Najboljše aplikacije za blokiranje oglasov za iOS

Apple trgovinaIzdaja iOS-a 9 je s seboj prinesla tudi možnost, da uporabniki iPhone in iPad blokirajo oglaševanje. To je bila veliko pričakovana funkcija, kar kaže tudi priljubljenost aplikacij za blokiranje oglasov, odkar je iOS postal na voljo septembra. Na trgu je veliko oglaševalcev oglasov in skoraj vsakodnevno v trgovino z aplikacijami prihaja več. Moj cilj je pomagati najti najboljšo aplikacijo in razumeti, kako gre pri blokadi oglasov. Morda boste presenečeni, ko boste izvedeli, da nekateri sprejemajo plačilo oglaševalcev, vključno z Googlom in Microsoftom, da dovolijo prikazovanje njihovih oglasov.


Tu je naš seznam najboljših zaviralcev oglasov za iOS. Upoštevajte, da ne priporočamo aplikacij AdBlock Plus ali Crystal, ker v zameno za plačilo dodajajo seznam glavnih oglaševalcev. Lahko se odločite, ali vam ni v redu s tem, vendar ne bomo in ne bomo oglaševali njihovih aplikacij.

Aplikacija RankAd BlockerPriceGet
1Prečisti1,99 USDPrečisti
21Blocker2,99 USD1Blocker
3Blokator0,99 USDBlokator
4BlockBear0,99 USDBlockBear
5Silentium1,99 USDSilentium

Eyeo, podjetje, ki stoji za priljubljeno programsko opremo AdBlock Plus, sodeluje z velikimi oglaševalci, vključno z Googlom, Microsoftom in Amazonom, da bi dovolili njihovo uvrstitev na seznam dovoljenih, tako da ne bodo blokirani. Žal mi je, vendar to premaga namen uporabe blokatorja oglasov na mobilnih napravah. Ne gre samo za zaščito pred zlonamernimi oglasi. Uporabniki mobilnih telefonov bodo videli hitrejše nalaganje spletnih strani in uporabo manjše pasovne širine s pomočjo zaviralcev oglasov. Jaz osebno uporabljam Prečisti za iOS in cenite njihovo stališče do vprašanja.

Prečisti Tweet

Eyeo se ukvarja z razvijalci aplikacij, da uporabljajo njihov sistem za seznam oglasov svojih “odobrenih” partnerjev. Težko je reči, koliko razvijalcev je ponudbo sprejelo, vemo pa, da se je Crystal dogovoril, da vključi seznam Eyeo in ga privzeto vklopi. Ni treba posebej poudarjati, da ne priporočamo AdBlock Plus ali Crystal.

Kot lahko vidite, niso vsi ustvarjalci oglasov ustvarjeni enako. Če opazite brezplačne aplikacije za blokiranje oglasov, se vprašajte, kako zaslužijo. Kvote so v dogovoru z oglaševalci na seznamu dovoljenih. Za moj denar je dobro zaslužiti nekaj dolarjev, da zagotovim, da imam nadzor nad tem, kateri oglasi so blokirani v Safariju, in podpiram razvijalce aplikacij, kot je Purify, da ne prodajo.

Ker je Purify moj najljubši blokator oglasov in tisti, na katerega se zanašam, da blokiram oglase na svojem iPhone-u, bi rad delil vodnik, kako ga nastaviti. Ni težko, vendar morate preklopiti nekaj nastavitev, da se blokator oglasov zažene v Safariju. Apple je odprl dostop do blokiranja oglasov, vendar morate Safariju sporočiti uporabo aplikacije.

Kako blokirati oglase na iPhonu ali iPadu s programom Purify

Prva stvar, ki jo boste želeli narediti, je, da prenesite Purify iz Apple-a Trgovina z aplikacijami.  Aplikacija stane 1,99 USD in vključuje prihodnje posodobitve. Po prenosu programa Purify lahko hitro preberete aplikacijo. Čeprav je priročnik dober, vas bomo po zaslonu vodili skozi nastavljen zaslon postopka.

 • Korak 1 – Tapnite Nastavitve

Nastavitve za iOS

 • 2. korak – Pomaknite se navzdol in tapnite Safari

Nastavitve iOS Safarija

 • 3. korak – Pomaknite se navzdol in tapnite na Blokatorji vsebine

Blokatorji vsebine za iOS

 • 4. korak – Premaknite drsnik v desno, da omogočite Purify

Omogoči Purify Blocker za oglase

 • 5. korak – Tapnite Safari in odprite spletno mesto
 • 6. korak – Tapnite gumb Skupna raba, kot je prikazano na dnu spodnje slike

Safari

 • 7. korak – Dotaknite se gumba Več

Safari - prečisti

 • 8. korak – Opazili boste, da so na dnu navedena čistilna dejanja. Tapnite, pridržite in povlecite na vrh
 • 9. korak – Premaknite drsnik v desno, da omogočite Purify Actions

Prečisti dejanja

 • 10. korak – Po spletu lahko brskate brez oglasov

To je vse. Kot lahko vidite, morate sprejeti nekaj korakov, da omogočite Purify. Enako velja za vsak blokator oglasov. Navdušite Apple, da dovoljuje blokiranje oglasov v iOS 9, vendar je treba še nekaj poučiti o tem, kako omogočiti aplikacije. Purify deluje precej dobro, vendar nekateri razvijalci aplikacij pozabijo navesti dovolj podrobnosti, da vam resnično pomagajo. Sumim, da bo postopek v prihodnosti lažji. Kakor koli že, ko imate vse nastavljeno, Purify deluje odlično.

Sledi povzetek najboljših 5 blokatorjev oglasov za iOS. Vsi potrebujejo iOS 9 ali novejši in podpirajo tako iPhone kot iPad.

 1. Prečisti – 1,99 USD
 2. 1Blocker – 2,99 USD
 3. Blokator – 0,99 USD
 4. BlockBear – 0,99 USD
 5. Silentium – 1,99 USD

Pri obravnavi aplikacij za seznam nisem upošteval cene. Zagotavljam vam, da je blokiranje oglasov vredno nekaj dolarjev. Med brskanjem po spletu s Safarijem boste opazili takojšnjo povečanje hitrosti. Opazili boste tudi zmanjšanje porabe pasovne širine, saj so oglasi in sledilci blokirani. Čeprav so aplikacije odlične za blokiranje oglasov v Safariju, ne bodo blokirale oglaševanja v aplikacijah. Upajmo, da bomo v prihodnosti videli možnost blokiranja oglasov v aplikacijah. Prepričan sem, da bodo razvijalci aplikacij, kot je Purify, v prihodnosti z veseljem dodali funkcijo.

Ali imate še en blokator oglasov, za katerega menite, da bi ga morali dodati na seznam? Če je tako, nam pošljite tvit @VPNFan.  Prav tako bi radi slišali o vseh drugih temah, povezanih z zasebnostjo, ki vas zanimajo.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map