Hvordan caste til Chromecast Audio med en VPN

ChromeGoogle kunngjorde en ny Chromecast for lyd enhet tidligere denne uken. Musikkelskere overalt vil kunne koble den nye Chromecast for Audio-enheten til hvilken som helst høyttaler og cast musikk direkte til den. Dette gjør hvilken som helst høyttaler wi-fi-kompatibel. Siden mindre enn 5% av høyttalerne i hjemmene for øyeblikket er wi-fi aktivert, vil den nye $ 35-enheten garantert trekke litt oppmerksomhet. Vi er glade for å dele at du vil kunne bruke en VPN til å tilfelle favorittstrømmen din fra tjenester som Spotify, Pandora og Apple Music gjennom Chromecast fra hvor som helst i verden.


Det er noen begrensninger i den nye Chromecast for Audio. For det første kobles enheten til en enkelt høyttaler. Hvis du vil spille musikk gjennom flere høyttalere, trenger du en Chromecast for hver enkelt. Google jobber for å legge til multisone-støtte og planlegger å legge til funksjonaliteten i månedene som kommer. Når den er tilgjengelig, kan du flytte fra rom til rom og få musikken din til å følge deg ved hjelp av Chromecast for lydenheter. Jeg tror du vil finne at streaming av musikk via wi-fi vil gi deg bedre kvalitet og pålitelighet enn å bruke Bluetooth.

La oss snakke om hvordan du bruker et VPN med Chromecast og hvorfor du ønsker å kryptere forbindelsen. For det første vil en VPN hjelpe deg med å omgå geografiske begrensninger. Populære tjenester som Pandora, Google Play Music og Rdio bruker geo-blokkering for å begrense tilgangen til brukere i visse land. De gjør det ved å se på brukerens IP-adresse for å identifisere deres beliggenhet. En VPN lar deg koble til tjenestene gjennom en IP-adresse i det landet du velger. Det betyr at du kan glede deg over streaming av musikk fra tjenester rundt om i verden.

Jeg må forklare hvordan Chromecast fungerer før jeg viser deg hvordan du kjører det gjennom en VPN. Den nye Chromecast for Audio fungerer veldig likt som sin video-motstykke. Du kan enkelt avgi musikk fra din iPhone, iPad, Android-telefon / nettbrett, Windows eller Mac-bærbar PC. Det er ikke mye å installere enheten. Du kobler den bare til høyttaleren. Enheten støtter RCA-, 3,5 mm- og optiske tilkoblinger, slik at du har noen alternativer avhengig av egenskapene til høyttalerne dine. Nok en gang trenger du en egen Chromecast for hver høyttaler du vil høre på musikk på.

VPN-ene vi vil anbefale og demonstrere vil fungere med alle enhetene som støttes av Chromecast. De fleste vil sannsynligvis bruke smarttelefonen eller nettbrettet sitt til å caste. Av den grunn vil vi fokusere på VPN-leverandører som har godt designet mobilapper. Generelt kan du forvente å betale $ 5 til $ 10 i måneden for VPN-tilgang. Til gjengjeld vil du kunne få tilgang til strømmetjenester og andre populære nettsteder som ellers ville blitt blokkert i andre regioner i verden. En VPN vil også kryptere dataene dine og bidra til å beskytte ditt online personvern. De samme VPN-ene vil hjelpe deg med å få tilgang til streamingvideotjenester som Netflix fra utenfor USA.

Beste VPN-er til cast-musikk med Chromecast

Først må du finne en pålitelig VPN-tjeneste. For å lytte til streaming lyd vil du ha en med raske VPN-servere i landet du planlegger å koble til, i vårt tilfelle USA. Siden noen tjenester er blokkert utenfor USA, vil vi dele VPN-leverandører med store nettverk. Vi vil takke alle tre VPN-tjenester for å tilby våre besøkende en dyp rabatt. Spar opptil 60% rabatt på ubegrenset VPN for å fjerne blokkering av geobegrensninger og beskyttelse av personvernet ditt.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings

Hvordan bruke en VPN til å caste lyd via Chromecast

Jeg bruker det ExpressVPN for eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å avgjøre musikk. Først vil du laste ned VPN-klienten. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start ExpressVPN-klienten og velg en serverplassering. Vi vil lede deg trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres.

ExpressVPN-serverplasseringer

 • Siden mange spillere liker å koble seg til servere i USA, brukte vi det landet til vår guide. ExpressVPN har et stort nettverk av servere lokalisert over hele verden.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For streaming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP) fordi det er raskere enn TCP. De støtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN UDP for den beste blandingen av hastighet og personvern.
 • Klikk på den store runde tilkoblingsknappen. Etter noen sekunder vil du se skjoldet rundt knappen bli grønt. Det vil også komme en melding om at VPN er PÅ
 • Du har nå en IP-adresse i USA, så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan du nå ethvert sted som om du sitter der. Det samme vil være tilfelle hvis du koblet til en server i Storbritannia eller andre steder i verden.

Der har du det. Nå som du har en IP-adresse fra ExpressVPN-serveren i New York, kan du surfe på Internett som om du faktisk var der. Du kan utforske andre populære nettsteder og fjerne blokkering av geogrpahiske begrensninger. Med så mye reise i verden nå, er det bra å kunne lytte til musikk og se hendelser som er målrettet mot et bestemt område.

Som du tydelig kan se, er en god VPN en inngangsport til innhold rundt om i verden. Selv om du bor i USA, ville du uten VPN bli stoppet fra å glede deg over tjenester i andre land. Hvis du bor utenfor USA, kan tjenesten også hjelpe deg med å få tilgang til populære amerikanske tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Selv om noen av disse tjenestene kan være tilgjengelige i andre land som for Netflix, er biblioteket langt annerledes. Du vil fremdeles trenge en konto for tjenester som Netflix, men VPN vil hjelpe deg å se amerikanske TV-serier og filmer på Netflix enten du satt i USA eller andre regioner du ønsker å få tilgang til.

Nyt favorittmusikken din høyt og tydelig gjennom Chromecast for Audio. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over å streame musikk fra hvor som helst i verden med en VPN. Følg oss på Twitter @VPNFan for de siste tilbudene og guidene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map