Urban VPN Pregled

Dovoljenja UrbanVPNUrban VPN je označen kot brezplačna storitev VPN z 81 lokacijami. Čeprav se v brskalnikih prikazuje kot proxy, ima tudi brezplačno programsko opremo za vse operacijske sisteme. Glede na to nas vedno vidijo take trditve. Če poznate izraz “ni brezplačnega kosila”, se morate vprašati, kaj je ulov v tem. V tem pregledu nameravamo narediti prav to. Ko si ogledujete prenose v trgovini Google Play, Google prikaže 50k +. Glede na to, kdaj se je začel, seveda to ni super, če že dolgo traja. Takoj smo opazili nekaj v zvezi s preverjanjem dovoljenj. Nenavadno je, da bi moral VPN imeti dostop do mape s fotografijami / predstavnostmi / datotekami in mora prebrati vsebino svojega pomnilnika USB, kot vidite na sliki..

Urban VPN je označen kot brezplačna storitev VPN z 81 lokacijami. Čeprav se v brskalnikih prikazuje kot proxy, ima tudi brezplačno programsko opremo za vse operacijske sisteme. Glede na to nas vedno vidijo take trditve. Če poznate izraz “ni brezplačnega kosila”, se morate vprašati, kaj je ulov v tem. V tem pregledu nameravamo narediti prav to. Ko si ogledujete prenose v trgovini Google Play, Google prikaže 50k +. Glede na to, kdaj se je začel, seveda to ni super, če že dolgo traja. Takoj smo opazili nekaj v zvezi s preverjanjem dovoljenj. Nenavadno je, da bi moral VPN imeti dostop do mape s fotografijami / predstavnostmi / datotekami in mora prebrati vsebino svojega pomnilnika USB, kot vidite na sliki..


Želite primerjati Urban VPN z našimi najbolj priporočljivimi storitvami VPN? Tu je nekaj najboljših možnosti. Vsak VPN ponuja preizkusno obdobje za 30 dni brez tveganja.

RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

O podjetju

Urban VPNLahko vam povemo, da je na tej VPN ali njenem matičnem podjetju na voljo zelo malo informacij, ki naj bi se imenovale “Urban Cybersecurity”. Na to podjetje je zelo malo sklicevanj in tiste, ki smo jih našli, so bile vezane na sam VPN. Na podlagi podatkov na desni lahko povemo, da je spletno mesto registrirano v Scottsdaleu v Arizoni. To je malo zaskrbljujoče, ker to pušča odprtost za države “14 oči”. To so države, ki si medsebojno izmenjujejo informacije. Z drugimi besedami, to je tako, kot da lahko vseh 14 držav v programu vidi vaša dejanja. Seveda to marsikoga spravlja ob živce.

Varnost

Ena stvar, o kateri lahko govorimo, je varnost v sistemu Urban VPN. Na svoji spletni strani si zastavijo vprašanje, zakaj je VPN brezplačen. Nato navajajo, da je brezplačen, ker “Urban VPN poganja skupnostna zasebna omrežja VPN (Peer-to-Peer)”. Vsi naši uporabniki si medsebojno pomagajo odblokirati internet z deljenjem svojih omrežnih virov. ” Čeprav se to sliši kot lepa ideja, sproži nekaj vprašanj in kaže še nekaj drugih pomislekov, kot je ta:

 • Kako Urban VPN dejansko šifrira in ščiti vaše podatke?
 • Ker se promet preusmeri tudi skozi vaš sistem, kaj pa, če nekdo počne kaj nezakonitega?
 • Ali promet poteka prek vašega računalnika, če je aplikacija samo odprta in ni povezana?

Tem vprašanjem dodajte pomanjkanje preglednosti v podjetju in njihovo politiko hrambe podatkov (da, očitno vodijo dnevnike), lahko vidite, zakaj imamo nekaj vprašanj o tem.

Lastnosti

Zmogljive funkcije, Podjetje ponuja zelo malo. Nismo uspeli najti seznama večine, kar počne, poleg tega pa članu ponudimo številne različne lokacije in uporabniku omogočimo, da odblokira nekatere storitve pretakanja. Navajajo “14 načinov za brezplačno in hitro uporabo.” Očitno imajo izdelke za glavne operacijske sisteme. Vendar se nam zdijo nekateri drugi načini nekoliko vprašljivi. Ko opazite naslove, kot je brezplačno Reddit VPN itd., Se zdi, da obstajajo samo tam, da se poveča promet in se v tržne namene. Pogovarjajo se o varovanju članov, vendar ne ponujajo informacij o tem, kako to storiti.

Lokacije strežnika in države

Tukaj družba malo zasije. Navaja ogromno 81 lokacij. Vendar se njihova uporaba besede VPN po imenu vsake države zdi še en trik, s katerim bo Google visoko uvrstil. Vsaka država ima tudi svojo ciljno stran, kar je nenavadno. V vsakem primeru si oglejmo lokacije, ki jih lahko ponudi. Združeni arabski emirati, Argentina, Avstralija, Avstrija, Belgija, Brazilija, Burgaria, Kanada, Kolumbija, Švica, Čile, Kitajska, Kostarika, Češka, Nemčija, Grčija, Danska, Estonija, Ekvador, Španija, Egipt, Finska, Francija, Velika Britanija, Gvatemala, Honduras, Hrvaška, Hong Kong, Madžarska, Indonezija, Indija, Iran, Irska, Islandija, Italija, Japonska, Južna Koreja, Litva, Luksemburg, Latvija, Malezija, Mehika, Nikaragva, Norveška, Panama, Filipini, Poljska , Pakistan, Peru, Portoriko, Portugalska, Paragvaj, Romunija, Srbija, Rusija, Savdska Arabija, Švedska, Singapur, Slovenija, Turčija, Tajska, Tajvan, Ukrajina, ZDA, Urugvaj, Venezuela in Vietnam. Kot vidite, je več okrožij, do katerih lahko dostopate. Upoštevajte, da lahko nekatere države (na primer ZDA) dostopate samo iz brskalnika namesto odjemalca.

Hands-on testiranje

Kar se tiče VPN-ja, je precej naravnost naprej. Ko ga dodate v svoj brskalnik (ne glede na to, katerega uporabnika uporabljate), morate storiti le nekaj korakov.

 1. Poiščite značko robota.
 2. Odprite ploščo. Kot vidite, lahko strežnike spremenite tukaj na vrhu. Lahko tudi vklopite stikalo za blokiranje oglasov. Drsnik preprosto premaknite v položaj za vklop in v sredini pritisnite gumb za predvajanje.
 3. Zaprite konzolo. Zdaj boste opazili zastavo ne glede na državo, ki ste jo izbrali.

UrbanVPN Roke na testiranju

Zdaj, ko ste se povezali, je čas, da preizkusite hitrost.

UrbanVPN test hitrosti

UrbanVPN je sumljivo hiter. Kot lahko vidite na spodnji sliki, je hitrost brez in brez. Več kot verjetno to pomeni, da šifriranje primanjkuje. V nasprotnem primeru bi videli več nad glavo. Ker je podjetje zelo nejasno glede kakršnega koli šifriranja, lahko ugibate, da vaša povezava bodisi ni šifrirana bodisi ima zelo malo šifriranja, da bi lahko govorili. Upoštevajte, da so drugi strežniki morda drugačni, vendar to podjetje še bolj sumi.

UrbanVPN test hitrosti

Zakaj bi morali uporabljati VPN

Ker toliko ustanov zdaj ponuja brezplačen WiFi, boste ob povezavi želeli uporabiti VPN. Medtem ko je WiFi odličen, kibernetski kriminalci menijo, da je odličen tudi. Če se povežete s strežnikom, ki ga izberete, ustvarite varno in šifrirano povezavo. Tako močno zmanjšate tveganje, da bodo kriminalci ali spletna tatvina ukradli vaše zasebne podatke.

Drug razlog za uporabo VPN je, da vam pomagajo obiti geo-omejitve. Ne glede na to, kje ste, vam bo pomagalo povezovanje s strežnikom. To je zato, ker programska oprema za blokiranje misli, da se nahajate drugje. To je lahko resnična prednost, če poskušate dostopati do določenih regij ali pa ste onemogočeni za ogled vsebine. Preprosto se povežite s strežnikom in lahko začnete brskati ali si ogledati vsebino, do katere želite dostopati.

Kaj pa puščanje?

UrbanVPN LeaktestČeprav gre za brezplačno storitev VPN, smo bili nekoliko presenečeni, ko smo ugotovili, da nimamo težav s puščanjem. Da bi to ugotovili, smo na spletnem mestu www.doileak.com uporabili naš najljubši celovit preizkuševalnik puščanja. Všeč nam je uporaba tega, ker vam pokaže različna področja, kjer zazna težave. Kot lahko vidite na sliki na desni, je edina težava večkratna težava z OS. Glede na mesto testiranja lahko težava z več operacijskimi sistemi kaže, da uporabljate VPN ali proxy. Poleg tega ni nobenih drugih vprašanj, razen osebnih težav na našem računalniku.

Ali naj uporabim to VPN?

Če želite deblokirati geo-omejitve, je uporaba te storitve VPN morda v redu. Če rečem, če vas najmanj skrbi vaša zasebnost, se boste želeli držati stran od te. Poleg tega, ker imate možnost drugih ljudi, ki delajo nezakonite stvari in imajo promet po vašem sistemu, je to še en razlog, da se temu izognete, če je to sploh mogoče. Obstaja veliko drugih možnosti.

Končne misli o UrbanVPN

Zaradi tega je VPN slaba izbira zaradi več stvari. Mednje sodijo pomanjkanje preglednosti s podjetjem, hramba dnevnikov, lokacijo sedeža (ZDA), pomanjkanje šifriranja, obljuba o polnem sodelovanju z ameriškimi zakoni in še več. Vendar morda ne bo slabo, če samo poskušate odblokirati oddajo in vas ne skrbi nezakonit promet, ki prihaja skozi vaš računalnik. Lahko bi vam pomagali, da se izognete omejitvam, če želite uporabiti nekaj, kot so SoundCloud, Pandora ali drugi. Prosto si oglejte naše top 10 VPN-jev za primerjavo.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map