Odkleni nas

Začnimo s pregledom Unblock-Us z malo informacijami o podjetju. Unblock-Us je blagovna znamka družbe NetProtect Inc., ki je prvotno imela sedež v Kanadi, vendar se je leta 2013 odločila, da bo svoj sedež preselila na Barbados, potem ko je Kanada uvedla nove zakone o hrambi podatkov. Unblock-Us se trži kot pametnejši in hitrejši VPN. V resnici ni podoben običajnemu VPN-ju, ki ga običajno pregledamo, vendar je za številne ljudi odlična izbira za dostop do geografsko omejenih pretočnih medijev. Vaš cilj pri uporabi VPN ni toliko zasebnost in anonimnost, temveč hitrost in dostop, potem pa je njihova storitev dobra izbira za vas.


Odkleni nas

Cene in posebne ponudbe

Odključi Smart UsN-storitev se trži z eno samo konfiguracijo. Ponujajo ga v dveh paketih, ki sta cenovno določeni glede na storitev. Prva je 4,99 USD na mesec, na ponavljajoči se osnovi. Drugi je 49,90 USD na leto, tudi na ponavljajoči se osnovi. Kot lahko vidite, ponujajo posebne cene s popustom, če se prijavite za eno leto storitve. Prihranite 10 dolarjev, kar pomeni, da dobite dva meseca brezplačno.

Odkleni cene za nasKot lahko vidite na zgornji sliki, Unblock-Us ponuja nekaj različnih možnosti plačila, med katerimi lahko izbirate, ko se prijavite na njihovo storitev. Sem spadajo glavne kreditne kartice, kot so VISA, MasterCard, Diners in JCB. Prav tako vam omogočajo, da se naročite s svojim računom PayPal, ki ga radi počnemo pri večini spletnih storitev, saj nam omogoča boljše upravljanje z enega mesta. Lepo je, da vam ponujajo različne možnosti plačila, da se boste lahko odločili, katera je za vas boljša.

Preizkusno obdobje brez tveganja

Unblock-Us razume, da boste morda želeli preizkusiti njihovo storitev, da preverite, ali je primerna za vas. Če poleg letnega popusta, če se naročite na letni načrt in prostovoljno prekinete storitev v prvih 30 dneh po nakupu, boste prejeli celotno povračilo. Poleg tega ponujajo tudi vse nove naročnike a 7-dnevno brezplačno preskušanje.  Vse, kar je potrebno za prijavo na to preizkusno različico, je e-poštni naslov. Preskusnega preskusa ni treba preklicati, če presodite, da njihova storitev ni namenjena vam, ampak po preteku sedmih dni preprosto poteče. Vendar boste morali odstraniti njihov DNS iz sistema. Torej, poizkusite njihovo storitev in preverite, ali ustreza vašim potrebam.

Obiščite Odkleni nas

Kako deluje odblokiranje nas

Unblock-Us je predvsem pametna storitev DNS, katere cilj je odblokirati geografsko omejeno pretočno medijsko vsebino s spletnih mest, kot so Netflix, Hulu in BBC iPlayer, od koder koli po svetu. Te storitve delujejo tako, da spremenijo nastavitve naslova strežnika DNS v vaši napravi. Kratko pojasnilo, kako deluje storitev Unblock-Us, je najbolje razloženo z nekaj njihovimi izjavami domača stran.

Vsak računalnik ali druga naprava z internetom ima naslov. Sestavljen je iz številk, kot je naslov ulice. Naša rešitev je briljantno preprosta. Dajemo vam naslov, kjer je na voljo želena vsebina. To je kot premikanje računalnika ali druge naprave, ne da bi ga dejansko premikali.

Zato je za razliko od večine VPN-jev le majhen delež vašega prometa dejansko poslan prek njihovega strežnika. Večina pretočne vsebine se po vzpostavitvi povezave pošlje neposredno s spletnega mesta ponudnika v računalnik. To jim omogoča dostop do regionalno blokiranih spletnih mest od koder koli po svetu, ne da bi upočasnili hitrost internetne povezave. To se razlikuje od večine VPN-jev, ki pošiljajo ves vaš promet prek svojih strežnikov in uporabljajo počasnejše metodologije šifriranja, da bi vam zagotovili večjo zasebnost in anonimnost.

Unblock-Us podpira različne naprave, kot so namizni računalniki, pametni telefoni, igralne konzole, pametni televizorji, medijski predvajalniki in usmerjevalniki. V razdelku za podporo na njihovem spletnem mestu je velika izbira enostavnih navodil za nastavitev naprave za uporabo njihove storitve. Če konfigurirate usmerjevalnik za uporabo storitve Unblock-Us, boste lahko uporabljali vse povezane naprave.

Odkleni nastavitev za Windows

Kot smo rekli, je e-poštni naslov vse, kar je potrebno za prijavo na 7-dnevno brezplačno preskusno obdobje njihove storitve. Ko vnesete svoj e-poštni naslov in kliknete gumb za začetek preizkusa, boste videli sliko, kot je prikazana spodaj.

Odkleni brezplačno preskusno različico

Če izberete gumb »Set it Up«, vas bo preusmerila na stran za nastavitev naprave, kjer lahko zaženete namestitveno aplikacijo za Windows, da samodejno spremeni nastavitve naslova strežnika DNS. Ko se to konča, boste videli naslednjo sliko.

Odkleni nas brezplačna preizkusna različica dokončana

To je vse, kar je treba za vzpostavitev brezplačnega preskušanja. Zdaj imate popoln dostop do vseh kanalov, ki jih podpirajo. Zdaj lahko tudi nastavite in posodobite nastavitve regije Netflix in napise. S klikom na spustno polje pod možnostjo »Izbiralnik regije Netflix« boste lahko nastavili državo, iz katere želite gledati vsebino Netflixa. Regionalne izbire za Netflix so prikazane na naslednji sliki.

Odblokirajte nas Netflix Regije

Lahko pa ročno spremenite nastavitve DNS na nastavitve, ki jih ponuja Unblock-Us. To je vse, kar je treba za vzpostavitev brezplačnega preskušanja. Unblock-Us ne beleži in ne spremlja podatkov, ki potekajo skozi njihove strežnike. To omenimo za tiste, ki želijo ohraniti svojo zasebnost med uporabo storitve Unblock-Us.

Odkleni kanale

Unblock-Us SmartVPN deluje nekoliko drugače kot nekateri VPN, saj predvsem omogoča dostop do pretočnih medijskih kanalov, ki so jih odklenili od koder koli po svetu. To vključuje poslušanje vaše najljubše storitve za predvajanje glasbe na mobilnem telefonu, ko sedite v avtomobilu, gledate svoj najljubši film v hotelu Wi-Fi ali drugje, da je bila vsebina morda prej blokirana, kot na primer v sobi za študentske domove. Za razliko od običajnih VPN-jev, ki pošiljajo ves promet prek VPN-ja, rešitev Unblock-Us povezuje naročnike neposredno s svojo podprto vsebino za ponudnike pretočnih medijev, ki jih podpirajo, kot so Netflix, Hulu, Amazon Instant Video in številni drugi.

Unblock-Us olajša ogled in dostop do kanalov, ki jih podpirajo, tako da jih umestite v uporabne kategorije, kot so dogodki, video na zahtevo, otroci, šport in glasba, kot je prikazano spodaj. Če kliknete eno od teh kategorij, boste neposredno prišli do nje. Poleg tega vsak kanal vsebuje tudi povezavo do svojega spletnega mesta, prikazuje naprave, do katerih je mogoče dostopati, če je za dostop do njegove vsebine potrebna dodatna plačana naročnina, pomembne opombe za ta kanal in vodniki, ki vam pomagajo do dostopa do njega, kot je prikazano na spodnjem posnetku zaslona.

Odkleni kanal

V času našega pregleda so bili trenutni kanali, ki jih podpira njihova storitev:

 • Video na zahtevo – Netflix, Hulu in Hulu Plus, Amazon Instant Video, HBO Nordic, HBO GO, Vudu, Crackle, Now TV, M-Go, Epix HD, MaxGo, Starz, CinemaNow, Arhiv trenutnih arhivov, Blockbuster Now, Fandor, Blinkbox, Funimation , Dramafever, Soompi TV (KDrama), Shudder TV, iBox.ie, 9jumpin
 • TV – BBC iPlayer, ITV Player, TV Player, Channel 4 – 4oD, Channel 5, Sky Go, MSN UK, Zattoo, Sling TV, ABC, ABC Family, ABC News, CBS All Access, CBS, Big Brother ZDA, Utopia, PBS , FOX, NBC, CNBC, Food Network, Univision.com, Ulive, USA Network, HGTV, TBS, TruTV, Adultswim, TNT Drama, TCM, DishWorld, Showtime Anytime, SHO.com, AMC.com, FX, A&E, Syfy, Sundance TV, Bravo, Smithsonian, Discovery US, VEVO, Startrek.com, National Geographic, CW, Logo TV, SouthPark Studios, Comedy Central, BYUtv, Spike TV, CNN Go, CTV, Slice.ca, SBS Avstralija, ABC iView, Ten.com.au, Eleven.com.au, Arte, ZDF.de, ARD.de, DR.dk, TV2 DK, TF1 Francija, 6 Play, Francija 1, Francija 2, Francija 3, Francija 4, France 5, Pluzz France, Canal Play
 • Otroci – Disneyjevi filmi kjerkoli, Disneyjev kanal, Disney Junior, Disney XD,, Sezam Go, Marvel.com
 • Šport – NHL GameCenter Live, NFL GamePass, NFL Now, MLB, NBA, WWE Network, MLS – Major League Soccer, Glejte AFL, NRL, Premier League Pass, Star Sports, BBC Sport, BT Sports, beIN Sports, ESPN, Fox Sports Go , Fox Soccer 2 Go, NBC Sports, NBC Sports Live Extra, Sportsnet World Now, Univision Deportes, Universal Sports, CBS Sports Radio, Sky Sports, Eurosport Player UK, Eurosport UK, USopen.org, Tennis Channel, Sportschau.de
 • Glasba – Pandora, Spotify, Rdio, BBC iPlayer Radio, Songza, iHeart Radio, Slacker, Rhapsody, Absoluteradio.co.uk, MTV, VEVO, Radio.com

Med kanali, ki jih Unblock-Us podpira, je 22 regij najbolj priljubljenega ponudnika pretočnih medijev, Netflix. To pomeni, da boste imeli dostop do knjižnic vsebine Netflix iz 22 različnih držav. V času tega pregleda so teze vključevale naslednje:

ZDA, Argentina, Avstralija, Avstrija, Belgija, Brazilija, Kanada, Kolumbija, Danska, Finska, Francija, Nemčija, Irska, Japonska, Luksemburg, Mehika, Nizozemska, Nova Zelandija, Norveška, Švedska, Švica in Velika Britanija.

Tako boste z uporabo njihove storitve lahko gledali več svojih najljubših filmov, TV-serij in izvirnega Netflixovega programiranja, kadar koli želite. Poleg tega si jih lahko ogledate od koder koli na svetu, ki imajo dostop do interneta.

Obiščite Odkleni nas

Zasebnost in varnost

Običajno so za vas glavna skrb zasebnost, varnost in anonimnost, potem morate poiskati VPN, ki ne beleži nobene vaše spletne aktivnosti. Odkleni nas ne vzdržuje neposrednih dnevnikov internetnih dejavnosti katerega koli člana. Kot smo že povedali, so sedež preselili iz Kanade v Barbados, da ne bi bilo tega treba storiti.

Svojo politiko zasebnosti razlagajo o nadzoru naročnikov in prijavi v razdelek o zasebnosti na strani s pogoji uporabe. Spodnji izjemi bi vam morali predstavljati dobro predstavo o tem, kaj lahko pričakujete od storitve Unblock Us, vendar priporočamo, da si sami preberete celotne pogoje uporabe..

Spletno mesto ne spremlja in ne bo aktivno spremljalo aktivnosti uporabnikov zaradi neprimernega vedenja, prav tako ne vzdržujemo neposrednih dnevnikov internetnih dejavnosti katere koli stranke. Vendar si pridržujemo pravico preiskovati zadeve, za katere menimo, da so nezakonite ali kršijo pogoje sporazuma.

… Optimizirana rešitev za zasebnost virtualnega zasebnega omrežja (“VPN”), ki ponuja selektivno, zasebno brskanje po proxy tehnologiji na način, ki optimizira vašo izkušnjo brskanja po internetu glede na hitrost in čas nalaganja in da je naša tehnična podpora za anonimizacijo glede na določene domene je, bo in / ali vam je bil ponujen izključno za selektivno anonimizacijo vašega IP naslova v skladu s standardi industrije VPN na način, ki bo optimiziral vašo izkušnjo brskanja po internetu glede na hitrost in časi prenosa …

Unblock-Us za svojo storitev Smart VPN uporablja tisto, kar običajno velja za najmanj varen protokol šifriranja, PPTP. To uporabljajo, ker omogoča, da je njihova storitev združljiva z večino naprav. Poleg tega omogoča najmanj stroške šifriranja, kot je navedeno v pogojih uporabe, njihov glavni cilj je selektivna anonimizacija vašega naslova IP za hitro brskanje in prenos. Zato menimo, da storitev Unblock-Us ni najboljša izbira za vas, če so zasebnost, varnost in anonimnost vaš glavni razlog za uporabo VPN. Ob tem lahko samo ugotovite, ali je stopnja zasebnosti in varnosti storitve Unblock-Us primerna za vaše potrebe po VPN-ju..

Obiščite Odkleni nas

Roke na testiranju

Izvedli smo test običajne hitrosti na storitvi Unblock-Us Smart VPN in opazili, da skoraj ni sprememb v hitrosti prenosa ali brskanju na splošno, medtem ko ste bili povezani z njihovim VPN. To je tako, kot smo pričakovali. Ker za razliko od drugih VPN-jev, ki pošiljajo ves vaš promet prek VPN-ja, vas Unblock-Us poveže neposredno na spletna mesta, ki jih podpirajo. Kot smo že navedli, njihova storitev uporablja protokol PPTP in od tega pregleda so imeli vodnike za nastavitev svoje VPN storitve na napravah Mac OSX, Windows 7, Windows 8, iPhone, iPod, iPad in Android.

Zaključek

Če iščete predvsem v VPN, je storitev, ki vam omogoča dostop do geografsko omejene pretočne medijske vsebine, potem je Unblock-Us storitev za vas. Imajo velik izbor kanalov in podpirajo najrazličnejše naprave. To vključuje Windows, Mac OSX, igralne konzole, pametne televizorje, predstavnostne predvajalnike, mobilne telefone, tablice in celo usmerjevalnike. Konfiguriranje naprave za uporabo njihove storitve vključuje spreminjanje nastavitev strežnika DNS tako, da kažejo na njihove. To je preprost postopek, vendar cenimo, da ekipa Unblock-Us enostavno sledi navodilom za vse podprte naprave na strani za podporo na svojem spletnem mestu. Imajo celo avtomatizirano aplikacijo za nastavitev za uporabnike sistema Windows.

Unblock-Us ima enega najboljših izborov kanalov. To je posodobljeno z najnovejšimi sezonskimi dogodki v živo in informacijami, ki jih potrebujete za dostop do njih s pomočjo njihove storitve. Podrobnosti, ki jih zagotavljajo za dogodke v živo, vključujejo kanal, ki ga predvaja, naprave, ki jih lahko uporabite za njegovo pretakanje, in če je za dostop do njega potrebno dodatno plačilo. Prav tako olajšajo iskanje kanalov, do katerih želite dostopati, tako da jih razdelite na kategorije. Unblock-Us ima vodnike, s pomočjo katerih si lahko ogledate svoje najljubše športne dogodke, tudi če so v vaši bližini zatemnjeni.

Všeč nam je bilo v zvezi s storitvijo:

 • Vanj je mogoče namestiti različne naprave
 • Imajo veliko število kanalov, ki jih podpirajo
 • Brez izgube hitrosti povezave, kot je značilno za običajne VPN
 • Ekonomičen osnovni dostop do VPN protokola PPTP
 • Njihov VPN lahko nastavite v sistemih Windows, Mac OSX, iPhone, iPod, iPad in Android

Ideje za izboljšanje storitve:

 • Dovoli več kot eno istočasno povezavo
 • Dodajte BitCoin kot možnost plačila

Predlagamo, da preizkusite Odblokirajte nas. Prijavite se na 7-dnevno brezplačno preskusno različico in svoje storitve prepustite korakom. Poskusite gledati vaš najljubši športni dogodek, ki ga morda ne boste mogli videti drugače, poglejte si svoj najljubši film Netflix ali poslušajte pretočno glasbo. Preklopite med regijami Netflix in izkusite dodatno vsebino, ki jo lahko dobite kot plačan naročnik. Ko doživite njihovo storitev, se lahko prijavite že od samo 4,16 dolarja na mesec.

Obiščite Odkleni nas

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map