Hur man kastar till Chromecast Audio med en VPN

ChromecastGoogle tillkännagav en ny Chromecast för ljud enhet tidigare denna vecka. Musikälskare överallt kan ansluta den nya Chromecast for Audio-enheten till alla högtalare och skicka musik direkt till den. Detta gör alla högtalars wi-fi-kompatibla. Eftersom mindre än 5% av högtalarna i hemmen för närvarande är wi-fi-aktiverad kommer den nya $ 35-enheten säkert att uppmärksamma. Vi är glada över att dela att du kommer att kunna använda en VPN för att hämta din favoritströmmande musik från tjänster som Spotify, Pandora och Apple Music via Chromecast var som helst i världen.


Det finns vissa begränsningar för den nya Chromecast for Audio. Till att börja med ansluts enheten till en enda högtalare. Om du vill spela musik via flera högtalare behöver du en Chromecast för var och en. Google arbetar för att lägga till stöd för flera zoner och planerar att lägga till funktionaliteten under de kommande månaderna. När den är tillgänglig kan du flytta från rum till rum och låta din musik följa dig med Chromecast för ljudenheter. Jag tror att du kommer att upptäcka att strömmande musik via wi-fi ger dig bättre kvalitet och tillförlitlighet än att använda Bluetooth.

Låt oss prata om hur du använder ett VPN med Chromecast och varför du vill kryptera din anslutning. Till att börja med kommer en VPN att hjälpa dig att komma runt eventuella geografiska begränsningar. Populära tjänster som Pandora, Google Play Music och Rdio använder geo-blockering för att begränsa åtkomst till användare i vissa länder. De gör det genom att titta på användarnas IP-adress för att identifiera deras plats. En VPN tillåter dig att ansluta till tjänsterna via en IP-adress i det land du väljer. Det betyder att du kan njuta av strömmande musik från tjänster runt om i världen.

Jag måste förklara hur Chromecast fungerar innan jag visar hur du kör det via ett VPN. Den nya Chromecast for Audio fungerar väldigt lik sin motsvarighet till video. Du kan enkelt spela musik från din iPhone, iPad, Android-telefon / surfplatta, Windows eller Mac-bärbar dator. Det finns inte mycket att installera enheten. Du ansluter helt enkelt till din högtalare. Enheten har stöd för RCA, 3,5 mm och optiska anslutningar så att du har några alternativ beroende på dina högtalares funktioner. Återigen behöver du en separat Chromecast för varje högtalare du vill lyssna på musik på.

VPN: n som vi rekommenderar och demonstrerar kommer att fungera med alla enheter som stöds av Chromecast. De flesta kommer sannolikt att använda sin smartphone eller surfplatta för att casta. Av den anledningen kommer vi att fokusera på VPN-leverantörer som har väl utformade mobilappar. I allmänhet kan du förvänta dig att betala $ 5 till $ 10 per månad för VPN-åtkomst. I gengäld kommer du att kunna få tillgång till strömmningstjänster och andra populära webbplatser som annars skulle vara blockerade i andra regioner i världen. En VPN kommer också att kryptera dina data och skydda din integritet online. Samma VPN: er hjälper dig att få tillgång till strömmande videotjänster som Netflix från utanför USA.

Bästa VPN-skivor för castmusik med Chromecast

Först måste du hitta en pålitlig VPN-tjänst. För att lyssna på strömmande ljud vill du ha en med snabba VPN-servrar i det land du planerar att ansluta till, i vårt fall USA. Eftersom vissa tjänster är blockerade utanför USA kommer vi att dela VPN-leverantörer med stora nätverk. Vi vill tacka alla tre VPN-tjänster för att erbjuda våra besökare en djup rabatt. Spara upp till 60% rabatt på obegränsat VPN för att avmarkera geo-begränsningar och skydda din integritet.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

Hur man använder en VPN för att kasta ljud via Chromecast

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att skicka musik. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN-serverplatser

 • Eftersom många spelare gillar att ansluta till servrar i USA, använde vi landet för vår guide. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar som finns över hela världen.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Där har du det. Nu när du har en IP-adress från ExpressVPN-servern i New York kan du surfa på Internet som om du faktiskt var där. Du kan utforska andra populära webbplatser och avblockera eventuella geogrpahiska begränsningar. Med så mycket resor i världen nu är det bra att kunna lyssna på musik och titta på händelser som är inriktade på ett specifikt område..

Som du tydligt kan se är en bra VPN en port till innehåll runt om i världen. Även om du bor i USA utan VPN skulle du bli stoppad från att njuta av tjänster i andra länder. Om du bor utanför USA kan tjänsten också hjälpa dig få tillgång till populära amerikanska tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Även om vissa av dessa tjänster kan finnas tillgängliga i andra länder som i fallet med Netflix, är biblioteket mycket annorlunda. Du kommer fortfarande att behöva ett konto för tjänster som Netflix, men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix, oavsett om du satt i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Njut av din favoritmusik högt och tydligt genom Chromecast for Audio. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av strömmande musik från var som helst i världen med en VPN. Följ oss på Twitter @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map