StrongVPN Review 2020

Haideți să începem revizuirea noastră StrongVPN spunând că compania cu sediul din San Francisco prestează servicii VPN de aproximativ unsprezece ani. Acest lucru face ca unul dintre pionierii din industrie. Mai mult, grupul lor de asistență principală este împreună de aproximativ douăzeci de ani și înțelege că asistența pentru clienți este esențială pentru un bun serviciu. Rețeaua StrongVPN este formată din aproximativ 700 de servere. Acestea sunt plasate strategic în 46 de orașe din 26 de țări diferite, ceea ce le permite să ofere servicii VPN din aproape oriunde în lume. Au software personalizat pentru Windows, Mac OS X, iOS și Android. Acest lucru face ușor să vă conectați la serverele lor VPN, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați pentru a vă conecta la acesta. StrongVPN a introdus SmartDNS gratuit pentru membri în 2017.


StrongVPN

Prețuri și oferte speciale

StongVPN obișnuia să ofere o varietate de pachete VPN, dar suntem bucuroși să spunem că s-a schimbat recent. Acum oferă un singur pachet all-inclusive. Vă puteți abona lunar sau anual. Planul lunar este de 10,00 USD, în timp ce contul anual este de 52,49 dolari. Suntem foarte încântați să împărtășim reducere exclusivă pentru StrongVPN. Puteți economisi 25% din un cont lunar sau vă puteți înscrie pentru un an întreg de acces VPN nelimitat pentru doar 4,37 USD pe lună. Acest lucru face ca serviciul lor să fie o valoare excepțională.

Prețuri puternice VPN

Deci, ce obțineți pentru 4,37 USD pe lună? StrongVPN oferă următoarele avantaje pentru toți abonații lor:

 • Software gratuit VPN personalizat pentru Windows, Mac OS X, iOS și Android
 • Absolut nicio înregistrare a activității utilizatorilor lor în timp ce este conectat la VPN
 • 2 conexiuni simultane
 • Lățime de bandă și utilizare nelimitată a VPN
 • Acces SmartDNS gratuit pentru deblocarea restricțiilor geografice
 • IP-uri virtuale la nivel mondial din peste 675 de servere din 26 de țări
 • Adrese IP partajate printre abonați pentru o mai bună confidențialitate
 • Alegerea protocoalelor VPN: IKEv2, OpenVPN (UDP sau TCP), SSTP, L2TP sau IPSec
 • Alegerea criptare granulară – selectarea manuală a puterii de criptare
 • Protecția firewall împotriva atacurilor în timp ce utilizați VPN-ul lor
 • Capacitatea de a ocoli cenzura și geo-restricțiile
 • Protecție hotspot Wi-Fi împotriva hackerilor și furtului de identitate
 • Asistență VoIP pentru a economisi costuri la distanță mare
 • 30 de zile garanție înapoi

StrongVPN Metode de platăStrongVPN oferă câteva moduri diferite de a plăti serviciul VPN. Acceptă următoarele cărți de credit: VISA, MasterCard, American Express și Discover. Puteți plăti folosind PayPal dacă doriți să centralizați toate plățile online pe un singur site. Puteți plăti și de Bitcoin dacă doriți să fiți mai anonimi. Dacă utilizați PayPal sau Bitcoin, tot ceea ce este necesar pentru a stabili un cont este un nume de utilizator, o parolă și o adresă de e-mail..

Perioada de încercare fără riscuri

StrongVPN nu oferă un proces gratuit. Cu toate acestea, ei știu că ai dori să încerci singur serviciul lor. Aceștia oferă noilor abonați o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, 100%. Acesta ar trebui să fie suficient pentru a vă testa complet serviciul VPN. Dacă nu sunteți complet mulțumit din orice motiv, vă vor rambursa prețul complet de achiziție. Trebuie să completați și să trimiteți un formular de solicitare a anulării în termen de cinci zile de la data achiziției. Acest formular poate fi găsit în zona clientului de pe site-ul lor, sub meniul „Conturi VPN”. Cererile făcute mai târziu de cinci zile de la data achiziției nu sunt eligibile pentru rambursare.

StrongVPN Locații de rețea și server

Rețeaua StrongVPN a crescut în dimensiuni și performanțe de-a lungul anilor pe măsură ce tehnologia a avansat. Rețeaua lor are acum aproximativ 700 de servere VPN în 26 de țări diferite, cu acces la peste 87.000 de adrese IP. Au servere pe aproape toate continentele importante, inclusiv Asia, Europa, America de Nord și America de Sud.

Cea mai bună acoperire este în Statele Unite, Regatul Unit, Canada, Olanda și Germania. Iată o listă de țări în care serverele sunt găzduite în prezent:

 • Asia – 6 orașe (25+ servere)
  • Hong Kong, Israel, Japonia, Singapore, Malaezia, Turcia
 • Europa – 23 de orașe (170+ servere)
  • Republica Cehă, Franța, Germania, Italia, Letonia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, România, Federația Rusă, Spania, Suedia, Elveția, Regatul Unit
 • America de Nord – 17 orașe (380+ servere)
  • Canada – Toronto, Montreal, Vancouver
  • Statele Unite – Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, San Francisco, Seattle, St. Louis, Washington D.C.
 • America de Sud – 1 oraș (2 servere)
  • Mexic

Din această listă este ușor de observat că StrongVPN are servere peste tot în lume. Rețeaua lor implicită în principal la protocolul OpenVPN UDP, dar suportă și SSTP, L2TP, IPsec, IKEv2 și PPTP.

StrongVPN

Confidențialitate și securitate

Analizând politicile StrongVPN, am constatat că nu înregistrează nicio activitate a utilizatorilor în rețeaua lor VPN. Au o politică de confidențialitate extinsă, care explică exact modul în care gestionează cererile de informații. Iată câteva extrase din politica lor:

StrongVPN nu colectează și nu înregistrează niciun trafic sau utilizare a serviciului său de rețea virtuală virtuală.

Vom respecta numai toate cererile de citare valabile care urmează litera legii. Nu putem furniza informații pe care nu le avem.

… și nici nu urmărim activitățile de navigare ale utilizatorilor care sunt conectați la serviciul nostru VPN

StrongVPN este situat în San Francisco, California și este supus tuturor legilor și procedurilor jurisdicționale din SUA și California. Aceștia consideră că SUA este un loc bun pentru un serviciu VPN, deoarece nu au o politică obligatorie de păstrare a datelor, așa cum fac acum multe locuri din lume. Acestea ar trebui să respecte toate ordinele judiciare oficiale și să predea toate informațiile despre traficul utilizatorilor lor. Cu toate acestea, având în vedere că nu păstrează jurnalele traficului utilizatorilor lor sau ale utilizării VPN, acestea ar respecta orice astfel de comenzi nerefuzând nimic. StrongVPN nu poate furniza informații pe care nu le au.

Ce fel de criptare oferă StrongVPN utilizatorilor serviciului lor VPN? Acestea implementează OpenVPN ca protocol principal implicit în clienții Windows, Mac OS X și Android. TLSv1.2 este utilizat pentru autentificarea și controlul serverului. În mod implicit, utilizează schimbul de chei 2048 biți și certificatul RSA 2048 biți pentru verificarea faptului că cheia provenea de fapt de la un server StongVPN. În mod implicit, toate datele sunt criptate și decriptate cu ajutorul unei cifre AES-128-CBC inițializate cu o cheie pe 128 biți și autentificarea HMAC este activată.

Aplicația iOS StrongVPN prestabilită la protocolul IKEv2. IKEv2 este la fel de sigur ca OpenVPN și este bun pentru dispozitivele mobile. Se reconectează ușor și menține sesiunea VPN atunci când se pierde conexiunea sau se schimbă. Acest lucru se datorează sprijinului său MOBIKE. Indiferent de sistemul dvs. de operare, puteți fi întotdeauna sigur că tot traficul dvs. pe Internet este criptat în siguranță cu StongVPN.

Asistență StrVVPN

StongVPN este unul dintre puținele servicii care are un chat live 24/7 pentru a răspunde oricăror întrebări tehnice, de vânzări sau de facturare. În relațiile noastre cu personalul din spatele chat-ului live, le-am găsit că sunt rapide, amabile și care au răspuns la întrebarea pe care am avut-o cu privire la acest serviciu. Uneori, ne-ar direcționa către întrebări frecvente și pagini de asistență pentru a ne ajuta cu întrebările noastre. Pentru mai multe probleme tehnice, acestea oferă un sistem de asistență pentru bilete de e-mail 24/7/365 cu un timp de răspuns rapid, astfel încât să puteți fi sigur că există cineva care lucrează la problema dvs..

Formular de sprijin StrongVPN

StrongVPN oferă un formular simplu pentru a trimite bilete. Trebuie să completați „Numele complet”, „Adresa de e-mail”, „Subiect” și o „Descriere” a problemei dvs. Alegeți „Departamentul” dvs. dintre următoarele: abuzuri, facturare / contabilitate / comenzi, vânzări, asistență tehnică. Opțiuni opționale sunt disponibile pentru tipul de conexiune pentru sistemul de operare și VPN. După ce toate acestea au fost completate, verificați „Nu sunt un robot” și faceți clic pe butonul verde „Trimite”. După ce vă abonați la serviciul lor, vă puteți autentifica în zona clientului dvs. pe site-ul lor web și puteți accesa un bilet prioritar care vă permite să atașați fișiere de jurnal și capturi de ecran..

StrongVPN

Software pentru clienți și aplicații mobile

Avem ghiduri de configurare pentru a vă ajuta să începeți cu StrongVPN. În loc să le arătăm pe toate în recenzia noastră, le-am împărțit în postări separate pentru a facilita citirea ghidurilor. Sunt destul de lungi. După ce vă înscrieți la serviciu, pur și simplu accesați secțiunea de ghiduri a site-ului nostru sau faceți clic pe oricare dintre linkurile de mai jos. Vom oferi un link către ghid pentru fiecare sistem de operare, împreună cu o scurtă privire de ansamblu asupra clientului.

StongVPN are software personalizat pentru Windows, Mac OS X, iOS și Android. Puteți descărca acești clienți personalizați din pagina de configurare StrongVPN a site-ului lor web, la care puteți accesa dând clic pe „Configurare” din meniul site-ului principal.

StrongVPN meniuri

Odată ce pagina de configurare se deschide, faceți clic pe butonul sistemului de operare așa cum se arată în imaginea următoare pentru a descărca instalatorul clientului pe computer sau pentru a transfera în iTunes Store pentru a descărca aplicația iOS sau Google Play pentru aplicația Android.

Configurare StrongVPN

De asemenea, aici au configurații manuale pentru a-și configura VPN-ul folosind o varietate de protocoale, inclusiv OpenVPN, L2TP / IPsec și PPTP pe routere Android, iOS, Linux, Tomato, routere DD-WRT și Chrome OS. După ce v-ați înscris pentru un cont, ei vă vor trimite un e-mail primitor cu numele de utilizator și parola, astfel încât să vă puteți conecta la rețeaua lor de servere VPN folosind software-ul client ales.

Este timpul să aruncăm o privire la software-ul pe care echipa lor. s-a dezvoltat pentru serviciul VPN. Vom începe cu StrongVPN pentru Windows

Client StrongVPN Windows

Vă sugerez să consultați ghidul nostru pentru o privire completă asupra clientului Windows. Nu este dificil de utilizat. Mai ales pentru cei care doresc doar să selecteze o locație și să se conecteze. În anii trecuți, serverele de schimbare au fost un proces implicat, dar tot ceea ce a dispărut. Puteți selecta între IKEv2, OpenVPN (UDP sau TCP), SSTP și L2TP. De acolo pur și simplu faceți clic pe meniul vertical din mijlocul clientului. Partea dreaptă a capturii de ecran arată o listă parțială de servicii VPN. După cum puteți vedea, StrongVPN are mai multe locații de server în Statele Unite.

Acum este timpul StrongVPN pentru Mac.

Client StrongVPN Mac

Clientul Mac este la fel de simplu pe cât devine. Dacă doriți, aveți încă câteva opțiuni de instalat, dar nu trebuie să schimbați nimic. Puteți selecta o locație a serverului și vă puteți conecta. Dacă doriți mai mult control asupra clientului, există o zonă de setări în care puteți configura protocolul. Clientul Mac implicit în IKEv2, dar acceptă și L2TP, IPSec și OpenVPN. Puteți seta, de asemenea, un număr de port personalizat.

Următorul lucru este Aplicația StrongVPN pentru iOS.

Aplicația iOS StrongVPN

Indiferent dacă doriți să vă conectați folosind iPhone sau iPad, aplicația iOS StrongVPN v-a acoperit. Aplicația vă va permite să alegeți între IKEv2 și IPSec. Vă recomand să rămâneți cu protocolul IKEv2 recomandat, care este potrivit pentru schimbarea între rețelele Wi-Fi și cele mobile. Conectarea la rețeaua lor este la doar o distanță. Selectați locația serverului și aplicația vă va cripta datele.

Nu în ultimul rând, să ne uităm StrongVPN pentru Android.

Aplicația Android StrongVPN

Utilizatorii Android au câteva funcții avansate care vă ajută să profitați la maxim rețeaua StrongVPN. Aplicația vă permite să activați scramble, care vă va ajuta să evitați tehnicile de inspecție profundă a pachetelor în țări precum China. Puteți seta un port la distanță și, de asemenea, puteți economisi la utilizarea bateriei. Aplicația este potrivită pentru cei care călătoresc și doresc protecție de confidențialitate, împreună cu posibilitatea de a ține pasul cu cele mai recente știri și alte site-uri web.

StrongVPN Speed ​​Test

Am fost mulțumiți de performanța generală a serviciului StrongVPN. Din testul de viteză de mai jos puteți vedea că viteza lor a fost excelentă. Așa cum era de așteptat, a existat o oarecare pierdere de viteză în timpul conectării la unul dintre serverele lor VPN. Acest lucru este de așteptat datorită cheltuielilor generale care criptează toate traficul dvs. VPN. Cu toate acestea, această pierdere s-a încadrat în valori acceptabile în cazul StrongVPN.

StrongVPN Speed ​​Test

După cum puteți vedea din imaginile de mai sus, conexiunea criptată a redus viteza de descărcare ISP a bazei noastre de la 66,25 Mb / s la 61,83 Mb / s. Aceasta este o scădere de aproximativ 9,3% la un server din Atlanta, GA. Considerăm că este acceptabil și printre primele VPN-uri testate. Această pierdere minimă în viteza de conectare merită securitatea oferită prin criptarea întregului trafic de pe Internet.

Recenzie StrongVPN: concluzie

StrongVPN a activat VPN din 2005. Sediul principal se află în San Francisco. Rețeaua lor este formată din peste 600 de servere distribuite în 23 de țări diferite, cu peste 87.000 de adrese IP disponibile pentru utilizatorii lor. Au mai multe servere rapide în țări populare precum SUA, Marea Britanie, Canada și Olanda. Ei nu înregistrează nicio informație despre utilizatorii lor în timp ce utilizează serviciile lor. Toată lumea este pe sistemul de onoare în ceea ce privește TOS. Acestea sunt prietenoase pentru VoIP și P2P și afirmă că, dacă solicită autoritățile judiciare pentru informații despre activitatea utilizatorului, vor respecta nimic, întrucât nu își înregistrează activitățile abonaților în timp ce folosesc serverele lor VPN.

StrongVPN oferă clienți software personalizat pentru Windows, Mac OS X, Android și iOS. Aceste aplicații sunt ușor de instalat și permit utilizatorilor lor să se conecteze la serverele VPN cu doar doar câteva clicuri ale mouse-ului sau apăsări pe ecran. Clientul lor Windows include o caracteristică de comutator de oprire care va opri comunicațiile dacă VPN scade. Software-urile Windows și Android includ tehnologie pentru a scramba datele pentru a ajuta la păstrarea lor ascunsă de inspecția profundă a pachetelor. Acest lucru vă poate ajuta să vă protejați de cenzură în țări precum China și Iran.

Aplicațiile StrongVPN oferă unele dintre cele mai bune criptare disponibile folosind AES-128 și AES-256. Cea mai mare parte a software-ului lor implicită este OpenVPN datorită vitezei, securității și fiabilității sale generale. Aplicația iOS recomandă IKEv2, datorită suportului pentru MOBIKE. IKEv2 simplifică reconectarea la VPN atunci când schimbi hotspot-urile Wi-Fi sau transferul de la rețelele de domiciliu la cele celulare, fără a pierde sesiunea VPN.

StongVPN oferă tutoriale manuale și ghiduri de configurare vizuală pentru a vă conecta la serviciul lor folosind Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu, Amazon, Google Chrome OS, routere DD-WRT, routere Tomato și alte alte dispozitive. Suportul lor începe cu un serviciu de chat online 24/7/365. Au o bază de date cu întrebări frecvente extinse care se extinde la un sistem de ticketing prin e-mail cu un timp de întoarcere rapid. Ei spun oficial că nu înregistrează nicio activitate a utilizatorilor lor VPN în timp ce accesează rețeaua lor.

Ce ne-a plăcut cel mai mult despre serviciu:

 • Reducere exclusivă pentru cititorii noștri
 • Clienți pentru Windows și Mac OS X
 • Aplicații mobile pentru iOS și Android.
 • Nu înregistrează nicio activitate de utilizator pentru abonații lor.
 • Acces SmartDNS gratuit pentru toți membrii.
 • 24/7/365 suport pentru chat live pentru probleme tehnice ușoare sau de facturare. Timp de întoarcere rapid pe bilete de e-mail.
 • VPN ucide comutatorul în software-ul lor Windows.
 • Scrambler de date pentru a proteja împotriva inspecției profunde a pachetelor.
 • Garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, fără limitări.

Idei pentru îmbunătățirea serviciului:

 • Curățați câteva dintre lucrurile moștenite din clienții personalizați.
 • Adăugați mai multe locații de server la rețeaua lor (servere regionale pentru Oceania și Africa).

Rețeaua StrongVPN acoperă majoritatea continentelor majore. Au servere rapide în Europa, America de Nord, America Centrală și de Sud și Asia. Toți noii membri sunt acoperiți de garanția lor de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât vei avea destul timp pentru a testa serviciul. Dă-le un test de test și vezi ce părere ai. Suntem încântați să împărtășim faptul că StrongVPN oferă reduceri cititorilor noștri. Vă puteți înscrie pentru acces nelimitat de la doar 4,37 USD pe lună cu reducerea noastră exclusivă.

StrongVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map