Le VPN pregled

Začnimo s pregledom Le VPN z znanjem podjetja. LeVPN je spletna storitev zasebnosti s sedežem v Franciji. Članom pomagajo varovati svojo zasebnost in odblokirajo geografske omejitve za spletna mesta, kot sta Netflix in BBC. Podpirajo hudourniški dostop za povezave do svojih čeških strežnikov.


Le VPN

Cene in posebne ponudbe

Le VPN je zdaj na višku mesečnih cen za VPN storitve. Storitev je običajno cena 9,99 USD na mesec, kar je v skladu z vodilnimi storitvami, kot sta IPvanish in ExpressVPN. Ponujajo neomejen VPN z dostopom do svoje celotne mreže strežnikov po vsem svetu.

Le VPN cene

Kot vidite, Le VPN ponuja popuste glede na dolžino vaše naročnine. S prijavo za eno leto lahko prihranite do 50% popusta. Uživajte v neomejenem VPN dostopu že za samo 4,95 USD na mesec. Člani lahko dostopajo do LeVPN z največ dvema napravama hkrati. Zaradi tega ima letni načrt veliko vrednost. Obiščite LeVPN posebna stran za shranjevanje.

Ko se prijavite za račun, vam Le VPN ponuja več možnosti plačila. Všeč mi je, da uporabljam PayPal za katero koli spletno storitev, saj lahko upravljate naročnino. LeVPN ponuja PayPal skupaj s plačili s kreditno kartico. Ponujamo vam široko paleto možnosti, ki temeljijo na željah.

Preizkusno obdobje brez tveganja

Čeprav se bom potrudil, da ponudim popoln pregled storitve, obstaja le en način, da se prepričam, da je Le VPN dobra izbira. Storitev boste želeli preizkusiti sami. Tudi Le-VPN to razume. Za pomoč ponujajo 7-dnevno garancijo vračila denarja. Če s storitvijo niste zadovoljni, lahko v prvih 7 dneh prekličete celotno povračilo. Tukaj je jezik, ki ga Le VPN uporablja v razdelku garancije za vračilo denarja na strani s pogoji uporabe:

Imetniki računa lahko prekličejo svoj račun s celotnim povračilom v prvih 7 koledarskih dneh po prvi registraciji v Le VPN. Popolna povračila bodo izdana samo imetnikom računov, ki prostovoljno prekličejo svojo storitev v prvih 7 dneh po nakupu. Če imetnik računa ukine zaradi kršitve pogojev teh T-jev&C ne bo mogoče vrniti nobenega preostalega stanja na računu. Vse zahteve za vračilo denarja morate vložiti s pomočjo vozovnic za podporo Le VPN.

Le VPN

Le VPN Network and Server Locations

Le VPN upravlja z veliko mrežo strežnikov VPN po vsem svetu. Imajo eno večjih omrežij s lokacijami strežnikov v ključnih regijah. Tako boste lahko dostopali do poročanja o športnih dogodkih in odblokirali spletna mesta, kot sta Netflix in BBC iPlayer, od koder koli po svetu.

DržaveLokacijeServersIPProtokoli
5060350neznanoOpenVPN, PPTP, L2TP

Le VPN ima strežnike v Avstraliji, Avstriji, Belgiji, Braziliji, Bolgariji, Kanadi, Čilu, Kostariki, na Hrvaškem, Češkem, v Emiratih, Estoniji, na Finskem, v Franciji, Nemčiji, na Madžarskem, Islandiji, v Indiji, Indoneziji, na Irskem, Otok Man, Izrael, Italija, Japonska, Kazahstan, Latvija, Litva, Luksemburg, Malezija, Moldavija, Nizozemska, Nova Zelandija, Norveška, Panama, Poljska, Portugalska, Romunija, Rusija, Savdska Arabija, Singapur, Južna Afrika, Španija, Švedska, Švica, Tajska, Turčija, Ukrajina, Združeno kraljestvo, Združene države in Vietnam.

Zasebnost in varnost

Ko govorimo o storitvah VPN, veliko ljudi domneva, da bodo dobili visoko stopnjo zasebnosti in varnosti. Ni vedno tako. Res je odvisno od vašega razloga za uporabo storitve VPN. Če je vaš namen zasebnost in anonimnost, potem verjetno želite VPN, ki se ne prijavi.

Le VPN na njihovi domači strani in na celotnem mestu jasno pove, da ne vodijo prometnih dnevnikov. Tu je nekaj podrobnosti, ki smo jih našli na strani s pogoji uporabe LeVPN-a:

Le VPN ne in ne bo aktivno spremljal sej uporabnikov zaradi neprimernega vedenja, prav tako ne vzdržujemo neposrednih dnevnikov internetnih dejavnosti katere koli stranke. Vendar si Le VPN pridržuje pravico preiskovati zadeve, za katere menimo, da so nezakonite ali kršitve teh pogojev.

Le VPN vas je pokril z varnostne strani. Podpirajo OpenVPN, ki je najbolj varen protokol. Omogočajo tudi povezave L2TP / IPSec in PPTP. To pomaga razširiti združljivost na široko paleto naprav, vključno z iOS, Android, pametnimi televizorji, usmerjevalniki in še več.

Le VPN

Hands-on testiranje

Prva stvar, ki jo moram preučiti pri odločitvi, ali bom pregledal storitev VPN, je stranka po meri ali ne. Seveda lahko konfigurirate OpenVPN in ročno konfigurirate povezave, vendar to ni več potrebe. Obstaja toliko ponudnikov VPN, ki ponujajo enostavno programsko opremo za odjemalce zdaj že nekaj dni.

Z veseljem delim, da ima Le VPN simpatični odjemalec Windows, s katerim sem testiral njihovo storitev. Imajo tudi odjemalca po meri za Mac in iOS. Torej, če imate iPhone ali iPad, so vas pokrivali. Uporabniki Androida bodo našli enostavna navodila za nastavitev OpenVPN, L2Tp ali PPTP povezav.

Povezava s odjemalcem Windows VPN

Oglejmo si odjemalca Le VPN Windows:

Odjemalec LeVPN za Windows

Programsko opremo za Windows je enostavno namestiti in uporabljati. Ko zaženete program, bo ta dodal ikono v opravilno vrstico sistema Windows. Od tam lahko izberete regijo, ki ji sledi lokacija strežnika in na koncu protokol in vrata, ki jih želite uporabiti za povezavo Le VPN. Odjemalec ima tudi nekaj dodatnih statističnih podatkov o uporabi pasovne širine.

Le-VPN statistika prometa

Kot lahko vidite zgoraj, vam Le VPN olajša sledenje porabi podatkov v storitvi. Čeprav ponujajo neomejeno VPN, je še vedno lahko primeren za tiste, ki želijo slediti njihovi uporabi. Prav tako vam pokaže, kako dolgo ste povezani, skupaj z naslovi odjemalca in strežnika.

Le VPN

Povežite se z odjemalcem Mac VPN

Poleg svoje programske opreme za Windows ima Le-VPN tudi odjemalca Mac. Najnovejšo različico lahko prenesete s področja podpore ali članov na svojem spletnem mestu. Naročnik je združljiv z operacijskim sistemom Mac OS X 10.6 Snow Leopard ali novejšim. Ponujajo tudi navodila za nastavitev Tunnelblick-a.

Povežite se s telefonom iPhone ali iPad

Povezovanje z Le VPN s telefonom iPhone, iPad ali iPod Touch je z njihovo aplikacijo poenostavljeno. Aplikacijo lahko prenesete iz Apple iTunes App Store. Zahteva vsaj iOS 5.0. Aplikacija se bo izvajala na iPhone, iPad in iPod Touch. Optimiziran je za iPhone 5.

Aplikacija LeVPN za iOS

Aplikacija iOS vam bo prihranila čas. Namesto da ročno vnesete podatke o strežniku in protokolu, lahko aplikaciji pustite, da skrbi za konfiguracijo. Izberete lokacijo strežnika in aplikacija bo na vašem iPhone ali iPadu postavila profil z želeno VPN. Potem lahko kadarkoli omogočite povezavo VPN.

Le VPN

Povežite se z napravo Android

Le VPN ne ponuja aplikacije za naprave Android, postopek nastavitve pa je zelo preprost. Telefon ali tablični računalnik Android lahko konfigurirate tako, da se poveže s lokacijami strežnika s protokolom OpenVPN, PPTP ali L2TP. Ne potrebujete dolgo časa za konfiguriranje.

Tu so navodila za povezave L2TP:

1) Odprite meni in izberite Nastavitve
2) Izberite Brezžični in omrežni ali brezžični nadzor, odvisno od vaše različice Androida
3) Izberite Nastavitve VPN-a
4) Izberite Dodajte VPN
5) Izberite Dodaj VPN VPN L2TP / IPsec
6) Izberite Ime VPN in vnesite opisno ime
7) Izberite Nastavite strežnik VPN in vnesite ime gostitelja strežnika (navedeni so naslovi strežnikov tukaj)
8) Tapnite Nastavite ključ v skupni rabi IPSec in vstopi levpnsecret ”
9) Počistite polje Omogoči skrivnost L2TP
10) Odprite meni in izberite Shrani

Ko je VPN dodan, se mora pojaviti na seznamu VPN-jev. Izberete jo lahko za povezavo.

Le VPN

Le VPN test hitrosti

Le VPN sem preizkusil z uporabo OpenVPN, ki je najbolj varen protokol. Kot lahko vidite, je bila moja hitrost na VPN počasnejša, kot je bila neposredna mojemu ponudniku internetnih storitev. Pričakujete lahko nekaj vpliva na uspešnost z uporabo katerega koli VPN-ja, ki temelji na stroških šifriranja vaše povezave.

Le VPN test hitrosti

Zaključek

Le VPN je zanesljiva storitev VPN s široko paleto programske opreme in nastavitev, ki članom pomagajo pri povezovanju iz širokega spektra naprav. Všeč mi je, da ponujajo programsko opremo po meri za sisteme Windows in Mac. Skupaj z mobilno aplikacijo za uporabnike iPhone, iPad in iPod Touch.

Kaj mi je bilo pri storitvi najbolj všeč:

 • Odjemalec VPN po meri za Windows, Mac in iOS
 • Podpora protokolom OpenVPN, PPTP in L2TP
 • Omogoča vam povezavo na 2 napravi hkrati
 • Podpora za hudournike na lokacijah čeških strežnikov
 • Terminski popusti pri letnih prijavah

Ideje za izboljšanje storitve:

 • Ponudite mobilno aplikacijo za naprave Android
 • Namenski IP upoštevajte kot dodatek
 • Dodajte bitcoin kot možnost plačila

Užival sem v preizkusu Le VPN za pregled. Njihov odjemalec Windows je bil lepo presenečenje. Uporaba je preprosta. Podobno kot OpenVPN, vendar brez nastavitve ročno. Ponujajo lepo predstavitev statistike o pasovni širini in uporabi. Edini knock, ki ga imam pri storitvi, je mesečna cena. Pri 9,99 USD na mesec je Le VPN dobra vrednost. Tisti, ki iščejo dolgoročnejši račun, še posebej šestmesečni ali letni pogoji, bodo še boljše obravnavali dostop do VPN.

Ne glede na izbrani termin (mesečno, šestmesečno, letno) Le VPN ponuja sedemdnevno garancijo za vračilo denarja. Dvomim, da ga boste potrebovali, vendar je vedno lepo vedeti, da lahko prekličete in prejmete vračilo, če stvari ne bodo uspele. Poskusite z Le VPN. Pripni mi tvit in mi sporoči, kaj misliš o storitvi.

Le VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map