Norton WiFi zasebnost pregled VPN

Začnimo s pregledom zasebnosti VPN za zasebnost Witon, tako da opazimo, da gre za novo storitev VPN, ki jo ponuja eno od najboljših podjetij za računalniško varnost na svetu, Norton, Symantec. Njihova storitev brez dnevnika bo pripomogla k bolj anonimnosti med brskanjem po spletu od kjer koli. Prav tako bo varno šifriral ves vaš internetni promet. To bo zaščitilo vašo spletno identiteto med brskanjem. Norton WiFi zasebnost VPN vključuje tudi zaviralec oglasov, ki lahko zmanjša ciljno usmerjeno trženje, usmerjeno na vas, in poveča čas nalaganja strani za številna spletna mesta, ki jih obiščete.


Norton WiFi zasebnost pregled VPN

Cene in posebne ponudbe

Norton trži svoj zasebni zasebni dostop do zasebnosti Wifi kot paket izdelkov z drugimi izdelki računalniške varnosti. Njihova samostojna storitev VPN je na voljo v treh različnih licenčnih paketih. Te so določene glede na število naprav; eno, pet ali deset, na katere je storitev mogoče namestiti, in termin naročnine.

Norton WiFi Zasebnost VPN Cene

Vsak paket se prodaja v dveh različnih terminih: mesečno in letno. Popusti so zagotovljeni za nakup več licenc in za daljše pakete. Licenčni paketi VPN in njihove cene so naslednji:

 • Licenca za eno napravo
  • Mesečna cena – 4,99 USD
  • Letna cena – 39,99 USD (10 $ popusta)
 • Pet licenc za naprave
  • Mesečna cena – 7,99 USD
  • Letna cena – 39,99 USD (40 $ popusta)
 • Deset licenc za naprave
  • Mesečna cena – 9,99 USD
  • Letna cena – 59,99 USD (40 $ popusta)

Upoštevajte, da gre za ponavljajoče se naročniške načrte in da je letni popust prikazan samo za prvo leto storitve. Naslednja leta potekajo po redni ceni naročnine. Glede na to cenovno strukturo verjamemo, da je najboljša ponudba nakup pet letnih licenčnih paketov. Ponuja več licenc za naprave, ki jih večina uporabnikov zahteva po pošteni ceni. To pomeni, da lahko dobite celo leto njihove VPN storitve za pet naprav za 39,99 USD, kar se izkaže za samo 3,33 USD na mesec.

Uporaba VPN storitve zasebnosti Witon vam bo zagotovila naslednje ugodnosti:

 • Zaščitite svoje podatke, če uporabljate nezavarovani javni Wi-Fis.
 • Šifrirajte vse svoje spletne podatke iz radovednih oči, vlade ali kako drugače.
 • Pomagajte vam ostati anonimni pri vodenju vašega spletnega podjetja.
 • Omogoči dostop do VPN-ja brez dnevnika, ki ne sledi ali shranjuje nobene vaše internetne dejavnosti.
 • Naj si ogledate in uporabljate internet brez cenzure.
 • Odprite svet pretakanja medijskih vsebin.
 • Tudi vaše spletno nakupovalno okolje.

Kot smo že omenili, lahko zasebnost VPN zasebnosti Witon zasebnosti kupite kot samostojno storitev ali v paketu z njihovim izdelkom Norton Security Deluxe. Nakup programske opreme vam bo zagotovil naslednje dodatne ugodnosti:

 • Omogoča vam, da z eno naročnino zaščitite več (do pet) osebnih računalnikov, računalnikov Mac, pametnih telefonov in tabličnih računalnikov (tako iOS kot Android)..
 • Vas ščiti pred virusi, vohunsko programsko opremo, zlonamerno programsko opremo in drugimi spletnimi grožnjami, ko ste z internetom povezani z internetom.
 • Pomagajte si upravljati zaščito vseh svojih naprav z enega preprostega spletnega portala.
 • Opozori vas o tveganih aplikacijah za Android, preden jih naložite.
 • Zagotavlja vam 100% brezplačno garancijo.

Norton Security + VPN Cene paketov

Nakup izdelka v paketu za samo 79,99 USD za prvo leto storitve vam bo omogočil, da na do pet naprav namestite tako Norton Security Deluxe kot tudi Norton WiFi zasebnost VPN zasebnosti. Tako boste zaščiteni pred internetnimi krmarji, zlonamerno programsko opremo, virusi in drugimi spletnimi grožnjami, ne glede na to, s katero platformo se povežete z internetom.

Storitev VPN za zasebnost Norton WiFi lahko kupite z naslednjimi kreditnimi karticami: American Express, MasterCard, Visa, Discover in JCB. Za tiste, ki radi upravljajo z vsemi spletnimi nakupi z osrednje lokacije, sprejemajo PayPal.

Obiščite zasebno zasebno omrežje za zasebnost Witon

Preizkusno obdobje brez tveganja

Symantec nima brezplačne preizkuse za njihovo zasebnost Witon. Želijo pa, da bi lahko vsi uporabniki brez skrbi preizkusili svoj VPN, zato ponujajo garancijo za vračilo denarja. Dejansko ponujajo dve različni garanciji na podlagi termina vaše plačane naročnine.

Če se prijavite na mesečno naročnino, potem nudijo 14-dnevno garancijo vračila denarja. Če pa se prijavite na letno naročnino, vam podaljšajo garancijo na polnih 60 dni. To pomeni, da lahko imate do dva meseca, da preizkusite njihovo storitev in preverite, ali ustreza vsem vašim potrebam. Zahtevki za vračilo morate biti poslani v ustreznem številu dni (14 ali 60) od datuma nakupa za vašo naročnino.

Norton WiFi Zasebnost VPN strežnikov

Omrežje zasebnosti Norton WiFi sestavljajo strežniki VPN v 28 različnih državah. Ti so postavljeni tako, da zagotavljajo svetovno pokritost, tako da se lahko na njihove storitve povežete skoraj od koder koli. Strežnike imajo na vseh večjih celinah, vključno z Afriko, Azijo, Evropo, Oceanijo, Severno in Južno Ameriko. Te države in z njimi povezane celine so:

 • Afrika
  • Južna Afrika
 • Azija
  • Izrael, Japonska, Singapur
 • Evropa
  • Avstrija, Belgija, Češka, Danska, Finska, Francija, Nemčija, Irska, Italija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Romunija, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Ukrajina, Združeno kraljestvo
 • Severna Amerika
  • Kanada, Mehika, ZDA
 • Oceanija
  • Avstralija
 • Južna Amerika
  • Brazilija

Trenutno število lokacij je v primerjavi z nekaterimi večjimi ponudniki v prostoru VPN razmeroma majhno. Vendar je storitev zasebnosti Norton WiFi nova in se še vedno širi. Še vedno razmišljajo o novih lokacijah strežnikov VPN. Zato namestitev njihovih trenutnih strežnikov pomeni, da lahko do večine krajev na svetu enostavno dostopate do njihovega trenutnega omrežja VPN.

Obiščite zasebno zasebno omrežje za zasebnost Witon

Norton VPN Varnost in zasebnost

Na spletnem mestu Norton Wifi o zasebnosti je navedeno, da uporabljajo šifriranje “bančne ocene” za šifriranje vseh vaših podatkov med uporabo njihove storitve. Njihovo spletno mesto ne vsebuje drugih podrobnosti glede protokolov in jakosti šifriranja, ki jih to vključuje. Edino, kar smo se lahko naučili, je, da je to vsaj 128-bitna šifrirna moč in da lahko njeno zaščito uživate v napravah Windows, Mac OS X, iOS in Android. Poskusili smo pridobiti več podrobnosti, vendar jih do zdaj še nismo mogli pridobiti. Ko bomo to spremenili, bomo posodobili ta odsek pregleda Norton Wifi o zasebnosti.

Kar zadeva vašo zasebnost med uporabo zasebnosti Norton WiFi, so ne beležite nobenih informacij medtem ko uporabljate njihovo storitev in ustvarjate nove ključe za povezavo vsakič, ko se povežete z njo. To pomeni, da ste lahko prepričani, da je vaša zasebnost zaščitena, ko uporabljate njihove strežnike VPN. Prejeli so tudi TRUSTe pečat odobritve za svojo izjavo o zasebnosti, ki jo lahko sami preverite na njihovi spletni strani.

Podpora za zasebnost Witon Witon

Podpora, ki jo ponuja storitev zasebnosti Norton Wifi, ima več slojev. Najprej imajo storitev klepeta, ki je na voljo 24 ur na dan. Ta storitev deluje kot telefonski rele. Najprej se pogovorite z osebo, ki bo vašo poizvedbo usmerila v ustrezno osebje za podporo. Lahko vam ponudijo, da vas pokličejo, da vam pomagajo pri zapletenih težavah. Če ne marate tipkati, lahko neposredno pokličete tudi njihovo osebje za podporo. Imajo tudi 24-urno prisotnost na spletnih straneh družbenih medijev, kjer lahko dobite informacije. Končno ima njihovo spletno mesto pogosta vprašanja, ki vam lahko pomagajo pri nekaterih težavah, kot so obračunavanje in namestitev programske opreme. Nazadnje jim lahko pošljete podporo pri težavah in poizvedbah, vendar se zavedajte, da bodo odzivi po e-pošti za več tehničnih težav lahko trajali nekaj dni.

Obiščite zasebno zasebno omrežje za zasebnost Witon

Testiranje storitve zasebnosti Witon WiFi

Prenos programske opreme za zasebnost Witon Witon

Symantec je razvil programsko opremo za namizne odjemalce za Windows in Mac OS X za poenostavitev uporabe njihove storitve VPN. Podobne aplikacije imajo tudi za naprave iOS in Android. To pomeni, da se lahko preprosto povežete z njihovim VPN omrežjem iz vseh svojih naprav.

Če želite kupiti in prenesti njihovo programsko opremo, morate najprej ustvariti račun za Symantec. Če še nimate računa, ko se naročite na njihovo storitev, vas bo pozval, da ga ustvarite tako, da vnesete e-poštni naslov in geslo. Nato boste lahko zaključili svoj zasebni nakup zasebnosti Witon. Ko končate naročnino, boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo s 25-mestno kodo, ki jo potrebujete za prenos namestitvene datoteke programske opreme Norton Wifi Privacy na namizje.

Prva namestitev zasebnosti Witon WiFi

Najprej se prijavite na stran za upravljanje računa z e-poštnim naslovom in geslom, s katerim ste ustvarili račun. Nato vnesite 25-mestno kodo, ki ste jo dobili v e-poštnem sporočilu za preverjanje naročnine. To bo prijavilo zasebnost naročnine na zasebnost Witon na vaš račun. Nato ga lahko prenesete na namizje s strani za upravljanje računa. Če ne greste neposredno na storitve, kliknite ikono storitev. Od tam kliknite na gumb za prenos poleg vaše registrirane programske opreme.

Registriranje naročnine na zasebnost WiFi WiFi

To bo odprlo Nortonovo namestitev. Če je to prvi prenos programske opreme, kliknite gumb »Strinjam se in prenesem« in naložite datoteko na vaš trenutni stroj. Sledite pozivom na tej strani, da dokončate postopek prenosa.

Namestitev zasebnosti Norton Wifi na druge naprave

Ko je vaša naročnina na programsko opremo nameščena v eni napravi, lahko z isto stranjo za nastavitev ustvarite e-poštno povezavo in jo namestite na druge naprave, kot so vaš iPhone, telefon Android, tablični računalnik, prenosni računalnik ali drugi računalniki. Najprej izberite povezavo do »Namestitev programske opreme na drugo napravo« v spodnjem središču strani za nastavitev Nortona. To bo ustvarilo povezavo za prenos. Nato vnesite e-poštni naslov, na katerega želite poslati povezavo, in kliknite desno krivo puščico poleg nje, da jo pošljete. Nato boste videli potrditev, da je bila povezava ustvarjena in poslana na e-poštni naslov, ki ste ga navedli. Ta postopek je prikazan spodaj.

Namestitev zasebnosti Norton WiFI na druge naprave

Če želite prenesti namestitveno datoteko v drug računalnik ali prenosnik, preprosto odprite e-poštno povezavo na njej. Za mobilne naprave, na katere želite namestiti, odprite e-poštno sporočilo, ki vsebuje povezavo Norton Wifi Privacy v napravi, in ga izberite. Namestitev od tam vodi ustrezna trgovina (Google Play ali Apple iTunes).

Specifikacije za zagon programske opreme Norton VPN na različnih platformah OS so naslednje:

 • Android – 4.0 in novejše
 • iOS – 6 ali novejši
 • Mac OS X – 10,8 ali novejši
 • Windows – 10, 8.1, 8. 7 SP 1 ali novejši, Vista SP 1 ali novejši

Obiščite zasebno zasebno omrežje za zasebnost Witon

Namestitev odjemalca za zasebnost Windows Norton WiFi

Ko naložite namestitveno datoteko odjemalca v računalnik ali prenosni računalnik, jo zaženite kot skrbnik. To bo omogočilo namestitev brez ustreznih gonilnikov. Najprej izberite svoj jezik in kliknite gumb “V redu”. Prikaže se zaslon za nastavitev. Na njem kliknite »Naprej« in prikazal se bo zaslon za pregled pogojev storitve. Za nadaljevanje namestitve se morate strinjati s temi. Ko to storite, kliknite gumb »Strinjam se« in nastavitev se nadaljuje. Izberite “Naprej”, dokler se ne prikaže zaslon za zaključek. S klikom na gumb »Finish« na tem zaslonu se bo odjemalec prvič odprl. Nato se odpre stran za preverjanje odjemalca, kjer morate vnesti e-poštni naslov in geslo za svoj račun.

Namestitev zasebnosti Witon WiFI

Prvič predstavitev stranke

Ko vnesete preverjalne podatke, se odjemalec odpre. Ko se prvič odpre, vas bo povezal z najhitrejšim strežnikom VPN z vaše trenutne lokacije in nato naložil v pladenj Windows, ko kliknete drugo aplikacijo. To se zgodi, ker je odjemalec privzeto nastavljen na zagon in samodejno povezovanje. Do teh nastavitev in z nastavitvijo za odhod od stranke lahko dostopate s klikom na ikono zobnika v zgornjem desnem kotu.

Prvi zagon Norton WiFi stranke za zasebnostČe odjemalec zasebnosti Norton Wifi ne vidite, kliknite njegovo ikono (zadnja slika zgoraj) v sistemski vrstici, da jo ponovno odprete kot glavno okno.

Uporaba odjemalca za zasebnost Witon

Če se želite povezati z drugo lokacijo odjemalca, kliknite ikono navidezne lokacije na vrhu nad zemljevidom vaše trenutne lokacije. Odpre se zaslon z vsemi državami, od katerih lahko dobite virtualne lokacije. Preprosto se pomaknite do države, v katero se želite povezati, in jo kliknite. Naročnik vas bo samodejno prekinil s trenutne lokacije in se povezal na novo. Dodelil vam bo virtualni naslov IP za nov cilj. Spodaj je prikazan postopek, pri čemer je Združeno kraljestvo izbrano za novo povezavo.

Menjava strežnikov z odjemalcem za zasebnost Witon

Za prekinitev povezave z omrežjem Norton VPN je potreben samo preklop stikalnega stikala. Ko prekinete povezavo, ne boste več zaščiteni in resnična lokacija in IP naslov bosta vidna.

Zadnji zavihek odjemalca zasebnosti Norton WiFi vam omogoča, da med uporabo storitve blokirate oglase. Sledilnikom oglasov blokira sledilne oglase in odstrani vaše identifikacijske podatke. Če to nastavite, boste zagotovili, da vam druga spletna mesta ne bodo več mogla slediti, da bi prikazovali nadležne oglase, usmerjene na vaše navade brskanja. To bo omogočilo hitrejše nalaganje številnih strani, kar vam bo pomagalo, da do teh mest dostopate v krajšem času. Spodnja slika prikazuje blok ob prvi namestitvi storitve Norton in po nekaj dneh. Upoštevati je treba, da se blokator oglasov aktivira samo, ko ste povezani z omrežjem Norton VPN.

Norton WiFi zaklepanje oglasov za zasebnost WiFi

Kot lahko vidite, je odjemalec za zasebnost Norton WiFi za Windows enostaven za uporabo in namestitev. Nastavite ga lahko tako, da vas ob zagonu sistema Windows samodejno poveže na najhitrejšo lokacijo in tako prepreči prekinitev VPN, saj boste med brskanjem po spletu vedno povezani z njihovo storitvijo. Za povezovanje in prekinitev omrežja VPN je potreben samo en klik. Sprememba virtualnih lokacij traja le nekaj. Ne postane veliko preprostejše od tega. Njihov odjemalec Mac OS X je podoben Windows in prav tako enostaven za uporabo.

Obiščite zasebno zasebno omrežje za zasebnost Witon

Nameščanje aplikacije Norton WiFi za zasebnost WiFi

Kot smo ponazorili v razdelku »Namestitev zasebnosti Norton Wifi na druge naprave« v našem pregledu zasebnosti Norton WiFi, se e-poštna povezava uporablja za dostop do trgovine Google Play za namestitev aplikacije. Ko ste v trgovini z aplikacijami, tapnite gumb »Namesti« za aplikacijo. Po končani namestitvi pritisnite na gumb »Odpri«, da prvič zaženete Norton Wifi Privacy Secure VPN.

Norton WiFi Privacy Secure VPN App NamestitevPreden se glavni zaslon prvič odpre, se morate strinjati s TOS-om in politiko zasebnosti. Nato tapnite povezavo do plačanega računa. Nato preverite svojo naročnino tako, da vnesete e-poštni naslov in geslo za račun ter tapnete gumb »Prijava«. Nato mu morate dovoliti, da ustvari povezavo VPN.

Norton WiFi Privacy Secure VPN Android App Prijava

Uporaba aplikacije za varovanje zasebnosti Witon za zasebnost Witon

Po zaključku vseh teh korakov se odpre glavni zaslon in vas poveže z najhitreje optimiziranim strežnikom za vašo trenutno lokacijo. To je privzeto dejanje za aplikacijo (prvi posnetek zaslona spodaj).

WiFi zasebnost Varno VPN meni Android

Preden razpravljamo o tem, kako se povezati z drugimi državami s pomočjo aplikacije, si poglejmo meni, do katerega dostopamo bodisi s potegom desno ali s pritiskom na ikono menija (tri vodoravne vrstice) v zgornjem levem kotu zaslona. Ta meni, skupaj z vodnikom za pomoč in zaslonom pogostih vprašanj, je prikazan zgoraj. Ta meni vsebuje naslednje elemente:

 • Obnovi nakupe – Tako boste lahko upravljali svoje nakupe.
 • Pomoč – Odprla se bo kratka vadnica pomoči s povezavami, ki vam bo pomagala najti tisto, kar potrebujete.
 • Pogosta vprašanja – Odpre pogosta vprašanja o Norton WiFi Privacy Secure VPN, po katerem se lahko pomikate po njem.
 • O tem – Vsebuje podatke, ki se nanašajo na aplikacijo, kot sta različica in serijska številka.
 • Oceni aplikacijo – Omogoča oceno aplikacije v trgovini Google Play.
 • Odjava – Odjavi se iz aplikacije Android.

Obiščite zasebno zasebno omrežje za zasebnost Witon

Povezava in sprememba lokacije VPN z aplikacijo Android

Zdaj pa preučimo glavne zavihke in zaslone, povezane z njimi. Ikone zavihkov datotek so nad zemljevidom na glavnem zaslonu. Prvi je sam glavni zaslon za povezavo, ki prikazuje zemljevid vaše virtualne lokacije z zelenim pinom lokacije, ki označuje vaš položaj. Prav tako piše, da so vaši podatki zaščiteni in da ste povezani s strežnikom VPN. Spodaj je lokacija vašega strežnika in navidezni naslov IP, ki vam je dodeljen z njega. Zadnja stvar na tem zaslonu je modro stikalo za povezavo, ki vam omogoča, da ga vklopite in izklopite s samo dotikom.

Drugi zavihek je “Zaščita omrežja”. Omogoča vam, da se samodejno povežete z omrežjem Norton VPN, če se povežete z nezavarovanim omrežjem WiFi. Privzeto je to “vklopljeno” in priporočamo, da ga pustite vklopljenega, da zagotovite, da so vaši podatki vedno varni, ko ste povezani z nezaščitenimi omrežji. Aplikacija vas bo tudi opozorila, ko se boste povezali z enim.

Spreminjanje strežnikov v zasebnosti VPN za Android Norton WiFi

Tretji zavihek je »Izberi regijo«, ki vsebuje seznam držav, ki imajo podatkovne centre VPN, s katerimi se lahko povežete. Opazite, sprva prikazuje Washington D.C. v ZDA kot trenutno lokacijo. Enostavno se pomaknite do druge države in se dotaknite njenega mesta je vse, kar je potrebno, da spremenite svojo lokacijo. To je prikazano za prehod na strežnik v bližini Londona v Združenem kraljestvu v zgornjem primeru.

Blokiranje sledilcev oglasov

Zadnji zavihek je “Blokiranje sledilnika oglasov”. Če vklopite to, bodo sledilci spremljali vašo lokacijo in spremljali vaše gibanje, pa tudi vaša dejanja na internetu. To bo izboljšalo vašo spletno izkušnjo med uporabo naprave Android. Izključitev povezave je prav tako enostavno. Preprosto preklopite modro stikalo za povezavo. Takoj boste lahko ugotovili, da niste več zaščiteni, saj bodo poudarki zaslona svetlo rdeči, stikalo pa sivo.

Norton WiFi Privacy Secure VPN Tracker Blocker za Android

Symantec vam je olajšal namestitev zasebnosti Norton WiFi in uporabo njihovega omrežja VPN s sistemom Android. S tem boste postali anonimni in zaščitili njihov spletni promet. Če se želite povezati z njihovo storitvijo in spremeniti virtualno lokacijo, potrebujete samo dva ali dva. Lažje ne bi moglo biti. Celo skrbijo za povezavo z VPN v nezavarovanih omrežjih, tako da boste vedno zaščiteni, ko ga uporabljate. Tisti, ki uporabljajo iPhone, iPad in druge naprave iOS, lahko uživajo podobno aplikacijo, ko uporabljajo storitev Norton WiFi Privacy Secure VPN.

Obiščite zasebno zasebno omrežje za zasebnost Witon

Norton Wifi Test hitrosti zasebnosti WiFi

Hitrost Nortonove službe je bila dobra. Ta test smo izvedli z odjemalcem sistema Windows. Med hitrostjo povezave na enega od njihovih strežnikov VPN smo opazili le majhno izgubo hitrosti. Ta izguba je posledica računskih stroškov šifriranja vsega vašega internetnega prometa. Vendar je to majhna cena za plačilo varnosti, dodatne anonimnosti in drugih ugodnosti, ki jih dobite od povezovanja prek VPN strežnika..

Norton WiFi test hitrosti zasebnosti WiFi

Preskus hitrosti kaže, da je šifrirana povezava znižala hitrost prenosa naše osnovne ponudnike internetnih storitev s 25,62 Mb / s na 23,78 Mb / s. To je približno 7,2-odstotni padec na strežnik v Seattlu, WA. Zaščititi svojo spletno identiteto, osebne podatke in navade brskanja pred neželenim pregledom je vredno majhnega zmanjšanja hitrosti. Dodatne prednosti, da lahko s storitvijo Norton odstranite geografske omejitve in zaobidete internetno cenzuro, še bolj olajšajo izbiro.

Norton WiFi zasebnost VPN pregled: sklepi

Symantec se ukvarja z računalniško varnostjo, odkar so leta 1990 kupili Norton. Njihov sedež je v Kaliforniji. So zelo cenjeno podjetje za računalništvo, upravljanje interneta in varovanje. Junija 2016 so izdali Norton WiFi Privacy za mobilne naprave. Od takrat so razširili svoje storitve in razvili odjemalce programske opreme in aplikacij po meri za Windows, Mac OS X, iOS in Android.

Norton WiFi zasebnost VPN uporablja tisto, kar podjetje imenuje šifriranje “bonitetne ocene”, za šifriranje in zaščito vašega internetnega prometa. Imajo majhno, vendar rastočo mrežo strežnikov VPN v 28 različnih državah. Imajo odtis na skoraj vseh večjih celinah, tako da lahko do njihovih storitev dostopate skoraj od koder koli. So pravi ponudniki VPN brez beleženja, saj ne spremljajo in ne beležijo nobenih informacij, medtem ko uporabljate njihovo storitev.

Vso njihovo programsko opremo po meri je enostavno namestiti in uporabljati. V nekaj omrežjih se boste z novim virtualnim naslovom IP povezali v njihovo omrežje. Njihova programska oprema vključuje tudi zaviralce oglasov, s katerim lahko preprečite nenehno bombardiranje s ciljanim trženjem in pomagajo hitrejšim nalaganjem spletnih strani. Imajo podporo prek spletnega klepeta, telefona in e-pošte. Podporo lahko dobite tudi prek njihove baze podatkov o pogostih vprašanjih, priročnikov za namestitev in uporabo ter skupnosti Norton. Imajo varnostni blog in so aktivni na spletnih straneh družbenih medijev, kot so Facebook, Twitter in YouTube.

Kaj nam je bilo pri storitvi najbolj všeč:

 • Imajo programsko opremo po meri za sisteme Windows in Mac.
 • Norton ima mobilne aplikacije za naprave iOS in Android.
 • So pravi ponudniki VPN brez beleženja.
 • Odlična garancija za vračilo denarja, še posebej, če se naročite za eno leto (60 dni).
 • Razumne cene.

Ideje za izboljšanje storitve:

 • Na njihovo spletno mesto postavite več informacij o njihovem omrežju in strežnikih.
 • Navedite več podrobnosti o njihovih protokolih in jakosti šifriranja.
 • V njihovo programsko opremo dodajte stikalo za ustavljanje, da se zaščitite pred padcem storitve VPN.

Zasebnost Norton WiFi je morda le storitev VPN, ki jo iščete, če želite odkleniti geo-omejitve, obiti internetno cenzuro in zaščititi spletno zasebnost. Če ste ljubitelj drugih varnostnih izdelkov, jih lahko združite z zasebnostjo Norton WiFi. Njihova storitev VPN ima dobro hitrost. Symantec ponuja do 60-dnevno garancijo vračila denarja. Preizkusite ga sami in preverite, ali je njegov VPN, ki ste ga iskali. Če vam je storitev všeč, lahko namestite VPN na pet različnih naprav za samo 3,33 USD na mesec.

Obiščite zasebno zasebno omrežje za zasebnost Witon

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map