Pregled tekočih VPN

Začnimo s pregledom LiquidVPN z malo zgodovine podjetja. LiquidVPN je leta 2013 ustanovil Dave Cox, omrežni inženir z več kot 15-letnimi izkušnjami, ki dela v nekaterih najnaprednejših zasebnih podatkovnih centrih v ZDA. Niso eden najstarejših ali največjih ponudnikov VPN v vesolju. Dejansko so navedli, da njihov cilj ni več količina, temveč kakovost, ko gre za širitev svoje omrežne infrastrukture VPN. Zavračajo kompromise, ko gre za zasebnost in varnost njihovih uporabnikov. Zato je LiquidVPN vzpostavil izhodiščni nabor zahtev za zasebnost, nevtralnost omrežja, politiko uporabe, strojno opremo, odpuščanje, promet, peering in pasovno širino, ki jih morajo izpolnjevati podatkovni centri, preden bodo preučili dodajanje strežnikov. Posledično gre za dokaj majhno storitev VPN z majhnim jedrom strežniških grozdov, ki se nahajajo na strateških mestih po vsem svetu.


Pregled tekočih VPN

Ekipa LiquidVPN se ponaša s storitvami za stranke, ki navajajo, da se večina poizvedb reši v 30 minutah, razen če “pravijo jutranji urni uri”, lahko traja nekaj ur. LiquidVPN je tehnično inovativen, saj podpira več topologij tunelov VPN, vključno z „Modulirajočimi IP-ji“, ki jih bomo preučili pozneje. Končno je LiquidVPN storitev za naprej razmišljanje. To dokazuje njihovo eksperimentiranje z algoritmi za šifriranje NNN inštituta za standarde in tehnologijo (NIST), kot je Camellia-256-CBC, za protokol OpenVPN na nekaj njegovih lokacijah.

Cene in posebne ponudbe

Struktura cen LiquidVPN se razlikuje od večine VPN-jev po tem, da ceno storitev določi glede na število sočasnih povezav do svojega omrežja. Svojo ponudbo imenujejo: SideKick, ki omogoča dve istočasni povezavi; Road Warrior, ki omogoča štiri, in Ultimate, ki omogoča osem. Kot večina ponudnikov VPN, tudi oni ponujajo popuste za vse svoje načrte, če se naročite na daljši rok. LiquidVPN ponuja vse svoje načrte v dveh mandatnih obdobjih: en mesec in eno leto.

Cene tekočih VPN

Kot lahko vidite zgoraj, LiquidVPN trži svoj načrt SideKick za 7,00 USD na mesec in 57,00 USD na mesec, kar pomeni, da lahko prihranite 27,00 USD ali približno 32% za nakup pri prijavi za eno leto storitve. Čeprav ima načrt Ultimate možnost, da prihranite preko 50% mesečne cene, bo le majhen porabnik električne energije dejansko potreboval toliko hkratnih povezav. Zato se zdi, da je “sladko mesto” za storitev LiquidVPN načrt cestnih bojevnikov. Če se naročite na paket tega leta, boste prihranili 51,00 USD ali približno 42,5% mesečne cene. Uživajte v neomejenem VPN s štirimi istočasnimi povezavami 5,75 USD na mesec.

Storitev LiquidVPN vam bo zagotovila neomejen dostop do približno 44 strežnikov v 9 različnih državah. Imeli boste dostop do nekaterih najbolj robustnih algoritmov za šifriranje, da zaščitite in zaščitite ves svoj internetni promet. Prav tako boste lahko med brskanjem po internetu izbirali med štirimi vrstami povezav s tuneli IP, s katerimi boste določili raven anonimnosti. Poleg tega boste imeli dostop do njihove zasebne šifrirane storitve LiquidDNS brez beleženja podatkov. Uporaba storitve LiquidDNS vam bo omogočila dostop do njihove beta funkcije, s katero boste lahko uživali v številnih različnih storitvah parjenja v ZDA in Veliki Britaniji s katerega koli od njihovih lokacij VPN.

LiquidVPN sprejema veliko različnih možnosti plačila, vključno z Bitcoin, kreditnimi karticami in PayPal. Kreditne kartice, ki jih sprejemate, vključujejo Visa, Mastercard, Discover American Express, JCB, EnRoute, Diners Club, Visa Debit in Visa Electron. Plačilo je v ameriških dolarjih. Plačevanje z uporabo Bitcoina vam bo omogočilo več anonimnosti.

Preizkusno obdobje brez tveganja

Čeprav LiquidVPN ne ponuja brezplačne preizkuse za nobeno od njihovih storitev, imajo 7-dnevno garancijo vračila denarja. To vam bo omogočilo čas, da pregledate storitev in preverite, ali je primerna za vas. Če z kakršnim koli razlogom niste zadovoljni z njihovo storitvijo, vam bodo z veseljem povrnili naročnino v prvih sedmih dneh storitve. Če želite pridobiti vračilo, morate najprej preklicati storitev in nato poslati vozovnico na obračunski oddelek. Povračilo bo dodeljeno v roku sedmih dni po plačilu za storitve, če niste uporabili nerazumne količine sredstev, preden zahtevate vračilo. Ta zadnji del, “nerazumna količina virov”, bi lahko bil bolj jasen.

Obiščite LiquidVPN

Značilnosti storitve LiquidVPN

Storitev LiquidVPN vključuje dostop do 44 strežnikov v 16 mestih v 9 različnih državah z dostopom do več kot 2000 javnih naslovov IP. Tisti, ki se naročijo na njihovo storitev VPN, bodo lahko uporabljali tudi njihov LiquidDNS. LiquidDNS je šifrirana storitev tekočega dnevnika Smart DNS za LiquidVPN. Gre za zasebno storitev DNS, ki je v 100-odstotni lasti in upravlja LiquidVPN in je na voljo izključno naročnikom LiquidVPN. Tako boste lahko izvajali šifrirane iskalne poizvedbe brez zapisovanja. Tako se boste lahko zaščitili pred neželenim trženjem, vladno cenzuro spletnih mest, kot sta Twitter in YouTube, in zlonamernim lažnim predstavljanjem.

Uporaba njihovih strežnikov LiquidDNS za celotno brskanje po internetu ne bo samo povečala vaše zasebnosti, ampak vam bo omogočila tudi dostop do njihove nove beta storitve, ki vam bo omogočila gledanje pretočnih medijev iz ZDA in Velike Britanije s katerega koli od njihovih lokacij strežnikov VPN, ne da bi vam bilo treba povezati se s strežnikom v eni od teh držav.

Druga značilnost, ki jo ponuja storitev LiquidVPN, je možnost izbire vrste IP povezave, ki se uporablja pri povezavi s tunelom VPN. Izbirate lahko med naslednjimi možnostmi:

 • IP v skupni rabi – splošna topologija, ki jo uporablja večina VPN-jev
  • Privzeto je za vse protokole VPN: OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTP
  • Povezave varuje požarni zid Network NAT Translation (NAT)
  • Priporočljivo za naprave, ki nimajo požarnega zidu, kot so pametni telefoni in tablični računalniki ali dostop do vročih mest Wi-FI, kot je lokalna restavracija
  • Zagotavlja določeno stopnjo anonimnosti, ker so IP-ji v skupni rabi z drugimi uporabniki LiquidVPN
 • Javni IP – zagotavlja en dinamično dodeljen javni IP naslov na uporabniško sejo
  • Naslovi se po uporabi vrnejo v bazen in jih nato dodelite drugim uporabnikom
  • Priporočljivo za vsakodnevno brskanje po spletu, nalaganje P2P, igranje iger, VOIP in druge splošne dejavnosti.
  • Manj zasebnosti, ker lahko promet spremljate nazaj v IP in samo vi ste na njem
  • Necenzuriran dostop do odprtega interneta z vsemi vrati, razen vrat 25
 • Moduliranje IP – Javni IP modulira z vsako novo zahtevo za dostop do internetnih storitev … tj. Naloži sliko, spremeni spletno stran, klikni povezavo itd..
  • Uporablja skupne IP
  • Zaradi dodatnih nadzemnih povezav je povezava 20-40% počasnejša od drugih VPN povezav
  • Zagotavlja največjo anonimnost, saj je skoraj ni mogoče, da bi kdo sledil
  • Ne bo deloval z vsemi spletnimi mesti, ki jih morda želite obiskati
 • Namenski IP – Javni naslov IP je dodeljen samo vam in se nikoli ne spremeni
  • Za odpiranje in zapiranje vrat je potrebna dodatna namestitev
  • Ne zagotavlja anonimnosti, saj je promet mogoče slediti neposredno na javni IP naslov, do katerega imate dostop le vi
  • Uporabite le, če potrebujete naslov IP, ki se ne spremeni

Zadnja značilnost storitve LiquidVPN je odlična varnost, ki jo zagotavlja njeno šifriranje. Storitev podpira protokole OpenVPN (UDP / TCP), SSTP, L2TP / IPsec in PPTP. Protokol PPTP, ki uporablja 128-bitni MPPE, ima najnižjo šifriranje in se na splošno šteje za uporabnega le, kadar je hitrost vaš cilj in ni varnost ali če za vašo napravo ni na voljo drug protokol. LiquidVPN uporablja šifriranje AES za svoj SSTP, ki je večinoma za Windows in se lahko prebija skozi večino požarnih zidov. Njihov L2TP / IPsec protokol uporablja AES 256-bitno šifriranje in je dober za mobilne naprave, ki imajo vgrajeno podporo zanj. Končno njihovo OpenVPN šifriranje izvaja 256-bitni AES CBC s 4096-bitnim RSA ključem in Camellia-256-CBC, če je na voljo. To pomeni, da boste lahko našli povezavo VPN, ki ustreza vašim varnostnim potrebam.

Obiščite LiquidVPN

Tekoče lokacije omrežja in strežnika

Omrežje LiquidVPN vključuje dostop do 44 strežnikov v 16 mestih, razporejenih v 9 različnih državah z dostopom do več kot 2000 javnih naslovov IP.

DržaveGradoviProtokoli Politika dnevnika
916OpenVPN TCP / UDP, SSTP, L2TP / IPsec, PPTPBrez dnevnikov

Seznam držav in mest, v katerih ima LiquidVPN strežnike VPN, je kratek in vključuje naslednje:

 • Kanada – Toronto, ON
 • Nemčija – Frankfurt
 • Nizozemska – Alblasserdam; Amsterdam; Rotterdam
 • Romskia – Bukarešta
 • Singapur – Singapur
 • Švedska – Stockholm
 • Švica – Zürich
 • Združeno kraljestvo – Manchester
 • Združene države – Chicago, IL; Kansas City, MO; Los Angelas, Kalifornija; Manassas, VA; Miami, FL; Piscataway, NJ

Čeprav LiquidVPN morda nima števila strežnikov, ki jih izvajajo nekateri ponudniki VPN, ga skušajo nadoknaditi v kakovosti in strateški umestitvi strežnikov v svoje omrežje. Vsak strežnik v svojem omrežju ima namenska 1Gbps vrata, ki vam omogočajo eno najhitrejših možnih povezav z internetom. Vse lokacije v njihovem omrežju imajo strežnike, ki podpirajo skupno naslavljanje IP. Na vseh lokacijah imajo strežnike, ki podpirajo vse VPN protokole: OpenVPN, SSTP, L2TP / IPsec in PPTP. Trenutno imajo odjemalsko programsko opremo za Windows in Mac OS X. V beta različici imajo tudi aplikacijo za Android. V svoji zbirki znanja imajo vodnike, s katerimi lahko naročnikom pomagajo ročno namestiti svojo storitev z vsemi podprtimi protokoli v sistemih Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android, usmerjevalniki DD-WRT in drugih napravah. Poleg teh osnovnih zahtev omrežje LiquidVPN ponuja strežnike, ki so zaščiteni z DDoS do 20 Gbps, strežnike, optimizirane za P2P, in strežnike z 10Gbps vrata, ki so strateško postavljeni za izboljšanje zmogljivosti omrežja..

Obiščite LiquidVPN

Zasebnost in varnost

Čeprav ima LiquidVPN sedež v ZDA, jih imajo strogo Brez dnevnika politika zasebnosti. Uporabniki VPN ne beležijo nobenih podatkov o uporabi. Hranijo samo tiste podatke, ki so potrebni za delovanje njihove storitve. Po lastnih besedah:

LiquidVPN bi se odločil, da bo svoje omrežje prostovoljno izključil ali celotno omrežje in se preselil v drugo pristojnost ali v celoti zaprl, preden bi dopustil kršitev vaše zasebnosti. Javno bomo objavili zahteve po informacijah o naših uporabnikih in omrežju LiquidVPN. Ponujamo tedenski Warrant Canary, ki zagotavlja, da so bile vse zahteve za prejete informacije javno dostopne.

LiquidVPN ne vzdržuje nobenih dnevnikov sej. Spletna mesta, ki jih obiskujete, in vrsta podatkov, ki jih pošiljate / prejemate, je vaše podjetje. Tovrstnega prometa ne spremljamo. Podatki o sejah se nikoli ne shranjujejo in ne beležijo, najpomembnejši so vaši internetni podatki in zasebnost uporabe.

Njihova politika zasebnosti in pregleden način ravnanja z zahtevo po informacijah z javno objavo in kakršnimi koli storitvami sta dokaz njihove posvečenosti vaši zasebnosti. Prav tako sprejemajo plačila s pomočjo Bitcoina, da vam pomagajo še bolj zaščititi svojo zasebnost in anonimnost med uporabo njihove storitve.

LiquidVPN je poskrbel tudi za varnost vašega internetnega prometa in brskalniških navad. Ponujajo podporo za naslednje protokole VPN, vključno z OpenVPN (TCP / UDP), SSTP, L2TP / IPsec in PPTP. Tako lahko šifrirate ves svoj spletni promet in ga zaščitite pred radovednimi očmi. Odjemalci tekočih VPN uporabljajo protokol OpenVPN s 256-bitnim AES CBC s 4096-bitnim RSA ključem ali Camellia-256-CBC šifri, ki vam bodo zagotovili nekaj najboljših zaščitnih kodirnikov, ki so na voljo v industriji.

OpenVPN je najbolj varen izmed protokolov VPN. Gre za zelo vsestranski protokol, ki zdaj podpira večino naprav. L2TP / IPsec je odlična izbira za mobilne naprave, kot je iOS, saj jih večina domačih podpira in omogoča enostavno konfiguriranje, čeprav je pri nekaterih drugih protokolih mogoče nekoliko počasneje. Njihova izvedba L2TP / IPsec uporablja AES-256 bit. Ponujajo tudi podporo za SSTP, ki je večinoma za Windows in vam omogoča povečanje večine požarnih zidov. Vključno s podporo za protokol PPTP, ki ima široko podporo za platformo, je enostavno nastaviti in hitro zaradi šifriranja na nizki ravni omogoča, da podpirajo še več naprav. To je priljubljena izbira za pretakanje medijev, pri katerih varnost ni največja skrb.

Zagotavljanje podpore za štiri različne topologije tunelov OpenVPN vam omogoča, da zavarujete svoj spletni promet in sami presodite, kako anonimni želite biti med brskanjem po internetu. Z uporabo modulacije IP-jev lahko vaše internetne navade praktično ni mogoče slediti. LiquidVPN ima vodnike, s pomočjo katerih jo lahko namestite na številne različne naprave z uporabo vseh protokolov, ki jih podpirajo. Zagotavljajo celo vodnike za konfiguriranje svoje storitve z usmerjevalniki DD-WRT. Imajo celo vodnik za uporabo svojih storitev s programsko opremo PFSense.

Obiščite LiquidVPN

Hands-on testiranje

Naš pregled LiquidVPN zaključujemo z nekaj rokami pri preizkušanju njihove programske opreme za odjemalce, da vidimo, kako enostavno je nastaviti in uporabljati ter preizkusiti njegovo splošno delovanje. Za začetek bi rad povedal, da je LiquidVPN v našem hitrostnem testu uspešno opravil. LiquidVPN ima odjemalsko programsko opremo po meri za Windows in Mac ter pravkar izdano beta aplikacijo za naprave Android. Zagotavljajo navodila po korakih za konfiguriranje svoje storitve z različnimi protokoli v drugih vrstah naprav, kot so iOS, Android in druge mobilne naprave. Imajo tudi vodnike za uporabo njihove storitve z usmerjevalniki Linux in DD-WRT.

Povezovanje z operacijskim sistemom Windows

LiquidVPN ima odjemalec po meri za Windows, ki vam omogoča povezovanje s katerim koli strežnikom v njihovem omrežju s protokolom OpenVPN. Naročnika lahko prenesete z njihovega spletnega mesta. Ob namestitvi odjemalca boste videli nekaj nastavitvenih zaslonov. Prvi bo omogočil ustvarjanje namizne ikone za LiquidVPN in zagon odjemalca, ko je namestitev končana. Drugi bo namestil gonilnik OpenVPN TAP za Windows.

Izbira tekočega VPN

Če ste izbrali zagon odjemalca, ko se namestitev dokonča, vidite posnetek zaslona, ​​podoben prvemu na zgornji sliki. To je glavni zaslon za povezavo za stranko. Desno od rdečega gumba Connect je gumb z ikono lokacije Android GPS. S klikom na ta gumb se prikaže posnetek zaslona, ​​podoben zgornji. To je zaslon za izbiro strežnika, ki vam omogoča izbiro, s katerim strežnikom se želite povezati. Ta zaslon je razdeljen na dve področji. Prvo področje tega zaslona vam omogoča izbiro meril za izbiro strežnika, ki vključuje naslednje:

 • Regija – Omogoča ogled vseh strežnikov v določeni regiji
  • Možnosti vključujejo: Vse, Evropska unija, Severna Amerika, Azija, Vzhodna Evropa
 • Protokol – Omogoča izbiro protokola, ki se uporablja za vašo povezavo
  • Možnosti vključujejo: OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, PPTP
 • Topologija – Omogoča vam izbiro vrste povezave IP, ki vam omogoča nadzor stopnje vaše anonimnosti
  • Možnosti vključujejo Shared, Public, Moulation, Dedicated
 • Priljubljene – Omogoča prikaz le shranjenih najljubših strežnikov

V drugem delu zaslona za izbiro strežnikov so prikazani strežniki, ki ustrezajo izbranim kriterijem. Če kliknete puščice v krogu na desni strani pinga, se v milisekundah prikažejo zadnje zamude (ping) za izbrane strežnike. Če kliknete rdečo zvezdo čez določen strežnik, ga boste izbrali kot najljubšega. Tretji zgornji posnetek prikazuje priljubljene, ki smo jih izbrali. S klikom na ameriški strežnik Florida z imenom Leesin ga izberemo.

Tekoč VPN Povezava

Posledica tega je posnetek zaslona, ​​kot je prikazan na skrajni levi strani na zgornji sliki. Kot lahko vidite na tem posnetku zaslona, ​​se izbrani strežnik Florida, US [Leesin] prikaže na gumbu za povezavo pod besedo connect. S klikom na ta gumb se začne postopek povezovanja, ki povzroči, da se zgornji posnetek zaslona z rdečim gumbom za povezavo spremeni v rumen. Če se prvič povezujete s storitvijo, je okno, v katerem boste lahko vnesli in shranili svoje uporabniško ime in geslo. To bo treba dokončati, preden se bo začel postopek povezave. Posnetek zaslona skrajno desno prikazuje zaključeno povezavo. Zdaj, ko smo preučili, kako izbrati in povezati se s strežnikom s programsko opremo za odjemalce, si oglejmo dele zaslona za povezavo. Če pregledujemo te dele na zgornjem zaslonu povezave, vidimo naslednje komponente:

 • Gumb za izklop – Če kliknete to, nas bo prekinil povezava z izbranim strežnikom
 • Ikona za izbiro strežnika – Ponovno se prikaže, ko prekinemo povezavo z izbranim strežnikom
 • Vrstni graf prenesenih podatkov – Prikaže hitrost prenosa in prenosa povezave (Mbps) povezave in črtni graf med sejo
 • Trenutni status – izklopljen ali povezan
 • Omogoči / onemogoči gumb za zaklepanje tekočine – Windows različica tekočega zaklepanja uporablja API platforme za filtriranje sistema Windows, da določi pravila za popolno odrezovanje naprave z interneta, nato pa odpre luknjo za povezavo s strežniki LiquidVPN in ustvarjanje šifriranega tunela med obema lokacijama. To zagotavlja končno stikalo za uničenje, saj vsak poskus (zlonamerna programska oprema, puščanje WebRTC, puščanje DNS itd.) Zaobide šifrirani predor preprosto izpade, razen če mu niste dali dovoljenja za obhod požarnega zidu skozi meni nastavitev.
 • Informacije
  • Trenutni naslov IP – IP naslov, ki ga je dodelil strežnik, s katerim ste trenutno povezani
  • Časovnik trenutne seje – čas v sekundah od začetka seje
  • Trenutna topologija in šifriranje, ki se uporabljata v trenutni povezavi – deljeno, bit OpenVPN-256

Obiščite LiquidVPN

S klikom na prekinitev povezave na zgornjem tretjem posnetku zaslona se boste vrnili na odklopljeno sliko zaslona, ​​ki je zasijala zgoraj levo. Tukaj lahko izberete drug strežnik s klikom na ikono za izbiro strežnika, kot smo že pokazali. Poleg tega lahko v zgornjem levem meniju kliknete prestavo in izberete nastavitve. Prikaže se meni z nastavitvami, ki vam bo omogočil, da spremenite način delovanja VPN-ja. Ima tri jezičke (od leve proti desni): splošno, napredno in tekočo zaklepanje. Zavihek splošnih nastavitev ima dva razdelka; avtentikacije in možnosti. Če tukaj vnesete uporabniško ime in geslo, ga shranite za prihodnje spremembe strežnika. Možnosti na zavihku splošnih nastavitev vključujejo naslednje:

 • Samodejno se povežite, ko povezava pade
 • Samodejno povezovanje, ko se zažene Tekočino VPN
 • Zaženite LiquidVPN ob zagonu sistema
 • Po priključitvi zmanjšajte na pladenj
 • Preverite, ali obstajajo posodobitve programa ob zagonu
 • Onemogoči IPv6

LiquidVPN Client Settings

Drugi zavihek v meniju z nastavitvami je zavihek (prikazan srednja slika zgoraj). Napredni zavihek ima dva razdelka. Prva izmed njih je razdelek openVPN, ki vključuje naslednji dve možnosti:

 • OpenVPN protokol – omogočil vam bo spremembo protokola iz UDP v TCP
  • UDP – User Datagram Protocol je privzeti in najhitrejši protokol
   • Preverjanje napak v pariteti ni obvezno.
   • Ne zagotavlja, da bodo vsi paketi dostavljeni ali naročilo, v katerem so prispeli.
  • TCP – protokol nadzora prometa (počasnejši kot protokol TCP)
   • Zagotavlja, da bodo podatki poslani in da bodo prejeti v vrstnem redu, kot so bili poslani.
   • TCP je uporaben v nekaterih primerih, ko želite posnemati HTTPS promet.
 • Port – Omogoča izbiro različnih vrat za vaš promet
  • Možnosti vrat: samodejno (izbrano za vas), 53, 118, 123, 443, 921, 1194, 9201
   • Če imate težave s povezavo, lahko spremenite vrata
   • Izbira protokola TCP in vrat 443 vam bo omogočila simuliranje prometa HTTPS

Drugi razdelek na naprednem zavihku vam omogoča ročno nastavitev strežnika domenskih imen (DNS). Če želite uporabiti storitev LiquidDNS, ki jo ponuja LiquidVPN, to pustite samodejno. To spremenite le, če razumete, kaj počnete, saj vam lahko prepreči dostop do interneta, če vnesete napačno vrednost.

Zgornja slika zgoraj vam omogoča, da določite, kateri promet se lahko pretaka, ko je omogočeno tekoče zaklepanje. To je potrditveno polje, ki omogoča promet z lokalnim omrežjem (LAN) in mesto za ročno dodajanje ali odstranjevanje naslovov IP, ki se lahko zažene, ko je omogočeno tekoče zaklepanje.

Obiščite LiquidVPN

Povežite se z odjemalcem Mac

Tako kot programsko opremo po meri Windows lahko tudi odjemalca LiquidVPN za Mac prenesete s svojega spletnega mesta. Njihov mac odjemalec ima podobne funkcije kot Windows. Prenos in namestitev je preprost. Namenjen je zagon na Mac OS X 10.7 in novejši. Omogočajo enostavno prenos in namestitev odjemalca Mac z enim klikom. Ima enako funkcijo tekočega zaklepanja, da zaklene vaš VPN, ki uporablja splošno sprejeta pravila PF, vgrajena v OS X nad Lionom. Ima veliko enakih funkcij kot njihov odjemalec Windows. Poleg svojega odjemalca VPN po meri ima LiquidVPN tudi vodnike za ročno konfiguracijo Mac OS X za Tunnelblick, PPTP in L2TP.

Povežite se z iPhone ali iPad

LiquidVPN nima aplikacije za iOS, vendar podpirajo vse naprave (iPhone, iPad, iPod Touch). iOS izvorno podpira L2TP / IPsec na VPN-jih. LiquidVPN ima vodnike za konfiguriranje naprav iOS z uporabo svojih protokolov PPTP, L2TP / IPsec in OpenVPN. Spodaj je splošni priročnik za ponazoritev, kako nastaviti L2TP / IPsec za LiquidVPN.

Poenostavljena ročna nastavitev za iOS L2TP / IPsec:

 1. Kliknite na “Nastavitve“In nato kliknite”Splošno“.
 2. Pomaknite se navzdol in izberite »VPN
 3. Tapnite »Dodaj konfiguracijo VPN
 4. Izberite L2TP
  1. Vnesite a opis kot je povezava s tekočim VPN
  2. V razdelku »Strežnik“Polje vnesite naslov strežnika strežnika LiquidVPN. Naslove strežnikov najdete tako, da se prijavite v odjemalsko območje njihovega spletnega mesta.
  3. Vpiši svoj uporabniško ime in geslo za VPN opombo: to je drugače kot prijava na vaše spletno mesto in vam ga je zagotovilo osebje LiquidVPN v svojem e-poštnem sporočilu za prijavo..
  4. Lahko dobite Skrivnost vrednost, da se vpišete v to polje tako, da se prijavite v njihovo stranko.
  5. Poskrbi “Pošlji ves promet“Je omogočeno.
  6. Tapnite »Shrani”.
 5. Preklopite na VPNON“, Da preizkusite svojo povezavo

Obiščite LiquidVPN

Priključite napravo Android

LiquidVPN ima beta aplikacijo za naprave Android, ki je bila nedavno izdana. Ta aplikacija omogoča uporabnikom Android enako preprosto uporabo, kot jo ima odjemalec Windows. Spodaj je ilustracija, ki prikazuje nekaj posnetkov zaslona iz aplikacije Android. Na prvem zaslonu je prikazano preverjanje pristnosti, kjer vnesete svoje uporabniško ime, geslo (prejeto v vaš pozdravni e-poštni naslov), kliknite Zapomni me in pritisnete na naslednjo. To prihrani vaše poverilnice za lažje prihodnje spremembe strežnika. Izbirni zaslon je prikazan na drugih dveh posnetkih zaslona. Podobno kot za odjemalca Windows lahko tudi za povezavo izberete regijo, topologijo in protokol. Na spodnjih posnetkih zaslonov sta prikazana različna strežnika za oba protokola TCP in UPD. Ogledate si lahko tudi zadnje vrednosti pinga, s pomočjo katerih lahko določite najhitrejši strežnik, na katerega se lahko povežete.

Aplikacija tekoče VPN za Android

Čeprav je aplikacija LiquidVPN še vedno v beta različici, je videti podobna kot pri drugih odjemalcih in vam bo olajšala uporabo njihove storitve za povezovanje, prekinitev povezave in spreminjanje strežnikov v njihovem omrežju. Če poznate njihov odjemalec Windows, boste zlahka prepoznali in uporabljali njihovo aplikacijo za Android.

Obiščite LiquidVPN

Preizkus hitrosti tekočega VPN

TekočinoVPN smo dobro opravili v našem hitrostnem testu. Hitrost njihovega strežnika v Miamiju, FL, je bila odlična. Morali bi biti zadovoljni s hitrostjo njihovega omrežja za večino aplikacij na podlagi našega testiranja. Ta test je bil izveden z odjemalcem LiquidVPN Windows z uporabo privzetega protokola OpenVPN (UDP), ki uporablja 256-bitni šifrant CBC AES za šifriranje vašega internetnega prometa.

Preizkus hitrosti tekočega VPN

Kot lahko vidite, je bila 12,9-odstotna razlika v hitrosti med povezavo neposredno z našim ponudnikom internetnih storitev in povezavo s strežnikom v Miamiju, FL. Pričakovano je, da gre za nekaj izgube pri hitrosti povezave, vendar je vredno zagotoviti dodatno varnost, ki jo zagotavlja ta raven šifriranja. S hitrostjo nekaj več kot 48 Mb / s bi morali biti zadovoljni z delovanjem storitve LiquidVPN za vse vaše internetne potrebe.

Pregled tekočega VPN: Sklep

Čeprav je LiquidVPN v prostoru zasebnosti le kratek čas, približno dve leti, si je ustvaril dober ugled za storitev, ki jo ponujajo, tako da je pozoren na svoje stranke. Njihova mreža ni ena največjih, toda tisto, kar jim manjka v količini, nadoknadijo kakovostno. Vsi njihovi strežniki imajo vsaj 1 Gbps vrata, nekateri pa imajo 10Gbps, na nekaterih svojih strežnikih imajo 20Gbps DDoS zaščito, večina njihovih strežnikov pa je optimizirana za P2P promet. Imajo 44 strežnikov v 16 mestih, razporejenih v 9 različnih državah, z dostopom do več kot 2000 javnih naslovov IP. Njihova politika brez zapisovanja, pregleden način, kako ravnajo z zahtevo po informacijah, in njihova podpora plačilom s pomočjo kripto valute Bitcoin kažejo, da zasebnost njihove člane jemljejo resno.

LiquidVPN podpira protokole OpenVPN (TCP / UDP), L2TP / IPsec, SSTP in PPTP, zaradi česar je njihova storitev združljiva z mobilnimi napravami in celo nekaterimi usmerjevalniki. Imajo programsko opremo za odjemalce po meri za Windows in Mac OS X ter beta aplikacijo za naprave Android. Imajo navodila za namestitev po korakih, s pomočjo katerih lahko uporabniki konfigurirajo svojo storitev z različnimi protokoli v sistemih Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android, usmerjevalniki DD-WRT in drugih napravah.

Kaj mi je bilo pri storitvi najbolj všeč:

 • Programska oprema po meri za Windows in Mac
 • Nova beta aplikacija za Android
 • Pravilnik brez dnevnika
 • Moduliranje topologije IP, da postanete bolj anonimni
 • Več anonimnih načinov plačila, kot je Bitcoin
 • Preizkus s šifriranjem, ki ni NIST, z uporabo Camellia-256-CBC na nekaj strežnikih

Ideje za izboljšanje storitve:

 • Aplikacija za naprave iOS
 • Jasnejša garancija s prekomerno določeno uporabo
 • Boljša navigacija po spletnem mestu

Storitev LiquidVPN lahko uporabite za vsakodnevno brskanje, spletno bančništvo, uživanje v svojih najljubših pretočnih medijih, za zaščito prometa pri uporabi javnih omrežij Wi-Fi ali za premagovanje cenzure lokalne uprave. Mora biti primeren za vse vaše internetne potrebe. Vzemite njihovo službo za testno vožnjo in se prepričajte sami. Ponujajo 7-dnevno garancijo vračila denarja. To bo omogočilo čas, da pregledate njihovo storitev in preverite, ali ustreza vašim potrebam. Če uživate v njihovem VPN-ju, se lahko za neomejen dostop s štirimi povezavami prijavite že za samo 5,75 USD na mesec.

Obiščite LiquidVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map