Thunder VPN Review – bodite previdni pri tem

Thunder VPN LogotipThunder VPN je ena izmed “brezplačnih” storitev VPN za vašo mobilno napravo Android in je zasnovana posebej za ta namen. Kljub kul imenu ima ta zagotovo nekaj težav. Čeprav gre za Android, lahko z emulatorjem uporabljate aplikacijo na PC-ju ali Macu. Po podatkih Googlove statistike ima aplikacija več kot 10 milijonov prenosov in ima 4,8 zvezde z 368 tisoč ocenami in je navedena kot brezplačna VPN. Medtem ko misel na uporabo brezplačnega VPN-a zveni privlačno, nas to nekoliko nervira. Domnevno ga podpirajo oglasi. V našem pregledu Thunder VPN si bomo ogledali različne atribute. navedite več podrobnosti. in poglejte, ali je vreden tako visoke ocene zvezd.


Želite primerjati Thunder VPN z našimi najbolj priporočljivimi storitvami VPN? Tu je nekaj najboljših možnosti. Vsak VPN ponuja preizkusno obdobje za 30 dni brez tveganja.

RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

O podjetju

Registracija groma VPNTo VPN je ustvarilo podjetje, imenovano Signal Lab. Nenavadno je to ime podobno varni aplikaciji za pošiljanje sporočil, ki jo je izdelala organizacija Signal Foundation. Čeprav bi ime lahko bilo sovpadanje, dvomimo. Iskanje informacij o tem podjetju je težko, zaradi česar smo previdni. Njihova spletna stran je precej minimalna in ponuja le majhno količino informacij. Če pa nekaj iščete, lahko najdete nekaj odgovorov. Na desni strani so podatki o registraciji spletnega mesta. Če natančno pogledate, boste videli številne vrste potreb. Na primer, mesto in državo navajata kot “Alhambra, Arkansas”. V pogledu ni takšnega mesta. Vsi podatki (poštna številka in ime mesta) kažejo, da je podjetje namesto tega v Kaliforniji. Poleg tega je območna koda navedena na 626. To je področno kodo Alhambra, Kalifornija. Čeprav gre verjetno le za napako, to še dodatno vzbuja sum tega podjetja.

Cenitev

Cene groma VPNČeprav je storitev brezplačna, imajo na voljo tudi “VIP” različico VPN. Njihova cena za 1 mesec storitve je 9,99 USD. Vendar lahko dobite 12 mesecev storitve za 59,99 USD. Nenavadno imajo tudi tedenski načrt 5,99 dolarja. Kot vidite na sliki na desni, jo lahko 3 dni tudi brezplačno preizkusite. Seveda lahko prekličete po tridnevnem preizkusu ali pa ga hranite za znesek, ki smo ga pravkar omenili. Ker je vezana na vaš Google Pay račun, je nakup storitve zelo enostaven.

Lastnosti

O tem izdelku ni veliko govoriti. Vseeno pa vsebuje naslednje funkcije.

 • Brezplačno za vedno
 • Neomejen bandwith
 • Registracija ni potrebna
 • Bi široki strežniki
 • Brez uporabniških podatkov v zapisu

Lokacije strežnika in države

V brezplačni različici lahko vidite, da je na spodnjih slikah na voljo več strežnikov. Na desni strani slike lahko vidite VIP strežnike.Thunder VPN strežniki

Ko uporabljate standardno storitev, imate dostop do približno 7 lokacij v 6 priljubljenih državah. Sem spadajo Kanada, Združene države, Združeno kraljestvo, Nizozemska, Nemčija in Francija.

Če izberete storitev VIP, dobite naslednje ugodnosti.

 • Ni oglasov.
 • Hitrejše povezave.
 • Več možnosti za povezavo po vsem svetu.

Dodatne lokacije strežnikov premium vključujejo Finsko, Japonsko, ZDA, Južno Korejo, Singapur, Italijo, Indijo in Gemany.

Hands-on testiranje

Povezava z VPN je enostavna. Na spodnji plošči vidite 2 zaslona povezave. V zgornjem desnem kotu lahko spremenite strežnik, ki ga želite uporabiti, s klikom na ikono zastave. Seveda ima vsaka država drugačno ikono. Kot smo že omenili, imate s premijsko možnostjo več možnosti.

Thunder VPN povezave

Thunder VPN test hitrosti

Izguba hitrosti je ena izmed pomanjkljivosti uporabe brezplačne storitve. Strežnik, ki smo ga preizkusili, je bil neverjetno počasen. Uporabili smo možnost »najboljši strežnik«. Ko pogledate slike, boste videli, da smo za vsak test uporabili isto lokacijo. Kot lahko vidite, če ponujajo hitro storitev, to zagotovo ni del tega. upajmo, da bodo boljše hitrosti na premijski različici. Kot vidite, izgubite več kot 99% svoje hitrosti. Tudi kadar koli se povežete ali prekinete povezavo, boste videli oglas. To lahko postane moteče, če se povežete z različnimi lokacijami.

Thunder VPN test hitrosti

Zakaj bi morali uporabljati VPN

Ker toliko ustanov zdaj ponuja brezplačen WiFi, boste ob vzpostavitvi povezave želeli uporabiti VPN. Medtem ko je WiFi odličen, kibernetski kriminalci menijo, da je odličen tudi. Če se povežete s strežnikom, ki ga izberete, ustvarite varno in šifrirano povezavo. Tako močno zmanjšate tveganje, da bodo kriminalci ali kibertetivi ukradli vaše zasebne podatke.

Drug razlog za uporabo VPN je, da vam pomagajo obiti geo-omejitve. Ne glede na to, kje ste, vam bo pomagalo povezovanje s strežnikom. To je zato, ker programska oprema za blokiranje misli, da se nahajate drugje. To je lahko resnična prednost, če poskušate dostopati do določenih regij ali pa ste onemogočeni za ogled vsebine. Preprosto se povežite s strežnikom in lahko začnete brskati ali si ogledati vsebino, do katere želite dostopati.

Kaj pa puščanje?

Netesni gromKot bi lahko pričakovali pri številnih brezplačnih VPN-jih, ta pušča kot sito. Zato smo se odločili preizkusiti celovit preizkuševalnik puščanja na www.doileak.com. Všeč nam je uporaba tega, ker vam pokaže različna področja, kjer zazna težave. Kot vidite na sliki na desni, ima ta VPN nekaj težav in pušča. Seveda so nekatere težave, ki jih vidite desno, nastale zaradi težav z brskanjem po mobilni napravi namesto s storitvijo.

Ali naj uporabim to VPN?

Če se boste spustili do osnov, bo uporaba te storitve VPN (če uporabljate brezplačno različico) počasna in neprepustna. Morda se boste občasno lahko izognili nekaterim geo-omejitvam, vendar če želite uporabiti VPN za glavno funkcijo varovanja zasebnosti, ta oznaka pogreša. Poleg puščanja je zelo počasen. Če y Če želite storitev z boljšo stopnjo varnosti in brez puščanja, je na voljo veliko vrhunskih storitev. Pogledali bi drugam.

Končne misli o groznem VPN-ju

Čeprav je ta VPN izjemno priljubljen, ga ne bi želeli uporabljati za nič resnega. Vedno se zaščitite, ko ste na WiFi. Ta brezplačna storitev je zelo počasna, prepustna in ji ni mogoče zaupati. Kljub temu je morda le nekoliko bolje kot ničesar uporabljati. Ne pozabite le, da se boste lahko povezali v ZDA, Kanado, Veliko Britanijo, Francijo, Nizozemsko, Nemčijo le, če boste uporabljali brezplačno različico. Lahko bi vam pomagali obiti geo-omejitve, če želite uporabiti nekaj, kot je SoundCloud, Pandora ali drugo, vendar od tega ne bi smeli več pričakovati. Prosto si oglejte naše Top 10 VPN-jev za najboljše rezultate.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map