Pregled Browsec VPN 2020

brskaj po VPNBrowsec VPN je tako imenovana storitev “freemium”. Namesti se v brskalnik, ki ga uporabljate, in do njega lahko dostopate od tam. Ker temelji na brskalniku, je na voljo v vseh namiznih operacijskih sistemih. Poleg tega je na voljo tudi za operacijske sisteme Android in iOS. Kljub temu, da je izdelek freemium, je precej manj zaskrbljujoč. Na strani za prenos v Chromu je več kot 4 milijone uporabnikov in ima visoko oceno. V tem pregledu Browsec VPN bomo videli, ali si zasluži tako visoke pohvale.


O podjetju

Zdi se, da je ime Browsec kombinacija besed brskanje in besede sec (za varno). Medtem ko informacij o podjetju ni veliko, je njihova spletna stran profesionalno videti in kaj bi lahko pričakovali od sodobnega ponudnika VPN. Spletno mesto je registrirano v Nassau, BS (Bahami) v Ocean Centru, ki je verjetno pravi poslovni center. Radi bi se postavili, da obstaja veliko podjetij. To ni redkost za različna podjetja. To pomeni tudi, da je zunaj pristojnosti držav 14 oči. To so države, ki si medsebojno izmenjujejo informacije. Zaradi tega, kje je Browsec registriran, za vsa vprašanja o zasebnosti veljajo Bahami. Seveda je to dobro, če vas skrbi vaša zasebnost.

Cenitev

Kot smo omenili, je ta storitev „freemium“. Vendar podjetje ponuja dve vrsti načrtov, ki niso brezplačni. Za en mesec storitve znaša 3,99 dolarja na mesec. Za primerjavo lahko leto storitve dobite za 29,94 USD. Povprečno znaša 2,50 USD na mesec. Čeprav ne ponujajo premium preskušanja, imajo 7-dnevno garancijo vračila denarja. Zdi se, da registracija zahteva, da podjetje zahteva zelo malo podatkov. Vse, kar se vam zdi potrebno, je e-poštni naslov za registracijo. Kar zadeva vrste plačil, podjetje sprejema Visa, MasterCard, Amex in PayPal.

Lastnosti

Glede na lastnosti, podjetje ponuja dve možnosti. Brezplačna možnost je brezplačna, omogoča pa vam le 4 strežnike. Poleg tega so ti strežniki počasni, tudi pri hitri povezavi. Še ena zanimivost je, ker temelji na brskalniku, saj ste zaščiteni samo za stvari znotraj tega brskalnika. Ko preidete na premijsko različico, je nekaj razlik.

 • Hitrost do 100 Mbps namesto 1 Mbps
 • Premium lokacije
 • Premium strežniki

Lokacije strežnika in države

Kot smo že povedali, vam brezplačna različica omogoča dostop do 4 držav. To so ZDA, Velika Britanija, Singapur in Nizozemska. Za primerjavo, premium različica ponuja 41 lokacij. To so: Avstralija, Avstrija, Belgija, Brazilija, Bolgarija, Kanada, Čile, Češka, Danska, Finska, Francija, Nemčija, Hong Kong, Madžarska, Islandija, Indija, Irska, Izrael, Italija, Japonska, Latvija, Litva, Luksemburg , Mehika, Nizozemska, Nova Zelandija, Norveška, Poljska, Romunija, Rusija, Singapur, Južna Afrika, Južna Koreja, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Ukrajina, Združeno kraljestvo, Združene države in Združene države (Zahod). Kot vidite, je na voljo približno 10-krat večje število strežnikov, kot je v brezplačni različici.

Hands-on testiranje

Kar se tiče VPN-ja, je precej naravnost naprej. Ko ga dodate v svoj brskalnik (katerega koli od uporabnikov), morate storiti le nekaj korakov.

 1. Poiščite značko sveta.
 2. Odprite ploščo. Kot vidite, lahko tukaj spremenite strežnike. drsnik premaknite v položaj za vklop.
 3. Zaprite konzolo. Zdaj boste opazili začetnice katere koli države, ki ste jo izbrali.

Povezava brskalnika

Zdaj, ko ste se povezali, je čas, da preizkusite hitrost.

Preskus hitrosti brskalnika

Browsec se ne trudi, da je njihova brezplačna storitev počasna. Glede na to vam bomo pokazali razliko v hitrostih. Medtem ko smo pričakovali počasne hitrosti, je dejansko celo nekoliko hitrejši, kot smo predvidevali. V brezplačni različici ne bo hitro, vendar je dopustno.

Browsec VPN Speedtest

Zakaj bi morali uporabljati VPN

Ker toliko ustanov zdaj ponuja brezplačen WiFi, boste ob vzpostavitvi povezave želeli uporabiti VPN. Medtem ko je WiFi odličen, kibernetski kriminalci menijo, da je odličen tudi. Če se povežete s strežnikom, ki ga izberete, ustvarite varno in šifrirano povezavo. Tako močno zmanjšate tveganje, da bodo kriminalci ali kibertetivi ukradli vaše zasebne podatke.

Drug razlog za uporabo VPN je, da vam pomagajo obiti geo-omejitve. Ne glede na to, kje ste, vam bo pomagalo povezovanje s strežnikom. To je zato, ker programska oprema za blokiranje misli, da se nahajate drugje. To je lahko resnična prednost, če poskušate dostopati do določenih regij ali pa ste onemogočeni za ogled vsebine. Preprosto se povežite s strežnikom in lahko začnete brskati ali si ogledati vsebino, do katere želite dostopati.

Kaj pa puščanje?

Browsec LeaktestČeprav gre za brezplačno storitev VPN, smo bili nekoliko presenečeni, ko smo ugotovili, da nimamo težav s puščanjem. Da bi to ugotovili, smo na spletnem mestu www.doileak.com uporabili naš najljubši celovit preizkuševalnik puščanja. Všeč nam je uporaba tega, ker vam pokaže različna področja, kjer zazna težave. Kot lahko vidite na sliki desno, ni težav, razen osebnih preferenc na našem stroju.

Ali naj uporabim to VPN?

Če se boste spustili do osnov, bo uporaba te storitve VPN (če uporabljate brezplačno različico) počasna in omejena. Kljub temu počasi ta VPN dosega varnost, ki bi jo pričakovali od vrhunskih storitev. Če želite storitev z dobro varnostjo in višjimi hitrostmi, boste morda želeli preizkusiti premijsko različico tega izdelka. Ta je opravil naš lakmusov test.

Sklepne misli o Browsec VPN

Medtem ko so hitrosti pri brezplačni različici počasne, zagotovo dobro deluje pri preverjanju polj, ki jih iščemo. Ker ne pušča in ima sedež na Bahamih, bi bila dobra izbira, da se izognete geo-omejitvam in zaščitite svojo zasebnost. Če spet kaj pretakate, boste želeli poskrbeti, da bodo vaše hitrosti hitrejše. Čeprav stopnja, ki jo vidite, ni slaba, pa tudi ni velika. Nihče si ne želi njihove najljubše oddaje ali varovanja dogodkov v živo. Ne pozabite, da se morate vedno zaščititi, ko ste na WiFi. Ta brezplačna storitev je zelo počasna, vendar je pomanjkanje puščanja impresivno. Ne pozabite le, da se boste lahko povezali le v ZDA, Veliki Britaniji, na Nizozemskem in v Singapurju. Lahko bi vam pomagali, da se izognete omejitvam, če želite uporabiti nekaj, kot so SoundCloud, Pandora ali drugi. Prosto si oglejte naše top 10 VPN-jev za primerjavo.

Gumb Browsec

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map