Encrypt.me VPN pregled

Encrypt.me VPN je že nekaj časa v skupnosti. Njihovo poslanstvo je uporabniku zagotoviti šifriranje na poslovni ravni v enostavnem in varnem paketu. Njihovi načrti so tudi prilagodljivi in ​​usmerjeni posebej v poslovno skupnost. Ponujajo pregledne politike in njihovo matično podjetje je dobro znano in ponujajo veliko različnih lokacij. Na voljo je za iOS, Android, Mac OSX, Windows in Fire OS. V tem pregledu bomo predstavili njegove korake in poskrbeli, da bodo izpolnili obljube, ki so jih dali. Mislim, da boste našli Encrypt.me kot posebno dobro izbiro za skupine in mala podjetja.


Encryot.me

O podjetju

Matična družba Encrypt.me je StackPath in jih imajo v lasti od leta 2016. Od takrat so naredili kar nekaj, da bi postali poslovno prijazni in se resnično osredotočajo na potrebe malih podjetij. Neposredno tekmujejo z všečki Ciscovega VPN AnyConnect, zato če imate majhno podjetje, to želite preveriti. Upoštevajte, da imajo sedež v ZDA, zato zanje veljajo pravila države.

Cene in posebne ponudbe

Obstajajo 4 različne vrste cen, ki jih ponuja podjetje. Ponujajo vozovnice, naročnine, načrte za družine in načrte za ekipe. Seveda, katero ste izbrali, temelji na vaših potrebah.

 • Prehodi – Prepustnice za enega uporabnika so na voljo za 3,99 USD za 1 teden, 9,99 USD za 1 mesec in 99,99 USD za 1 leto.
 • Naročnine – Naročnine so na voljo za 9,99 USD na mesec in 99,99 USD na leto.
 • Encrypt.Me za družine – Za do 5 članov vaše družine z neomejenimi napravami za 12,99 USD na mesec in 149,99 USD na leto.
 • Encrypt.Me za ekipe – Ta možnost vam omogoča, da ustvarite ekipo, ki vam bo pomagala centralno upravljati račune in račune. Cene se začnejo pri 7,99 USD na osebo za 2 člana ekipe in več ljudi imate, cenejše na osebo postanejo. Število članov ekipe, ki jih lahko imate, ni omejitev.

Plačilo pametno, podjetje sprejema samo kreditne kartice Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners in JCB.

Obiščite Encrypt.me

Lokacije omrežja VPN in strežnika

Encrypt.Me ima skupno 78 lokacij na vseh celinah, razen na Antarktiki. To vključuje številne lokacije v ZDA in v različnih državah Evrope, Azije, Južne Amerike, Avstralije, Severne Amerike in Afrike. Zaradi tega je za ekipe dobra storitev, še posebej, če je vaša ekipa razporejena. V času, ko mnogi delajo od doma, je storitev s toliko lokacijami dobra stvar.

Ima več lokacij na bolj priljubljenih destinacijah. Te lokacije strežnika vključujejo naslednje:

 • Afrika
  • Južna Afrika
 • Azija
  • Hong Kong, Japonska, Singapur
 • Evropa
  • Avstrija, Češka, Danska, Francija, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Španija, Švedska, Švica, Tajvan
  • Združeno kraljestvo: London; Manchester
 • Severna Amerika
  • Kanada: Montreal; Toronto; Vancouver
  • ZDA: Atlanta-Georgia; Boston – Massachusetts; Chicago-Illinois; Cleveland-Ohio; Dallas-Texas; Denver-Kolorado; Houston-Teksas; Las Vegas-Nevada; Los Angeles, Kalifornija; Miami-Florida; Milwaukee-Wisconsin; Nashville-Tennessee; New York City-New York; Orlando-Florida; Phoenix-Arizona; San Francisco-Kalifornija; San Jose-California; Seattle-Washington; St. Louis-Missouri; Washington DC
 • Oceanija
  • Avstralija, Nova Zelandija
 • Južna Amerika
  • Brazilija-Rio de Janeiro

Njihovo omrežje je bilo zasnovano od začetka, da vam zagotovi spletno varnost podatkov pri uporabi javnih in neznanih omrežij Wi-Fi. Konkretno, njihova storitev vas bo varovala pred zlonamernimi tretjimi osebami. Sem sodijo omrežni skrbniki, hekerji ali ponudniki internetnih storitev (ponudniki internetnih storitev). Razred groženj, ki jih vključuje, so prisluškovanje, stransko krmiljenje, sledenje, vstavljanje oglasov in drugo.

Varnost

Ena stvar, ki jo radi pogledamo, je varnost. Zanimiv del storitve Encrypt.Me VPN je uporaba različnih končnih točk (imenovanih izhodnih vozlišč s brskalnikom Tor). Programska oprema daje občutek “Tor Browser”, kar poveča raven varnosti. Kar zadeva dejansko šifriranje, uporabljajo Blowfish-cbc-128 / sha1 kot tudi AES-128-sha256 in IKEv2. Medtem ko nekateri ponudniki ponujajo višje stopnje šifriranja, izhodna vozlišča pomagajo, da je varnejša. To bo zagotovilo ustrezno varnost za ves vaš spletni promet.

Lastnosti

Z Encrypt.Me obstaja več funkcij, ki jo pomagajo ločiti od drugih v kategoriji. Nekatere med njimi vključujejo

 • Odprtokodno – Ta funkcija omogoča zagon lastne zasebne končne točke. Programsko opremo za to lahko najdete na strani podjetja GitHub.
 • Popolnoma upravljan – Podjetje neprekinjeno spremlja končne točke, ki jih uporabljate, da se prepriča, da je vaš VPN na spletu, ko ga potrebujete.
 • Razširljivi programi – Ko bo vaša ekipa rasla in želite zaščititi več ljudi, se bodo z vami stopnjevali.
 • Končne točke takoj namestite – Zasebne končne točke namestite z enim klikom. Uporaba Dockerjeve slike pomeni hitro uvajanje povsod.
 • Neodvisen naslov IP – Čeprav je to lahko dobra stvar, včasih deljenje naslovov IP ni slaba stvar. To pomeni, da bi vas morda lahko identificirali, ker je vsak naslov edinstven.
 • DNS zaščita pred uhajanjem – Sporočilo za zaščito pred puščanjem DNS.

Poleg tega je Encrypt.Me racionaliziran, tako da ni veliko drugih funkcij, o katerih bi lahko govorili.

Hands-on testiranje

Kot smo omenili, je programska oprema precej preprosta in racionalizirana. Ko naložite programsko opremo, sledite tem navodilom. Upoštevajte, da smo za ta primer uporabili različico sistema Windows.

 1. Programsko opremo odprite tako, da dvokliknete ikono.
 2. Ko vidite rdeči okvir, se prikaže v spodnjem desnem kotu.
 3. Kliknite gumb z napisom »Začni šifriranje«. Lokacijo lahko spremenite s klikom na puščico lokacije na vrhu zaslona in na seznamu izberite lokacijo.
 4. Ko ste šifrirani, ste zaščiteni.

Encrypt.Me Start blok

Zdaj, ko ste se povezali, je čas, da preizkusite hitrost.

Encrypt.Me test hitrosti

Encrypt.Me ima nekaj hitrosti degradacije, vendar je to pričakovati. Vsakič, ko boste uporabili šifriran izdelek, boste naleteli na glavo. Kljub temu je Encrypt.Me dobro v mejah, za katere menimo, da so naša običajna odstopanja. Seveda se lahko nekateri strežniki razlikujejo, odvisno od tega, katerega ste izbrali, vendar vam to daje dobro osnovo.

Encrypt.Me najhitreje

Zakaj bi morali uporabljati VPN

Ker toliko ustanov zdaj ponuja brezplačen WiFi, boste ob povezavi želeli uporabiti VPN. Medtem ko je WiFi odličen, kibernetski kriminalci menijo, da je odličen tudi. Če se povežete s strežnikom, ki ga izberete, ustvarite varno in šifrirano povezavo. Tako močno zmanjšate tveganje, da bodo kriminalci ali spletna tatvina ukradli vaše zasebne podatke.

Drug razlog za uporabo VPN je, da vam pomagajo obiti geo-omejitve. Ne glede na to, kje ste, vam bo pomagalo povezovanje s strežnikom. To je zato, ker programska oprema za blokiranje misli, da se nahajate drugje. To je lahko resnična prednost, če poskušate dostopati do določenih regij ali pa ste onemogočeni za ogled vsebine. Preprosto se povežite s strežnikom in lahko začnete brskati ali si ogledati vsebino, do katere želite dostopati.

Ali naj uporabim to VPN?

Čeprav to morda ni idealen VPN za hudourniške dejavnosti, je njegova osredotočenost na poslovne rešitve dobra izbira za vaše majhno podjetje. Zagotovo ima preprost in enostaven za uporabo vmesnik. Zaradi tega je odlično za vašo družino ali ekipo, ne glede na to, kako velika je. Če iščete možnost, ki ni usmerjena v poslovanje, zagotovo si oglejte še druge.

Končne misli o šifriranju

Ugotavljamo, da je ta VPN hiter in bo lepo delo zaščitil vas in družino ali ekipo. Podjetje ima jasno preglednost in navajajo, da so usmerjena v varovanje malih podjetij. Ne pozabite samo, da imajo sedež in sedež v ZDA, tako da, če vas to moti, boste morda želeli najti druge možnosti. Na splošno pa gre za solidno storitev in bo zagotovo vse v svojem krogu varoval. Za skupine in mala podjetja priporočamo Encrypt.me.

Obiščite Encrypt.me

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map