Astrill VPN pregled 2017

Storitev Astrill VPN se nahaja v Republiki Sejšeli, ki ima liberalne internetne zakone. V panogi VPN delujejo od leta 2009. Storitev je združljiva z različnimi operacijskimi sistemi, vključno z Windows, Mac OS X, iOS, Android in Linux. Poleg tega je ekipa Astrill razvila programsko opremo po meri in mobilne aplikacije, da bi olajšali dostop do svojega VPN omrežja. Astrill vam bo pomagal, da boste med brskanjem po spletu doma ali na svoji najljubši dostopni točki Wi-Fi zaščiteni in bolj anonimni. Omogočil vam bo tudi preseganje lokalne in državne sponzorirane internetne cenzure. Astrill je precej priljubljen za tiste na celinski Kitajski.


Astrill VPN pregled 2017

Cene in posebne ponudbe

Način, kako Astrill ceni svojo storitev, je enkraten. Kot večina ponudnikov VPN tudi oni ponujajo časovne načrte. Vendar ne ponujajo mesečne naročnine. Njihovi načrti vključujejo tri mesece, šest mesecev in eno leto.

Cene Astrill VPN

Kot večina ponudnikov VPN tudi Astrill ponuja popuste za dolgoročnejše načrte. Če se prijavite za eno leto, boste prihranili več denarja. Njihovi trenutni načrti so naslednji:

 • 3-mesečna naročnina 29,95 USD (9,98 USD na mesec);
 • 6 mesečna naročnina 39,95 USD (prihranite 33%);
 • 1 leto naročnine 69,95 USD (prihranite 42%). Trenutno to vključuje tudi brezplačni StealthVPN.

To pomeni, da se leto storitve VPN porabi na le 5,83 dolarja na mesec.

Torej, kaj dobite za svoj denar z Astrill VPN? Njihova osnovna storitev vključuje naslednje ugodnosti:

 • Dostop po vsem svetu – Navidezne IP-je lahko dobite z več kot 335 strežnikov, ki pokrivajo 50+ različnih držav.
 • Anonimnost pri spletnem brskanju – Njihova storitev uporablja dinamično naslavljanje v skupni rabi IP, tako da IP delite z drugimi strankami VPN in pridobite nove, ko povežete ali zamenjate strežnike z več kot 85.000 IP na voljo.
 • Raznolikost VPN protokolov – Za povezavo v njihovo omrežje lahko uporabite naslednje protokole: OpenWeb (ni priporočljivo zaradi varnosti, samo za geo-omejitve), OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec, Cisco IPSec, SSTP in IKEv2.
 • Podprte različne platforme – Windows, Mac OS X, Linux, iOS, Android, usmerjevalniki WiFi (DD-WRT, Tomato / TomatoUSB, vdelana programska oprema Asus Merlin / RMerl / ASUSWRT-Merlin), Synology NAS, Chrome OS in drugi, ki uporabljajo podprte protokole.
 • Neomejena pasovna širina – Nimate nobenih omejitev glede količine podatkov, ki jih nalagate ali prenašate, niti ko menjate strežnike, medtem ko ste povezani z omrežjem Astrill VPN.
 • Hkratne povezave – Hkrati lahko povežete eno namizje / prenosnik in eno mobilno napravo. Za povezovanje obeh naprav je treba uporabiti programsko opremo za odjemalce Astrill, dve napravi iste vrste pa ne morete povezati brez nakupa dodatka.
 • Zaščita pred šifriranjem – Šifri za nadzor šifriranja uporabljajo 256-bitni SSL z 2048-bitnim RSA. Šifriranje podatkov je privzeto 128-bitni Blowfish z dostopom do 128-bitnega AES-a.
 • Torrent in P2P dostop – Nekatere lokacije strežnika Astrill VPN podpirajo BitTorrent in drugo programsko opremo za skupno rabo datotek.
 • Premagati geo-omejitve in cenzuro – Dostop do spletne zabave z nekaterih najbolj priljubljenih spletnih strani za pretakanje medijev na različnih lokacijah in raziskovanje bolj odprtega interneta.
 •  Podpora – Pomoč poiščite s pomočjo Wiki, e-poštne vozovnice, klepetanja v živo (24/7) in celo pomoči na namizju.

Funkcije dodatkov

Poleg osnovne storitve Astrill VPN trži številne dodatke (doplačilo na mesec). Ti vključujejo naslednje:

 • NAT požarni zid (+ 5 USD) – preprečuje dostop do zlonamerne programske opreme ali drugega internetnega prometa, da bi dostopali do vašega sistema, medtem ko ste povezani s strežniki;
 • Domači načrt (+ 5 USD) – omogoča povezavo do 5 naprav hkrati;
 • StealthVPN (+ 2 USD) – povečuje vašo varnost z dvoslojno šifriranjem. Deluje v sistemu Windows / Mac / Linux in omogoča bolj odprto internetno izkušnjo v državah z visoko cenzuro, kot so Kitajska, ZAE, Sirija in druge;
 • ProAddon (+ 5 USD) – vključuje tako StealthVPN kot RouterPro VPN. RouterPro VPN je dvoslojno šifriranje za usmerjevalnike in nudi enake koristi za vaš usmerjevalnik kot StealthVPN za vaš osebni računalnik ali prenosnik.
 • Skupna raba VPN (+ 1 $) – omogoča skupno rabo storitve povezave OpenVPN ali StealthVPN na namiznem računalniku (Windows, Mac ali Linux) z drugimi napravami v domačem omrežju;
 • CryptoPlus (+ 2 $) – doda varnejši nabor algoritmov za šifriranje podatkov, ki niso NSA: BlowFish 256-512-bit, CAST 128-512 bit in Camellia 128-256 bit tistim, ki so na voljo z osnovno storitvijo;
 • VIP načrt (+ 10 USD) – vključuje StealthVPN kot tudi dostop do strežnikov VPN, ki so povezani neposredno s kitajskimi ponudniki (ti zagotavljajo večje hitrosti in imajo manjše zamude za tiste, ki potrebujejo dostop s celinske Kitajske);
 • Zasebni IP-ji (+ 5 USD / IP) – ponuja nerazdelilen naslov IP, tako da lahko imate dostop do vseh pristanišč in gostite svoje storitve, če želite.

Za Astrill VPN lahko plačujete s kreditnimi / debetnimi karticami. Sem spadajo naslednji: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club, JCB, Maestro, Switch and Solo, Dankort, CartaSi, PostePay, Carte Bleue, Euro 6000 in UnionPay. Če ga želite kupiti prek eWallet-a, sprejemata PayPal in PerfectMoney. Plačilo na ta način vam omogoča centraliziranje spletnih nakupov. Končno sprejemajo tudi plačila prek AliPay, Perfect Money, WechatPay, BitCoin in bančnega nakazila. Uporaba Bitcoina vam lahko pomaga ostati bolj anonimna.

Obiščite Astrill VPN

Brezplačna preskusna različica VPN Astrill

Astrill VPN ima 7-dnevno brezplačno preskusno storitev za tiste, ki je še nikoli niso preizkusili. Preden se prijavite nanjo ali kupite naročnino na njihovo storitev, morate ustvariti in preveriti svoj račun. To je postopek v več korakih. Najprej morate izbrati svoj načrt med trenutnimi možnostmi. Nato morate vnesti e-poštni naslov, za katerega želite, da skupina za podporo pošlje vašo potrditveno povezavo in izpolnite Captcha in tako dokaže, da niste bot. Na koncu pritisnite gumb »Naslednji korak«. Videlo se bo zaslon, ki preverja, ali je bila povezava poslana na vaš določen e-poštni naslov.

Astrill VPN Account Setup 1-2

Po kliku na povezavo v vašem e-poštnem sporočilu vas bomo vrnili in vnesli več informacij za svoje članstvo. Začnite z imenom, priimkom in geslom. Preverite geslo in nato kliknite gumb »Naslednji korak«. Nato se prikaže zaslon, ki vas bo zahteval, da navedete mobilno številko, kamor vam lahko pošljejo štirimestno kodo SMS, da preverite svoj račun. Ko vnesete številko, kliknite gumb “Pošlji mi SMS”. Za prejem kode boste morda morali počakati do 10 minut. Ko prejmete SMS kodo, jo vnesite in kliknite gumb »Preveri zdaj«. Imeli smo nekaj težav s pridobivanjem kode, zato smo ustvarili potrdilo o podpori glede napake preverjanja. Postopek smo ponovili in nato lahko preverili svoj račun.

Astrill VPN račun Step23

Najprej boste morali preveriti in sprejeti pogoje storitve, preden se preverjanje zaključi. Upoštevajte, da storitve Astrill VPN ne morete uporabljati v kakršne koli komercialne namene ali s katero koli programsko opremo, ki neprestano pošilja ali ponavlja dejanja (to vključuje programe, kot je Google SEO). Ko razumete TOS in jih sprejmete, kliknite da, da dokončate postopek preverjanja in zaključite plačilo naročnine. Verjamemo, da bo ta zahteven postopek nastavitve računa pomagal preprečiti goljufive račune. Vendar menimo, da Astrill VPN zahteva obilico osebnih podatkov za zasebno podjetje. Zadnji posnetek zaslona prikazuje območje članstva, kjer si lahko ogledate vse podatke o svojem računu.

Astrill VPN račun Step34

Astrill VPN nima garancije za vračilo denarja, vendar ponujajo 7-dnevno pogojno nadomestilo. Če se odločite za uporabo 7-dnevne brezplačne poti, do povračila niste upravičeni, saj menijo, da ste imeli čas za preizkus storitve, preden jo plačate. Če pa se niste prijavili na brezplačno preskusno različico in je ugotovljeno, da z vašo opremo ne bo težav, boste morda prejeli vračilo. To je, če tehnično osebje ni moglo odpraviti vaše težave v 7 dneh. Vendar se zavedajte, da je to povračilo v celoti na lastni presoji ekipe Astrill. Ta politika še povečuje dejstvo, da ne ponujajo mesečnega računa.

Lokacije omrežja in strežnika

Omrežje Astrill VPN je zmerne velikosti. Sestavlja ga več kot 330 strežnikov v 50+ državah. To vključuje lokacije strežnikov na vseh večjih celinah, vključno z Afriko, Azijo, Evropo, Severno Ameriko, Oceanijo in Južno Ameriko. Ker imajo lokacije na vzhodni in zahodni obali ZDA, lahko zmanjšajo zamude tako za azijske uporabnike kot za Evropejce. Tisti, ki se povezujejo iz Azije v Združene države Amerike, bi morali uporabiti lokacijo na zahodni obali, Evrope iz Evrope pa na vzhodni obali. Trenutne lokacije strežnika vključujejo naslednje države:

 • Afrika – Egipt, Južna Afrika
 • Azija – Kitajska (samo za VIP uporabnike), Hong Kong, Indija, Izrael, Japonska, Republika Koreja, Malezija, Ruska federacija, Singapur, Tajvan, Tajska, Turčija, Vietnam
 • Evropa – Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Danska, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Madžarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Republika Moldavija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija , Švedska, Švica, Ukrajina, Združeno kraljestvo
 • Severna Amerika – Kanada, Mehika, ZDA
 • Oceanija – Avstralija, Nova Zelandija
 • Južna Amerika – Argentina, Brazilija

Astrill VPN ima lokacije na vseh večjih celinah, razen na Antarktiki. To običajno velja za velike ponudnike VPN. Imajo več strežnikov na priljubljenih lokacijah, kot so Avstralija, Kanada, Francija, Nemčija, Nizozemska, Velika Britanija, Združene države Amerike in druge. Strežniki so razporejeni po teh državah in omogočajo dostop do najrazličnejših virtualnih naslovov IP v vsaki. To pomeni, da boste med povezavo z VPN imeli dostop do nekaterih najboljših virov pretočnega medija na svetu. Njihovo omrežje vključuje celo virtualne strežnike VPN za pretakanje vsebine v mnogih državah, da bi povečali zmogljivost omrežja. Skupna raba BitTorrent-a in datotek na splošno je dovoljena na nekaterih strežnikih.

Obiščite Astrill VPN

Informacije o zasebnosti in beleženju

Astrill VPN ima načelo brez dnevnika, ko gre za vaš VPN promet. Ne vodijo nobenih zapisov o IP naslovih, ki jih uporabljate, o podatkih, ki jih prenašate, ali spletnih mestih, ki jih obiščete. Vendar pa zberejo in shranijo veliko osebnih podatkov o vas prek stikov z njihovim osebjem.

2.1. Astrill.com zbira informacije na več načinov iz različnih delov našega spletnega mesta. Astrill.com zbira nekatere osebne podatke, ko prvotno dostopate do naše strani. Glede na vašo interakcijo s spletnim mestom lahko zahtevamo vaše ime, e-poštni naslov in druge osebne podatke.

2.2. Poleg podatkov, ki jih zberemo ob vašem prvotnem dostopu do našega spletnega mesta, vas lahko tudi drugič prosimo za osebne podatke, vključno (vendar ne omejeno na), ko kupujete prek naše spletne trgovine, ko vnašate promocije ali natečaje in ko se odzovete na anketo. Na primer, ko kupujete prek naše spletne trgovine, zberemo več osebnih podatkov, vključno z vašim računom za pošiljanje računov in pošiljko, telefonsko številko, podatki o kreditni kartici in vse druge podatke, potrebne za dokončanje transakcije.

Vse zbrane podatke o svojih naročnikih hranijo na lastnih strežnikih, ki se nahajajo v Republiki Sejšeli. Nič od tega se ne zadrži na tujih strežnikih. Astrill VPN poleg tega, da ne vodi nobenih dnevnikov sej, uporablja dinamično skupno rabo naslovov, kar bi težko izoliralo promet posameznih uporabnikov. Zagotovijo vam nov IP naslov vsakič, ko se povežete z enim od njihovih strežnikov VPN in imate več kot 85.000 razpoložljivih naslovov IP. Kot vedno priporočamo, da sami preučite pravilnik o zasebnosti Astrill VPN in TOS, da se odločite, ali so za vas sprejemljivi.

Podrobnosti o varnosti in protokolu

Astrill VPN podpira različne protokole VPN v svojem omrežju. Sem spadajo OpenWeb, OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec, Cisco IPSec, StealthVPN, SSTP in IKEv2. Njihova programska oprema po meri podpira tri glavne protokole: OpenWeb, OpenVPN in StealthVPN.

Dve od teh sta lastniški in o njih ni veliko znanega. OpenWeb je popolnoma zasnovan protokol, ki je bil prvotno samo za brskalnike, zdaj pa omogoča, da se vse aplikacije izvajajo prek njega. Je osnova SSL 256, vendar se o njem ve zelo malo, zato bi ga priporočil le za deblokiranje geo-omejitev, ne pa zaradi varnosti. SteathVPN je spremenjen protokol OpenVPN, ki uporablja dve plasti šifriranja, da zakrivi, da se vaš VPN promet identificira kot izvira iz VPN. Posledično lahko to privede do počasnejših hitrosti povezave. To mu omogoča, da zavede globoke preglede paketov in premaga cenzuro na Kitajskem, v Siriji in drugih državah, na katere se cenzurira internet.

OpenWeb je privzeti protokol, ki ga uporabljajo stranke in aplikacije Astrill po meri. OpenWeb priporočamo samo za dostop do spletnih mest z omejenimi možnostmi za pretakanje zabave. Če je vaš cilj premagati GFW Kitajske ali druge ponudnike omejevalnih in cenzuriranih držav, potem morate uporabiti protokol StealthVPN.

Uvedba Astrill OpenVPN privzema pri kodiranju podatkov Blowfish-128, ker tako kot nekateri verjamejo, da so algoritmi, odobreni z NSA, lahko ogroženi. Če pa ne verjamete v to, vam bo namizna programska oprema omogočila, da izberete AES-128 ali AES-256 bit. To so uradni standardi šifriranja tajnih vladnih dokumentov ZDA. Zato naj bodo vaši podatki med uporabo strežnikov Astrill VPN varno šifrirani. Priporočamo, da uporabljate AES-256 bit, če je vaša glavna skrb. Lahko pa dodate paket CryptoVPN in pridobite druge preizkušene algoritme in do 512 bitne šifrirne moči.

Pri uporabi protokola OpenVPN Astrill uporablja šifro: TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA; AES256-GCM; SHA384, 2048-bitna RSA za začetno fazo stiskanja in krmiljenja njene VPN povezave. Podatki se overjajo s pomočjo 160-bitnega hash sporočila “SHA1” za overjanje HMAC. To bi moralo skupaj s šifriranjem podatkov z uporabo AES-128-CBC ali bolje šifre zagotoviti, da ves vaš internetni promet ostane skrit pred nepooblaščenimi tretjimi osebami. Varnost, ki jo zagotavlja Astrill VPN, vam bo zagotovila mir med dostopom do interneta od kjer koli.

Tehnična podpora

Astrill VPN ponuja 24-urno podporo spletnemu klepetu 365 dni v letu. Ta klepet je zelo odziven in nekdo je skoraj takoj odgovoril, ko smo ga zaposlili. Odprl vas bo narava poizvedbe. Na voljo imajo osebje za splošna vprašanja, obračuna in več tehničnih vprašanj. Na naše presenečenje so nas za več tehničnih odgovorov predali drugemu tehničnemu uslužbencu. Navdušeni smo bili nad hitrim odzivom in znanjem podpornega osebja Astrill VPN. Čeprav smo ugotovili, da so tudi oni postavili nekaj vprašanj, da bi dobili informacije o nas, kot sta naše ime in lokacija. Menimo, da je to povezano z njihovo željo po zbiranju več informacij o uporabnikih in iztisnjevanju lažnih računov.

Poleg odlične storitve spletnega klepeta ima Astrill VPN tudi spletno mesto Wiki, do katerega lahko dostopate prek povezave »Nastavitev« v glavnem meniju njihovega spletnega mesta. Ima vodnike za vizualno nastavitev za uporabo njihovih storitev z različnimi napravami in protokoli. Ti zajemajo tako programsko opremo po meri kot tudi ročno nastavitev za druge podprte protokole. Nekateri vključujejo tudi videoposnetke. Spodnja slika prikazuje njihovo stran »Pišite nam«, do katere lahko dostopate tudi v glavnem meniju.

Podpora Astrill VPN

Poleg teh ima Astrill VPN sistem za izdajo vozovnic po e-pošti, ki samodejno odgovori, da vam bodo odgovor odgovorili v 24 urah, vendar je običajno hitreje od tega. Z njimi se lahko obrnete tudi po telefonu ali Skypeu. Ohranjajo prisotnost družbenih medijev na YouTubu, Facebooku, Twitterju, LinkedInu in Google+. Pomoč lahko nudijo tudi prek oddaljenega dostopa. Njihova spletna stran je padla, ko smo jo preizkusili.

Obiščite Astrill VPN

Hands-on testiranje Astrill VPN storitve

Prenos aplikacij Astrill VPN po meri

Astrill VPN je razvil programsko opremo za Windows, Mac OS X, iOS, Android in Linux za lažjo uporabo njihovih storitev v številnih napravah. Te aplikacije lahko naložite s strani »Prenos«, tako da izberete povezavo »Pokaži vse možnosti« in nato kliknete izbrani operacijski sistem. Aplikacije za Android in iOS naredijo še en dodaten korak. Če izberete eno od teh, vas pripelje do ustrezne trgovine (iTunes ali Google Play). Potem lahko dokončate postopek namestitve.

Prenos programske opreme za Astrill VPN

Specifikacije teh platform za zagon programske opreme Astrill VPN so naslednje:

 • Android 4.0 ali novejši
 • iOS 7 ali novejši
 • Windows Windows 2000, XP, Vista, 7, 8, 10 (32 & 64-bitni)
 • Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8 (32 & 64-bitni) prek Astrill VPN Dialer 1.1
 • Linux DEB 32 bit, DEB 64 bit; Linux RPM 32 bit, RPM 64 bit

Programska oprema Desktop (Windows, Mac OS X in Linux) uporablja OpenWeb kot privzeti protokol, OpenVPN pa kot izbirni protokol. SteathVPN je na voljo, če ga kupite ali naročite na vsaj eno leto storitve. Android mobilne naprave ponujajo izbiro med protokolima OpenWeb in StealthVPN, ko zaženete aplikacijo Astrill VPN. Naprave iOS uporabljajo privzeti protokol, nastavljen v njegovi aplikaciji. Če želite s svojo napravo uporabiti drug podprt protokol, odprite stran z nastavitvami Astrill VPN na Wiki-ju, tako da v glavnem meniju spletnega mesta izberete »Nastavitev«..

Nastavitve naprav Astrill VPN na Wiki

Ko se odpre ta stran, izberite ikono naprave, ki jo želite uporabiti pri njihovi storitvi. Nato izberite povezavo do protokola, ki ga želite uporabiti s svojo napravo. Odprl se bo ilustriran vodnik, ki vam bo pomagal.

Obiščite Astrill VPN

Namestitev odjemalca Windows Astrill VPN

Ko na računalnik naložite namestitveno datoteko za odjemalca Astrill VPN Windows, jo zaženite kot skrbnik. S tem se bo začel postopek namestitve. Namestitev je enostavna. Preprosto izberite »Naprej« na večini zaslonov, če želite nadaljevati, dokler se ne prikaže zaslon »Končaj«. Najprej boste videli pozdravni zaslon, nato pa TOS, ki ga morate sprejeti, preden nadaljujete. Po nekaj privzetih zaslonih se prikaže zaslon za namestitev Astrill VPN adapterja. Namestite ga. To bo trajalo nekaj minut, zato bodite pripravljeni počakati. Sčasoma se bo čarovnik za namestitev dokončal in morali boste pritisniti na »Finish«. Bodite pripravljeni, ker boste znova zagnali računalnik in dokončali namestitev odjemalca Astrill VPN Windows v računalniku ali prenosniku.

Ko naprava naloži Windows, kliknite ikono Astrill VPN, da odprete odjemalca. Ko se stranka prvič odpre, boste morali vnesti podatke o svojem računu. Vnesite e-poštni naslov in geslo, s katerim ste ustvarili račun Astrill VPN, in kliknite »Prijava«.

Zaslon za prijavo odjemalca Windows Astrill VPN

Izberete lahko, da si geslo zapomnite tako, da vam ga ni treba ponovno vnašati ob vsakem zagonu odjemalca. Prav tako lahko izberete, da odjemalca samodejno zaženete z Windows. Ker za uporabo programske opreme Astrill VPN morate imeti račun, obstaja tudi povezava za njegovo ustvarjanje in, če ste pozabili svoje, pridobite novo geslo. Ta zaslon ima tudi različne gumbe za socialne medije.

Ko vnesete svoje ustrezne podatke za prijavo, se bo glavni zaslon nadzorne plošče naložil in se povezal s storitvijo s privzetim protokolom OpenWeb. Dva protokola, ki sta priložena osnovni storitvi VPN, sta OpenWeb in OpenVPN. Ti so prikazani spodaj. Ko izberemo protokol OpenVPN, odjemalec preklopi.

Astrill VPN protokoli za odjemalce WindowsPogovorili se bomo o tem, zakaj se to zgodi, ko bomo v svojem pregledu Astrill-a pogledali vsak protokol v akciji. Najprej pa si oglejmo nastavitve za odjemalca OpenWeb in OpenVPN. Najprej si bomo ogledali, kako uporabnika uporabiti za povezavo z omrežjem Astrill.

Kako uporabljati odjemalca Astrill VPN za Windows

Kot smo že omenili, osnovni načrt Astrill VPN podpira dva protokola za svojega odjemalca Windows: OpenWeb in OpenVPN. Dodatek SteathVPN protokol se obnaša podobno kot OpenVPN.

Najprej uporabimo protokol OpenWeb za povezavo strežnika v omrežju Astrill. Protokol OpenWeb je izbran privzeto in se samodejno poveže, ko odprete nadzorno ploščo odjemalca. Vse, kar je potrebno za spremembo na drug strežnik, je, da na spustnem seznamu izberete novega, s katerim se želite povezati. Nato boste povezani z novim strežnikom. Pri menjavi strežnikov s protokolom OpenWeb povezave ni treba preklopiti. Sprememba iz Avstralije 1 v Denver 2 to ponazarja. Na nadzorni plošči je prikazan tudi graf, ki predstavlja pasovno širino, ki jo povezava uporablja (tako za nalaganje kot za prenos).

Povezava z omrežjem Astrill VPN z OpenWeb

Ko odjemalca uporabljate s protokolom OpenVPN, morate najprej odkleniti seznam strežnikov tako, da izklopite povezavo, preden se lahko povežete z novim strežnikom. To je prikazano spodaj pri prehodu iz strežnika USA – Dallas 2 na USA – China Optimized 4 one. Ko je povezan s strežnikom VPN, opazite ključavnico poleg lokacije. Upoštevali boste tudi, da ima veliko strežnikov rumeno zvezdo zgoraj levo od imena lokacije. S temi strežniki lahko uporabljate Torrent, BitTorrent in druge P2P aplikacije. Graf pasovne širine je tudi za povezave OpenVPN.

Povezava z omrežjem Astrill VPN s protokolom OpenVPN

Čeprav so nastavitve in funkcije lahko malce zastrašujoče za nove uporabnike VPN, bo večina zadovoljna privzetih vrednosti. Ne pozabite preklopiti na OpenVPN, ko želite večjo varnost. Odjemalca je enostavno namestiti in povezati. Za povezavo ali prekinitev povezave z omrežjem Astrill VPN je potrebnih le nekaj klikov. Za tiste, ki imajo radi več nadzora, imajo na voljo veliko nastavitev, ki jih lahko prilagodite. Pomembno je omeniti še to, da imajo vsi odjemalci namizja: Windows, Mac OS X in Linux enak videz. Armaturne plošče so skoraj enake, na vsako pa se povežete z istimi protokoli.

Konfiguracije odjemalca Windows Astrill VPN

Splošne nastavitve odjemalca

Prva od njih je uporabniški vmesnik. To je globalna odjemalčna nastavitev in jo je treba nastaviti samo enkrat, ker velja za vse protokole. Ta ima splošne nastavitve za prikazovanje odjemalca v sistemski vrstici in ohranjanje okna VPN. Prikažete lahko tudi večji meni strežnika, da zmanjšate drsenje pri menjavi strežnikov. Končno lahko nastavite vročo tipko, da preklopite povezavo.

Uporabniški vmesnik za stranke Astrill VPN

Druga globalna nastavitev so »Nastavitve proxyja«. To uporabite le, če morate za dostop do interneta s svoje lokacije uporabiti proxy. Ker večini uporabnikov tega ni treba, privzeto ni proxy. Lahko pa nastavite katero koli od naslednjih vrst proxyja: HTTP, HTTPS, SOCKS4, SOCKS4a, SOCKS5. Preprosto izberite vrsto in izpolnite ostala polja, da dokončate njeno nastavitev.

Nastavitve proxy strežnika VPN

Zadnja globalna nastavitev odjemalca je »Spremeni geslo«. Omogoča vam spreminjanje gesla odjemalca. Vnesti morate svoje trenutno geslo in nato ustvariti in vnesti še eno. Vsebovati mora veliko črko, malo črko, številko, poseben znak in mora biti vsaj 8 znakov. Ponovite novo geslo in kliknite »V redu«, da spremembo shranite.

Astrill VPN: Spremenite geslo

Druga običajna nastavitev protokola, ki jo želimo pogledati, je »Filter filtra«. Ta nastavitev vam omogoča, da se odločite, kako spletna mesta obravnavajo odjemalec VPN. Tri možnosti pod OpenWeb so naslednje:

 • Tunel vsa mesta – To je priporočena nastavitev, ker je najbolj varna, saj so vsa spletna mesta tunelirana prek VPN-ja. Omogoča tudi največjo zaščito vaše zasebnosti.
 • Tunel samo na teh mestih – Če je izbrano, lahko dodate in odstranite spletna mesta, ki jih želite uglasiti. Spletna mesta, ki niso navedena, ne bodo uporabljala predora in bodo poslana neposredno vašemu ponudniku internetnih storitev.
 • Izključite ta spletna mesta – To vam omogoča, da dodate spletna mesta za pošiljanje neposredno na internet. Spletna mesta, ki niso vključena tukaj, bodo uglašena prek VPN. Kot že prej kliknite »V redu, da shranite spremembe. Vendar ne bodo vplivali, dokler se ne povežete z omrežjem VPN. Če ste že povezani, se morate znova povezati za spremembe.

Izberete možnost, ki ni na vseh mestih, odprlo se bo drugo okno, kjer lahko dodajate in odstranjujete spletna mesta. Spletna mesta, dodana po protokolu OpenWeb, se vnesejo z uporabo domenskih imen. Primer imena domene je google.com.

Astrill VPN: OpenWeb - Filter mesta

Nastavitev OpenVPN “Filter Filter” vključuje nastavitve OpenWeb skupaj z dvema možnostma:

 • Samo mednarodna spletna mesta – S tem boste lahko odklenili mesta z omejenimi geografskimi območji, hkrati pa lokalnim zahtevam omogočili neposreden dostop do interneta, ne da bi šli skozi varen predor.
 • Blokirana mesta – nastavitev, ki je narejena za tiste v omejevalnih državah, kot je Kitajska, ki vam bo dovolila, da se tunela, ki so blokirana, pošljete neblokiranim spletnim mestom neposredno prek interneta;.

Astrill VPN: OpenVPN - Filter mesta

Izberete lahko drugo možnost, na kateri so vsa ali mednarodna spletna mesta, odprlo se bo drugo okno, kamor lahko dodate spletna mesta. Spletna mesta je treba vnesti s pomočjo IP naslovov za protokol OpenVPN.

Zadnja nastavitev je skupna raba VPN in se lahko uporablja z vsemi protokoli. Omogoča vam, da delite svojo VPN povezavo z namizja na druge naprave v istem omrežju. Če ga želite izkoristiti, morate imeti dodatek za skupno rabo VPN. Zdaj, ko smo si ogledali nastavitve odjemalca, si oglejmo razpoložljive protokole.

Nastavitve protokola OpenVPN

Prva nastavitev, ki velja samo za protokol OpenVPN, ki ga želimo pogledati, je “OpenVPN options”. Te možnosti neposredno vplivajo na vašo povezavo OpenVPN. Sem spadajo način, vrata, MTI in šifriranje.

Način ima dve možnosti: Hitro (UDP), ki je privzeto in najboljši za večino uporabnikov, in Zanesljiv (TCP), ki vam lahko pomaga, če imate povezave. Privzeta vrata so 443 za UDP in 8292 za TCP. MTU ne bi smeli spreminjati, ker je optimiziran za UDP in se ne uporablja za TCP povezave. Več informacij o njem lahko izveste s kazalcem miške miške miške nad njim.

Astrill VPN: Možnosti OpenVPN

Zadnja možnost povezave OpenVPN je šifriranje. Šifriranje ima le pet nastavitev, ki so na voljo. Ti vključujejo naslednje:

 • Privzeto – Šifriranje je uravnoteženo za hitrost in varnost.
 • Blowfish 128 bit – To velja za najmanj varno od razpoložljivih protokolov.
 • 128-bitni AES – Ameriški standard za šifriranje uravnotežen tudi za hitrost.
 • 256-bitni AES – To velja za najbolj varnega med algoritmi, ki so na voljo z osnovno storitvijo Astrill VPN, vendar zagotavlja nekoliko počasnejše hitrosti zaradi povečane moči šifriranja. Uporabite to, če je varnost vaš glavni cilj in če nimate dodatka CryptoVPN, ki ima druge šifre in do 512 bitne šifrirne moči.
 • Noben – To uporabljajte samo, če želite hitro rabo in ne potrebujete varnosti. Priporočamo, da te nastavitve ne uporabljate, ker je razlika v hitrosti s šifriranjem minimalna.

Če želite, da spremembe, ki jih naredite tukaj, vplivajo, morate klikniti »V redu« in preklopiti povezavo s strežnikom, če ste trenutno povezani s strežnikom VPN. Če trenutno niste povezani s strežnikom, bo nastavitev vplivala naslednjič, ko se boste povezali s strežnikom.

Druga nastavitev OpenVPN, ki jo želimo pogledati, je “aplikacijski filter”. Ta nastavitev vam omogoča, da se odločite, kako vaše aplikacije obravnavajo storitev Astrill VPN. Tri možnosti so naslednje:

 • Tunel vse aplikacije – To je priporočena nastavitev, ker je najbolj varna, saj ves promet aplikacij poteka skozi tunel VPN. Omogoča tudi največjo zaščito vaše zasebnosti.
 • Tunel samo te aplikacije – Če je izbrano, lahko dodajate in odstranjujete programe, ki jih želite uglasiti. Aplikacije, ki niso na seznamu, ne bodo uporabljale tunela in bodo neposredno poslane vašemu ponudniku internetnih storitev.
 • Izključite te aplikacije – To vam omogoča, da dodate aplikacije za pošiljanje neposredno v internet. Aplikacije, ki niso vključene ob uporabi te možnosti, bodo uglašene preko VPN-ja. Kot že prej kliknite »V redu, da shranite spremembe. Vendar ne bodo vplivali, dokler se ne povežete z omrežjem VPN. Če ste že povezani, se morate znova povezati za spremembe.

Astrill VPN: OpenVpn - aplikacijski filter

Nastavitev OpenVPN “Filter Filter” vključuje nastavitve OpenWeb skupaj z dvema možnostma:

 • Samo mednarodna spletna mesta – S tem boste lahko odklenili spletna mesta z omejitvami, lokalnim zahtevam pa omogočili neposreden dostop do interneta.
 • Blokirana mesta – Nastavitev, ki je narejena za tiste na Kitajskem, ki bodo uporabljala samo tunela, ki so blokirana, medtem ko neblokirana spletna mesta pošiljajo neposredno prek interneta.

Posredovanje vrat je naslednja nastavitev, ki jo želimo preučiti. To je samo preklop in strežnik bo dodeljena posredovana vrata. Kliknite »V redu«, da shranite spremembe.

Astrill VPN: OpenVPN - Port naprej

Nato bomo pogledali nastavitev »DNS možnosti«. Privzeto je strežnik Astrill DNS, vendar obstaja spustni seznam, ki med drugim vključuje Google DNS, ki ga lahko tudi izberete. To bo samodejno naselilo DNS 1 in DNS 2. V nasprotnem primeru lahko ročno vnesete naslove IP za primarni in sekundarni strežnik DNS. Kliknite »V redu«, da shranite spremembe.

Astrill VPN: Možnosti OpenVPN - DNS

“App Guard” je naslednja nastavitev OpenVPN, ki jo želimo pogledati. Omogočil vam bo izbiro aplikacij, ki jih želite blokirati, če VPN ni povezan.

Astrill VPN: OpenVPN - App Guard

Zadnja samostojna nastavitev za OpenVPN je “Zasebnost”. Na tem zaslonu je šest stikal, ki jih lahko nastavite za izboljšanje spletne zasebnosti, medtem ko uporabljate storitev Astrill VPN. Ti vključujejo naslednje:

 • Internet kill stikalo – Če prekinete povezavo z omrežjem VPN in se ne uspe ponovno povezati, boste prekinili vašo internetno povezavo. Znova boste morali znova zagnati internetno povezavo.
 • Počisti piškotke Flash – Če izbrišete bliskovne piškotke, vas ne bodo spremljali, ko se povežete z VPN.
 • Počistite piškotke – Nekatera spletna mesta vas lahko spremljajo z obstoječimi piškotki, zato jih je dobro občasno povezati z omrežjem Astrill VPN..
 • Odpravite puščanje DNS – To preprečuje, da bi Windows uhajal zahteve DNS po nešifriranih kanalih.
 • Odpravite puščanje IPv6 – Če to preprečite, zaustavite zahteve IPv6.
 • Zaustavite puščanje IP WebRTC – To omogočite, da zaustavite uhajanje IP prek brskalnika API WebRTC.

Astrill VPN: OpenVPN - Zasebnost

Na koncu preučimo nastavitve obeh protokolov. Nekateri od njih se delijo med protokole, zato jih je treba nastaviti samo enkrat. Drugi morajo biti nastavljeni pod vsakim protokolom.

Nastavitve protokola OpenWeb

Vse te nastavitve predvidevajo, da uporabljate protokol OpenWeb. Prva nastavitev, ki jo želimo preučiti, so “OpenWeb options”. Ta nastavitev vključuje naslednje:

 • Predor – Izberete lahko za tunel samo spletne brskalnike »Brskalniki« ali vse aplikacije »Vse aplikacije«.
 • Pristanišče – Ta privzeta vrednost je 443, lahko pa je nastavljena tudi na 80, ALTA ali ALTB (zadnja dva sta naključna vrata, ki jih dodeli strežnik).
 • Protokol – Ver2 se uporablja, če vaš ponudnik internetnih storitev zavira hudournike ali neznan promet, vendar lahko moti nekatere protivirusne programske opreme. Če se to zgodi, uporabite ver1.

Astrill VPN: nastavite OpenWeb možnosti

Za OpenWeb lahko nastavite tudi tri stikala:

 • Aplikacije za samodejni predor – Ko je nastavljeno, se bo spletni promet iz aplikacij samodejno nastavil s pomočjo omrežnega preusmeritelja.
 • Nastavite sistemski proxy – To ponavadi ni nastavljeno, vendar se samodejno vklopi sistemski proxy, ko dostopa do Astill VPN, če je. Vpliva na vse aplikacije, ki uporabljajo sistemski proxy.
 • Prikaži logotip v Firefoxu – Prikaže logotip Astrill VPN v naslovni vrstici Firefox.

Kliknite »V redu«, da shranite nove nastavitve.

Druga nastavitev, ki jo želimo pogledati, je »Brskalniki«. Ta nastavitev je zelo preprosta in omogoča izbiro brskalnikov, ki jih želite predočiti skozi odjemalca. Izbirate lahko med spletnimi brskalniki: Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera in Google Chrome. Kliknite »V redu«, da shranite spremembe.

Astrill VPN: OpenWeb - Nastavite brskalnike

Nato si bomo ogledali nastavitev “Blokator oglasov”. Ta nastavitev ima preklop, ki ga omogoča. Ko je omogočena, lahko izberete določen oglas, ki ga želite blokirati, z urejanjem in posodobitvijo datoteke ali pa preprosto preklopite, da blokirate vse sledilce. Kliknite »V redu«, da shranite spremembe nastavitve.

Astrill VPN: OpenWeb - Blokator oglasov

Zadnja nastavitev, ki je značilna za protokol OpenWeb, je “Napredna”. To zajema nekatere naprednejše funkcije protokola OpenWeb in vključuje naslednje:

 • Ohranite povezavo – To programski opremi sporoča, naj med zamenjavo strežnikov VPN ohrani odprte povezave. V nasprotnem primeru bi bili zaprti, kar bi lahko povzročilo izgubljene prenose.
 • Samodejno počisti piškotke – Ob vklopu to sporoči Astrill VPN, da počisti vse piškotke, ko zamenjate strežnike ali izklopite in vklopite storitev.
 • Prenesite neposredno Flash – Ko je nastavljena, bo odjemalec poskušal neposredno pretakati bliskovne videoposnetke (brez VPN).
 • HTTP ohranjajte živ – To omogoča, da se povezava s strežniki Astrill ohrani med zahtevami brskalnika. Če dobite “dve napaki v povezavi”, lahko to onemogočite.

Astrill VPN: OpenWeb - Napredne nastavitveMajhno okno z delnim besedilom, ki ga vidite na zgornjem zaslonu »Napredne možnosti«, je besedilo pomoči, ki je na voljo za nastavitev HTTP Keep-Live. Te obstajajo za večino nastavitev in se lahko prikažejo s kazalcem miške nad besedilom za nastavitev. Zdaj, ko smo preučili nastavitve, ki veljajo samo za protokol OpenWeb, si oglejmo nastavitve za OpenVPN. Ti so na voljo tudi protokolu StealthVPN, saj izhaja iz OpenVPN.Obiščite Astrill VPN

Meni za pomoč odjemalca Windows Astrill VPN

Na kratko si bomo ogledali nekatere edinstvene funkcije odjemalca Astrill VPN Windows. Prva izmed njih je “Prikaži nasvete”. Obstaja 29 nasvetov, ki jih je mogoče kolesariti.

Nasveti za stranke za Astrill VPN

Druga nenavadna funkcija odjemalca je, da ima vgrajen čarovnik za nastavitev usmerjevalnika. Ta čarovnik vam bo omogočil namestitev ali odstranjevanje programske opreme Astrill VPN na vaš usmerjevalnik, če ima ustrezno vdelano programsko opremo.

Čarovnik za nastavitev usmerjevalnika usmerjevalnika VPN za Astrill

Zadnja edinstvena funkcija pomoči, ki jo ima odjemalec Astrill VPN, je vgrajeni preizkus hitrosti. Če ga zaženete, boste našli najhitrejši strežnik, do katerega se želite povezati. Lahko preizkusite samo ping ali hitrost v realnem času. Če želite test hitreje, lahko filtre filtrirate po državi, v katero se želite povezati.

Vgrajeni test hitrosti Astrill VPN

Zdaj, ko smo temeljito preučili nastavitve in edinstvene funkcije pomoči, ki jih ima odjemalec Windows za Astrill VPN, si oglejmo mobilne aplikacije.

Obiščite Astrill VPN

Namestitev odjemalca Android Astrill VPN

Če želite začeti postopek namestitve aplikacije Astrill VPN za Android, se pomaknite do strani za prenos na svojem spletnem mestu. Tapnite gumb »Google Play«, da prikažete aplikacijo v trgovini Google Play. Dotaknite se možnosti »Namesti«, da začnete nalagati aplikacijo v svojo napravo in podeliti vsa potrebna dovoljenja. Ko se aplikacija konča s prenosom, tapnite »Odpri«, da jo zaženete.

Namestitev aplikacije Astrill VPN za Android

Ko prvič odprete aplikacijo, boste morali vnesti svoj e-poštni naslov in geslo, tako kot ste to storili z Windows odjemalcem. Aplikacija se bo odprla neplačano s protokolom OpenWeb. Vklopite stikalo, da se najprej povežete z omrežjem Astrill VPN. Dovoli Asrillu, da vzpostavi povezavo VPN in spremlja promet v napravi.

Zdaj ste se z napravo Android prvič povezali v njihovo omrežje. Nekaj ​​pipov je vse, kar je bilo potrebno. Upoštevajte, da je za razliko od izvajanja sistema Windows OpenWeb protokol zaklenjen, zato morate povezavo izklopiti, da izberete drug strežnik.

Uporaba odjemalca Astrill VPN za Android

Zdaj se povežemo z drugim strežnikom v omrežju Astrill VPN. Izberite strežnik ZDA Denver 2 in se povežite z njim. Meni Možnosti si lahko ogledate s klikom na ikono v zgornjem desnem kotu armaturne plošče. Če preučite možnosti, ki so na voljo za protokol OpenWeb, se lahko odločite, da boste sprejeli privzeta vrata in dokončali povezavo z ZDA – Denver 2.

Povežite VPN povezavo s protokolom OpenWeb

Vidite, da je menjava strežnikov z aplikacijo prav tako enostavna kot povezava s prvim. Zdaj pa bomo videli, ali je uporaba protokola StealthVPN za povezavo prav tako enostavno. Aplikacija Android presenetljivo podpira StealthVPN, ne pa tudi OpenVPN.

Zdaj se povežemo z drugim strežnikom s protokolom StealthVPN. Najprej izklopite trenutno povezavo in nato izberite StealthVPN. Nato preglejte in izberite možnosti VPN in izberite tiste, ki jih želite. Upoštevajte, da so te iste možnosti za OpenVPN v odjemalcu Windows. Na koncu tapnite na nov strežnik in vklopite povezavo.

Povezava z Asstrill VPN s protokolom StealthVPN

Kot lahko vidite, je aplikacija Android za Astrill VPN enostavna za namestitev in uporabo. Za povezavo s strežnikom VPN je potrebnih le nekaj pipov. Če spremenite protokole ali strežnike, potrebujete le nekaj pritiskov več. Aplikacija ima omejeno število uporabniških možnosti, kar vsem olajša uporabo. Aplikacija za iOS je po videzu podobna in se uporablja za aplikacijo Android, vendar vam ne omogoča spreminjanja privzetega protokola, zato je uporaba še lažja.

Obiščite Astrill VPN

Astrill test hitrosti VPN

Storitev Astrill VPN se je dobro preizkusila na našem hitrostnem testu. Pri uporabi njihovih strežnikov VPN je pri hitrosti povezave prišlo le do majhne izgube. To je posledica kazni, ki nastane zaradi šifriranja vsega vašega internetnega prometa. Ta izguba je v primerjavi z dodatno varnostjo, ki jo nudi šifriranje, minimalna.

Astrill test hitrosti VPN

Preskus hitrosti kaže, da je šifriranje znižalo hitrost prenosa naše osnovne povezave z 32,62 Mb / s na 31,39 Mb / s. To je približno 4% padec na strežnik v Chicagu, IL. Vse druge ugodnosti, ki z uporabo Astrill VPN omogočajo majhno izgubo hitrosti sprejemljivo. Njihova storitev bo zagotovila ves vaš internetni promet, pomagala vam je premagati vladno cenzuro spletnih strani z novicami in socialnimi mediji v represivnih državah, kot so Kitajska, Sirija in druge. Povečalo vam bo tudi spletno uživanje, saj vam bo ponudilo širok izbor možnosti za zabavo, ki so blokirane v geo.

Pregled Astrill VPN: Sklep

Podjetje Astrill VPN posluje od leta 2009. Sedež podjetja je v Sejšelih v Republiki Sejšeli, ki imajo internetne zakone, ki so prijazni uporabnikom. Njihov cilj je bil najprej zagotoviti rešitev VPN za kitajske uporabnike in osebe iz tujine. Z leti so svoje cilje razširili tudi na zagotavljanje storitev v drugih delih sveta. Njihov cilj je zdaj vsem omogočiti dostop do varnega, zasebnega in necenzuriranega interneta od kjer koli. Zdaj imajo več kot 330 lokacij v 50 + državah po vsem svetu. Razširili so se na strežnike na vseh večjih celinah, razen na Antarktiki.

Astril VPN omogoča uporabnikom, da se povežejo v svoje omrežje VPN z naslednjimi protokoli: OpenWeb, OpenVPN, StealthVPN, RouterPro VPN, PPTP, L2TP / IPSec, Cisco IPSec, SSTP in IKEv2. Vendar njihova programska oprema po meri podpira samo OpenWeb, OpenVPN in StealthVPN. Njihova osnovna storitev VPN omogoča dostop do OpenWeb in OpenVPN v namiznem odjemalcu s StealthVPN in RouterPro VPN kot dodatkom. Njihove mobilne aplikacije izvirno podpirajo OpenWeb in SteathVPN, ne pa tudi OpenVPN. Za dostop do omrežja z drugimi protokoli je potrebna ročna namestitev, vendar imajo navodila, ki vam pomagajo, da jih namestite in uporabljate na svojem Wikiju.

Privzeto šifriranje podatkov je Blowfish 128 bit. Odjemalec Windows vam omogoča tudi izbiro AES-128-CBC in AES-256-CBC. Pri uporabi protokola OpenVPN Astrill uporablja šifro: TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA; AES256-GCM; SHA384, 2048-bitna RSA za začetno fazo stiskanja in krmiljenja njene VPN povezave. HMAC overjanje podatkov je s 160-bitnim SHA1. Tako mnogi v industriji običajno pravijo šifriranje vojaškega razreda zdaj, ker je AES-256 odobren za tajne vladne dokumente v ZDA. Zato bi morali uživati ​​v brezskrbnosti, saj veste, da je vaše brskanje po internetu varno in zasebno, medtem ko ste povezani s storitvijo Astrill VPN. Edina stvar, ki nam ni bila všeč, je, da v interakcijah osebja zbirajo veliko osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Njihova programska oprema podpira večino platform OS in je enostavna za namestitev in uporabo. Njihova programska oprema za namizje vam omogoča, da ročno izberete svoj protokol in ima stikalo za uničenje VPN-ja pri uporabi protokola OpenVPN. Podpora strankam je prek spletnega klepeta 24 ur, e-poštnih sporočil, strani Wiki, ki vsebuje vodnike in bazo pogostih vprašanj. Aktivni so na spletnih straneh družbenih medijev, kot so Google+, Facebook, Twitter in YouTube, vendar je njihov blog padel, ko smo ga preizkusili.

Kaj nam je bilo pri storitvi najbolj všeč:

 • Imajo programsko opremo po meri za sisteme Windows, Mac OS X in Linux.
 • Astrill VPN ima mobilne aplikacije za naprave iOS in Android.
 • Ponujajo sedemdnevno brezplačno preizkusno različico.
 • Storitev Astrill VPN je bila hitra.
 • Je programska oprema Torrent in P2P prijazna.
 • Njihova programska oprema za namizje ima stikalo kill in veliko funkcij za prilagajanje.
 • Podpora strankam je bila hitra, strokovna in usposobljena.

Ideje za izboljšanje storitve:

 • Ponudite možnost mesečnega obračuna.
 • Izvedite garancijo za vračilo denarja.
 • Zbirajte manj osebnih podatkov o uporabnikih med interakcijami osebja.
 • Na osnovnem računu zagotovite več kot eno namizje in eno mobilno povezavo.
 • Zmanjšajte število dodatkov. Še posebej, ker mnogi ponudniki nekatere ponujajo kot del običajne storitve (npr. Požarni zid).

Iščete ponudnika VPN z dobro hitrostjo in svetovnimi lokacijami strežnikov? Astrill VPN ponuja 7-dnevno brezplačno preskusno različico, tako da lahko preizkusite njihovo storitev. To bi vam moralo omogočiti dovolj časa, da ga v celoti preizkusite in preverite, ali ustreza vašim potrebam. Preizkusite sami in poglejte, kaj mislite. Če vam je njihova storitev všeč, se lahko za leto dostopa prijavite za 5,83 USD na mesec.

Obiščite Astrill VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map