Profilirani VPN pregled

Začnimo naš pregled o kupčenem VPN-ju tako, da opazimo, da so razmeroma nov ponudnik v prostoru VPN. Medtem ko je leta 2014 živela v Budimpešti, se je skupina mednarodnih prijateljev (Madžar, Američan in Anglež) odločila za uvedbo storitve VPN, s pomočjo katere lahko vsakodnevni uporabniki povrnejo svojo internetno zasebnost, izboljšajo spletno varnost, se osvobodijo arbitrarnih geografskih omejitev, in premagati omejevalne požarne zidove. Tako se je rodil Buferirani VPN. S sedežem v Budimpešti na Madžarskem niso pod vplivom ZDA ali Združenega kraljestva, temveč so pod madžarsko in zakonodajo EU, ki imajo zakone o zasebnosti podatkov za posameznike.


Profilirani VPN pregled

Njihova storitev podpira samo protokol OpenVPN, saj menijo, da je to najbolj varen in najboljši protokol VPN. Zato ne nudijo podpore niti protokolom PPTP niti L2TP / IPsec.

Cene in posebne ponudbe

Torej, kaj dobite, ko se naročite na naloženi VPN? Imajo mrežo, sestavljeno iz strežnikov v 28 različnih državah, razširjenih po vsem svetu. Njihovo storitev lahko uporabljate na platformah Windows, Mac OS X, Linux, iOS in Android. Imajo programsko opremo za odjemalce po meri za Windows, Mac OS X in Linux, ki vam bodo pomagali pri konfiguriranju in uporabi njihove storitve. Profilirani VPN ponuja visoke hitrosti, neomejeno uporabo pasovne širine, neskončne spremembe strežnika in pet hkratnih povezav od koder koli po svetu.

Načrtovani načrti za prodajo VPN

Struktura cen za prodajo VPN je podobna mnogim drugim v industriji. Ponujajo tri različne pakete svoje VPN storitve. Ti paketi se diskontirajo glede na čas storitve in vključujejo en mesec, šest mesecev in 12 mesecev. Njihove cene se začnejo pri 12,99 za mesec storitve. Lahko dobite šest mesecev njihove storitve za 59,54 USD ali 9,99 USD na mesec storitve. In končno, če se naročite za eno leto storitve, je cena le 99,00 USD ali le 8,25 USD na mesec.

Kupljeni VPN ponuja dva različna načina za plačilo naročnine. Plačate lahko s kreditno kartico z uporabo VISA, MasterCard ali Discover. Transakcije s kreditnimi karticami se obdelujejo prek Braintree, potrjenega ponudnika storitev, skladnega s PCI DSS Level 1, tako da boste lahko prepričani, da so vaši osebni finančni podatki vedno varni. Plačate lahko tudi s svojim računom PayPal samo z imenom in priimkom.

Preizkusno obdobje brez tveganja

Navdušeni ne ponujajo brezplačnega preizkušanja, vendar vedo, da bi radi preizkusili njihovo odlično storitev zase. Zato vsem novim naročnikom ponujajo 30-dnevno garancijo vračila denarja. Če zaradi kakršnih koli tehničnih ali drugačnih razlogov niste popolnoma zadovoljni z njihovo storitvijo v prvih 30 dneh po prvotnem plačilu, vam bomo vrnili naročnino. Za njihovo garancijo so postavljeni nekateri pogoji. V tem obdobju ne smete preseči 100 sej in / ali 10 GB uporabe pasovne širine. Nismo ljubitelji pogojev, ki jih dajemo garancije za vračilo denarja, vendar so pogoji prodajne VPN razumnejši od nekaterih. Kljub temu se zavedajte, da takšni pogoji obstajajo in jih je treba upoštevati med preskušanjem njihove storitve.

Obiščite zaščiteno VPN

Profilirano omrežje VPN

Storitev kupljene VPN vključuje dostop do več hitrih strežnikov v 28 različnih državah po vsem svetu. Na večini glavnih celin imajo strežnike, razen Afrike in Južne Amerike. Države, v katerih imajo strežnike, vključujejo naslednje:

 • Azija
  • Indija, Izrael; Koreja; Republika Rusija, Ruska federacija; Singapur
 • Evropa
  • Avstrija; Belgija; Danska; Finska; Francija; Nemčija; Islandija; Irska; Italija; Lihtenštajn; Luksemburg; Nizozemska; Norveška; Poljska; Španija; Švedska; Švica; Ukrajina; Združeno kraljestvo
 • Severna Amerika
  • Kanada; Mehika; Združene države
 • Oceanija
  • Avstralija

Čeprav v Buffer VPN ni strežnikov v Afriki, imajo strežnike v Španiji, Italiji in Indiji, ki so v neposredni bližini. Podobno nimajo strežnikov v Južni Ameriki, imajo pa strežnike v bližini v Mehiki. Kot lahko vidite, do hitro dostopnih hitrih strežnikov do VPN lahko dostopate od kjer koli kjer koli. Njihovo omrežje uporablja skupno naslavljanje IP, da pomaga anonimizirati svoje uporabnike.

Njihova storitev VPN podpira samo povezave, ki uporabljajo protokol OpenVPN. Da bi svojim uporabnikom olajšali konfiguracijo in uporabo svojih storitev, zagotavljajo odjemalce za svoje uporabnike Windows, Mac OS X in Linux. Uporabniki platform iOS in Android bodo morali namestiti OpenVPN za Android ali OpenVPN Connect iz svojih trgovin in naložiti konfiguracijske datoteke OpenVPN s nadzorne plošče spletnega mesta Bufied VPN.

Obiščite zaščiteno VPN

Zasebnost in varnost

Kupcirani VPN ima sedež v Budimpešti na Madžarskem. To je precej stran od vpliva ameriških in britanskih oblasti. Imajo načelo zasebnosti No Log, ko gre za navade uporabnikov pri uporabi; tj. klici, ki jih kličejo, e-poštna sporočila, ki jih pošiljajo, spletna mesta, ki jih obiščejo, itd. Njihov TOS jasno pove, da ohranjajo nekaj zapisov metapodatkov, potrebnih za delovanje njihove storitve. Po lastnih besedah:

O vas hranimo in obdelujemo naslednje podatke:

 • Vaši podatki o registraciji in vaši podatki za prijavo.
 • Shranimo tudi količino podatkov, ki se prenašajo med povezavo.
 • V našem omrežju ne uporabljamo zasebnih podatkov o posameznih uporabniških dejavnostih, kot so e-pošta, klepeti, klici VOIP, obiskana spletna mesta itd..
 • Shranjujemo podatke o trajanju povezave, nikoli pa podatke o tem, kaj uporabnik počne med povezavo.
 • Te podatke shranjujemo in obdelujemo na splošno 30 dni, računano po zadnji uporabi naših storitev ali po prenehanju te pogodbe. Zaradi davčne zakonodaje smo dolžni hraniti vaše ime in naslov dlje.
 • Te podatke hranimo in obdelujemo za namene te pogodbe in iz tehničnih razlogov vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam, razen lastnim obdelovalcem podatkov. Nobene zasebne elektronske komunikacije ali osebnih podatkov o strankah namerno ne razkrijemo, razen če to zahteva madžarska zakonodaja.

Z uporabo našega spletnega mesta soglašate s takšno obdelavo in potrjujete, da so vsi podatki, ki ste jih posredovali, točni in ne zavajajoči.

Kot je razvidno iz zgornjega razkritja, hranijo nekaj meta informacij o skupni uporabi in trajanju povezave približno 30 dni. To jim omogoča, da vsakodnevno opravljajo storitve in svojim uporabnikom zagotavljajo optimalno izkušnjo med uporabo.

Kar zadeva varovanje vaših podatkov in zasebnost na spletu, vas je pokril VPN. Pravijo, da v svoji storitvi podpirajo samo protokol OpenVPN, ker je bolj varen kot PPTP ali L2TP / IPsec. Prav tako je zelo vsestranski protokol, ki zdaj podpira večino naprav. Njihova storitev podpira OpenVPN na platformah Windows, Mac OS X, Linux, iOS in Android. Lahko se izvaja tudi na usmerjevalnikih DD-WRT in Tomato. Tako bo ves vaš promet na vseh napravah, povezanih z usmerjevalnikom, ki podpira VPN, šifriran in zaščiten s storitvijo VPN.

Kupljeni VPN uporablja 128-bitni Blowfish CBC za šifriranje vseh vaših podatkov, ko ste povezani z njihovo storitvijo. Preverjanje podatkov poteka prek 160-bitnega HMAC SHA1. Začetni stisk roke in poznejši prenos šifre med strežnikom in odjemalcem poteka prek TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 2048-bitnega RSA. To pomeni, da so vse vaše internetne transakcije šifrirane in zavarovane pred radovednimi očmi zdaj in v prihodnosti, medtem ko uporabljate zaščiteno storitev VPN.

Obiščite zaščiteno VPN

Hands-on testiranje

Naše pregledovanje VPN-ja dopolnimo z nekaj rokami pri preizkušanju njihove nove programske opreme za odjemalce beta, da vidimo, kako enostavno je nastaviti in uporabljati ter preizkusiti njegovo splošno delovanje. Za začetek bi rad dejal, da je Bufter v naši hitrostni preizkušnji dobro opravil. Kupljeni VPN ima odjemalsko programsko opremo po meri za Windows, Mac OS X in Linux. Prav tako so pravkar izdali nove beta za Windows in Mac OS X. Zagotavljajo navodila po korakih za konfiguriranje svoje storitve s protokolom OpenVPN za naprave iOS in Android. Imajo tudi vodnike za konfiguracijo usmerjevalnikov DD-WRT in Tomato za OpenVPN za uporabo njihove storitve.

Povezovanje z operacijskim sistemom Windows

Zdaj pa si oglejmo novi odjemalec beta po meri za Windows, ki vam bo omogočil, da se s protokolom OpenVPN povežete s katerim koli strežnikom v omrežju Bufied VPN. Za pregled te nove različice beta smo dobili poseben dostop. Ko naložite namestitveno datoteko Windows odjemalca z njihovega spletnega mesta, jo boste morali zagnati, da začnete postopek namestitve. Namestitev se začne s spodnjim levim zaslonom dobrodošlice. Z naslednjim klikom na zaslon se prikaže EULA, ki ga morate sprejeti, nato pa kliknite Next. Videli boste še nekaj zaslonov za nastavitev in konfiguracijo, nato pa se bo začela namestitev odjemalca. Po končani namestitvi boste videli zaslon, kot je prikazan spodaj. Ko kliknete Dokončaj na tem zaslonu, se bo Windows odjemalec zagnal.

Namestitev odjemalca odjemalca Windows

Nato boste videli prijavni zaslon, ki je prikazan spodaj levo. Vnesite podatke za prijavo (uporabniško ime in geslo) in kliknite zeleni gumb za prijavo. Prikaže se glavni zaslon za povezavo VPN (spodaj desno), kjer lahko izberete državo, s katero se želite povezati. Države na seznamu strežnikov so po abecednem vrstnem redu. Če se zaradi nekega razloga ne morete prijaviti, lahko v spodnjem desnem kotu prijavnega zaslona kliknete povezavo za pomoč, ki bo prikazala okno za pomoč, kot je prikazano na srednji sliki spodaj. To okno ima dve povezavi, ki vam pomagata pri težavah s prijavo. Za splošna vprašanja izberite povezavo na strani za podporo. Če ste pozabili geslo, kliknite, kako ga obnoviti. To je lepa funkcija za pomoč tistim, ki imajo težave s prijavo. Za račun se lahko prijavite tudi na prijavnem zaslonu, če ga še nimate.

Vložena VPN prijava

Druga prijetna funkcija kupca VPN odjemalca je ta, da vam omogoča, da izberete svoje najljubše države, s katerimi se boste povezali, in jih premaknete na vrh seznama, tako da jih boste lažje videli. Slika spodaj prikazuje štiri države, izbrane kot priljubljene: Veliko Britanijo, Mehiko, Singapur in vzhodno obalo ZDA. Z desno miškino tipko kliknite sivo zvezdo poleg države na seznamu strežnikov, ki jo želite dodati med priljubljene, in takoj bo premaknjena na seznam priljubljenih. To je prikazano na sredini in desni sliki spodaj. Vsi favoriti so prikazani z rumenimi zvezdicami.

Priljubljene priljubljene VPN

Povezava z omrežnim strežnikom napolnjenega VPN je tako enostavna kot klikanje države, s katero se želite povezati. Ta postopek ponazarjajo spodnji trije posnetki zaslona. Slika na levi prikazuje odklopljeno stranko. Izbira ameriške vzhodne obale rezultira na srednjem povezovalnem zaslonu. Zadnja slika na desni prikazuje, kako izgleda odjemalec, ko je vzpostavljena uspešna povezava. Ko se povežete s strežnikom VPN, boste videli njegovo lokacijo, hitrost prenosa in prenosa ter skupno pasovno širino, uporabljeno za vsakega, in IP naslov, ki vam ga je dodelil strežnik. Naš testni preizkus puščanja DNS, ko ste bili povezani z omrežjem zaščitene VPN, ni pokazal puščanja. Kupljen pravi, da ima vsak njihov strežnik VPN svoj DNS strežnik, ki ga uporabljate, ko ste povezani s tem strežnikom. Ti strežniki ne beležijo nobenih DNS podatkov.

Profilirana VPN povezava

Če želite spremeniti strežnike in regije, morate izključiti povezavo s trenutno povezavo in nato izbrati novo državo, s katero se želite povezati. Medtem ko ste povezani z enim od ponujenih strežnikov VPN, lahko opravite tudi preizkus prenosa, kot je prikazano na sliki spodaj. S klikom na ikono menija (trojne vodoravne vrstice) se prikaže meni, ki vsebuje naslednje elemente:

 • O tem – pove informacije o trenutni različici stranke
 • Odprite dnevnik dir – Odprite imenik, ki vsebuje datoteke dnevnika za težave s snemanjem težav s povezavo
 • Preizkusite požarni zid – To je koristno, če najdete odprta vrata, ki bi lahko zaobšla požarne zidove, ki bi lahko blokirala nekatera vrata in jih lahko potencialno uporabila za obhod požarnih zidov, zaščitenih z geslom.
 • Odjava – Odjavite se odjemalca, vendar ga ne zapirajte
 • Izhod – Zaprite in zaprite odjemalca programa Windows VPN

Najzanimivejša funkcija menija je možnost Test Firewall, ki izvaja odkritje vrat vaše trenutne povezave in poišče odprta vrata, ki bi jih lahko uporabili za izkoriščanje vseh požarnih zidov z uporabo odprtih vrat za poslušanje. Vrata, ki jih gleda, so prikazana na prvi sliki spodaj in vključujejo oba TCP / UDP:

 • Pristanišče: 53 – To je vrata, na katerih DNS posluša poizvedbe in je običajno odprta
 • Pristanišče: 443 – To je običajno vrata, ki so namenjena varnemu prometu http
 • Pristanišče: 993 – To je imap4 (internetni protokol za dostop do sporočil4) prek poslušalca ssl
 • Pristanišče: 1194 – To je vrata, ki na splošno poslušajo OpenVPN promet

Glavna razlika med tcp in udp je, da je tcp protokol dostave, ki zagotavlja, da so paketi dostavljeni v vrstnem redu, kot so bili poslani. To ima dodatne stroške, da to omogoči, zato je na splošno počasnejši protokol dostave. V primeru udpa ni zagotovljeno dostavo paketov, zato je sam po sebi hitrejši, vendar ni tako zanesljiv. Večina VPN-jev, Buferirani VPN je privzeto vključil hitrejši udp.

Profilirana odprta vrata VPN

Zadnja značilnost odjemalca Profilirani VPN Windows, ki ga želimo pogledati, so možnosti povezave. Ko je odjemalec v izključenem stanju, kot je prikazano na sliki spodaj, bo s klikom na gumb možnosti povezave prikazan zaslon z nastavitvami nastavitve aplikacije (na sredini). Tu lahko preklopite vrata, ki jih storitev uporablja za izkoriščanje odprtih vrat v požarnih zidovih. Za dostavo paketov lahko preklapljate tudi med TCP in UDP. Če izberete TCP, bo opomba, prikazana na tretji sliki spodaj, opozorila, da bo to škodovalo vašemu delovanju. Svoje podatke za prijavo lahko shranite za 30 dni in tako boste lahko omogočili samodejno prijavo ob zagonu odjemalca. Končno lahko storitev samodejno poveže vašo zadnjo lokacijo, ko se začne.

Možnosti povezave z VPN

Pri uporabi odjemalca kupljenega VPN Windows je jasno, da so vsakomur olajšali namestitev in povezovanje s storitvijo, ne glede na njihovo tehnično znanje. Poleg tega so dodali nekaj preprostih funkcij, kot je odkrivanje vrat, tako da lahko uporabniki najdejo odprta vrata, da se izognejo lokalnim požarnim zidom. Poliranje vmesnika GUI je poudarjeno z opombami, ki vam pomagajo pri nekaj nastavitvah, ki so na voljo. Njihova nova beta morda nima nekaterih naprednih funkcij, kot je stikalo kill, vendar vseeno zagotavlja čist in enostaven vmesnik.

Obiščite zaščiteno VPN

Povežite se z odjemalcem Mac

Tako kot programsko opremo po meri za Windows lahko odjemalca Naročen VPN za Mac prenesete s svojega spletnega mesta. Njihov odjemalec Mac ima podobne funkcije kot Windows. Prenos in namestitev je preprost. Zamišljeno naj bi bilo za Mac OS X Yosemite, El Capitan, Mavericks, Mountain Lion (10.8.5). Ima veliko enakih funkcij kot njihov odjemalec Windows. Z vsemi VPN strežniki v njihovem omrežju se lahko preprosto povežete ali znova povežete s klikom miške. Prav tako vam omogoča, da nastavite, ali povezava uporablja tcp ali udp, in vam omogoča, da izberete različna vrata, podobna odjemalcu Windows.

Povežite se z napravami Android in iOS

Za naprave iOS in Android ne obstajajo aplikacije po meri. Storitev napolnjena VPN se poveže z iOS s pomočjo OpenVPN Connect App iz App Store. Naprave Android se lahko povežejo z aplikacijami OpenVPN za Android ali OpenVPN Connect, ki jih lahko prenesete iz trgovine Google Play. Ko imate v svoji napravi nameščeno ustrezno aplikacijo, lahko naložite konfiguracijske datoteke Bufied VPN ovpn s nadzorne plošče njihovega spletnega mesta. Te lahko neposredno naložite v napravo Android. V primeru iOS-a jih boste morali najprej poslati kot prilogo v e-poštni račun, do katerega ima vaša naprava dostop, nato pa za nalaganje uporabiti aplikacijo OpenVPN. Več informacij o konfiguriranju OpenVPN na teh napravah najdete v podpornem območju spletnega mesta Kupljeni VPN.

Profilirani hitri test VPN

Kupljeni VPN se je dobro preizkusil v našem hitrostnem testu. Hitrost njihovega strežnika v Ashburnu, VA, je bila odlična. Podobne rezultate smo našli pri testiranju Velike Britanije in celo Avstralije. Morali bi biti zadovoljni s hitrostjo njihovega omrežja za skoraj vse aplikacije, ki temeljijo na našem testiranju. Ta test je bil izveden s pomočjo odjemalca Profilirani VPN za Windows z uporabo privzetega protokola OpenVPN (UDP) prek vrat: 443. 128-bitni CBC šifrant Blowfish se uporablja za šifriranje vsega internetnega prometa.

Profilirani hitri test VPN

Kot lahko vidite, je bila 15-odstotna razlika v hitrosti med povezavo neposredno z našim ponudnikom internetnih storitev in povezavo s strežnikom v mestu Ashburn, VA. Pričakovano je, da gre pri nekaterih za izgubo hitrosti povezave, vendar se splača splačati zaradi dodatne varnosti, ki jo nudi šifriranje, ki ga ponuja njihova storitev. S hitrostjo nekaj večjo od 44 Mbps bi morali biti zadovoljni z zmogljivostjo storitve Bufied VPN za vse vaše internetne potrebe.

Referenčni pregled VPN: sklep

Čeprav je napolnjeni VPN v zasebnosti le kratek čas, le približno dve leti, imajo pri svojih uporabnikih velik ugled. Njihovo omrežje ni eno največjih, vendar na podlagi naših hitrostnih testov to nadomeščajo v kakovosti strežnikov, ki jih uporabljajo. Njihova mreža VPN pokriva samo 28 držav, vendar so strateško postavljene po vsem svetu. To pomeni, da lahko do njihovega omrežja dostopate skoraj kjer koli. Delitev IP uporabljajo, da bi svojim naročnikom ostala bolj anonimna. V zvezi s posameznimi dejavnostmi med uporabo njihove storitve nimajo pravilnika o dnevnem dnevniku. Njihovo omrežje podpira samo OpenVPN, ker verjamejo, da zaščiti zasebnost in varnost njihovih uporabnikov najbolje in se strinjamo z njimi.

Imajo programsko opremo za odjemalce po meri za Windows, Mac OS X in Linux. Pravkar so začeli beta testiranje novih odjemalcev za Windows in Mac OS X. Imajo navodila za uporabo po korakih, s pomočjo katerih lahko uporabniki konfigurirajo OpenVPN s svojo storitvijo v sistemih Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android in DD-WRT in Usmerjevalniki paradižnika.

Kaj nam je bilo pri storitvi najbolj všeč:

 • Programska oprema po meri, enostavna za uporabo za Windows in Mac
 • Politika brezregistriranih dejavnosti posameznih uporab
 • Uporaba petih sočasnih naprav na enem računu
 • Odlična hitrost
 • Vodniki za podporo in konfiguracijo za usmerjevalnike DD-WRT in Tomato

Ideje za izboljšanje storitve:

 • Aplikacije po meri za naprave iOS in Android
 • Garancija brez pogojev
 • Razširite omrežne lokacije
 • Dodajte podporo za kripto valute

Storitev Naročen VPN lahko uporabite za vsakodnevno brskanje, spletno bančništvo ali ogled najljubšega filma. Njihova storitev lahko vaš promet zaščiti pri uporabi javnih omrežij Wi-Fi ali premaga cenzuro s požarnih zidov lokalnih oblasti. Naši testi uspešnosti kažejo, da mora biti primeren za vse vaše internetne potrebe. Preverite njihovo službo. Ponujajo 30-dnevno garancijo vračila denarja. To bo omogočilo čas, da pregledate njihovo storitev in preverite, ali ustreza vašim potrebam. Če uživate v njihovi storitvi, se lahko prijavite na neomejen dostop s petimi sočasnimi povezavami že za samo 8,25 USD na mesec.

Obiščite zaščiteno VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map