Hoxx VPN Review – Izogibajte se temu

Logotip HoxxHoxx VPN je brezplačna in premium VPN proxy storitev, ki jo ponuja VPN1 LLC. Čeprav navaja, da ima aplikacije za Windows, Mac, iOS, Android ter brskalnike Opera, Chrome in Firefox, je očitno zasnovan kot izdelek, ki temelji na brskalniku. Kljub temu, da že nekaj let ni več, ga ima trgovina Google Play na seznamu pri nekaj več kot 100 tisoč prenosih. Prav tako ima le 4,3-zvezdico v 7k + ocenah. Kot pri mnogih VPN podjetjih tudi to veliko obljublja. Mednje spadajo možnost odklepanja katerega koli spletnega mesta, visoke hitrosti, visoke vrednosti šifriranja, zavezanost k varnemu uporabniku in še več. Vprašanje je, ali se hype ujema z dejanskimi testi? To bomo izvedeli tukaj.


O podjetju

Registracija HoxxZanimivo je, da registracija na spletni strani kaže, da so bili vsi podatki “urejeni zaradi zasebnosti”. Medtem ko dobimo, kar poskušajo, imamo raje nekoliko večjo preglednost v svojih podjetjih. Če pogledamo podatke trgovine Google Play, to kaže, da se podjetje VPN1 LLC nahaja v Coral Gables na Floridi. Čeprav nas to ne skrbi vedno, storitev VPN zagotovo pušča odprto za nadzor ZDA in države v programu 14 oči. To je 14 držav, ki si medsebojno izmenjujejo informacije. Pomemben dejavnik so tudi politike vodenja dnevnika podjetja. Čeprav mnogi ponudniki v teh dneh trdijo, da so dnevniki nič, Hoxx ne uveljavlja takšnih zahtevkov. V resnici je podjetje zelo vnaprej glede dejstva, da vodijo dnevnike. Namigujejo, da počnejo stvari, za katere bi lahko uporabil VPN.

Cenitev

Cene za Hoxx so minimalistične. Zdi se, da je cena storitve le ena, in to 1,99 USD na mesec. Čeprav ga lahko dobite v drugih dolžinah, se zdi, da pri tem ne bo koristi. Ponujajo 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja za vse račune, starejše od 3 mesecev. Vendar nas nizke cene na storitev malce sumijo. Kolikšni so načini plačila na voljo, niso jasni in prisotni.

Hoxx cene

Varnost

Tu se stvari res začnejo grditi za ta VPN. Kot veste, je večina namenov povezave z VPN zaščititi sebe. Vendar smo ugotovili nekaj motečih. Medtem ko podjetje pravi, da vodijo dnevnike, poglejmo podrobneje, kaj zbirajo, in obdržite.

Zbirka Hoxx 1

Res? Ni treba posebej poudarjati, da je to nekoliko strašljivo. Vendar se vseeno poslabša. Čeprav tukaj ne bomo prikazali vsega, vam predlagamo, da si ogledate pravilnik o zasebnosti Hoxx. Čeprav se zavedamo, da večina ljudi ne želi brati pravilnikov o zasebnosti, je ključnega pomena, da preberete pravilnik o zasebnosti Hoxx, preden ga uporabite. Če povzamemo, priznavajo, da sodelujejo z organi kazenskega pregona in bodo vaše podatke zlahka predali vsem organom kazenskega pregona, ki jih prikličejo. V naših očeh je to prvi poraz enega največjih razlogov za povezavo z VPN. Kar zadeva šifriranje, so protokoli, ki jih uporabljajo, nekoliko zastareli. Medtem ko je bila »4096-bitna RSA šifriranje« nekoč najboljša, so se časi spremenili. Prvič se je pokvarilo leta 2013.

Lastnosti

Glede na lastnosti, podjetje ponuja dve možnosti. Prva možnost je brezplačna in omogoča dostop do neomejenega števila sočasnih povezav. To je dobro, ker lahko povežete več naprav in tako zaščitite pred hekerji. Tu je seznam funkcij, ki jih najdete v njihovi “brezplačni” storitvi.

 • 50% lokacij po vsem svetu
 • 1024-bitno šifriranje
 • Statični naslovi IP
 • Družinsko zlonamerno filtriranje spletnih strani
 • Nastavljena je nič konfiguracija
 • Brez omejitev pasovne širine
 • Obvozite filtriranje, ki ga zahteva vlada
 • Hitrejše pretakanje
 • 99% garancija za nepravočasno
 • Neomejena stikala strežnika

Premijska različica je priložena tako različicam kot tudi tistim.

 • 24/7 Premium e-poštna podpora
 • Podpora, čeprav klepet
 • 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • 4096-bitno šifriranje od konca do konca
 • V več državah so na voljo ločeni premijski strežniki
 • Napredno filtriranje zlonamernih spletnih mest
 • Brez omejitev kvot
 • Preprečuje, da bi oglaševalska omrežja spremljala vaše navade

Medtem ko pravijo, da preprečujejo oglaševalske mreže, bodo svoje podatke prodali svojim tretjim partnerjem.

Lokacije strežnika in države

Kot smo že povedali, vam VPN omogoča dostop do številnih držav.Čeprav v brezplačni različici morda niso na voljo vse, so te v premiji. Hong Kong, Indija, Kanada, Velika Britanija, Singapur, ZDA, Nizozemska, Japonska, Švedska, Nemčija, Moldavija, Italija, Estonija, Litva, Norveška, Izrael, Avstralija, Rusija, Ciper, Poljska, Južna Afrika, Grčija, Španija, Bolgarija, Belgija, Francija, Finska, Brazilija, Avstrija, Slovaška, Švica, Republika Irska, Češka, Romunija, Južna Koreja

Kot vidite, je na voljo kar nekaj strežnikov za uporabo, če imate premijsko različico.

Hands-on testiranje

Kar se tiče VPN-ja, je zanimivo. Programska oprema je na voljo, vendar se zdi, da se zruši, kadar poskušamo odpreti različico sistema Windows. Poleg tega se ne morete registrirati v aplikaciji, to mora biti prek brskalnika. Ko ga dodate v svoj brskalnik (ne glede na to, katerega uporabnika uporabljate), morate storiti le nekaj korakov.

 1. Poiščite značko Hoxx.
 2. Odprite ploščo. Kot vidite, morate izbrati strežnik in ga klikniti.
 3. Nato boste videli sporočilo, ki pravi, da ste povezani. Če uporabljate aplikacijo, vam bo trajalo dlje časa, če se bo povezava sploh namesto zrušila.

Morda bi vas zanimalo, da vam ta VPN tudi ne bo omogočil dostopa do različnih con Netflixa.

Hxx test hitrosti

Hoxx je za VPN presenetljivo hiter. Vendar smo prej omenili, zakaj. Zato, ker je bila tudi leta 2013 z uporabo preprostih orodij pokvarjena njihova najboljša šifriranje. Spodaj vam prikazujemo številke, vendar jih morate vzeti z zrnom soli.

Hoxx najhitreje

Zakaj bi morali uporabljati VPN

Ker toliko ustanov zdaj ponuja brezplačen WiFi, boste ob povezavi želeli uporabiti VPN. Medtem ko je WiFi odličen, kibernetski kriminalci menijo, da je odličen tudi. Če se povežete s strežnikom, ki ga izberete, ustvarite varno in šifrirano povezavo. Tako močno zmanjšate tveganje, da bodo kriminalci ali kibernetski tatovi ukradli vaše zasebne podatke.

Drug razlog za uporabo VPN je, da vam pomagajo obiti geo-omejitve. Ne glede na to, kje ste, vam bo pomagalo povezovanje s strežnikom. To je zato, ker programska oprema za blokiranje misli, da se nahajate drugje. To je lahko resnična prednost, če poskušate dostopati do določenih regij ali pa ste onemogočeni za ogled vsebine. Preprosto se povežite s strežnikom in lahko začnete brskati ali si ogledati vsebino, do katere želite dostopati.

Kaj pa puščanje?

Čeprav je to brezplačna storitev VPN in ni nujno, da ima puščanje, obstajajo tudi drugi znaki, da gre za proxy. To je velik popust in vsekakor je slabo.

Ali naj uporabim to VPN?

Absolutno ne. Od nore politike zbiranja z garancijo, da bodo vaše informacije spremenjene v organe, do grozljivega šifriranja, da ne boste mogli dostopati do Netflixa, ste le nekoliko boljši, kot da sploh ne uporabljate ničesar. Na trgu so zagotovo boljši premium izdelki, ki bi bili veliko boljša izbira od te »storitve«.

Končne misli o Hoxx VPN

Čeprav so hitrosti v brezplačni različici dobre, je povsem nevarna. Če želite varovati zasebnost, to ni VPN za vas. V našem pregledu smo našli zelo malo pozitivnih in mnogo negativnih. To je zagotovo VPN, ki se mu želite izogniti, če je to sploh mogoče. Prosto si oglejte naše top 10 VPN-jev za primerjavo.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map