Zasebni dostop do interneta (PIA) VPN pregled 2020

Zasebni dostop do interneta (PIA) je eden najbolj priljubljenih in zaupanja vrednih VPN-jev v zasebnem internetnem prostoru. Storitev VPN je bila predstavljena leta 2009 in nenehno raste. Njihovo trenutno omrežje sestavlja več kot 3100 strežnikov, ki se nahajajo po vsem svetu. Te so razširjene med 33 državami na 5 ločenih celinah. Njegova matična družba London Trust Media, Inc. ima sedež v Združenih državah Amerike, ki še vedno nima obveznih direktiv o hrambi podatkov. Zasebni dostop do interneta se zavezuje, da vam bo omogočil bolj odprto, zasebno in varno spletno izkušnjo po razumni ceni. V ta namen ne beležijo nobenih informacij o uporabniških sejah.


Zasebni dostop do interneta

PIA je razvila aplikacije VPN po meri za Windows, Mac OS X, iOS, Android in Linux. Ti imajo zelo osnovno izvedbo nadzorne plošče. Zaradi tega boste morda pomislili, da na prvi pogled zagotavljajo le minimalno storitev VPN. Vendar bi se motili. Za tem poenostavljenim vmesnikom so uvedli več naprednih funkcij. Te bomo podrobneje preučili v praktičnem delu našega pregleda.

Cene in posebne ponudbe

Zasebni dostop do interneta prodaja njihovo storitev VPN kot en sam paket, ki vključuje vse njegove najbolj napredne funkcije. Na trgu se prodaja mesečno, šestmesečno in letno. Kot morda sumite, je cena nižja, ko se prijavite na daljši termin. Letna naročnina deluje na manj kot 10 centov na dan za neomejen dostop.

Cene PIA

Velika zahvala ekipi PIA, ki je našim bralcem ponudila popust na priljubljeno storitev VPN. Naši bralci lahko dobijo mesec svojega VPN-ja za 11,95 USD. Še več lahko prihranite, če se naročite na 6 mesecev njihove storitve VPN za 35,95 USD. To pomeni 5,99 USD na mesec ali 50% prihranka. Njihova najboljša ponudba je letni načrt + 2 meseca brezplačno za 39,95 USD. Če se prijavite nanjo, boste prihranili 76% od rednih mesečnih cen. To pomeni, da lahko celo leto njihove storitve VPN uživate samo 2,85 USD na mesec.

Možnosti plačila PIA

Možnosti zasebnega plačila prek internetaZasebni dostop do interneta ponuja več načinov plačila za njihov VPN. Najprej sprejemajo plačila glavnih kreditnih kartic, vključno z VISA, MasterCard, American Express, Discover in JCB. Naročnine lahko plačujete tudi z računi PayPal ali Amazon Payments, če želite vse svoje spletne transakcije obdržati na osrednji lokaciji. Sprejemajo tudi rešitve za e-plačilo, kot so CashU, OK PAY in Mint. Za te transakcije bo potrebno le uporabniško ime, geslo in e-poštni naslov. Če je vaš cilj večja anonimnost, lahko plačujete z uporabo Bitcoin, Bitcoin Cash in Zcash, ki trdijo, da so HTTPS kripto valute. Sprejemajo celo darilne kartice, kot so Best Buy, Home Depot, Walmart, Dicks Sporting goods in številni drugi.

Preizkusno obdobje brez tveganja

Kot mnogi VPN tudi zasebni dostop do interneta nima brezplačne preizkuse. Vendar vedo, da boste želeli preizkusiti njihovo storitev, preden boste prislužili svoj težko prisluženi denar. Posledično vsem novim naročnikom ponujajo 30-dnevno, 100-odstotno garancijo denarja. To bi vam moralo omogočiti dovolj časa, da v celoti preizkusite njihovo omrežje VPN. Priporočamo, da preizkusite storitev zasebnega dostopa do interneta z vsemi napravami, aplikacijami in spletnimi mesti, s katerimi želite uporabljati v tem obdobju. Tako ne boste mogli samo določiti njegove združljivosti, temveč tudi primernost za vsakodnevno uporabo.

Če niste popolnoma zadovoljni z njihovo storitvijo, vam PIA povrne celotno kupnino izbranega načrta. Zahtevki za vračilo morate vložiti v 30 dneh po datumu nakupa. Zahteve, vložene pozneje kot sedem dni, ne bodo izpolnjene. Prav tako ne bodo zagotovljena nobena vračila za naročnine z darilnimi karticami.

Če želite vrniti plačilo, morate za preverjanje računa navesti naslednje podatke:

 • E-poštni naslov, ki ste ga ustvarili ob prvi registraciji računa.
 • 7-mestna številka naročila PIA iz vašega e-poštnega sporočila s potrditvijo plačila.

Te informacije so potrebne iz varnostnih razlogov in za potrditev, da vlagate to zahtevo. Torej, ne pozabite hraniti potrditvenega e-poštnega sporočila. To je najpreprostejši način preverjanja računa, da zagotovite hitro vračilo. Drugi načini vračila bodo morda potrebni, odvisno od načina plačila. Te najdete v njihovem TOS-u.

Obiščite zasebni dostop do interneta

Zasebne funkcije dostopa do interneta za dostop do interneta

Torej, kaj dobite za svoj denar? PIA VPN uporabnikom ponuja naslednje ugodnosti:

 • Aplikacije VPN po meri – brezplačna programska oprema VPN po meri za Windows, Mac OS X, iOS, Android in Linux.
 • Resnično VPN brez beleženja – o sejah VPN uporabnikov se ne beleži nič, niti IP-ji ali metapodatki se ne beležijo.
 • 5 Hkratna povezavas – člani lahko hkrati na svojem računu uporabljajo do pet naprav. Še več jih je mogoče, če je ena od naprav usmerjevalnik, saj se vse naprave, povezane nanjo, štejejo za eno.
 • VPN protokoli – vsi uporabniki imajo dostop do varnega in hitrega protokola OpenVPN v aplikacijah, PPTP in L2TP pa podpirata tudi ročne namestitve.
 • Podpora za P2P in Torrent – vsi PIA VPN strežniki omogočajo dostop do P2P in hudournikov. Nekatere lokacije bodo morda zahtevale dvojni skok, saj nekatere države prepovedujejo P2P promet.
 • Dostop do proxy SOCKS5 – uporabniki imajo dostop do proxy Socks5 za P2P aplikacije, da skrijejo vaš IP naslov.
 • Napredne funkcije – Uporabniki PIA imajo dostop do zaščite pred puščanjem DNS, zaščite pred uhajanjem IPv6, stikala za ubijanje prek interneta in celo posredovanja vrat.
 • Neomejena pasovna širina VPN – PIA ne naroči ali omeji uporabe pasovne širine za svoje naročnike.
 • Dostop po vsem svetu – virtualni IP-ji iz več kot 3100 strežnikov v 33 državah
 • Hitri prehodi – vsi prehodi imajo gigabitne hitrosti vrat VPN.
 • Skupna raba naslovov IP – IP-naslovi se delijo med naročniki zaradi boljše zasebnosti in anonimnosti
 • Izbira šifriranja – uporabniki se lahko odločijo za raven šifriranja, ki ga želijo uporabiti.
 • Zaščita požarnega zida – naročniki so med uporabo storitve zaščiteni pred zlonamerno programsko opremo.
 • Zaščita dostopne točke Wi-Fi – to zagotavlja, da ste zaščiteni pred hekerji in morebitno krajo identitete, medtem ko uživate v svoji najljubši pijači in brskate po spletu.

Poleg teh prednosti navidezna selitev omogoča, da zaobidete lokalno in institucionalno cenzuro družbenih medijev, novic in drugih spletnih mest. Prihranite lahko tudi pri uporabi VoIP-a in omogočite dostop do več virov za zabavo. To pomeni, da lahko uživate v svojih najljubših oddajah, športnih dogodkih v realnem času brez izklopov in drugih pretočnih storitvah od koder koli ste.

Mreže in lokacije strežnika PIA VPN

Zasebno internetno dostopno omrežje uporablja hitra prehoda (strežnike) z gigabitnimi vrati in nesmerno pasovno širino. Trenutno obsega več kot 3100 VPN strežnikov, razporejenih v 33 ločenih državah. Ti strežniki so nadalje razdeljeni na 53 lokacij na petih celinah. Imajo strežnike v Aziji, Evropi, Oceaniji, Severni in Južni Ameriki.

PIA omrežje

Njihovo omrežje ima v vsaki državi več strežnikov z večjo gostoto strežnikov na priljubljenih destinacijah, kot so Avstralija, Kanada, Nizozemska, Združeno kraljestvo in Združene države. Poleg tega ima zasebno omrežje za dostop do interneta več lokacij v državah, kot so Avstralija, Kanada, Združeno kraljestvo in Združene države. To jim omogoča dinamično uravnavanje obremenitve za svojo storitev, ki optimizira delovanje omrežja v vsakem trenutku.

Tu je seznam lokacij strežnikov PIA po vsem svetu:

 • Avstralija, Avstrija, Belgija, Brazilija, Češka, Danska, Finska, Francija, Nemčija, Hong Kong, Madžarska, Indija, Irska, Izrael, Italija, Japonska, Luksemburg, Mehika, Nova Zelandija, Kanada, Nizozemska, Norveška, Poljska, Romunija , Singapur, Južna Afrika, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Združeni arabski emirati (ZAE), Združeno kraljestvo, Združene države Amerike

Zasebni dostop do interneta omogoča tudi povezave proxy SOCKS5 do njihovih nizozemskih strežnikov prek vrat 1080 za tiste, ki to potrebujejo. To je en razlog za gostoto strežnika. Njihovo omrežje omogoča in celo spodbuja promet VoIP, P2P in Torrent na vseh njihovih strežnikih VPN. Poleg tega je pošiljanje pristanišč dovoljeno na prehodih Toronto, Montreal, Vancouver, Nizozemska, Švedska, Švica, Francija, Nemčija, Romunija in Izrael..

Obiščite zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta: zasebnost in anonimnost

Prvič, zasebni dostop do interneta je resnična storitev VPN brez dnevnika. Jasno jim je jasno, da v svojem omrežju VPN ne beležijo dohodnih naslovov IP, odhodnih naslovov IP in nobenih metapodatkov sej svojih uporabnikov. Tukaj je izvleček njihovega pravilnika o zasebnosti v zvezi s tem.

PrivateInternetAccess.com ne zbira in ne beleži nobenega prometa ali uporabe svojega virtualnega zasebnega omrežja (“VPN”) ali proxyja.

To je še dodatno razloženo na njihovem podpornem območju, kjer pojasnjujejo, da se dnevniki nikoli ne shranjujejo na trde diske, tako da ne obstajajo zapisi o dejavnostih uporabnikov..

PIA absolutno ne vodi nobenih dnevnikov, kakršne koli vrste, obdobja. Čeprav to v nekaterih primerih otežuje stvari, zlasti pri odhodni pošti, naprednih tehnikah za obravnavo težav z zlorabami in podobnih stvareh, to zagotavlja visoko stopnjo varnosti in zasebnosti vsem našim uporabnikom. Dnevniki se nikoli ne zapišejo na trde diske katerega koli od naših strojev in so posebej zapisani na nično napravo, ki preprosto deluje, kot da podatkov nikoli ni bilo..

Zaradi tega pod nobenim pogojem ne moremo posredovati informacij o uporabi naše storitve, vključno s sodnimi pozivi in ​​sodnimi nalogi, ki jih izredno natančno pregledamo, preden bomo odgovorili na izkušen pravni tim.

Nedvoumno lahko trdimo, da naše podjetje nima in še vedno ne vodi dnevnikov metapodatkov o tem, kdaj naročnik dostopa do storitve VPN, kako dolgo je naročnik uporabljal in kateri IP naslov je naročnik izviral. Poleg tega nam šifrirni sistem ne omogoča ogleda in s tem beleženja, katere IP naslove je naročnik obiskal ali jih je obiskal.

PIA ima tudi obsežno politiko zasebnosti, ki natančno določa, katere osebne podatke hranijo za svoje uporabnike in kako se z njimi ravna. V bistvu navaja, da se vsi podatki (e-poštni naslov, plačilo, google analiza itd.), Zbrani med registracijo ali interakcijo s podpornim osebjem, uporabljajo samo za interno dopisovanje strank in izboljšanje omrežja VPN. Podatki se nikoli ne delijo s tretjimi osebami za namene trženja.

Zasebni dostop do interneta se nahaja v Združenih državah Amerike. TOS pravi, da zanj veljajo vsi ameriški zakoni in sodni postopki. Mislijo, da so ZDA dobro mesto za storitev VPN, saj nimajo obvezne politike hrambe podatkov, medtem ko nekateri kraji v Evropi to zdaj počnejo. Morali bi izpolnjevati vse uradne sodne odredbe in predati vse podatke o metapodatkih in prometu svojih uporabnikov. Ker pa so vsi dnevniki zapisani v ničelno napravo, v bistvu nikjer, bi upoštevali takšna naročila, tako da ne bi spremenili ničesar, kot so to storili v preteklosti..

ZDA proti Prestonu Alexander McWaters

Leta 2016 je zasebni dostop do interneta pokazal, kako to deluje v primeru FBI proti osumljenemu zalezovalcu, ki je v podjetja in šole poklical lažne grožnje z bombo. Primer je bil Združene države Amerike proti Prestonu Alexander McWaters. IP naslovi telefonov, ki so bili uporabljeni za ustvarjanje računov, ki so pošiljali sporočila, so bili odkriti nazaj v PIA. Sledi odlomek iz prepisne pritožbe:

Vsi odgovori iz l &1, Facebook, Twitter in Tracfone so izsledili po IP naslovu nazaj v podjetje z imenom London Trust Media dba privateinternetaccess.com. To podjetje je anonimno podjetje, katerega namen je uporabnikom interneta omogočiti, da prikrijejo svoj prvotni naslov IP, kjer pošiljajo sporočila.

Na London Trust Media so poslali sodni poziv, in edina informacija, ki so jo lahko posredovali, je, da se je skupina IP naslovov uporabljala z vzhodne obale ZDA.

Ker zasebni dostop do interneta omogoča te anonimne načine plačevanja, niso mogli niti dokazati, da je obdolženi tam celo kupil račun. Vendar je FBI na koncu lahko dobil te podatke od druge službe VPN. FBI je z drugimi sredstvi lahko uporabil drugačna sredstva proti tej obtoženi. Če želite več informacij, si lahko preberete pritožbo.

Zasebni dostop do interneta in vaša anonimnost

Zasebni dostop do interneta poleg svoje politike brez dnevnika omogoča tudi naročanje z uporabo anonimnih virov. Sem spadajo kripto valute, kot so Bitcoin, Bitcoin Cash in celo Zcash, ki trdi, da imajo popolnoma anonimne šifrirane transakcije. Sprejemajo celo nekaj darilnih kartic, kot so Amazon, Bed Bath & Poleg tega, Cosco in mnogi drugi, ki lahko še bolj povečajo vašo anonimnost.

Poleg tega PIA uporablja skupno naslavljanje IP, da ohrani vašo zasebnost in pomaga povečati anonimnost. Njihove aplikacije vključujejo napredne funkcije, kot so zaščita pred puščanjem DNS, IPv4 in IPv6, da bi jih ohranili. Možnost uporabe proxyja in prekinitev internetne povezave, če storitev pade, kaže njihovo zavezanost ohranjanju vaše zasebnosti in nadaljnji anonimnosti.

Za zaključek je zasebni dostop do interneta s sedežem v ZDA, ki nima politike hrambe podatkov. O svojih sejah VPN ali proxy uporabnikov ne beleži nobenega prometa ali metapodatkov. Za naročnino omogočajo anonimna plačila. Vse informacije, ki jih zbirajo v interakciji s svojim spletnim mestom in osebjem, se uporabljajo samo interno.

Njihova storitev ima dodatne funkcije za zaščito in ohranjanje vaše zasebnosti ter povečanje anonimnosti. Njihov pravilnik je preizkusil pravni sistem Združenih držav Amerike in pokazalo se je, da ohranjajo zasebnost in anonimnost posameznika v skladu.

Zasebni dostop do interneta in vaša spletna varnost

Kako varni ste in svoj spletni promet med uporabo storitve PIA VPN?

Protokoli

Zasebni dostop do interneta uporablja odprtokodni, industrijski standard OpenVPN, da vam kot privzeto zagotovi varen tunel VPN v njihovih programskih aplikacijah za Windows, Mac OS X in Android. Za to velja, da je glede hitrosti in varnosti najboljši protokol VPN. Z vgrajenim protokolom IPsec uporabljajo za zaščito naprav iOS, kot sta iPad in iPhone, kar velja tudi za varno, vendar morda nekoliko počasneje kot OpenVPN.

RSA- 2048 Rokovanje

Spomnimo, da ta faza vzpostavi začetni tunel VPN, skozi katerega prehajajo vaši šifrirani podatki, in preveri, ali se v resnici pogovarjate s pooblaščenim strežnikom in ne z impozitorjem. Zasebni dostop do interneta uporablja TLSv1.2 za preverjanje pristnosti strežnika in nadzor za vzpostavitev te povezave. Privzeto je za ta postopek uporabljen RSA-2048.

To pomeni, da uporabljajo 2048-bitni certifikat za preverjanje vseh ključev s pogajanji. Vsi certifikati so podpisani z uporabo SHA512. Ephemeral Diffie-Hellman (DHE) se nato pogajajo in prenašajo čez varen predor. To zagotavlja posredno tajnost šifriranega prometa. Ti ključi so naključno ustvarjeni in se uporabljajo vnaprej določeno časovno obdobje, preden so popolnoma uničeni. Nato se ustvarijo novi ključi. To zagotavlja, da če je prihodnji ključ ogrožen, ga lahko uporabite le za dešifriranje majhnega prometnega okna in nič pred tem.

Šifriranje podatkov

Šifriranje vaših podatkov vas ščiti pred pasivnimi napadi, kot so prisluškovalci, kjer nekdo beleži vaš promet, ne da bi ga poskušal spremeniti. Zasebni dostop do interneta uporablja simetrični šifrirni algoritem za šifriranje in dešifriranje vseh vaših podatkov. Ta šifra se uporablja z efemernim tajnim ključem, ki je ustvarjen in deljen med vami in strežnikom. Kot smo že omenili, se ta skrivni ključ izmenja v fazi šifriranja stiskanja. Privzeti algoritem, ki ga uporablja PIA, je Napredni šifrirni standard (AES) z 128-bitno dolžino tipke v načinu Cipher Block Chaining. To je običajno zapisano kot AES-128-CBC. Ta algoritem velja za varen in hiter.

Preverjanje podatkov

Če želite zaščititi pred aktivnimi napadi, kot so napadi Man in the Middle (MitM), bi morali preveriti pristnost podatkovnega prometa, da preverite, ali ga nihče ni posegal. Zasebni dostop do interneta privzeto uporablja SHA1.

Izvedba omrežja PIA uporablja TLSv1.2 z RSA-2048 za overjanje strežnika in nadzor za vzpostavitev začetnega tunela VPN. Zaposluje varovanje tajnosti, nekaj najboljših protokolov VPN in robustne algoritme za šifriranje, ki zagotavljajo vaš promet. Poleg tega imajo njihovi strežniki VPN požarni zidovi, ki vas ščitijo pred zlonamerno programsko opremo. To pomeni, da lahko uživate v brezskrbnosti, saj veste, da je ves vaš internetni promet varno šifriran in prenesen prek varnih povezav pri uporabi strežnika PIA VPN.

Stranka in tehnična podpora

PIA nudi podporo 24/7/365 e-poštnih vozovnic za morebitne težave, ki jih imate pri povprečnem obračanju v skladu s številom ur in štirideset minut. Naš test njihove podpore je trajal dlje od tega, vendar smo bili opozorjeni, da imajo nenavaden obseg klicev podpore in naše čakanje je lahko daljše. Na naše protokolarno poizvedbo so odgovorili v približno štirih urah.

Zasebni oddelki za podporo dostopa do interneta

Najprej morate izbrati, do katerega oddelka je vaša vozovnica, preden jo izpolnite in pošljete. Vaše izbire vključujejo splošno, podporo računu, plačila in tehnično podporo. Ko izberete oddelek in pritisnete gumb »Naprej«, boste nato preusmerjeni na drugo stran, da ustvarite in pošljete vozovnico. Tukaj je primer vzorčne strani predloge za tehnično podporo.

Predloga za tehnično podporo zasebnega dostopa do interneta

Vse predloge imajo obvezna polja, kot so ime, e-poštni naslov, zadeva in sporočilo. Imajo tudi področja, povezana z oddelkom, kamor so usmerjeni. Ko končate z izpolnjevanjem ustreznih polj, kliknite Pošlji, da pošljete zahtevo za podporo.

Zasebni dostop do interneta ima veliko pogostih vprašanj o podpori in bazo podatkov, ki vam pomagajo odgovoriti na številna vprašanja. Ima tudi vodnike za ročno namestitev storitve na več naprav. PIA je prisotna na Facebooku, Twitterju in YouTubu, kar bi vam lahko pomagalo pri nekaterih težavah.

Obiščite zasebni dostop do interneta

Roke naprej: Zasebni dostop do interneta

PIA ima programsko opremo po meri za Windows, Mac OS X, iOS, Android in Linux, ki vam olajša povezavo z njihovo storitvijo. Te aplikacije uporabljajo protokol OpenVPN za vse razen iOS. Aplikacija iOS zaradi varnosti uporablja IPsec. Minimalne zahteve so naslednje:

 • Windows – zahteva sistem Windows 7 ali novejši.
 • Mac OS X – potrebuje macOS 10.8 ali novejši.
 • Linux – uporablja Ubuntu 12.04 ali novejšo.
 • iOS – zahteva iOS 8.0 ali novejši.
 • Android – potrebuje Android 4.0.4 ali novejšo različico

PIA ima tudi razširitev za Chrome, ki deluje z različico 48 ali novejšo.

Prenos programske opreme PIA VPN

Prenos programske opreme za zasebni dostop do interneta

Namestitveno programsko opremo za svojo napravo lahko prenesete s spletnega mesta Zasebni dostop do interneta. V glavnem meniju kliknite na “Prenosi in podpora”. Odprla se bo stran, na katero lahko naložite ustrezno programsko opremo za svojo napravo.

Če kliknete povezave Windows, Mac OS X in Linux, bo namestitvena programska oprema prenesena na vaš računalnik. Povezave za iOS, Android in razširitev za Chrome bodo odprle posamezne prodajalne. Potem lahko dokončate postopek namestitve teh aplikacij.

Zasebni odjemalec za dostop do interneta

Namestitev odjemalca Windows

Ko stranko naložite v svoj računalnik, jo boste morali zagnati kot skrbnik. Za pravilno delovanje tega je potrebno. Namestitev je preprosta, saj boste med tem postopkom videli samo ukazno okno.

Zasebna namestitev odjemalca Windows InternetNato lahko odprete programsko opremo. Ko se odpre programska oprema, boste morali vnesti svoje poverilnice, da jo boste prvič odprli. Vpišite uporabniško ime in geslo, ki ste ju prejeli v pozdravnem e-poštnem sporočilu, da končate odpiranje stranke.

Zasebni dostop do interneta

Na tem zaslonu lahko nastavite tudi možnosti zagona. Če omogočite zagonska stikala in izberete lokacijo, s katero se želite povezati, boste zagotovili, da ste povezani s svojo najljubšo lokacijo, kadar koli odprete Windows.

 • Zaženite aplikacijo ob prijavi – zažene odjemalca, ko naložite Windows.
 • Samodejno povezovanje ob zagonu – samodejno se poveže z izbrano lokacijo, ko se odjemalec zažene.
 • Regija – omogoča izbiro države, v katero se želite samodejno povezati, ko se aplikacija zažene. Če je nastavljeno na samodejno, vas na podlagi odgovora ping poveže z najhitrejšim strežnikom z vaše trenutne lokacije.
 • Jezik – omogoča nastavitev jezika, ki ga želite videti v odjemalcu.
 • Napredne nastavitve – odpre napredne nastavitve za vašo zasebno internetno povezavo.

Dodatne nastavitve odjemalca PIA VPN

S klikom na stikalo »Napredne nastavitve« se odpre zaslon za napredne nastavitve programske opreme. Ta zaslon omogoča nadzor nastavitev povezave in šifriranja aplikacij.

Nastavitve povezave

Te nastavitve lahko uporabite za nadzor nad nastavitvijo povezave. Nastavitve povezave so naslednje:

 • Vrsta povezave – edini protokol, ki ga podpira Windows odjemalec, je OpenVPN. To sta dve vrsti povezav s protokolom OpenVPN.
  • UDP – je User Datagram Protocol. Ne opravi nobenega preverjanja napak, zato je hitrejši kot TCP. To je privzeti protokol za stranko in najboljši za večino uporabnikov. Uporablja se z nizkimi zakasnitvenimi povezavami in izgubami, kot so pretočni mediji.
  • TCP – je protokol za nadzor prenosa in je primeren za povezave na dolge razdalje in tiste, ki ne prenesejo izgub. Omogoča preverjanje napak za naročilo in izgubo paketov. Nato pošlje pakete za odpravo napak. Posledično počasneje zaradi dodatnih režijskih stroškov, ki so vključeni v ta postopek popravljanja napak.
 • Oddaljena vrata – vam omogoča, da izberete oddaljena vrata za predvajanje podatkov.
  • Samodejno – omogoča, da se programska oprema odloči za vas.
  • Pristanišče 1194 – je standardni OpenVPN vrata za UDP in TCP.
  • Pristanišče 8080 – nadomestno vrata v vrata 80 za HTTP spletne storitve. Običajno se uporablja kot proxy vrata.
  • Pristanišče 9201 – je vrata, ki se uporabljajo za storitve WAP (Wireless Application Protocol) na mobilnih napravah.
  • Pristanišče 53 – se pogosto uporablja vrata DNS.
 • Lokalno pristanišče – nastavitev vam omogoča, da izberete lokalno pristanišče za pot skozi oddaljena vrata.

Zasebne nastavitve internetne povezave

 • Zahtevajte posredovanje vrat – to vklopite omogočite nastavitev aplikacije, ki oddaljenim uporabnikom omogoča povezovanje z njo. Oddaljeni uporabniki morajo poznati ime naprave in vrata, da se lahko z njo uspešno povežejo.
  • Posredovanje vrat lahko uporabljate le prek naslednjih prehodov: CA Toronto, Kalifornija Severni York, Nizozemska, Švedska, Švica, Francija, Nemčija, Rusija, Romunija in Izrael. Ko omogočite posredovanje vrat in ponovno povezavo, lahko s kazalcem miške pritisnete nad ikono sistemske vrstice, da vidite številko vrat, ki jo vstavite v aplikacijo.
 • PIA MACE – blokira oglase, sledilce in drugo zlonamerno programsko opremo z javno dostopnim http://pgl.yoyo.org/adservers/ seznamom blokov. Če vaš brskalnik zahteva naslov IP spletnega mesta na tem seznamu, ga bo zasebni dostop do interneta DNS vrnil na vaš lokalni stroj. To dejansko blokira vse takšne zahteve.
 • VPN stikalo za uničenje – ko nastavite, bo prekinjen ves internetni promet z naprave, če je vaša povezava VPN prekinjena. Po ponovni vzpostavitvi povezave VPN bo aplikacija obnovila vaš internetni dostop. Če onemogočite to stikalo ali zapustite odjemalca VPN, boste obnovili tudi običajen dostop do interneta.
 • DNS zaščita pred uhajanjem – zagotavlja, da bodo vse zahteve DNS usmerjene prek omrežja VPN. To vam bo zagotovilo najvišjo raven zasebnosti.
 • IPv6 zaščita pred uhajanjem – če preklopite to, med uporabo storitve PIA onemogoči zahtevo IPv6.
 • Majhni zavitki – prenaša podatke v manjših paketih, kar lahko odpravi nekatere težave z omrežjem.
 • Omogoči način odpravljanja napak – omogoča podpornemu osebju za spremljanje težav s povezavo.

Povezave, prikazane v nekaterih nastavitvah, bodo odprle vodnike na spletnem mestu Zasebni dostop do interneta, ki vsebujejo podrobnejše informacije o tej določeni nastavitvi.

Nastavitve šifriranja

Druga kategorija, ki jo lahko nadzirate za programsko opremo, so nastavitve, ki se uporabljajo za šifriranje vsega vašega internetnega prometa. Te nastavitve vključujejo naslednje:

 • Šifriranje podatkov – To je moč šifriranja, ki se uporablja za šifriranje in dešifriranje vsega vašega prometa. Pogaja in prenaša se po ustvarjanju začetnega tunela med strežnikom VPN in računalnikom.
  • AES-128 – je privzeto in zagotavlja najboljše razmerje med hitrostjo in varnostjo. Uporablja napredni standard šifriranja (AES). To je zmagovalni protokol nacionalnega inštituta za standarde in tehnologijo (NIST), ki ga za tajne dokumente uporablja vlada ZDA. Veriga blokov šifre s 128-bitnim ključem bo zagotovila najboljše zmogljivosti za večino uporab.
  • AES-256 – uporablja enak algoritem šifriranja kot zgoraj. AES-256 CBC uporablja 256-bitni ključ. Zato je bolj varen, a tudi počasnejši.
  • Noben – To bo skrilo vaš IP in vam pomagalo obiti geo-omejitve. Ne šifrira vaših podatkov in ni priporočljivo. Če uporabite to nastavitev, boste lahko dovzetni za pasivne napade. Tretje osebe bi lahko prestregle vaš internetni promet.
 • Preverjanje podatkov – To se nanaša na algoritem, ki preverja vse vaše podatke za zaščito pred aktivnimi napadi. Do aktivnega napada pride, ko tretja oseba spremeni podatke med prevozom.
  • SHA1 – uporablja HMAC (Key-Hash Message Authentication Code) s 160 bitnim ključem.
  • SHA256 – uporablja HMAC s 256 bitno tipko in je zato počasnejši. To bi morali uporabiti kot privzeto.
  • Noben – odpira vas za aktivne ali napade Man-in-the-Middle (MitM).

Zasebne nastavitve šifriranja odjemalca za dostop do interneta

 • Rokovanje – To je algoritem, ki vzpostavi začetno varno povezavo in preveri, ali se pogovarjate s strežnikom PIA in ne z impozitorjem. Od tod tudi stisk roke. Zasebni dostop do interneta za to povezavo uporablja Transport Secure Layer v1.2 (TSL 1.2) in vse certifikate podpiše s SHA512.
  • RSA-2048 – je programska oprema privzeta in najboljša za večino uporabnikov. Za preverjanje uporablja 2048-bitno izmenjavo ključev Ephemeral Diffie-Hellman (DH) in 2048-bitno RSA potrdilo.
  • RSA-3072 – uporablja enak algoritem kot zgoraj z 3072 bit za izmenjavo ključev in RSA potrdilo.
  • RSA-4096 – uporablja enak algoritem kot zgoraj z 4096 bit za izmenjavo ključev in RSA potrdilo.
  • ECC-256k1 – za preverjanje uporablja izmenjavo ključev Ephemeral Elliptic Curve DH in certifikat Elliptic Curve Digital Signature Algorithm (ECDSA). Za svoje transakcije uporablja Curve secp256k1 (256bit). To je krivulja, ki jo Bitcoin uporablja in je uporabljena tako za izmenjavo ključev kot za potrdilo.
  • ECC-256r1 – je tudi algoritem EGS. Uporablja krivuljo prime256v1 (tudi 256-bitno in znano kot secp256r1) tako za izmenjavo ključev kot za preverjanje potrdil.
  • ECC-521 – je ECC kot zgoraj, vendar uporablja krivuljo secp521r1 (521 bit) za izmenjavo ključev in preverjanje certifikata.

Odjemalec PIA Windows je privzeto uporabil šifriranje AES-128 / SHA1 / RSA-2048. Tako boste dosegli najboljše ravnovesje hitrosti in varnosti. Upoštevajte, da vas bo programska oprema opozorila, če za šifriranje podatkov, preverjanje pristnosti podatkov ali enega od algoritmov stiskanja ECC izberete »noben«, saj bi ti lahko povzročili varnostne težave. S klikom na povezavo »privzete nastavitve« se na njihovi spletni strani odpre stran za šifriranje VPN, kjer boste našli več informacij.

Te informacije so povzete tukaj. Prikaže nekatere nastavitve šifriranja končnih točk in nekaj komentarjev o njih.

 • Privzeta priporočena nastavitev – AES-128 / SHA1 / RSA-2048: Zagotavlja najboljše ravnovesje hitrosti in varnosti.
 • Največja zaščita – AES-256 / SHA256 / RSA-4096: To je za tiste, ki želijo največjo varnost svojih podatkov. Zavedajte se, da bo to upočasnilo vašo hitrost internetne povezave.
 • Tvegano poslovanje – AES-128 / None / RSA-2048: Ta konfiguracija je dovzetna za aktivne napade MitM.
 • Vse Hitrost, vendar brez varnosti – None / none / ECC-256k1: to je dovzetno za aktivne in pasivne napade zunanjih tretjih oseb (hekerjev). V bistvu uporabljate storitev VPN kot proxy.

Uporaba zasebnega programa Windows za dostop do interneta

Potem ko se odjemalec zmanjša na sistemsko vrstico. Lahko ga nadzorujete od tam. Za programsko opremo so na voljo tri različne barvne ikone, ki označujejo njeno stanje, rdečo, rumeno in zeleno. Vsak ima povezano obvestilo (levo). Ta obvestila boste videli, ko se povežete in prekinete povezavo z omrežjem VPN. Če miško potegnete miško nad ikono, se prikaže tudi majhno sporočilo o stanju povezave. Rdeča označuje, da niste povezani s strežnikom VPN in vaš internetni promet ni varen.

Zasebni odjemalec Windows za dostop do interneta: stanje brez povezave

Rumena prikazuje, da se povezujete s storitvijo, vendar še vedno niste zavarovani.

Zasebni odjemalec Windows za dostop do interneta: država povezovanja

Zelena pomeni, da ste povezani s storitvijo zasebnega dostopa do interneta in da so vsi vaši internetni podatki zaščiteni. Sporočilo s kazalcem miške prikaže lokacijo in navidezni IP za povezavo. Če uporabljate strežnik za posredovanje vrat, bo prikazal tudi vrata, ki jih uporabljate z vašo aplikacijo.

Zasebni odjemalec Windows za dostop do interneta: Povezana država

Povezava in prekinitev povezave

Z desnim klikom miške na izklopljeno ikono v sistemski vrstici se odpre seznam strežnikov, s katerimi se lahko povežete. Izberite več, če si želite ogledati celoten seznam. Če izberete »Connect«, vas bo povezala z zadnjim strežnikom, s katerim ste se uspešno povezali. To olajša ponovno povezavo s strežnikom. Če izberete »Poveži samodejno«, vas bo povezala s strežnikom VPN na najhitrejšem mestu pinga, od koder ste trenutno.

Zasebni seznam dostopov do internetnega dostopa do strežnika VPN

Če želite imeti določeno virtualno lokacijo, preprosto kliknite nanjo. Videlo se bo povezavo obvestila. Ko je postopek končan in je vaš internetni promet zavarovan, boste videli povezano sporočilo. Potem bo odjemalec ponovno minimaliziran. Če želite prekiniti povezavo z omrežjem, z desno miškino tipko kliknite povezavo ikone v sistemski vrstici in izberite »Prekini«.

Prekinitev povezave z zasebnim internetnim dostopnim omrežjem

Tako enostavno je. S klikom na »Nastavitve« se bo odprl zaslon, ki vam bo omogočil, da jih spremenite, kot smo pokazali že v našem pregledu. Če kliknete »Pošlji pritožbo s hitro hitrostjo« ali »Prijavi blokirano spletno mesto«, se bodo podpornemu osebju prikazala in poslala sporočila. Če izberete »Pomoč«, se bo odprla njihova stran za podporo, na kateri boste nato lahko naročili vozovnico za podporo ali pogledali njihova pogosta vprašanja. Na koncu s klikom na »Exit« (Zapri) se odpira odjemalec Windows.

Zasebna vprašanja o dostopu do interneta

Odjemalec PIA nima domišljijskega vmesnika. Vendar ponuja nekatere najbolj napredne funkcije, ki jih imajo danes VPN-ji. Ti vključujejo stikalo za uničenje, zaščito pred uhajanjem DNS, onemogočanje internetnega prometa IPv6 in majhen paketni prenos. Zaradi tega je privlačna za tiste uporabnike, ki imajo več tehničnih potreb ali znanja. Hkrati ima preprost vmesnik, ki uporablja privzete nastavitve. To je verjetno najbolj za večino uporabnikov. Vse, kar je potrebno za povezavo z enim od njihovih strežnikov VPN, je izbira njegove lokacije s seznama, ki se prikaže, ko z desnim klikom na ikono odjemalca v območju sistemske vrstice. Ko ikona postane zelena, ste varno povezani. Če je rdeča ali rumena, niste. Če miško potegnete miško nad ikono, bodo prikazane informacije o vaši povezavi. Tako enostavno je.

Obiščite zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta za Android

Namestitev in prijava v aplikacijo Android

Postopek namestitve aplikacije Android se začne s tapkanjem gumba »Pridobite aplikacijo« na spletnem mestu zasebnega dostopa do interneta. Odpre se zaslon za namestitev aplikacije v trgovini Google Play. Tapnite gumb »Namesti«, da aplikacijo prenesete v napravo Android, nato pa tapnite gumb »Odpri«, da jo prvič zaženete.

Zasebni postopek za dostop do interneta AndroidČe še niste ustvarili računa, lahko vnesete svoj e-poštni naslov in kliknete načrt, da ga ustvarite. Če se dotaknete vprašanja (?) V zgornjem desnem kotu, se bo odprla stran s podporo na zasebnem spletnem mestu, kjer lahko vložite zahtevo ali preučite njihova pogosta vprašanja, vodnike ali druge rešitve..

Zasebni dostop do interneta za prijavo v Android

Ko boste pripravljeni, boste morali vnesti poverilnice za preverjanje pristnosti za svoj račun. To sta “Uporabniško ime” (številka p1234567) in “Geslo”, ki ste ju prejeli v pozdravnem e-poštnem sporočilu, ko ste ustvarili svoj zasebni račun za dostop do interneta. Vnesite jih in tapnite gumb »Prijavi se«, da končate odpiranje aplikacije.

Zasebni dostop do interneta za Android App AppPreden si aplikacijo ogledamo v akciji, si najprej oglejmo, kako spremeniti njeno vedenje, tako da preučimo nastavitve, ki jo nadzirajo. Do njih lahko dostopate s pritiskom na ikono zobnika v zgornjem desnem kotu glavne armaturne plošče.

Zasebni dostop do interneta za Android App

Prikažejo se ne samo nastavitve, ki spreminjajo vedenje aplikacije, ampak tudi informacije o vašem računu in aplikaciji. Razdeljen je na več različnih kategorij. Sem spadajo podrobnosti o računu, nastavitve povezave, nastavitev šifriranja, vedenje samodejnega zagona, nastavitev razdeljenih tunelov, oblikovanje vmesnika in informacije o aplikaciji. Podrobnejše informacije o nastavitvah povezave in šifriranja so na voljo v razdelku Windows v našem pregledu.

Prva od teh kategorij so podatki o računu. To kažejo uporabniško ime in naročnino vašega računa. Če se dotaknete uporabniškega imena, se odpre zaslon, na katerem boste lahko spremenili svoj e-poštni naslov ali geslo za svoj račun. Od aplikacije se lahko odjavite tudi od tukaj, vendar bodite pozorni, da boste morali vnesti poverilnice za prijavo, če jih boste.

Druga kategorija so nastavitve povezave, ki vključujejo naslednje:

 • PIA MACE – vam bo omogočilo, da preprečite dostop do oglasov, sledilcev in druge zlonamerne programske opreme do naprave Android.
 • Blokirajte lokalno omrežje – omogoča blokiranje LAN prometa, če je povezan s storitvijo PIA VPN. S tem se lahko drugi v omrežju preprečijo, da bi se povezali z napravo Android.
 • Uporabite TCP – omogoča, da uporabite OpenVPN TCP namesto privzetega UDP, če želite.
 • Oddaljena vrata – privzete nastavitve za samodejno, kar omogoča programski opremi, da izbere vrata. Izberete lahko tudi med naslednjimi vrati: 1194, 8080, 9201 in 53.

Zasebne nastavitve za dostop do interneta za Android

 • Internet kill stikalo – prekine internetno povezavo, če VPN slučajno padne, dokler se znova ne povežete z njim.
 • Zahtevajte posredovanje vrat – se zunanjim virom omogoči povezava z vašo napravo Android.
 • Uporabite majhne pakete – bo pomagal izboljšati združljivost med napravo Android in nekaterimi usmerjevalniki ali mobilnimi omrežji.

Naslednja kategorija je nastavitev šifriranja, ki vključuje naslednje:

 • Šifriranje podatkov – privzeto uporablja algoritem AES-128, za večjo varnost pa lahko izberete tudi AES-256.
 • Preverjanje podatkov – privzeto uporablja SHA1, vendar priporočamo SHA256. Nikoli ne uporabljajte nobenega.
 • Rokovanje – zaposluje TLS 1.2 z algoritmom RSA-2048, privzeto z DH tajnostjo naprej. Druge možnosti so opisane v razdelku sistema Windows v našem pregledu.

Zasebne nastavitve za dostop do interneta za šifriranje Android

Kategorija samodejnega zagona ima dve nastavitvi: 1-klik poveži in poveži ob zagonu. Če nastavite te, bo vaša naprava Android vedno zaščitena. Omogočil vam bo tudi povezavo z zadnjo lokacijo strežnika z enim dotikom ikone za zasebni dostop do interneta.

Zasebni internetni dostop do nastavitev tunela za Android

Nastavitve aplikacij vam bodo omogočile nastavitev »Split Tunneling« za aplikacije Android. Vse aplikacije so privzeto kanalizirane skozi tunel VPN. Z gumbom »Onemogoči dostop za vse aplikacije« lahko uporabite le nekaj izbranih aplikacij. To lahko pomaga prihraniti denar na omrežjih z meritvami. Samo tapnite odprto ključavnico poleg tistih, ki jih želite kanalizirati. Sicer lahko izberete tiste aplikacije, ki jih ne želite kanalizirati, tako da tapnete zaprto ključavnico poleg njih. Izbira temne teme bo vmesnik spremenila v temno ozadje s svetlim pisanjem.

Zadnja stvar v nastavitvah vsebuje pomembne informacije za aplikacijo Android. To vključuje različico, nedavne spremembe različice in povezavo do domače strani zasebnega dostopa do interneta, preučite lahko licence, ki jih uporablja aplikacija, pravilnik o zasebnosti in pogosta vprašanja. Podatke o odpravljanju napak lahko pošljete tudi osebju za tehnično podporo in ustvarite prošnjo za pomoč pri težavi.

Zasebni podatki o dostopu do interneta za Android

Povezava s storitvijo zasebnega dostopa do interneta

Zdaj, ko smo preučili, kako spremeniti vedenje aplikacije, si oglejmo to v akciji. Preprosto potisnite gumb za povezavo v desno, da vzpostavite prvo povezavo z zasebnim internetnim dostopnim omrežjem. Najprej boste morali dovoliti PIA VPN dostop, da lahko uporabljate svojo napravo. Nato vas bo povezoval z najhitrejšim strežnikom tako, da bo preusmeril strežnike blizu vaše trenutne lokacije. V našem primeru nas je povezala s strežnikom Atlanta VPN. Tapkanje na trenutno regijo nam pokaže, da smo resnično povezani z ameriško lokacijo Atlante. Če želite prekiniti povezavo z omrežjem, preprosto potisnite preklopno levo.

Zasebni dostop do interneta Prva samodejna povezava

Če želite spremeniti strežnike, tapnite trenutno povezano lokacijo in nato izberite drugo, kot smo storili za britansko lokacijo v Londonu spodaj.

Uporaba aplikacije za zasebni dostop do interneta Android za povezavo z virtualno lokacijo v LondonuSpreminjate lahko celo strežnike, ne da bi se povezali s trenutnim strežnikom. Odprite seznam regij in se dotaknite nove lokacije. To je prikazano s prehodom iz londonskega VPN strežnika v enega v Melbournu. Preprosto potisnite stikalo, da preklopite iz omrežja PIA.

Spreminjanje lokacije v Melbournu v Avstraliji z zasebnim dostopom do interneta

Android vmesnik je preprost za oči in preprost za uporabo. Za povezavo do katerega koli mesta v zasebnem omrežju za dostop do interneta potrebujete le nekaj pipov. Možnosti zagona lahko nastavite tako, da vas le en dotik ikone poveže z lokacijo, na katero ste bili nazadnje povezani. Aplikacija vključuje tudi napredne funkcije, kot je stikalo za ubijanje, posredovanje vrat in deljenje tunelov.

Zasebni odjemalec za dostop do interneta za Mac OS X

Zasebni dostop do interneta Mac OS X s stranko

Uporabniki Maca bodo našli zelo podoben uporabniški vmesnik za PIA. Za uporabo aplikacije ne potrebujete nobenih preteklih izkušenj z VPN. Izgleda podobno kot odprtokodni odjemalec OpenVPN. Kot lahko vidite zgoraj, odjemalec prikaže seznam lokacije strežnika. Za povezavo lahko preprosto kliknete katero koli lokacijo. To je vse, kar je v uporabi aplikacije. Tako kot za Windows velja, da lahko izboljšate svojo zasebnost več možnosti. Naš vodnik vas bo seznanil s podrobnostmi, a na kratko si bomo ogledali nekaj glavnih funkcij.

Odjemalec PIA mac uporablja protokol OpenVPN. Izbirate lahko med UDP in TCP. Za večje hitrosti priporočamo UDP. Nastavite lahko tudi oddaljena vrata, s katerimi boste skozi tunel promet. Kot močni zagovorniki zasebnosti ima ekipa PIA več funkcij, s katerimi lahko zaščitite vašo povezavo in vas zaščitite, če ta kdaj ne uspe. Uporabniki Mac-a lahko prekinejo stikalo za zaustavitev VPN, da ustavi komunikacijo, dokler se VPN ne poveže. Preusmeritev vrat lahko nastavite skozi nekaj izbranih prehodov. Aplikacija ima tudi zaščito pred puščanjem IPv6 in možnost uporabe majhnih paketov, s pomočjo katerih lahko obiščete nekaj težav z omrežjem ali požarnim zidom..

Zasebni dostop do interneta iOS APP za iPhone in iPad

Povezava z zasebnim dostopom do interneta z aplikacijo iOS

To je področje, kjer PIA zaostaja po lastnostih. Aplikacija iOS bo uporabnike iPhone in iPad pustila brez naprednih funkcij, ki so na voljo v njihovi aplikaciji za Android. Vendar pa ima iOS aplikacija lep uporabniški vmesnik in je enostavna za uporabo. Izberete lahko katero koli lokacijo strežnika in hitro vidite stanje povezave. Za uporabo njihovega omrežja preprosto potisnite stikalo za vklop / izklop. Zasebna aplikacija za dostop do interneta iOS zaradi varnosti uporablja vgrajen protokol IPsec.

Obiščite zasebni dostop do interneta

Zasebni test hitrosti dostopa do interneta

Precej smo bili zadovoljni s celotnim delovanjem mreže PIA. Spodnji test hitrosti lahko vidite, da je njihov servis opravil zelo dobro. Kot je bilo pričakovano, je pri povezavi z enim od njihovih strežnikov VPN prišlo do majhne izgube hitrosti. To je posledica dodatnih režijskih stroškov, ki nastanejo s šifriranjem celotnega vašega VPN prometa. Vendar pa je bila ta izguba več kot sprejemljiva v primeru zasebnega dostopa do interneta.

HIA test hitrosti

Kot lahko vidite na zgornjih slikah, je šifrirana povezava znižala našo osnovno hitrost prenosa ponudnika internetnih storitev s 66,43 Mb / s na 62,51 Mb / s. To je približno 6-odstotni padec na strežnik v Atlanti, GA, ki je sprejemljiv in je med vrhunskimi rezultati, ki smo jih preizkusili. Ta minimalna izguba hitrosti povezave je vredna varnosti in brezskrbnosti, ki jo ponuja povezovanje z omrežjem PIA.

Zaključek

Zasebni dostop do interneta je v podjetju VPN od leta 2009. Njihovo omrežje sestavlja več kot 3100 strežnikov, razporejenih v 33 različnih državah. Imajo več strežnikov v priljubljenih državah, kot so ZDA, Velika Britanija, Kanada in Nizozemska. Podatkov o svojih članih med uporabo svojih VPN ali proxy storitev ne beležijo. Vsi so po sistemu TOS v častnem sistemu.

Kljub imenu matičnega podjetja, London Trust Media, Inc., imajo sedež v Združenih državah Amerike. So prijazni za VoIP in P2P. Vsi strežniki PIA podpirajo hudournike, nekateri pa lahko zahtevajo dvojni skok. Dokazali so, da bodo izpolnili zahteve, ki jih pošljejo pooblaščeni državni ali sodni organi za informacije o dejavnosti uporabnikov. Konkretno so to storili tako, da so v primeru FBI iz leta 2016 prenesli “nič”. Na zahtevo so odgovorili z navedbo, da med uporabo svojih strežnikov VPN ali pooblaščencev ne beležijo aktivnosti svojih naročnikov. To vključuje vse metapodatke.

PIA ponuja programske aplikacije po meri za Windows, Mac OS X, Linux, Android in iOS. Te aplikacije je enostavno namestiti in omogočajo njihovim uporabnikom, da se povežejo s strežniki VPN v zasebnem omrežju za dostop do interneta s samo nekaj kliki miške ali tapkanjem na zaslonu. Njihove aplikacije za Windows, Mac OS X in Android vključujejo nekatere bolj napredne funkcije, ki so na voljo za VPN, vključno z zaščito pred puščanjem DNS (samo za Windows), stikali za ustavljanje, posredovanje vrat, različna oddaljena vrata, zaščita pred uhajanjem IPv6 in deljeno tuneliranje za Android naprave.

Vse njihove aplikacije ponujajo nekatere najboljše šifriranje, ki je na voljo v industriji v AES-128 in AES-256. Vse, razen njihove iOS aplikacije, privzete za OpenVPN zaradi njegove hitrosti, varnosti, ki jo ponuja, in splošne zanesljivosti. Aplikacija iOS je zaščitena z vgrajenim protokolom IPsec.

PIA ponuja odlične vadnice in vodnike za nastavitev vizualne nastavitve, s katerimi se ročno povežete z njihovo storitvijo z usmerjevalniki Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu in DD-WRT ali Tomato. Njihova podpora se začne z obsežno bazo pogostih vprašanj in sega do sistema izdaje vozovnic 24/7/365. Prav tako vzdržujejo prisotnost v družabnih medijih na različnih spletnih mestih, kot sta Facebook in Twitter.

Kaj nam je bilo pri storitvi najbolj všeč:

 • PIA ima stranke za Windows, Mac OS X in Linux.
 • Imajo mobilne aplikacije za iOS in Android.
 • Zasebne aplikacije za dostop do interneta imajo stikala za ubijanje za Windows, Mac OS X in Android. Napredne funkcije, kot so zaščita požarnega zidu, zaščita pred puščanjem DNS, majhni paketi, posredovanje vrat, zaščita pred puščanjem IPv6 in deljeno tuneliranje.
 • 30-dnevna garancija za vračilo denarja brez omejitev.
 • Konkurenčne cene plus popust za naše bralce.

Ideje za izboljšanje storitve:

 • Dodajte podporo za klepet v živo.
 • Podpirajte nadomestni protokol v svoji programski opremi, tako da uporabnikom ne bo treba ročno namestiti storitve, če se ne morejo povezati z OpenVPN.
 • Svojim odjemalcem Windows in Mac OS X dodajte grafične vmesnike.
 • Dodajte več lokacije strežnika v njihovo omrežje. (regionalni strežniki za Afriko)

Zasebno omrežje za dostop do interneta vključuje strežnike na petih celinah – Evropi, Severni Ameriki, Srednji in Južni Ameriki, Aziji in Oceaniji. Strežniki v svojem omrežju imajo gigabitna vrata. Zagotavljajo 30-dnevno garancijo vračila denarja. Tako boste imeli dovolj časa, da preizkusite njihovo storitev in preverite, ali ustreza vašim potrebam. Preizkusite jih sami in videli boste, kaj mislite. Če vam je všeč njihova VPN storitev, nudijo dodaten popust našim bralcem. Na neomejen dostop se lahko prijavite že s samo 2,85 USD na mesec.

Obiščite zasebni dostop do interneta

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map