Pregled FlashVPN

Ikona FlashVPNNe glede na to, kje ste na svetu, je uporaba VPN-ja na mobilni napravi dobra ideja. Dandanes jih je veliko brezplačne VPN ki so navedeni v trgovini Google Play. Kot ste morda uganili, je FlashVPN eden izmed njih. Ta brezplačna aplikacija VPN je bila prenesena več kot 5 milijonov krat in zdi se, da je osredotočena na operacijski sistem Android. Glede na statistiko ima tudi več kot 99k pregledov z oceno 4,4 zvezdice. Ni nobene premijske različice te storitve in jo v celoti podpirajo oglasi. Pomembno vprašanje je, če izdelek deluje tako dobro, kot trdijo ljudje in ali ga je vredno uporabiti. V tem pregledu ga bomo izvedli skozi več testov in ugotovili, ali je vreden pohvale, ki jo dobi.


Prenos FlashVPNO podjetju

Podatkov, ki bi jih o podjetju lahko izvedeli, ni imena zunaj imena FlashSoftware. Vendar ima ta VPN presenetljivo podobnost več drugih, ki smo jih pregledali v zadnjem času. Pravzaprav je povsem mogoče, da isto podjetje upravlja več kot eno aplikacijo. Ni nobenega spletnega mesta, ki smo ga našli, niti ni osrednje lokacije, ki smo jo našli za storitev. Zaradi tega smo zelo previdni, saj ne moremo povedati, katerim zakonom o zasebnosti VPN sledi.

Cenitev

Kot smo že povedali, FlashVPN vam ne zaračuna. Za razliko od drugih možnosti ta aplikacija ne ponuja nobenega načina dodajanja funkcij ali nadgradnje. Ponavadi smo pozorni na brezplačne izdelke, ki temeljijo na oglaševanju. To vsekakor lahko pomeni, da postanete izdelek. Če tudi vi oklevate, bi priporočili Zasebni dostop do interneta kot alternativa. Za samo 2,50 USD na mesec, lahko uživate v varnem VPN dostopu v vseh svojih napravah. So zaupanja vredno in pregledno podjetje, ki obstaja že vrsto let.

Lastnosti

Flashvpn - Funkcije in strežnikiFlashVPN ima zelo malo na poti funkcij. Zdi se, da je vse preprosto, in nastavitev, ki jih lahko spremenite, ni veliko. Kljub temu lahko spremenite lokacijo strežnika. Kot vidite na sliki tukaj, so vaše izbire Nemčija, ZDA, Anglija, Francija in avto. Tudi na sliki na desni vidite, da FlashVPN od vas zahteva, da odobrite več elementov v telefonu. Kot referenčna točka je zelo malo plačljivih storitev, ki zahtevajo toliko dovoljenj. Ni razloga, da bi zahtevali vsa ta dovoljenja, če bo storitev ščitila samo zasebnost uporabnika.

Aplikacija zahteva dostop do teh informacij v napravi Android:

 • Lokacija
 • Fotografije / mediji / datoteke
 • Podatki o povezavi Wi-Fi
 • ID naprave & informacije o klicu

Vprašajte se, zakaj bi vsaka aplikacija za zasebnost potrebovala dostop do vaših fotografij, predstavnostnih datotek in informacij o klicih. To preprosto nima nobenega smisla. Predlagamo, da se oddaljite od aplikacij, ki zahtevajo preveč dostopa.

Izvedba

Veliko dejstvo, ki si ga vedno želite ogledati, je hitrost storitve VPN. V našem hitrostnem testu smo uporabili strežnik ZDA (saj obstajajo samo 4 možnosti). V tem primeru je bila naša normalna hitrost 46,1 Mb / s. Ko smo testirali svojo hitrost s FlashVPN, smo dobili hitrost 21,7 Mb / s. To je približno 53-odstotno zmanjšanje hitrosti. Pri plačljivi storitvi običajno pričakujete do 25-odstotno izgubo. To je še en razlog za previdnost pri tem.

Uporaba VPN

VPN podjetja so izjemno prenesla in uporabila svoje izdelke. FlashVPN ni nič drugačen. Ker v aplikaciji ni veliko, je povezovanje s tem VPN enostavno.

 1. Poiščite FlashVPN v trgovini Google Play in kliknite Namestite.
 2. Sprejmite dovoljenja in povejte Dovoli do povezave VPN.
 3. Ko se naloži, kliknite na Nadaljujte gumb.
 4. Od tega trenutka boste našli Lokacije strežnika odsek, ki smo ga pokazali prej s klikom na navpični stolpec s 3 pikami v zgornjem desnem kotu.

Uporaba FlashVPN

Prednosti uporabe VPN-ja

V zadnjem času mobilni promet začne prehitevati namizni promet. Zaradi tega je uporaba WiFi ključnega pomena namesto uporabe standardnega podatkovnega načrta. Zaradi ravni nasičenosti na svetu vse več podjetij ponuja svojim strankam brezplačen WiFi. Čeprav je odlično za obe strani, lahko stavite, da tudi kibernetski kriminalci to obožujejo. Ko se povežete na eno od zgoraj navedenih 4 lokacij, ustvarite varno in šifrirano povezavo. Ko to storite, močno zmanjšate tveganje, da bodo kriminalci ukradli vaše občutljive podatke. Potem morate spet zaupati podjetju, ki stoji za VPN. Glede na dovoljenja, potrebna za uporabo aplikacije, bi jo svarila pred njo.

Če želite obiti geo-bloke, je uporaba VPN-ja nujno. To je zato, ker podjetja, vlade in celo medijske družbe preprečujejo uporabnikom ogledovanje omejene vsebine znotraj in zunaj ciljnega območja. Ko se povežete s FlashVPN, boste ustanovi prepričali, da ste na enem od štirih lokacij, ki jih ponujajo. Preprosto se povežite s strežnikom in lahko začnete brskati ali si ogledati vsebino, do katere želite dostopati. Če imate še vedno težave z blokiranjem, se boste prepričali, da je v brskalniku onemogočen WebRTC. To je težje, če v Androidu uporabljate različne brskalnike. Morda boste želeli uporabiti Firefox in naložiti razširitev za blokado WebRTC, da boste lahko pravilno delovali. V nasprotnem primeru bo vse, kar poskušate odblokirati, še vedno videti vaš prvotni naslov IP. To premaga namen uporabe VPN za začetek.

Ali FlashVPN pušča?

Ena od vprašanj, ki jih imajo številne brezplačne storitve VPN, so puščanje DNS. Če vam storitev pušča, je to velika težava. Ker VPN delujejo z maskiranjem naslova IP, lahko puščanje razkrijejo vaš pravi IP naslov. Pri testiranju FlashVPN za to napako bomo uporabili standardni test s spletnega mesta www.dnsleaktest.com. Kot vidite na spodnji sliki, ima FlashVPN nekaj puščanja. Ta puščanja najprej premagajo namen uporabe VPN-ja.

FlashVPN test puščanja DNS

Ali naj uporabljam FlashVPN?

Odgovor na to vprašanje je odvisen od tega, kaj poskušate storiti. Če želite poskusiti obiti geo-omejitve, bo FlashVPN morda opravil to delo. Seveda, kot smo že omenili, je FlashVPN počasnejši od drugih storitev. Če imate puščanje DNS ali če programska oprema za blokiranje vidi resnično lokacijo, boste morda imeli nekaj težav. Storitev omogoča le eno povezavo, zato ni rešitev, če imate več naprav. Prav tako ne pozabite, da FlashVPN ne dovoljuje skupne rabe datotek P2P. Za tiste, ki želijo zaščititi svojo zasebnost, namesto tega želite uporabljati plačljivo storitev. Tako lahko poskrbite, da ne pušča.

Končne misli o FlashVPN

Za zaključek tega pregleda je FlashVPN zelo priljubljen in ima več kot 5 milijonov prenosov. Odkrili smo več težav s storitvijo, vključno s puščanjem DNS, povprečnimi hitrostmi, pomanjkanjem lokacij strežnika in splošno pomanjkljivo preglednostjo. Da ne omenjam ravni dostopa, ki ga aplikacija zahteva v napravi Android. Ali res želite deliti svoje fotografije in poklicati podatke, da uporabite VPN? Morda bo delovalo v redu, če poskušate obiti geo-bloke, vendar ne veliko drugega. Te težave nas ustavijo pri predlaganju FlashVPN kot možnosti uporabe. Oglejte si naše najboljše VPN-ji za Android seznam za nekatere veliko boljše možnosti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map