IVPN pregled

Podjetje IVPN je leta 2009 ustanovila skupina IT strokovnjakov, ki se je srečala med delom na svojem magisteriju iz informacijske varnosti na Univerzi v Londonu. Podjetje se nahaja na Malti. Njihov fizični naslov je naveden na spletnem mestu IVPN, kar je lepo, saj ga večina ponudnikov ne navaja.


IVPN pregled

Cene in posebne ponudbe

IVPN ponuja en sam načrt, ki vključuje neomejen dostop do njihovega omrežja. Cena neomejenega VPN se razlikuje glede na to, ali se skupaj s pogoji vašega računa prijavite za ponavljajoče obračunavanje. Cene se gibljejo od 8 do 20 dolarjev na mesec.

Cenovni načrti IVPN

Kot veliko ponudnikov VPN tudi IVPN ponuja terminske popuste. Daljši kot je termin, več boste prihranili. Za obračun se lahko prijavite mesečno, četrtletno, šestmesečno ali letno. Njihov letni načrt je najboljša vrednost s 44% popustom. Lahko obiščete IVPN posebna strani, da prihranite do 44% popusta neomejenega VPN dostopa.

IVPN sprejema PayPal in Bitcoin plačila. Všeč mi je, da uporabljam PayPal, saj je enostavno upravljati naročniške storitve. Bitcoin je dober vir plačila za tiste, ki iščejo dodatno plast zasebnosti, ko pojejo. Za prejem podatkov o prijavi boste morali še vedno navesti veljaven e-poštni naslov.

Preizkusno obdobje brez tveganja

Ne glede na ponudnika VPN, ki ga izberete, boste želeli preizkusiti njihovo storitev. Večina podjetij vam bo ponudila to priložnost in IVPN vas je pokril. Razumejo, da morate zagotoviti, da vse deluje. Za pomoč ponujajo 7-dnevno garancijo vračila denarja. Če iz katerega koli razloga niste zadovoljni, v prvih dveh dneh preprosto prekličite celotno povračilo.

Tukaj je pravilnik o vračilu IVPN z njihovega spletnega mesta:

IVPN si prizadeva izpolniti pričakovanja vseh novih uporabnikov in ponuja neomejeno podporo za pomoč uporabnikom pri kakršnih koli težavah, s katerimi se lahko srečajo pri konfiguraciji storitve. Če pa s kakršnim koli razlogom niste zadovoljni s storitvijo, lahko v 7 dneh od aktiviranja storitve zahtevate celotno vračilo (veseli bomo, če nam lahko sporočite, zakaj pa vam ni treba!).

Razmišljali smo o podaljšanju te ponudbe na 30 dni, vendar po naših izkušnjah to odpira vrata za zlorabe ljudi, ki želijo preprosto izlužiti iz omrežja in porabiti čim več omrežnih virov, ne da bi jih plačali. To očitno vpliva na storitev, ki jo lahko nudimo našim zvestim strankam, ki plačujejo, zato smo se odločili, da bomo politiko vračila omejili na 7 dni.

IVPN

Lokacije omrežja IVPN in strežnika

Omrežje IVPN ni tako veliko kot nekateri naši najboljši ponudniki VPN, vendar upravljajo vrsto strežnikov VPN na ključnih lokacijah po vsem svetu. Vsi člani imajo popoln dostop do svojega omrežja.

DržaveLokacijeServersIPProtokoli
91214neznanoOpenVPN, L2TP

IVPN ima strežnike v ZDA, Kanadi, na Nizozemskem, v Veliki Britaniji, Nemčiji, Franciji, Švici, Romuniji in Hong Kongu

Zasebnost in varnost

Če je vaš osnovni cilj spletna zasebnost in anonimnost, boste želeli natančno pregledati ponudnikove pravilnike o zasebnosti in beleženju, preden se pridružite. IVPN na svoji domači strani navaja, da v spletu ne hranijo nobenih zabeleženih podatkov, ki bi lahko ogrozili vašo anonimnost.

IVPN zabeleži naslednje podatke za preprečevanje neželene pošte po e-pošti:

Vseh dnevnikov povezav ne shranjujemo. Da bi preprečili neželeno pošto e-pošte, so naše požarne zidove povezave dnevnika požarnih zidov izvedene s pristanišči za poštni strežnik, kjer število povezav presega vnaprej določen prag (npr. 20 povezav na 60 sekund), tako da lahko nato prekinimo povezavo. Drugih podatkov namenoma in strogo ne beležimo, da bi zmanjšali našo pravno odgovornost.

Kar zadeva varnost, vas je IVPN pokrival. Podpirajo tako OpenVPN kot L2TP protokole. S svojim odjemalcem Windows lahko uporabite povezavo z OpenVPN. V obeh napravah ponujajo vodnike za oba protokola. Za boljšo zasebnost podpirajo številne stopnje ekskripcije, skupaj z multihop povezavami.

IVPN

Hands-on testiranje

Če ste prebrali druge ocene, potem veste, da imam raje ponudnike VPN z enostavno uporabo odjemalske programske opreme. IVPN je razvil odlično programsko opremo za uporabnike sistema Windows. Ponujajo preproste za sledenje nastavljenim vodnikom za usmerjevalnike Mac, iPhone, iPad, Android in DD-WRT.

Povezava s odjemalcem Windows VPN

Oglejmo si podrobneje o odjemalcu IVPN Windows.

Odjemalec Windows Windows

Odjemalec IVPN za Windows ima številne napredne funkcije. Za začetek lahko nastavite nivo šifriranja do 4096 bitnega RSA. IVPN ponuja multihop tehnologijo za strežnike v ZDA, Veliki Britaniji in na Nizozemskem. Pomeni, da se lahko povežete z enim strežnikom in promet pošljete skozi drugo državo. Dodajanje dodatnega sloja zaščite zasebnosti.

Programska oprema IVPN vključuje zaščito pred puščanjem DNS. Njihova storitev članom omogoča tudi posredovanje vrat na vhodnih povezavah.

IVPN

Povežite se z računalnikom Mac

IVPN ne ponuja odjemalca po meri za uporabnike Mac. Brez skrbi, čeprav podpirajo OpenVPN na Tunnelblick skupaj z ročno konfiguracijo L2TP. Za obe možnosti so postavili vodnike.

Povežite se z iPhone ali iPad

Medtem ko IVPN ne ponuja lastne aplikacije za iOS, imajo vodnik za uporabo brezplačne aplikacije OpenVPN Connect. Imajo tudi priročnik za nastavitev ročnega povezovanja z L2TP. Tukaj je kopija navodil. Lahko obiščete njihovo spletno mesto za celotno različico s posnetki zaslona.

Priročnik za nastavitev IVPN L2TP za iOS:

1) Začnite na začetnem zaslonu. Tapnite ikono Nastavitve. Dotaknite se ikone Splošno na levi in ​​se pomaknite do gumba VPN na desni.
2) Tapnite Dodaj konfiguracijo VPN.
3) Tapnite gumb L2TP.

  • V opisno polje vnesite ime povezave, npr. IVPN – Švica.
  • Vnesite naslov enega od strežnikov L2TP s seznama statusa strežnika (odvisno od države, s katero se želite povezati).
  • V polje Račun vnesite svoje uporabniško ime VPN (začne se z »ivpn«).
  • Vnesite geslo VPN.
  • Vnesite skrivni ključ IPSec, ki ga najdete na strani s ključem v skupni rabi IPSec. Če se še niste, se boste morda morali prijaviti.
  • Preklopi Pošlji ves promet na VKLJUČEN.
  • Tapnite ikono Shrani.

4) Povežite se z VPN tako, da gumb VPN potisnete v položaj ON.
5) Povezava je vzpostavljena in jo lahko potrdi ikona VPN v naslovni vrstici.

IVPN

Povežite se z napravo Android

Ponovno IVPN ne ponuja aplikacije za naprave Android, vendar podpirajo brezplačno aplikacijo OpenVPN za Android. Imajo tudi vodnik za nastavitev povezav L2TP / IPSEC. Tukaj je kopija navodil. Lahko obiščete njihovo spletno mesto za celotno različico s posnetki zaslona.

Priročnik za nastavitev IVPN L2TP za Android:

1) Dostopite do glavnega zaslona z nastavitvami v napravi Android. Dotaknite se gumba za več pod brezžično povezavo & omrežja. Glede na točno različico Androida, ki jo uporabljate, je ta korak lahko nekoliko drugačen, cilj je dostop do zaslona konfiguracije VPN v 2. koraku.
2) Tapnite VPN
3) Tapnite simbol +, da dodate novo povezavo VPN.
4) Vnesite ime povezave (uporablja se samo za identifikacijo povezave), npr. IVPN – Nizozemska.

  • Pod tipko izberite L2TP / IPSec PSK VPN
  • Vnesite naslov enega od strežnikov L2TP s seznama statusa strežnika (odvisno od države, s katero se želite povezati).
  • Vnesite skrivni ključ IPSec, ki ga najdete na strani s ključem v skupni rabi IPSec. Če se še niste, se boste morda morali prijaviti.
  • Tapnite Shrani, da shranite podrobnosti povezave VPN.

5) Tapnite novo povezavo za povezavo. Vnesite svoje uporabniško ime in geslo IVPN (uporabniško ime se začne z »ivpn«) in tapnite Connect.
6) Po povezavi boste videli naslednji zaslon.

IVPN

Preskus hitrosti IVPN

IVPN sem preizkusil z uporabo OpenVPN, ki je najbolj varen protokol. Uporabil sem njihov odjemalec Windows in se povezal s strežnikom v New Jerseyju.Preskus hitrosti IVPN

Kot lahko vidite, je bila približno 30-odstotna razlika v hitrosti med povezavo neposredno do mojega ponudnika internetnih storitev in povezavo s strežnikom v New Jerseyju. Šifriranje dodaja stroške, zato lahko pričakujete zmanjšanje učinkovitosti. Gre za višjo raven zasebnosti. S hitrostjo skoraj 24 Mbps bi zlahka pretočil storitve, kot sta Netflix in BBC.

Zaključek

Všeč mi je, da se IVPN osredotoča na zasebnost in anonimnost. Njihova tehnologija multihop je dodaten sloj zasebnosti. Nimajo največje mreže, vendar pokriva večje regije. Uspešnost je dobra za tiste, ki želijo deblokirati in pretakati spletna mesta, kot sta Netflix in HBO GO.

Kaj mi je bilo pri storitvi najbolj všeč:

 • Preprost za uporabo odjemalca Windows
 • Podpora protokolom OpenVPN in L2TP
 • Multihop tehnologija in posredovanje vrat
 • 256 bitna AES + 4096 bitna RSA enkripcija
 • Terminski popusti pri letnih prijavah

Ideje za izboljšanje storitve:

 • Ponudite mobilne aplikacije za iOS in Android
 • Dodajte več lokacij v njihovo omrežje
 • Namenski IP upoštevajte kot dodatek

Všeč mi je IVPN in mislim, da je zelo primeren za tiste, ki so osredotočeni na zasebnost. Če je vaš cilj dostop do vsebine po vsem svetu, se prepričajte, da imajo strežnike v teh državah. Če je vaš cilj močna zasebnost, predlagam, da poskusite IVPN. Prejeli boste 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja, ki je dovolj časa za preizkus storitve.

IVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map