DroidVPN Pregled

DroidVPN LogotipKo je na sceno prišel DroidVPN, je podpiral le operacijski sistem Android. Zdaj se je program razširil tudi na Windows in Mac. Seveda to pomeni, da ima še vedno aplikacijo za Android. Uporabniki so pri preverjanju trgovine Google Play prenesli DroidVPN več kot 10 milijonov krat. Gre za izdelek freemium, kar pomeni, da imate omejeno brezplačno različico in neomejeno premijsko možnost. Vedno smo previdni pri brezplačnih različicah storitev VPN. To je zaradi “skritih stroškov”, ki so običajno povezani z njimi. DroidVPN ima oceno 3,9 zvezdice z več kot 78k ocenami. V tem pregledu DroidVPN bomo videli, ali si zasluži pohvalo.


Android prenos za DroidVPN

O podjetju

O podjetju ne vemo veliko. Spletno mesto obstaja že od leta 2011 in je registrirano v Phillippines. Našli smo tudi omejeno spletno mesto z informacijami o njem. Zdi se, da je matično podjetje Droidvpn Inc, vendar je informacije o podjetju težko dobiti. Čeprav imajo Phillippines dobre zakone o zasebnosti, je njihova vlada vprašljiva, če gre za to. Preden uporabite to, boste morda želeli dvakrat premisliti. Glede na vaše cilje se boste morda želeli odločiti drugače.

Cenitev

DroidVPN ima tudi več možnosti. Prej smo omenili brezplačno različico. Vključuje 100 MB uporabe mesečno z eno napravo, povezano z enim od 8 brezplačnih strežnikov. Ko gre za premijsko storitev, daljši kot je višja cena. Premijska različica se začne mesečno pri 4,99 dolarja. Če želite dobiti tri mesece storitve, vaša cena znaša 13,99 USD četrtletno, kar zniža ceno na 4,66 USD na mesec. 6-mesečni termin znaša 23,95 USD. To pomeni, da cena pade na 3,99 dolarja na mesec. Končno je najboljša ponudba za leto storitve. Skupni stroški za leto znašajo 35,88 USD. To se pokvari na 2,99 dolarja na mesec.

DroidVPN Cene

Lastnosti

DroidVPN funkcijeZa DroidVPN ni na voljo veliko funkcij. Podjetje je zasnovalo njihov vmesnik in izdelek tako, da je preprost za novince. To je lahko super, vendar raje vidimo več možnosti. Edina stvar, ki se zdi, da jo ločuje od drugih ponudnikov, je obljuba o vključitvi eksperimentalnih funkcij. Na mobilni različici obstaja možnost zagon DroidVPN z nastavitvami ICMP. ICMP je kratica za Internet Control Protocol Protocol. To je protokol za poročanje o napakah, zasnovan za omrežne naprave, kot so usmerjevalniki. Uporabljajo ga za ustvarjanje sporočil o napakah na izvornem naslovu IP, ko težave z omrežjem preprečujejo dostavo paketov. Prav tako lahko spremenite protokole v UDP, TCP in HTTP. Veseli smo, da različica za Android ne potrebuje posebnih dovoljenj. V brezplačni različici ponujajo 8 brezplačnih strežnikov za uporabnike, veliko več pa za člane premium. Ne pozabite tudi, da prejmete samo 100 MB brezplačnega dostopa na mesec. Upoštevajte tudi, da lahko hkrati z brezplačno različico uporabljate samo 1 napravo.

Izvedba

Učinkovitost je vedno pomembna, še posebej, če imamo opravka z brezplačno storitev. Prvi korak, ki ga morate storiti, je povezava s strežnikom. Žal smo pri uporabi obeh različic naleteli na težavo. Kot lahko vidite na sliki tukaj, smo se poskušali povezati z brezplačnimi strežniki in naleteli na sporočilo »Server je poln«. Čeprav je na voljo 8 brezplačnih strežnikov UDP, nismo uspeli povezati nobenega od njih. Vendar smo se uspeli povezati s TCP. Je počasnejša, a bo delovala. Spodaj vidite prve 3 strežnike UDP. Ko se povežete, smo ugotovili, da je hitrost približno 20 MB. To je za 80% padec naše normalne hitrosti 100MB. Tukaj ne moremo pokazati hitrostnega preizkusa, ker nam nizka omejitev podatkov v brezplačnem računu ne bo omogočila, da izvedemo vse vidike testa. Spodnje slike so iz Windows odjemalca.

Zmogljivost DroidVPN

Prednosti uporabe VPN-ja

V zadnjem času mobilni promet začne prehitevati namizni promet. Zaradi tega je uporaba WiFi ključnega pomena namesto uporabe standardnega podatkovnega načrta. Zaradi ravni nasičenosti na svetu vse več podjetij ponuja svojim strankam brezplačen WiFi. Čeprav je odlično za obe strani, lahko stavite, da tudi kibernetski kriminalci to obožujejo. Ko se povežete z eno od zgoraj navedenih lokacij, ustvarite varno in šifrirano povezavo. Ko to storite, močno zmanjšate tveganje, da bodo kriminalci ukradli vaše občutljive podatke. Potem morate spet zaupati podjetju, ki stoji za VPN. Ker o podjetju ne moremo najti veliko, je težko reči, ali jim lahko zaupate.

Če želite obiti geo-bloke, je uporaba VPN-ja nujno. To je zato, ker podjetja, vlade in celo medijske družbe preprečujejo uporabnikom ogledovanje omejene vsebine znotraj in zunaj ciljnega območja. Ko se povežete z DroidVPN, spletna stran ali organizacija prepriča, da ste na enem od lokacij, ki jih ponujata. Preprosto se povežite s strežnikom in lahko začnete brskati ali si ogledati vsebino, do katere želite dostopati. Če imate še vedno težave z blokiranjem, se boste prepričali, da je v brskalniku onemogočen WebRTC. To je težje, če v Androidu uporabljate različne brskalnike. Morda boste želeli uporabiti Firefox in naložiti razširitev za blokado WebRTC, da boste lahko pravilno delovali. V nasprotnem primeru bo vse, kar poskušate odblokirati, še vedno videti vaš prvotni naslov IP. To premaga namen uporabe VPN za začetek.

Ali je DroidVPN v redu za uporabo?

To je odvisno od razlogov za uporabo. Če nameravate uporabiti VPN, da boste obiskali geo-bloke, bo ta morda deloval v redu. Za zaščito vaše zasebnosti pa predlagamo previdnost. Če se odločite za premijsko različico, vam ne bo treba skrbeti za izbiro strežnika. Prav tako ne boste imeli nobenih omejitev podatkov. Predlagamo, da izberete boljšo možnost, kot je Zasebni dostop do interneta kot alternativa. Za samo 2,50 USD na mesec, lahko uživate v varnem VPN dostopu v vseh svojih napravah. So zaupanja vredno in pregledno podjetje, ki obstaja že vrsto let.

Končne misli o DroidVPN

Ko zaključujemo ta pregled, ima DroidVPN več kot 10 milijonov prenosov. S storitvijo je več težav, vključno s prenatrpanimi strežniki, počasnimi hitrostmi, splošno pomanjkljivo preglednostjo in še več. Te težave nas ne priporočajo. Lahko poskusite to storitev, vendar boste pri tem želeli biti previdni. Vsekakor so boljše možnosti, ki nudijo tudi odlične funkcije in varnost. Oglejte si naše najboljše VPN-ji za Android seznam za nekatere veliko boljše možnosti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map