-Fi
 • Identificatorul dispozitivului & informații de apel

Întrebați-vă de ce orice aplicație de confidențialitate ar avea nevoie de acces la fotografiile, fișierele media și informații despre apeluri. Asta nu are niciun sens. Vă sugerăm să stați departe de aplicațiile care necesită prea mult acces.

Performanţă

Un fapt important la care doriți întotdeauna să aruncați o privire este viteza unui serviciu VPN. În testul nostru de viteză, am folosit serverul SUA (deoarece există doar 4 opțiuni). În acest caz, viteza noastră normală a fost de 46,1 Mbps. Când ne-am testat viteza cu FlashVPN, am obținut o rată de 21,7 Mbps. Aceasta înseamnă aproximativ o reducere de 53% a vitezei. Cu un serviciu plătit, vă puteți aștepta de obicei la o pierdere de 25%. Acesta este un alt motiv pentru a fi precaut de acesta.

Utilizare VPN

Companiile VPN au făcut descărcarea și utilizarea produselor extrem de ușoare. FlashVPN nu este diferit. Întrucât nu există prea mult la aplicație, conectarea la acest VPN este ușor de făcut.

 1. Găsiți FlashVPN în magazinul Google Play și faceți clic pe Instalare.
 2. Acceptați permisiunile și spuneți Permite la conexiunea VPN.
 3. Când este încărcat, faceți clic pe butonul Continua buton.
 4. Din acel moment, veți găsi Locații server secțiune pe care am arătat-o ​​mai devreme făcând clic pe coloana verticală de 3 puncte din colțul din dreapta sus.

Utilizare FlashVPN

Beneficiile utilizării unui VPN

În ultimele timpuri, traficul mobil începe să depășească traficul desktop. Din această cauză, utilizarea WiFi este crucială în loc să utilizați un plan de date standard. Datorită nivelului de saturație din lume, tot mai multe companii oferă WiFi gratuit clienților. Deși este excelent pentru ambele părți, puteți paria că și ciberneticii iubesc asta. Când vă conectați la una dintre cele 4 locații enumerate mai sus, creați o conexiune sigură și criptată. Când o faci, reduci considerabil riscul ca infractorii să-ți fure date sensibile. Apoi, din nou, trebuie să aveți încredere în compania din spatele VPN. Având în vedere permisiunile necesare pentru a utiliza aplicația, am avertiza împotriva acesteia.

Dacă doriți să vă ocoliți de geo-blocuri, utilizarea unui VPN este o necesitate. Acest lucru se datorează faptului că întreprinderile, guvernele și chiar companiile media opresc utilizatorii să vadă conținut restricționat în interiorul și în afara zonei vizate. Când vă conectați la un FlashVPN, veți face unitatea să creadă că vă aflați într-una din cele 4 locații pe care le oferă. Pur și simplu conectați-vă la un server și puteți începe să navigați sau să vizualizați conținutul pe care doriți să îl accesați. Dacă aveți în continuare probleme de blocare, veți dori să vă asigurați că WebRTC este dezactivat în browser. Acest lucru este mai greu dacă utilizați diferite browsere pe Android. Poate doriți să utilizați Firefox și să descărcați o extensie de blocare WebRTC pentru a-i permite să funcționeze corect. În caz contrar, orice încercați să deblocați, veți vedea în continuare adresa dvs. IP originală. Acest lucru înfrânge scopul de a utiliza un VPN pentru a începe.

Se scurge FlashVPN?

O problemă pe care multe dintre serviciile VPN gratuite o reprezintă scurgerile DNS. Dacă serviciul vă scurge, aceasta este o mare problemă. Deoarece VPN-urile funcționează prin mascarea adresei IP, scurgerile îți pot dezvălui adevărata adresă IP. Pentru testarea FlashVPN pentru acest defect, vom folosi testul standard de pe www.dnsleaktest.com. După cum vedeți în imaginea de mai jos, FlashVPN are unele scurgeri. Aceste scurgeri înfrâng scopul utilizării unui VPN în primul rând.

Test de scurgere DNS FlashVPN

Ar trebui să folosesc FlashVPN?

Răspunsul la această întrebare depinde de ceea ce încercați să faceți. Dacă doriți să încercați să evitați geo-restricțiile, FlashVPN poate face treaba. Desigur, așa cum am menționat anterior, FlashVPN este mai lent decât alte servicii. Acestea fiind spuse, dacă aveți scurgeri DNS sau software-ul de blocare vă vede locația reală, este posibil să aveți probleme. Serviciul permite o singură conexiune, astfel încât nu este o soluție dacă aveți mai multe dispozitive. De asemenea, doriți să rețineți că FlashVPN nu permite partajarea P2P / fișiere. Pentru cei care doresc să-și protejeze confidențialitatea, în schimb, veți dori să utilizați un serviciu plătit. În acest fel, vă puteți asigura că nu se scurge.

Gânduri finale pe FlashVPN

Pentru a încheia această recenzie, FlashVPN este foarte popular și are peste 5 milioane de descărcări. Am găsit mai multe probleme cu serviciul, inclusiv scurgeri DNS, viteze mediocre, lipsa locațiilor serverului și o lipsă generală de transparență. Nu mai vorbim de nivelul de acces pe care aplicația îl solicită pe dispozitivul Android. Doriți cu adevărat să vă împărtășiți fotografiile și informațiile de apel pentru a utiliza un VPN? S-ar putea să funcționeze bine dacă încercați să vă ocoliți de geo-blocuri, dar nu de mult. Aceste probleme ne împiedică să sugereze FlashVPN ca opțiune de utilizare. Aruncați o privire la cele mai bune noastre VPN-uri pentru Android lista pentru câteva opțiuni mult mai bune.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map