Avast SecureLine VPN pregled 2018

SecureLine VPN je vrhunska spletna varnostna storitev, ki jo ponuja Avast Software s.r.o., s sedežem na Češkem v Pragi. Za tiste, ki Avast ne poznajo, upravljajo eno največjih omrežij kibernetske varnosti v oblaku z več kot 435 milijoni uporabnikov. Te velike podatke izkoriščajo za pogon svojega naslednjega roda, strojnega jezika in umetne inteligence za zaščito in obrambo vašega digitalnega življenja. Kot del tega cilja so razvili tako brezplačno kot plačano programsko opremo in storitve. SecureLine VPN olajša ta cilj z zagotavljanjem močnega šifriranja za zaščito vaših podatkov in zaščito vaše spletne zasebnosti. Razvili so programsko opremo po meri za večino glavnih operacijskih sistemov. Tako se lahko uporabniki Windows, Mac OS X, iOS in Android lažje povežejo v omrežje SecureLine, bodisi doma bodisi z mobilno napravo Wi-Fi, od koder koli po svetu.


Secureline VPN Pregled

Cene in posebne ponudbe

SecureLine trži svoje VPN storitve na različne načine. Menimo, da je ena njihovih najboljših vrednosti tista, ki omogoča dostop do več naprav do njihovega omrežja. Ponuja do pet sočasnih naprav. Te naprave vključujejo računalnike Windows in Mac OS X in prenosnike, iPhone, iPad ali pametne telefone ali tablične računalnike Android.

Cene SecureLine VPN

Ta načrt SecureLine VPN se trži z uporabo terminskih cen. Avast je gostom milostno ponudil popust na te pakete. Kot rezultat lahko prejmete mesec njihove storitve za 7,99 USD. Če se prijavite za daljši čas, boste prihranili še več. Leto njihove storitve vas bo stalo le 63,99 USD ali le 5,33 USD na mesec. Tako boste prihranili 20% popusta njihov že znižani letni paket. Podobni popusti veljajo tudi za tamkajšnje dvoletne in triletne pakete za tiste, ki želijo daljše storitve.

načini plačila

SecureLine ponuja nekaj različnih načinov plačila za njihovo VPN storitev. Sem spadajo večine večjih kreditnih kartic. Kartice, ki jih sprejmejo, so Visa, MasterCard, Discover in American Express. Za tiste, ki radi ohranijo vse svoje spletne nakupe na osrednji lokaciji, sprejmejo plačilo prek PayPal. Trenutno ni podprta nobena kripto valuta.

Funkcije storitve Avast SecureLine VPN

Storitev SecureLine nudi naslednje prednosti:

 • Zaščita zasebnosti z odprtokodnim kodom – zgrajena na OpenVPN in OpenSSL. To so najpogosteje uporabljeni protokoli zasebnosti zaradi njihove hitrosti, zanesljivosti in pregledne varnosti.
 • Dostop do omrežja – omogočiti dostop do virtualnih lokacij, razporejenih v 34 različnih virtualnih državah.
 • Ni dnevnikov dejavnosti – brez dnevnikov vašega spletnega prometa. To vključuje uporabljene aplikacije, obiskana spletna mesta in dostop do vsebine.
 • 256-bitno šifriranje AES – zagotavlja, da so vaši dohodni in odhodni podatki zaščiteni pred ponudniki internetnih storitev, zlonamernimi tretjimi osebami ali drugimi nevidnimi ostrostrelci.
 • En skupni IP naslov – omogoča izginjanje v množici drugih uporabnikov Avast SecureLine VPN.
 • Zavaruje katero koli omrežje Wi-Fi – vam zagotavlja brezskrbnost, ko se povežete s katero koli dostopno točko. To vključuje vašo najljubšo kavarno, lokalno ali mednarodno letališče ali katero koli neznano javno omrežje.
 • DNS zaščita pred uhajanjem – za IPv4 in bloke proti zahtevam IPv6 za zatiranje vašega resničnega naslova IP.
 • Tok & igralne hitrosti – omogoča ogledovanje filmov v hi-defu, izogibanje igranju trka z občutki na zakasnitve ali nalaganje velikih datotek.
 • Subvert cenzura – za dostop do socialnih storitev in medijskih vsebin, kjer koli že ste.
 • Podpora P2P – prek izbranih strežnikov, ki vam omogočajo zasebno izmenjavo informacij.
 • Hitro omrežje VPN – strežniki s prepustnostjo 2Gb / s.

Brezplačna preizkusna in 30-dnevna garancija za vračilo denarja

SecureLine vsem novim uporabnikom ponuja brezplačno 7-dnevno preskušanje njihove VPN storitve. Za naročnike imajo tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja. To kaže, da si želijo, da bi potencialni kupci imeli dovolj priložnosti, da v celoti preizkusijo svoje omrežje in tako zagotovijo, da ustreza vsem njihovim potrebam. Izkoristite te ponudbe, da v celoti preizkusite omrežje SecureLine. Prepričajte se, da je združljiva z vsemi vašimi napravami in da ste zadovoljni z njeno uspešnostjo, ko obiščete priljubljena spletna mesta.

Če se odločite, da storitev ne ustreza vsem vašim potrebam, lahko v 30 dneh od nakupa zahtevate vračilo neporabljenega časa storitve. Oglejte si pogoje te garancije v njihovem TOS, da dobite podrobnosti o vašem vračilu.

Obiščite SecureLine

Avast SecureLine VPN Network

Omrežje VPN Avast SecureLine sestavlja 53 virtualnih lokacij. Razširjene so v 34 različnih državah, da bi kar najbolj povečale območje pokritja storitev. SecureLine ima več lokacij v številnih priljubljenih državah za izboljšanje splošne učinkovitosti omrežja. Sem spadajo Kanada, Nemčija, Španija, Rusija, Združeno kraljestvo in Združene države.

Vsi njihovi prehodi VPN delujejo na namenskih strežnikih in poskrbijo, da ima vsak dovolj presežne zmogljivosti za vzdrževanje visokih zmogljivosti tudi pri največjih obremenitvah. Poleg tega njihovo omrežje poganja sisteme, s katerimi samodejno uravnoteži promet na različnih strežnikih, da noben od njih ne postane preobremenjen. Te lokacije prehoda VPN so naslednje:

 • Afrika
  • Južna Afrika, Johannesburg
 • Azija
  • Kitajska, Hong Kong; Izrael, Petau Tikva; Japonska, Tokio; Malezija, Johor Bahru; Singapur, Singapur; Južna Koreja, Soeul; Tajvan, Tajpej; Turčija, Istanbul
 • Evropa
  • Avstrija, Dunaj; Belgija, Bruselj; Češka, Praga; Danska, Kopenhagen; Finska, Helsinki; Francija, Pariz
  • Nemčija, Frankfurt; Berlin
  • Madžarska, Budimpešta; Italija, Milano; Luksemburg, Lexemboug; Nizozemska, Amsterdam; Norveška, Oslo; Poljska, Varšava; Portugalska, Leiria
  • Rusija, Moskva; St. Petersburg
  • Španija, Madrid; Barcelona
  • Švedska, Stockholm; Švica, Zürich;
  • Združeno kraljestvo, London; Glasgow
 • Severna Amerika
  • Kanada, Montreal; Toronto
  • Mehika, Mexico City
  • ZDA, Atlanta; Boston; Chicago; Dallas; Gotham City; Honolulu; Jacksonville; Las Vegas; Los Angeles; Miami; New York; Salt Lake City; San Francisco; Seattle, Phoenix; Washington DC
 • Oceanija
  • Avstralija, Melbourne; Nova Zelandija, Auckland
 • Južna Amerika
  • Brazilija, Sao Paulo

Vsi strežniki VPN SecureLine imajo teoretično največjo zmogljivost 2 Gb / s. Poleg tega stresni testi kažejo, da povprečno 450-600 Mb / s, tudi v obdobjih intenzivne obremenitve. Vsi tečejo prek UDP-ja, zato bi moralo biti njihovo omrežje dovolj hitro za vaše najljubše HD-pretočne medije, spletni RPG ali strelec prve osebe. SecureLine omogoča tudi P2P in hudourniški promet na nekaterih svojih strežnikih VPN. Sem spadajo naslednje lokacije:

 • Praga, Češka; Frankfurt, Nemčija; Amsterdam, Nizozemska; New York City, New York; Miami, Florida; Seattle, Washington; London, Združeno Kraljestvo; in Pariz, Francija

Vaša anonimnost in zasebnost s SecureLine VPN

SecureLine ne dovoljuje naročnin z uporabo kripto valute. Zato bodo vedeli, kdo ste, zato jim morate implicitno zaupati. Pri izbiri VPN-ja morate to vedno upoštevati. Njihova storitev vam bo pomagala prikriti vaš pravi IP med brskanjem po internetu in zagotovila navidezni IP, ki ga vidijo drugi uporabniki interneta. Zahteve IPv4 kanalizirajo tudi skozi šifrirani predor, blokirajo zahteve IPv6 in ščitijo pred uhajanjem DNS, da zaščitijo vašo spletno zasebnost in anonimnost.

SecureLine med uporabo svoje storitve VPN ne vodi nobenih dnevnikov v zvezi s svojo prometno dejavnostjo. To pomeni, da ne beležijo aplikacij, ki jih uporabljate, spletnih mest, ki jih obiščete, ali vsebine, do katere dostopate. Vendar naredijo podatke o povezavi dnevnika. To je zapisano v njihovi politiki zasebnosti:

Avast SecureLine: Ko uporabljate storitev virtualnega zasebnega omrežja Avast SecureLine (VPN), lahko strežnik zajame nekatere osnovne podatke, na primer čas in lokacijo omrežja, iz katerih je bila vzpostavljena povezava VPN, in trajanje povezave VPN. Ti podatki se rutinsko izbrišejo v 30 dneh. Poleg tega lahko sistem shrani podatke o preneseni pasovni širini na sejo.

Kot vedno bi raje, da SecureLine med uporabo njihove storitve ne beleži nobenih podatkov. Vendar pa pozdravljamo njihovo poštenost pri zagotavljanju teh informacij. Podatki o tej povezavi v normalnih okoliščinah ne smejo neposredno vplivati ​​na vašo zasebnost v spletu. Vedno pa imamo raje pravo politiko ničelnih dnevnikov.

Secureline ne deli ali prodaja nobenih vaših podatkov tretjim osebam. Vendar bodo ocenjevali in sprejemali odločitve z ustreznimi pravnimi subjekti za vsak primer posebej. V ta namen so na svojem spletnem mestu objavili poročilo o preglednosti takšnih zahtev za SecureLine.

Če povzamemo, Secureline varuje vašo spletno zasebnost, medtem ko uporablja njihovo storitev VPN. Vendar bodo vedeli, kdo ste, in zapisali bodo nekaj podatkov o povezavi in ​​jih shranili približno 30 dni. Zato priporočamo, da temeljito preučite njihovo politiko zasebnosti in TOS, da preverite, ali sta združljiva z vašim namenom za uporabo storitve VPN.

VPN omrežje in varnost uporabnikov

Protokola OpenVPN in IPSec

SecureLine uporablja OpenVPN na UDP, pri čemer uporablja OpenSSL kot protokol za svoje Windows in Android aplikacije. Za to velja, da je najboljši protokol VPN danes na voljo v številnih ponudnikih. Je tudi eden najbolj zaupanja vrednih, saj uporablja odprtokodno kodo. Njihovi aplikaciji Mac OS X in iOS za varnost uporabljata vgrajen protokol IPSec. Te so zgrajene na lastniških zalogah podjetja Apple zaradi združljivosti in zmogljivosti. Te se uporabljajo z IKEv2 za podporo MOBIKE. To uporabnikom omogoča preklapljanje med Wi-Fi in mobilnimi omrežji brez padca VPN in podpira samodejno ponovno povezavo.

RSA- 2048 Rokovanje

Storitev uporablja SSL / TLS za overjanje strežnika in nadzor za vzpostavitev začetnega šifrirnega tunela med vašo napravo in njihovim prehodom VPN. Za preverjanje vseh ključev, ki se pogajajo, uporablja RSA-2048 bitne certifikate. Potrdila so preverjena s SHA256, ključi pa podpirajo tajnost naprej.

Šifriranje / dešifriranje in overjanje podatkov

Za šifriranje in dešifriranje vašega internetnega prometa SecureLine uporablja Advanced Encryption Standard (AES) s 256-bitno dolžino ključa. To je šifriranje, ki ga vlada ZDA uporablja za tajne dokumente. Za preverjanje pristnosti podatkov se uporablja algoritem SHA256 HMAC.

Če povzamemo, implementacija omrežja VPN, ki ga uporablja SecureLine, bo zagotovila, da bodo vaši podatki zaščiteni pred zlonamernimi internetnimi prebivalci in grožnjami, kot so vohanje paketov, ponarejene vroče točke, zlobni dvojčki in napadi človeka v sredini. Povezava z omrežjem vam bo zagotovila brezskrbnost, medtem ko natančno pregledujete priljubljena spletna mesta.

Tehnična podpora

Avast SecureLine ima na svojem spletnem mestu oddelek za podporo, ki vam lahko odgovori na številna splošna vprašanja o njihovi storitvi VPN. Imajo tudi forum za napredne in začetnike, ki vam lahko pomagajo pri številnih težavah. Za več tehničnih težav lahko izdelate podporo za njihovo programsko opremo ali spletno mesto. Na večino vstopnic odgovorijo v 24 urah. Imajo tudi 24/7 telefonsko podporo. Končno imajo na Facebooku, Twitterju, YouTubu in drugih posodobljene družbene medije.

Obiščite SecureLine

Avast SecureLine VPN: Hands-On testiranje

SecureLine VPN je razvil programsko opremo po meri za naprave Windows, Mac OS X, iOS in Android. Windows in Android se povežeta s protokolom OpenVPN. Aplikacija Mac OS X in iOS se povezujeta prek IPSec. Najmanjše različice OS, ki so potrebne za zagon, so naslednje:

 • Windows – Microsoft Windows XP Service Pack 3 (poljubna izdaja, 32-bitna ali 64-bitna) in novejši
 • Mac OS X – Apple macOS 10.9.x (Mavericks) in novejši
 • iOS – Apple iOS 5.1 ali novejši
 • Android – Google Android 4.0 (sladoledni sendvič, API 15) ali novejši

Prenos, namestitev in uporaba programske opreme po meri je enostaven. Postopek je v bistvu trije osnovni koraki.

Namestitev in uporaba programske opreme po meri SecureLine VPN

 1. Izberite gumb za prenos za operacijski sistem Windows ali Mac OS, odprla se bo datoteka za namestitev. Če želite izbrati aplikacije za iOS ali Android, bo prikazana stran za namestitev v trgovini iTunes ali Google Play.
 2. Konfigurirajte in namestite programsko opremo.
 3. V napravi zaženite programsko opremo in se povežite z omrežjem SecureLine VPN.

Nameščanje in uporaba odjemalca SecureLine Windows

Namestitev odjemalca Windows

Ko programskemu dovoljenju omogočite spremembe v vašem računalniku, vas bo vprašal, kateri jezik želite uporabiti za namestitev. Izberite jezik in programska oprema vas pozdravi v čarovniku za nastavitev. Po kliku »Naprej« se prikaže EULA. Preglejte to in preklopite na sprejemanje. Za nadaljevanje namestitve morate sprejeti EULA.

Namestitev programske opreme po meri SecureLine VPN

Ko se namestitev nadaljuje, boste morali izbrati namestitveni imenik ali samo sprejeti privzeto. Nato vam bo predstavljen niz namestitvenih zaslonov. Ta postopek lahko traja nekaj minut, vendar se bo sčasoma prikazalo dokončano namestitveno okno. Vključite “Start Avast SecureLine” in kliknite gumb “Finish”, da odprete odjemalsko programsko opremo.

Navodila za odpiranje SecureLine VPN

Odprl se bo prvi zaslon majhne vadnice VPN za SecureLine. Kliknite »Začnite«, da stopite skozi vadbo ali pa jo preskočite.

Vadnica za SecureLine VPN

Ko stopite skozi vadnico, kliknite gumb za vklop, da začnete 7-dnevno brezplačno preskusno obdobje. To bo odprlo odjemalec SecureLine in vas povezalo z optimalnim strežnikom VPN z vaše lokacije. V našem primeru je ta optimalni prehod strežnik v New Yorku.

Optimalna povezava s strežnikom SecureLine VPN

S tem se odpre nadzorna plošča SecureLine VPN. Armaturna plošča ima štiri različna stanja:

 1. Povezovanje – prikazan med vzpostavitvijo virtualnega naslova IP in drugih parametrov povezave.
 2. Povezana – armaturna plošča ima zeleno ozadje, kar omogoča preprosto razlikovanje stanja na prvi pogled. Prikaže tudi omejen pregled, gumb “Prekini povezavo” in trenutno virtualno lokacijo.
 3. Prekinitev povezave – prikazano, ko je povezava z virtualno lokacijo prekinjena in resničen IP odkrit.
 4. Prekinjeno – armaturna plošča ima temno ozadje, kar pomeni, da niste varni. Prikaže tudi opisano x, gumb »Connect«, izbiro strežnika navzdol in zadnjo uspešno povezavo.

Vsi obrazci na nadzorni plošči prikazujejo vaše podatke o naročnini na dnu, pa tudi povezave za nakup in licenco, če niso bile registrirane, kot velja za brezplačno preskusno različico. V spodnjem desnem kotu je tudi ikona za nastavitve.

Nastavitve odjemalca za Windows

S klikom na ikono zobnika se odpre okno z nastavitvami. Vse tehnične podrobnosti storitev samodejno obravnava in nima posredovanja vrat, stikala za ustavljanje ali drugih dodanih funkcij.

Nastavitve odjemalca Windows SecureLine VPN

Zato ima Avast SecureLine VPN programska oprema le nekaj splošnih ročnih nastavitev. Te nastavitve vključujejo naslednje:

 • Nezavarovana WiFi – vam omogoča, da se odločite, kako želite ravnati z nešifriranimi internetnimi povezavami. (Priporočamo 2. možnost; poziv za povezavo ali možnost 3; samodejno povezovanje)
  • Povezava pustite nezavarovano.
  • Ponudite, da se povežete s SecureLine.
  • Samodejno zavarujte povezavo.
 • Izberi si jezik – izbirate med več kot 20 različnimi jeziki.

Ko izberete izbiro, kliknite »V redu«, da jih shranite in se vrnete na nadzorno ploščo

Uporaba odjemalca Windows SecureLine VPN

Zdaj, ko smo si ogledali nastavitve odjemalca SecureLine Windows, ga preučimo v akciji. Če pogledamo nazaj na odklopljeno armaturno ploščo, vidimo, da ima izbiro puščico navzdol.

Spreminjanje navidezne lokacije s programom SecureLined

S klikom na to se odpre seznam prehodov VPN v omrežju SecureLine. Če izberete lokacijo Chicago, USA, bomo spremenili zadnjo povezano lokacijo iz New Yorka v Chicago.

Povežite Prekini povezavo s Chicago Serverjem s storitvijo SecureLine

Kliknite na gumb »Poveži«, da zaključite s spremembo virtualnih lokacij in zagotovite ves svoj spletni promet. Za prekinitev povezave izberite gumb »Prekini povezavo«. Ko se okno za prekinitev konča, se vrne v izklopljeno stanje. Ikona za zmanjševanje sistema Windows bo stranko skrčila v opravilno vrstico, medtem ko jo bo ikona zaprla v sistemsko vrstico.

Uporaba SecureLine iz sistemske vrstice

Opazite, da ima ikona v sistemski vrstici x v rdečem krogu. To kaže, da naš internet ni varen. Z desnim klikom na ikono se odpre njen nadzorni meni. Ta meni ima naslednje možnosti:

 • Odprite Avast SecureLine – maksimizira stranko. To morate storiti, če želite spremeniti strežnike ali nastavitve VPN.
 • Povežite se – to se poveže z zadnjo izbrano virtualno lokacijo.
 • Prekini povezavo – kot morda ugibate, vas to prekine s trenutnim strežnikom VPN. Upoštevajte, da je zasičen, saj nismo povezani.
 • Začetek – omogoča ponovno ogled uvodne vadnice.
 • O izdelku – odpre podatke o licenciranju za trenutno različico odjemalca.
 • Izhod – to je edini način za popolno zapiranje programske opreme.

S klikom na možnost »Poveži« se spremeni ikona pladnja SecureLine in sporočilo z miško. Opazite tudi, da je povezava »Povezava« zasivljena, možnost »Prekini povezavo« pa je zdaj aktivna možnost.

Uporaba SecureLine iz sistemske vrstice

Ko se povežete in prekinete povezavo z omrežjem VPN, boste nad območjem sistemske vrstice videli tudi naslednja obvestila. Ta obvestila lahko preklopite, če jih raje ne vidite.

Obvestila SecureLine VPN

Če povzamemo, odjemalca SecureLine je enostavno prenesti in namestiti. Vsakdo olajša povezovanje v svoje omrežje VPN ne glede na svoje tehnične sposobnosti. Menjava virtualnih držav traja le nekaj klikov miške. Za povezavo ali prekinitev povezave z zadnjo povezavo je potrebna samo ena. To lahko storite z namizja ali sistemske vrstice.

Obiščite SecureLine

Nameščanje in uporaba aplikacije SecureLine Android

Namestite aplikacijo za Android iz trgovine Google Play

Postopek namestitve aplikacije za Android se začne z brskanjem po spletnem mestu SecureLine in s pritiskom na gumb »Namesti v Android«. S tem se odpre njegova namestitvena stran v trgovini Google Play. Tam se dotaknite “Namestitev”, da aplikacijo prenesete v svojo napravo. Nato izberite »Odpri«, ko je prenos končan.

Namestitev aplikacije SecureLine Android

Ko se aplikacija odpre, bo prikazala kratko vadnico diaprojekcije. Povlecite čez, da si ga ogledate. Nato tapnite »Začni brezplačni preskusni gumb«. To vas bo pozvalo, da izberete načrt in načine plačila, ki jih želite naročiti, ko se preizkusno obdobje izteče. Dokler se preskusno obdobje ne bo zaračunalo, vam ne bomo zaračunali. Zaslon nadzorne plošče se prikaže, ko ste naročeni na paket storitev SecureLine.

App Tutoria SecureLine Andriod

Armaturna plošča je prikazana v izključenem stanju z izbrano optimalno lokacijo. Preden preučimo, kako se povezati z omrežjem SecureLine z aplikacijo, si oglejmo meni z nastavitvami. Dostop je mogoč s pritiskom na ikono zobnika v zgornjem desnem kotu zaslona armaturne plošče.

Nastavitve aplikacije SecureLine VPN Android

Meni za nastavitve je sestavljen iz štirih kategorij. To so:

 • račun
  • Naročnina – na zaslonu se prikaže vaš trenutni načrt, neobvezni načrti nadgradnje in pomoč pri preklicu naročnine.
 • Nastavitve – omogoča nastavitev pravil za povezavo za upravljanje različnih vrst omrežij.
  • Varnost Wi-Fi – omogoča izbiro, kako ravnati z nezavarovanimi in zaupanja vrednimi omrežji.
   • Nezavarovana omrežja – imajo tri različne možnosti. (Najprimernejše možnosti vprašajte in samodejno povežite.)
    • Prosite, da vklopite VPN
    • Samodejno vklopite VPN
    • Delati nič
   • Zaupanja vredna omrežja – omogoča dodajanje znanih in shranjenih omrežij na seznam zaupanja vrednih omrežij.

Nastavitve aplikacije SecureLine Androd (1. del

 • Odpravljanje težav – odpre zaslon za pomoč z vprašanji in odgovori, da olajšate uporabo SecureLine VPN.

Nastavitve aplikacije SecureLine Androd (2. del)

 • Splošno – nastavitve za trenutno različico aplikacije.
  • Nastavitve podatkov – omogoča izbiro načina zbiranja in uporabe vaših podatkov.

Uporaba aplikacije SecureLine VPN Android

Zdaj, ko smo preučili nastavitve aplikacije, pokukajmo v akcijo. Naša prva povezava bo na optimalni lokaciji od nas. Vse, kar je potrebno za vzpostavitev te povezave, je en sam tap na gumb “Connect”. Ker je to naša prva povezava z omrežjem VPN SecureLine, moramo najprej dovoliti, da vzpostavi tunel VPN. Ko tapnemo »V redu«, se postopek povezave zaključi.

Optimalna povezava SecureLine v aplikaciji Android

Če se dotaknete gumba „x“, se prekinite. Če se dotaknete puščice navzgor poleg ikone države, se odpre seznam lokacij strežnika VPN. Upoštevajte, da je optimalna lokacija označena s svetlo modro barvo, kar pomeni, da je bila to naša zadnja izbrana lokacija.

Če želite to spremeniti, se pomaknite do mesta, kot so Nizozemska, Amsterdam in tapnite nanjo. To nas bo samodejno povezalo na novo lokacijo. Ponovno lahko prekinemo povezavo s pipo na “x”. Upoštevajte, da je lokacija Nizozemska zdaj poudarjena.

SecureLine Android App Amsterdam povezava

Upoštevajte tudi, da se moramo povezati s storitvijo SecureLine, preden se lahko povežemo z drugim strežnikom. Povezava s Kitajsko, Hongkongom, ki ima daljši čas pinga, traja malo dlje, kot je navedeno v stanju povezovanja armaturne plošče. Po kratkem času je naša virtualna lokacija na Kitajskem vzpostavljena in zavarovana. Ponovno je treba za prekinitev povezave vzeti eno pipo.

Hong Kong povezava za Android App SecureLine

Iz našega pogleda na aplikacijo SecureLine Android lahko vidite, da je enostavna namestitev. Uporaba je prav tako enostavna. Programska oprema zakriva večino tehničnih podrobnosti, vendar ima nekaj ročnih nastavitev. Povezava z zadnjim izbranim strežnikom VPN traja samo en tap. Če želite spremeniti virtualne lokacije, potrebujete le nekaj pipov. Končno je mogoče izklopiti iz omrežja z eno pipo na armaturni plošči.

Obiščite SecureLine

Test hitrosti Avast SecureLine VPN

Splošna učinkovitost storitve Avast SecureLine je bila sprejemljiva. Preskus hitrosti kaže, da je bilo njihovo omrežje dobro. Kot pri večini ponudnikov VPN je tudi pri uporabi njihovih prehodov VPN prišlo do izgube hitrosti interneta. Izguba zmogljivosti je v veliki meri posledica računskih stroškov, povezanih s šifriranjem in dešifriranjem vsega vašega internetnega prometa.

Test hitrosti SecureLine

Kot lahko vidite na zgornjih slikah, je šifrirana povezava SecureLine znižala našo osnovno hitrost prenosa ISP z 22,74 Mb / s na 20,58 Mb / s. To je približno 9,5% padec na strežnik v Chicagu, kar je sprejemljiv padec hitrosti. To izgubo učinkovitosti kompenzira dodatna varnost, ki jo zagotavlja 256-bitno šifriranje. Varnost in zasebnost, ki vam jo ponuja ob vašem najljubšem druženju, je dobro vredno stroškov izvedbe.

Zaključek

SecureLine je v zasebnosti v internetu samo nekaj let. Vendar pa je njihovo matično podjetje Avast Software v poslu za računalniško varnost že od leta 1988. Njihovo omrežje je zgrajeno na protokolih OpenVPN in IPsec. To sta dva najvarnejša protokola za VPN. Uporabljajo se skupaj s knjižnicami OpenSSL za omrežno infrastrukturo.

Njihovo omrežje ni največje, ima pa fizične strežnike na šestih različnih celinah. Ima strežnike v Afriki, Aziji, Evropi, Severni Ameriki, Oceaniji in Južni Ameriki. SecureLine ima VPN strežnike v 34 različnih državah z več lokacijami po ZDA in na številnih drugih priljubljenih destinacijah v Evropi. Omrežje omogoča P2P promet na nekaterih njihovih strežnikih, vendar beležijo nekatere podatke o povezavi. Tako morda niso najboljša izbira za hudourniške uporabnike.

SecureLine ima programsko opremo po meri za Windows, Mac OS X, iOS in Android. Njihove aplikacije je enostavno prenesti in namestiti. Prav tako so enostavne za uporabo, saj imajo le nekaj prilagodljivih nastavitev. Aplikaciji Windows in Android uporabljata OpenVPN za povezavo z omrežjem. Mac in iPhone uporabljata vgrajen IPsec z IKEv2 za varno povezavo z omrežjem Secureline za večjo združljivost z Apple skladi. Vse možnosti protokolov, ki jih zagotavljajo, uporabljajo 256-bitno AES enkripcijo. Programska oprema vključuje zaščito pred puščanjem interneta in poizvedbami DNS.

Ekipa SecureLine ima na svojem spletnem mestu podporno področje, ki vsebuje odgovore na splošno uporabo VPN, vprašanja za obračun in tehnična vprašanja na nizki ravni. Bolj vpletene težave rešuje višje tehnično osebje prek spletnih vozovnic ali telefonske podpore 24/7. Na večino vstopnic odgovorimo v približno 24 urah. Imajo tudi blog, forum in dejavno prisotnost v družabnih medijih.

Kaj nam je bilo najbolj všeč pri SecureLine VPN:

 • Stranke po meri za Windows, Mac OS X.
 • Mobilne aplikacije za naprave iOS in Android.
 • Zaščita pred puščanjem, poizvedbo DNS in zlonamerno programsko opremo.
 • Novi uporabniki dobijo 7-dnevni brezplačni preizkusni račun.
 • Naš gost dobi 20% popusta na letni paket.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Ideje za izboljšanje storitve:

 • Razširite omrežje z več lokacijami.
 • V njihovo programsko opremo dodajte stikalo ubijanja.
 • Spletnemu mestu dodajte podporo za klepet.

Omrežje Avast SecureLine ima strežnike na šestih celinah. Njihovo omrežje ima strežnike v Afriki, Aziji, Evropi, Severni Ameriki, Oceaniji in Južni Ameriki. Zagotavljajo 7-dnevno brezplačno preskusno obdobje in 30-dnevno garancijo vračila denarja za nove račune. To vam bo omogočilo veliko časa za temeljit preizkus njihove storitve. Če ustreza vsem vašim VPN potrebam in ste zadovoljni z njihovo uspešnostjo, se lahko prijavite že s samo 5,33 USD na mesec z našim 20% popustom na letni paket.

Obiščite SecureLine

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map