Pregled brez blokov

Začnimo s pregledom Blockless z malo informacijami o podjetju. Blockless je kanadsko podjetje, katerega cilj je bil vedno omogočiti enostavno brskanje, ne da bi vam bilo treba skrbeti za državo ali regionalne meje. Tako boste lahko gledali svoje najljubše oddaje od kjer koli na svetu. Njihova storitev je cenovno dostopna in ponujajo enotedensko brezplačno preizkusno različico.


Pregled brez blokov

Z začetkom leta 2016 so posodobili svoje spletno mesto, pa tudi svoje cilje z bolj usmerjeno potjo do zasebnosti in varnosti svojih uporabnikov. V ta namen so dodali Smart Guard, tehnologijo pametnega zaviralca oglasov, ki jo je mogoče uporabljati ne samo z računalniki, ampak tudi z vsemi napravami, ki jih podpira Blockless DNS. Na podlagi zadnjih posodobitev, kot sta samodejna namestitev DNS in zagon odjemalcev za Windows in Mac OS X, so začeli beta testirati VPN storitve za odjemalca Windows in Mac OS X skupaj z ustvarjanjem mobilnih aplikacij in razširitev brskalnika.

Cene in posebne ponudbe

Storitev DNS brez bloka se trži z eno samo konfiguracijo. Ponujajo ga v treh terminskih paketih: mesečno, polletno in letno. Kot večina ponudnikov so njihove cene diskontirane glede na dolžino izraza. Mesečni paket znaša 4,95 USD na mesec. Polletni paket znaša 27,25 USD na vsakih šest mesecev. To znaša le 4,55 dolarja na mesec, kar je prihranek več kot 7% ​​od njihove mesečne cene. Prijava na leto storitve znaša 49,95 USD, zaračunava pa se vsakih dvanajst mesecev. To pomeni, da lahko dobite leto njihove storitve od samo 4,16 USD na mesec.  To je 16-odstotni prihranek, kar pomeni, da brezplačno dobite dva meseca storitve Blockless.

Cene brez blokovBlockless omogoča plačilo z večjimi kreditnimi karticami. Sem spadajo VISA, MasterCard, Diners in JCB.

Brezplačno preizkusno obdobje

Blockless želi, da preizkusite njihovo storitev zase, tako da boste lahko prepričani, da ustreza vašim pričakovanjem. Zaradi tega od vseh zahtevajo, da ustvarijo 7-dnevni brezplačni preizkusni račun, preden se lahko prijavijo na plačano naročnino. Za prijavo na preskušanje niso potrebni nobeni podatki o plačilu. Kot je prikazano spodaj, je vse, kar je potrebno za prijavo na 7-dnevni preizkusni račun Blockless, veljaven e-poštni naslov in geslo. Preskus se bo iztekel po preteku sedmih dni, zato vam niti ni treba preklicati računa. Vendar boste morali odstraniti njihov DNS iz sistema. Kako to storiti, lahko izveste v podpornem delu spletnega mesta Blockless.

Namestitev računa brez blokov

Obiščite Blockless

Kako deluje brez blokade

Blockless je predvsem pametna storitev DNS, katere cilj je uporabnikom omogočiti brskanje in ogledovanje pretočnih medijskih vsebin brez umetnih državnih in regionalnih meja, ki jih uporabljajo številni ponudniki. Njihova storitev deluje tako, da spremenijo nastavitve naslova strežnika DNS v vaši napravi. To jim omogoča, da od teh ponudnikov prestrežejo zahtevo za avtorizacijo in jim zagotovijo virtualni IP naslov, ki ustreza njihovim umetnim mejam in omogoča dostop do njihovih knjižnic za pretakanje. To vam omogoča, da uživate v njihovi vsebini od kjer koli na svetu.

Kako deluje brez blokov

Za razliko od tradicionalnih VPN-jev, kjer je ves promet med vašo napravo in storitvijo šifriran in poslan prek strežnika na internet, le majhen delež prometa dejansko preide prek strežnika Smart DNS. Po zaključku predstavitve in prenosa dela komunikacije med strežnikom in ponudnikom se preostali promet pošlje neposredno od ponudnika v vašo napravo. Ker ni šifriranja pretočnega prometa, med gledanjem HD filmov ali poslušanjem svoje najljubše glasbe ne izgubite internetne uspešnosti. To vam omogoča dostop do regionalno zaklenjenih spletnih mest od koder koli po svetu, ne da bi upočasnili hitrost internetne povezave. Nazadnje, ker ni šifriranje prometa brez blokov DNS, ne zagotavlja enake stopnje varnosti kot standardne storitve VPN.

Mreža brez blokov

Brezbločno omrežje ima strežnike v 25 različnih regijah. Sem sodijo naslednje države: Avstralija, Avstrija, Belgija, Brazilija, Kanada, Kitajska, Francija, Nemčija, Grčija, Indija, Irska, Italija, Japonska, Lexembourg, Mehika, Nizozemska, Nova Zelandija, Norveška, Portugalska, Rusija, Južna Afrika , Švedska, Švica, Združeno kraljestvo in Združene države. To zagotavlja globalno omrežje s strežniki na vseh večjih celinah sveta, razen Antarktike.

Brezstična namestitev za Windows

Blockless podpira različne naprave, kot so namizni računalniki, pametni telefoni, igralne konzole, pametni televizorji, medijski predvajalniki in usmerjevalniki. Če se prijavite v svoj račun na spletnem mestu Blockless in izberete meni za pomoč, vam bo gumb za nastavitev vodnika omogočil uporabo postopka v treh korakih (kot je prikazano spodaj), da poiščete vodnik za ročno konfiguracijo naprave za uporabo storitve DNS brez bloka . V razdelku za podporo na njihovem spletnem mestu je tudi velika izbira enostavnih vodnikov, po katerih lahko iščete.

Namestitev DNS brez blok napraveČe je na voljo, je povezava do namestitve programske opreme Blockless po meri prvi korak v teh priročnikih. Pokazali pa vam bodo tudi, kako ročno spremeniti DNS za svojo napravo. Storitev Blockless vam omogoča, da se povežete od kjer koli, vendar le z enega mesta naenkrat. Razlog za to je, da se Blockless sinhronizira na vašo posamezno lokacijo (naslov IP), ko se prijavite. Zato, ko se prijavite iz drugega omrežja, se boste morali prijaviti v svoj račun in kliknite »Uporabi to lokacijo«. Če konfigurirate usmerjevalnik za uporabo storitve Blockless, boste lahko izkoristili storitev v vseh napravah, ki so nanj povezane..

Obiščite Blockless

Uporaba odjemalca Windows brez blokov

Ko v vodiču kliknete povezavo App Blockless za sistem Windows 10, bo namestitvena datoteka shranjena v vaš računalnik. Zaženite namestitveno datoteko in spodaj boste videli zaslon, kot je prvi. Nato bo v računalniku nastavila storitev Blockless za Windows. Ko se to konča, boste spodaj videli zaslon, kot je drugi. S klikom na zaključek tega zaslona se bo aplikacija zagnala.

Namestite brezstično

Ko prvič odženete stranko, boste videli prijavni zaslon, kot je prikazano spodaj. Na tem zaslonu boste vnesli poverilnice za svoj račun, ki ste jih prejeli pri preverjanju računa in e-poštno sporočilo osebja podjetja Blockless. Nato kliknite gumb Prijava.

Brezstopenjska prijava

Prikaže se glavni zaslon za aplikacijo Windows brez blokov, kot je prikazano na prvi sliki spodaj. Privzeto se bo ob prvem zagonu povezal z najbližjim strežnikom na vašo lokacijo. Spodnji glavni zaslon za povezavo ima le nekaj kontrol, kar omogoča zelo enostavno učenje in nastavitev. Spreminjanje strežnikov je mogoče izvesti na enega od treh različnih načinov: iskalno polje po imenu, pomikanje in izbiranje imena z miško ali klikom na eno od svetlejših sivih držav na zemljevidu. Spodnje slike prikazujejo spreminjanje regije iz Združenega kraljestva (levo) v Združene države Amerike (desno). Upoštevajte, da preverja, ali je bila naša regija spremenjena z ikono zastave za državo.

Spremembe strežnika brez blokade

S klikom na pomoč se prikažejo naslednje možnosti: konfigurirajte napravo za storitev brez blokov, poiščite članke o podpori ali odprite vozovnico za podporo. Obstaja tudi gumb za zapiranje, da se vrnete na glavni zaslon povezave.

Na dnu glavnega zaslona je stikalo za vklop in izklop Smart Guard-a. Trenutno je vklopljen. Smart Guard bo s spletnih mest odstranil nekaj oglasov in grafik, kar bo povečalo hitrost brskalnika, saj bo zmanjšalo čas nalaganja strani. Še pomembneje pa je, da blokiranje teh oglasov lahko pomaga varovati vašo spletno zasebnost, ker ne bodo mogli slediti vašim spletnim navadam in vzorcem brskanja. Tako se lahko izognete ciljanim marketinškim akcijam.

Nastavitve brez blok

Zadnja značilnost glavnega zaslona, ​​ki si ga želimo ogledati, so nastavitve za odjemalca, do katerih lahko dostopate s klikom na simbol karata navzdol v zgornjem desnem kotu zaslona. Tako se prikaže spustni seznam, kot je prikazan zgoraj (levo). Tu lahko izberete nastavitve, upravljate naročnino, spremenite nastavitve računa in odjavite se iz storitve. Z izbiro nastavitev se odpre zgornji zaslon z nastavitvami aplikacij (desno). Tu lahko storite naslednje, tako da izberete ustrezno potrditveno polje:

 • V tej napravi nastavite brezblokovni DNS
 • Samodejno sinhroniziranje lokacije s to napravo
 • Zaženite aplikacijo ob zagonu sistema
 • Preveri za posodobitve

Tako kot ostali odjemalci Blockess DNS so možnosti osnovne, pri čemer je najbolj uporabna nastavitev naprava za samodejno sinhronizacijo. Tako se boste izognili temu, da boste morali ob vsakem menjavi omrežij iti v spletni račun Blockless.

Obiščite Blockless

Brez bloka za Android in Google Chrome

Blockless ima za svoje storitve aplikacijo za Android, ki jo lahko prenesete iz Google trgovine. Potrebuje Android 2.1 in novejše. Omogočil vam bo upravljanje računa z naprave Android. Podobno kot pri odjemalcu Windows lahko spremenite želeno regijo, osvežite svoj IP in zagotovite, da je račun aktiven na dlani. Spodaj so slike prijavnega zaslona (levo) in glavnega zaslona za povezavo (desno). Zaslon za prijavo vam omogoča, da ostanete prijavljeni, ko vnesete ustrezne poverilnice.

Aplikacija brez blokov Andriod

Glavni zaslon povezave, ki je prikazan zgoraj (desno), preveri, ali imate veljaven račun, ali je IP naslov (lokacija) naprave sinhroniziran z vašim računom in ali je bil DNS pravilno nastavljen za napravo. Če katera koli od teh ne uspe, bo prikazana rdeča, namesto zelena. Izbirnik regije omogoča tapkanje za povezavo z izbrano državo. To olajša preklapljanje regij, ko ste povezani z njihovo storitvijo. Blockless ima tudi razširitev za Google Chrome, ki ima podobno vedenje kot njihova aplikacija za Android.

Roke na testiranju

Na servisu Blockless DNS smo opravili svoj test običajne hitrosti in po pričakovanju opazili, da skoraj ni sprememb v hitrosti prenosa ali brskanju na splošno, medtem ko ste bili povezani z njim. Za razliko od običajnih VPN-jev, ki pošiljajo ves vaš promet prek VPN-ja, vas Blockless poveže neposredno na spletna mesta, ki jih podpirajo. Imajo vodnike za konfiguriranje svoje storitve DNS na različnih napravah, ki vključujejo računalnike, sprejemnike, televizorje, igralne konzole, blu-žarke, telefone, tablice in usmerjevalnike. Te najdete na strani za podporo na svojem spletnem mestu.

Opravili smo tudi hitrostni test njihovega novega odjemalca beta za Windows s polno implementacijo VPN. Spodaj levo je prikazan posnetek zaslona njegovega glavnega okna v načinu surfanja. To okno odlikujejo svetlo modra merilna naprava, strela, gumb in izbrana regija zemljevida. Kot vidite, ima odjemalec enake možnosti kot odjemalec Windows, ki vključujejo pomoč, nastavitve, upravljanje naročnine, nastavitve računa in odjava. Nastavitve so enake tistim za prejšnjo stranko z dodatkom stikala za izbiro UDP ali TCP za OpenVPN za storitev VPN. Če kliknete trenutno izbrano regijo, se prikaže okno z desnim drsnikom. Tako boste lahko izbrali regijo, v katero se želite spremeniti. Smart Guard je izklopljen za okno za deskanje.

Beta brez bloka VPN za Windows

Ko je bila izbrana regija, kot jo imajo ZDA v zgornjem primeru, s klikom na gumb za brskanje / varen vklopite ali izklopite zaščito VPN. Tako enostavno je. Drugi zaslon prikazuje glavni zaslon povezave, ko je VPN vklopljen. Ko je VPN aktiven, imate zaščito pred šifriranjem vseh svojih podatkov s protokolom OpenVPN. Poleg tega je vaš pravi naslov IP zamaskiran in nadomeščen z enim na strežniku Blockless. V tem primeru smo v Atlanti dobili naslov IP in naša identiteta je prikazana kot anonimna. Za varno VPN je prikazana funkcija Smart Guard. Za merilno napravo, izbrano mesto, gumb in izbrano regijo zemljevida je varna povezava označena z rdečo. To omogoča enostavno razlikovanje od nezaščitene modre povezave.

Obiščite Blockless

Hitrostni test

Preskus hitrosti storitve Blockless VPN ni bil najhitrejši, kar smo videli, vendar je storitev še vedno v beta različici, zato smo prepričani, da še vedno odpravljajo nekatere težave. Če rečem, je hitrost internetne povezave brez VPN znašala 51,21 Mbps, z brezstičnim VPN pa 33,09 Mbps. To pomeni, da je pri priključitvi na storitev Blockless VPN padla hitrost povezave za približno 35%. Kot ste morda pričakovali, se hitrost zmanjša zaradi šifriranja, ki ga zagotavlja storitev Blockless VPN. To zmanjšanje hitrosti je vredno, če je vaš cilj zasebnost in zaščita. Če ne, lahko njihove storitve zaženete v načinu surfanja, ki nima izgube hitrosti. Še vedno pri 33,09 Mbps ne bi smeli imeti težav z uporabo njihove VPN storitve za večino internetnih transakcij.

Preskus hitrosti brez blokade

Zaključek

Če iščete predvsem storitev, ki vam bo omogočila dostop do geografsko omejenih pretočnih vsebin, potem je Blockless lahko storitev za vas. Odblokirajo 25 različnih regij, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom, Kanado, Avstralijo in drugimi. Njihova storitev deluje z Windows, Mac OS X, igralnimi konzolami, pametnimi televizorji, predstavnostnimi predvajalniki, mobilnimi telefoni, tablicami in celo usmerjevalniki. Konfiguriranje naprave za uporabo njihove storitve vključuje spreminjanje nastavitev strežnika DNS tako, da kažejo na njihove. To je preprost postopek. Vendar je ekipa Blockless zagotovila enostavno sledenje vodnikom za vse podprte naprave. Te najdete na strani za podporo na svojem spletnem mestu. Imajo celo aplikacije za samodejno nastavitev za Windows, Mac OS X, Android in razširitve za brskalnik Chrome.

Pred kratkim so začeli z beta preizkušanjem nove storitve VPN, ki uporablja protokol OpenVPN (TCP / UDP) za šifriranje vsega vašega internetnega prometa za zaščito vaše spletne zasebnosti in varnosti. To je poleg njihove šifrirane storitve DNS. Tako boste lahko med uporabo njihove storitve izbrali, ali je hitrost ali varnost vaš cilj. Trenutno (od 29.2.2016) so izdali beta programsko opremo, ki vključuje novo storitev VPN za Windows in Mac OS X. To ni hitri VPN, ki ga še nismo videli. Ima osnovni grafični vmesnik in omogoča enostavno izbiranje in spreminjanje strežnikov. Preprosto izberite regijo, na katero želite preklopiti, in preklopite gumb za deskanje / varno in ves vaš internetni promet je zavarovan. Tako je njihova storitev zelo enostavna za namestitev in uporabo.

Všeč nam je bilo v zvezi s storitvijo:

 • Namestimo ga lahko na različne naprave
 • Omogoča globalno brskanje po 25 regijah brez umetnih regionalnih omejitev
 • Brez izgube hitrosti povezave, kot je običajna za običajne VPN, medtem ko ste v načinu surfanja (Smart DNS)
 • Beta programska oprema za Windows in Mac OS X, ki vključuje novo storitev VPN
 • Podpora protokola OpenVPN (TCP / UDP) za VPN

Ideje za izboljšanje storitve:

 • Dovoli več kot eno istočasno povezavo
 • Če želite biti bolj anonimni, dodajte BitCoin kot možnost plačila
 • Več informacij o njihovi novi storitvi VPN na njihovem spletnem mestu, ko se razvija beta.
 • Dodajte storitev VPN v aplikacije za iOS in Android
 • Dodajte nove protokole, kot sta L2TP / IPSec za iOS

Predlagamo, da preizkusite Blockless zase. Prijavite se na 7-dnevno brezplačno preskusno različico in preizkusite njihovo storitev. Poskusite gledati svoj najljubši športni dogodek, najljubšega ponudnika pretočnih medijev ali drugo vsebino iz 25 regij, ki jim omogočajo globalno dostopnost od kjer koli na svetu. Če se odločite, da uživate v uporabi njihove storitve, se lahko nanjo prijavite že s samo 4,16 USD na mesec.

Obiščite Blockless

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map