Poziție VPN Review

Să începem cu noi Poarta VPN revizuiți, observând mai întâi că este un proiect de cercetare experimentală al Universității din Tsukuba, Școala Absolventă din Japonia și nu un serviciu VPN comercial. Este un offshoot al proiectului principal, SoftEther VPN, care este un software VPN multi-protocol gratuit, open source, multiplă platformă. Scopul acestei cercetări este de a investiga și extinde cunoașterea valorilor unei rețele VPN distribuite aleatoriu cu control descentralizat. Da, acest babble tehnic sună ca un proiect de cercetare universitară.


Poziție VPN ReviewMai simplu, vor să observe performanțele software-ului lor, SoftEther VPN, deoarece este folosit pentru a genera la întâmplare o rețea VPN mondială folosind doar voluntari. Aceasta înseamnă că spre deosebire de serviciile VPN tradiționale care au serverele companiei distribuite în centrele de date cu blocuri conexe de adrese IP din același ISP, serverele VPN Gate (adrese IP) sunt distribuite aleatoriu în întreaga lume și sunt operate de voluntari. Acestea apelează la aceste servere, serverele de releu VPN public VPN Gate. De asemenea, spre deosebire de serviciile VPN comerciale, serviciul Poți VPN este complet gratuit și nu necesită înregistrare pentru a-l utiliza.

Proiectul VPN Gate Research

Cercetarea a fost concepută pentru a depăși trei probleme cu care se confruntă mulți internauți. Prima dintre ele a fost cenzura guvernamentală în creștere impusă de guverne precum China, Iran, Siria, si altii. Al doilea a fost lipsa de navigare a anonimatului datorită site-urilor web care vă urmăresc adresa IP pentru campanii de marketing direcționate sau instalarea de malware din motive mai nefaste. Al treilea a fost să protejeze utilizatorii de pe Wi-Fi public sau alte rețele nesecurizate împotriva snifferelor de pachete, spoofing-ului ARP sau operatorilor de rețele. Fiecare dintre probleme este rezolvată prin utilizarea unui VPN care a dus la proiectul Poți VPN folosind servere de releu VPN aleatorii publice. VPN Bypass al Guvernului Firewall Utilizarea serverelor VPN aleatorii din întreaga lume furnizează adrese IP care nu sunt legate de un singur ISP. Acest lucru face aproape imposibil să blocați serviciul prin restrângerea unei game de adrese IP, care este una dintre metodele preferate de cenzură folosite de firewall-uri precum The Great Firewall of China. Imaginea de mai sus arată cum accesarea unui serviciu VPN în afara firewall-ului guvernului vă poate permite să contactați destinații care altfel ar fi blocate. În continuare, fiecare server VPN din rețea are capacitatea de a vă orienta traficul către Internet și vă proteja astfel adevărata adresă IP. În cele din urmă, serverele VPN Gate acceptă protocolul SSL-VPN (SoftEther VPN), protocolul L2TP / IPsec, protocolul OpenVPN și protocolul SSTP Microsoft pentru a vă asigura că traficul dvs. de Internet este întotdeauna criptat și astfel protejat de interceptarea terților..

SoftEther VPN

Așa cum am spus anterior, proiectul VPN Gate este proiectul pentru copii al proiectului VPN SoftEther, care a fost dezvoltat și de Școala Absolventă a Universității din Tsukuba, Japonia. SoftEther VPN este un software VPN multi-protocol ușor de utilizat. Este gratuit de utilizat și open source. Se rulează pe Windows, Linux, Mac OS X, FreeBSD și Solaris. SoftEther VPN folosește protocolul HTTP peste SSL (HTTPS) pentru a stabili un tunel VPN. Acest protocol folosește TCP Port: 443 ca destinație. Acest lucru face ca protocolul de trafic SoftEther VPN (SSL-VPN) să fie aproape transparent pentru aproape toate firewall-urile, serverele proxy și NAT-urile, pe măsură ce trec traficul HTTPS ca standard de facto pentru tranzacții sigure pe Internet. SoftEther Clients Supported

SoftEther VPN Server acceptă nu numai VPN peste protocolul HTTPS, ci și protocoalele L2TP / IPsec, OpenVPN, MS-SSTP, L2TPv3 și EtherIP. Ele sunt multe dintre protocoalele standard utilizate cu majoritatea VPNS. Aceasta înseamnă că iPhone, iPad, Android, Windows Mobile și alte dispozitive mobile pot utiliza, de asemenea, protocoalele VPN încorporate pentru a vă conecta la rețeaua de servere VPN Gate. După cum puteți vedea în diagrama de mai sus, serverul VPN SoftEther a încorporat servere clonate pentru MS-SSTP și OpenVPN. Puteți utiliza, de asemenea, sisteme Cisco sau alte routere VPN, cum ar fi produsele VPN de margine care utilizează L2TPv3 / IPsec sau EtherIP / IPsec pentru a vă conecta la rețeaua lor.

Poarta VPN și anonimatul tău

Poarta VPN are ceea ce numesc politica lor anti-abuz, care prevede explicit:

Menținem întotdeauna jurnalele de conexiuni VPN ale serverelor de releu VPN publice VPN Gate timp de trei sau mai multe luni

În acest fel, este clar că stochează jurnalele de conexiune de la fiecare dintre serverele lor VPN Gate pentru a vă feri de orice abuz asupra sistemului. Acestea sunt transferate folosind un protocol de tip syslog criptat SSL. De asemenea, aceștia afirmă că vor transmite astfel de jurnale autorităților competente în cazul identificării activităților infracționale. Aceste jurnale de conexiune conțin următoarele informații:

 • Data si ora
 • ID, adresă IP și nume de gazdă al serverului VPN de destinație
 • Tipul de acțiune (conectare sau deconectare)
 • Adresa IP brută și numele de gazdă al computerului client VPN sursă
 • Tip de protocoale VPN (SSL-VPN, L2TP, OpenVPN sau SSTP)
 • Software client VPN – nume, versiune și id (dacă este disponibil)
 • Numărul de pachete și octeți în timpul unei conexiuni VPN și informații de depanare a erorilor de comunicare

În plus, jurnalele de pachete sunt păstrate pe fiecare server VPN timp de două sau mai multe săptămâni (majoritatea serverelor observate spun că acestea sunt șterse după două săptămâni). Acestea conțin anteturile TCP / IP ale tuturor comunicațiilor inițiate de utilizatorii VPN. Problema cu aceasta este că nu există nicio modalitate de a garanta identitatea unui voluntar de server sau că șterg aceste jurnale, deoarece acest sistem nu are control centralizat și se bazează pe sistemul onor. Poarta VPN spune că nu au acces la aceste jurnale de pachete, deci nu le pot oferi autorităților. Cu toate acestea, ei spun că, dacă autoritățile obțin aceste jurnalele de la un server voluntar, le vor ajuta să le diagnostice. Din dezvăluirile anterioare este evident faptul că serviciul Poți VPN este util în primul rând pentru cei care au nevoie de un instrument anti-cenzură sau unul care îi poate proteja de hacking-uri sau instrumente de spoofing atunci când folosesc Wi-Fi public. Există, de asemenea, protecția adăugată împotriva publicității direcționate geografic furnizată de adresele IP aleatorii alocate de serverele VPN Gate. Cu toate acestea, dacă obiectivul principal este confidențialitatea și anonimatul, atunci acest serviciu vă prezintă câteva considerații serioase. În primul rând, adresa dvs. IP brută este stocată în jurnalele de conexiune până la patru luni. Acest lucru înseamnă că nu sunteți la fel de anonim pe cât credeți. În plus, logarea pachetelor pe serverele voluntare depinde de operatori de server individuali și de sistemul de onoare. Din păcate, cum mulți dintre voi știu deja, nu toată lumea folosește internetul în scopuri onorabile. Nu v-am sugera să alegeți serviciul Poarta VPN dacă obiectivul dvs. este anonimatul și confidențialitatea.

VPN Gate Security

Primul lucru de care trebuie să luați cunoștință atunci când priviți securitatea serviciului Poți VPN este că acesta este open source. Aceasta înseamnă că este deschisă evaluării de la egal la egal și, prin urmare, poate fi verificat dacă există posibile în aer liber. Acesta este un punct pozitiv pentru securitatea lor. În continuare, softul VPN SoftEther poate rula pe mai multe sisteme de operare, cum ar fi Windows, Linux, FreeBSD, Solaris și Mac OS X. Astfel, modificările la acesta pot fi făcute independent de sistemul de operare și astfel pot fi redistribuite cu ușurință. Poarta VPN oferă acces la unele dintre cele mai bune algoritmi de cifrare disponibile pentru VPN-uri, deși o implementare directă a OpenSSL. Acestea includ următoarele:

 • RC4 (128 biți)
 • AES128 (128 biți)
 • AES256 (256 biți)
 • DES (56 biți)
 • Triple-DES (168 biți)

Algoritmii de hashing pentru HMAC (codul de autentificare a mesajelor bazat pe Hash) sunt

 • SHA-1 (160 biți)
 • MD5 (128 biți)

Acceptă metode de identificare a utilizatorilor de la parolele cu text simplu până la autentificarea RSA (4096 – bit). Teoretic acest lucru înseamnă că aveți acces la unele dintre cele mai bune criptare din industria VPN. Acest lucru înseamnă că un sistem VPN SoftEther poate fi foarte sigur dacă este implementat cu un cript AES de 256 biți folosind codarea cheii RSA 4096 biți și SHA-1 HMAC. În practică, aceste alegeri sunt lăsate la dispoziția operatorilor de server voluntari și pe baza utilizării serviciului sunt implementate în principal folosind algoritmi RC4-MD5 în rețeaua VPN Gate. Aceasta înseamnă că majoritatea voluntarilor par să favorizeze o viteză mai rapidă, având o putere mai mare de criptare. Totuși, securitatea furnizată de proiectul VPN Gate este adecvată pentru majoritatea utilizărilor, dar probabil că nu am folosi-o pentru informațiile noastre cele mai sigure.

Cum să vă conectați la un server public VPN Gate?

Metodele de conectare diferă în funcție de sistemul de operare, după cum urmează.

 • ferestre Protocoale VPN acceptate: VPN SoftEther (Recomandat), L2TP / IPsec, OpenVPN și MS-SSTP
 • Mac OS X Protocoale VPN acceptate: L2TP / IPsec (Recomandat) și OpenVPN
 • iPhone / iPad (iOS) Protocoale VPN acceptate: L2TP / IPsec (Recomandat) și OpenVPN
 • Android Protocoale VPN acceptate: L2TP / IPsec (Recomandat) și OpenVPN

Rețineți că, deși o varietate de dispozitive pot fi utilizate pentru a vă conecta la un server VPN Gate, pluginul VPN Gate care adaugă automat toate serverele actuale din rețeaua lor voluntară poate fi rulat doar pe Windows. Restul includ ghiduri ilustrate pentru conectarea manuală la servere individuale din rețeaua lor.

Conectarea cu Windows

Conectarea folosind Windows începe cu descărcarea clientului VPN SoftEther cu compilarea plug-inului VPN Gate Client din pagina de descărcare a site-ului lor web. Odată descărcat, trebuie să dezarhivați fișierele într-un director. Apoi, executați fișierul de aplicații client vpngate pentru a începe configurarea instalării. Faceți clic pe următorul pe ecranul de întâmpinare, care este afișat mai jos la stânga, apoi alegeți SoftEther VPN Client pe ecranul rezultat și faceți clic pe următorul (sub imaginea din dreapta). Selecția SoftEther Client Pe ecranul următor care apare, acceptați acordul de licență al utilizatorului final și faceți clic pe următorul. După un alt ecran informațional și apoi alegerea directorului de instalare pentru software-ul client, veți vedea ecranul prezentat mai jos la stânga. Selectând următorul pe acest ecran va începe în sfârșit instalarea. Acest lucru va duce la ecranul de progres al instalării afișat mai jos. Instalarea clientului VPN SoftEther După finalizarea acestui ecran, va trebui să faceți clic pe finisare. Atunci se va lansa clientul VPN SoftEther. La prima lansare, clientul vă va afișa un ecran precum cel de mai jos care vă solicită să deveniți voluntar pentru proiectul Poarta VPN. Dacă faceți clic pe OK pe acest ecran, va apărea un alt avertisment privind utilizarea serviciilor VPN din zona dvs.. Voluntar Poarta VPN În final, clientul va instala pluginul VPN Gate pentru servere și va configura adaptorul virtual pentru Windows, așa cum se arată mai jos. După ce se termină, clientul este complet instalat și gata de utilizare. Adaptor virtual VPN Gate Client Deschiderea ulterioară a clientului VPN SoftEther pentru Windows va arăta similar cu imaginea de ecran prezentată mai jos. Excesul de spațiu alb orizontal a fost eliminat din această imagine. SoftEther Client Manager Făcând clic pe serverele cu releu public VPN Gate, se va afișa pagina de conexiune la server, precum cea prezentată mai jos. Vă puteți conecta la oricare dintre serverele voluntare care sunt în prezent online în rețeaua VPN Gate făcând dublu clic pe ea sau selectând și alegând butonul de conectare la serverul VPN. Conexiune VPN Gate Server Trebuie menționat că acestea pot varia și nu toate serverele sunt disponibile în orice moment. Deoarece acestea sunt conexiuni de voluntariat, nu se poate face nimic în acest sens. De exemplu, am vrut să testăm o conexiune în Marea Britanie cu BBC iPlayer și aceasta părea a fi o propunere de hit sau miss, întrucât una nu a fost întotdeauna disponibilă. De asemenea, conexiunile cu SUA par să varieze între aproximativ șapte și două, precum și alte țări. SoftEther Client VPN Conectat Odată ce un server a fost selectat, software-ul închide pagina serverului VPN Gate și revine la SoftEther VPN Client Manger cu serverul conectat în prezent, prezentat și evidențiat așa cum este ilustrat mai sus. Dorim să menționăm câteva dintre selecțiile de meniu de pe acest ecran. Acestea includ următoarele (de la dreapta la stânga):

 • Ajutor – conține informații
 • Unelte – principalul instrument aici este un test intern de viteză pentru conexiunea dvs. actuală, acestea par a fi estimări conservatoare pentru noi, deoarece au arătat în mod constant viteze mai mici decât site-ul speedtest.net.
 • Card destept – permite utilizarea de carduri inteligente și jetoane selectate cu serviciul
 • Adaptor virtual – vă permite să creați, să ștergeți, să activați sau să dezactivați un driver virtual.
 • Vedere – schimbați modul în care software-ul client afișează date, adică, detaliu sau vizualizare pictogramă
 • Editați | × – nici un folos real
 • Conectați -diverse opțiuni pentru conexiunea curentă
  • vă permite să vă deconectați, să vizualizați starea timpului real sau să modificați proprietățile conexiunii curente
  • vă permite să închideți clientul în tava de mai jos sau să ieșiți complet de client

După instalarea managerului clientului SoftEther VPN, conexiunile se pot realiza cu câteva clicuri simple.

Test de viteză a porții VPN

Poarta VPN nu a fost unul dintre cele mai rapide servicii VPN la testele noastre de viteză, așa cum se întâmplă în cazul multor persoane VPN gratuit Servicii. Viteza conexiunii noastre la Internet a scăzut cu aproximativ 80% la conectarea prin serverele VPN Gate din New York. Acest lucru a fost tipic în cazul altor conexiuni pe care le-am testat și cu o scădere cu atât mai mult. Test de viteză a porții VPN Se așteaptă o oarecare pierdere a vitezei de conectare din cauza securității suplimentare oferite de conexiunea criptată. Cu toate acestea, 80% reprezintă o scădere semnificativă și dacă aveți o viteză ISP lentă pentru a începe, acest lucru ar putea face ca viteza conexiunii dvs. la Internet să fie mai aproape de cele mai vechi (mai puțin de 1 Mbps) din trecut. Din cauza neconcordanțelor în vitezele ISP, performanța dvs. ar putea varia, așa că asigurați-vă că o puteți testa singur. Deși nu există nicio politică cu privire la traficul P2P, nu o recomandăm din cauza problemelor de performanță și de logare. Ar putea fi chiar blocată de unii operatori voluntari.

Revista Poarta VPN: Concluzie

Poarta VPN a fost lansată în spațiul de confidențialitate în urmă cu trei ani, ca proiect de cercetare a Școlii Absolvente a Universității din Tsukuba, Japonia. Este un proiect experimental conceput pentru extinderea cunoștințelor „Servitorilor de releu VPN public distribuit global”. Poarta VPN este un model al unui serviciu VPN gratuit compus dintr-o rețea globală de servere de releu voluntar. Este un proiect pentru copii al unui alt proiect de cercetare, SoftEther VPN, dezvoltat de același grup. SoftEther VPN este un software multiplă și liber, cu sursă deschisă, care oferă suport pentru mai multe protocoale VPN. Protocolul principal folosit de acest software este SSL-VPN sau VPN prin HTTPS, dar acceptă și protocoalele OpenVPN, IPsec, L2TP, MS-SSTP, L2TPv3 și EtherIP. În plus, poate fi instalat pe Windows, Linux, FreeBSD, Solaris și Mac OS X. Serverele de relee utilizate de proiectul VPN Gate sunt configurate folosind acest software. Proiectul VPN Gate a dezvoltat un plug-in VPN Gate pentru clientul SoftEther pentru Windows, care va crea o simplă interfață grafică pentru a face conexiunea la serverele din rețeaua lor mai ușoară pentru utilizatorii Windows. Alte platforme vor trebui să fie configurate manual folosind aplicațiile încorporate pentru fiecare dispozitiv special. Au ghiduri care să vă arate cum să faceți acest lucru pentru majoritatea platformelor majore. Ce mi-a plăcut cel mai mult despre serviciul Poți VPN:

 • Utilizează software personalizat open source, SoftEther VPN
 • Este gratuit să îl utilizați până când vor închide proiectul
 • Are suport pentru protocoalele SSL-VPN, OpenVPN, IPsec, L2TP, MS-SSTP, L2TPv3 și EtherIP
 • Dispune de software client pentru a facilita accesul utilizatorilor Windows la serviciile lor

Idei pentru îmbunătățirea serviciului:

 • Dezvoltați software pentru iOS și Android, Mac OS X și Linux
 • Mai puține înregistrări ale informațiilor personale de identitate

Serviciul Poarta VPN nu are cele mai mari performanțe pe care le-am văzut vreodată într-un serviciu VPN. Pierderea vitezei de conectare prin intermediul serviciului a fost de obicei de 80-90%. În funcție de ISP-ul inițial, acest lucru ar putea încetini Internetul aproape până la punctul de inutilizabilitate. Țările prin care vă puteți conecta sunt limitate de locul în care se află voluntarii publici. Serviciul este oarecum nesigur, întrucât nu am putut să ne conectăm la o serie de servere de relee publice. Acest lucru s-ar putea datora restricțiilor pe care operatorii lor voluntari le-au impus că nu știm, deoarece acestea pot fi stabilite în funcție de preferințele unui operator individual. Puterea reală de criptare utilizată de serviciu depinde, de asemenea, de operatorii voluntari, precum și de majoritatea pe care am văzut că optează pentru criptarea fluxului RC4-MD5. Serviciul înregistrează destul de multe informații, inclusiv adresa dvs. IP reală, astfel încât nu vor fi bune pentru cei care caută confidențialitate reală pe Internet. Serviciul lor este conceput în principal pentru a depăși cenzura din partea guvernelor restrictive precum China și Iran. Serviciul lor vă va ajuta să vă securizați datele când vă conectați prin hotspoturi W-Fi, păstrându-le criptate printr-un tunel securizat. De asemenea, vă poate proteja împotriva marketingului direcționat nedorit sau chiar a unor atacuri malware, folosind o adresă IP virtuală când sunteți conectat. Dacă aveți un buget foarte strict și puteți face față celorlalte probleme menționate, serviciul Poți VPN ar putea fi pentru dvs. Testează-l și vezi ce crezi. Accesați Poarta VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map