Se BBC iPlayer Outside UK

BBC TV CenterBritish Broadcasting Corportaion har meddelat att deras BBC iPlayer Global-tjänst stänger. De kommer att stänga av åtkomsten till den internationella BBC iPlayer-tjänsten den 26 juni 2015. Det kommer att lämna många tittare för att hitta alternativa sätt att strömma sina favorit-BBC-program. Det enklaste sättet att titta på BBC iPlayer utanför Storbritannien är att använda en VPN.  På ett ögonblick visar jag dig hur enkelt det är att avblockera webbplatsen med en populär VPN-tjänst.


Först skulle jag vilja dela lite information om hur ett VPN fungerar så att du bättre kan förstå enkelheten i denna strategi. BBC iPlayer använder IP-baserad geografisk blockering för att endast ge åtkomst till tittare i Storbritannien. Det betyder att den tittar på platsen för din IP-adress för att avgöra om du kan strömma innehåll eller inte. När du ansluter till en VPN-server i Storbritannien tilldelar du dig en lokal IP-adress. Därifrån kan du surfa på webben och strömma BBC iPlayer-innehåll genom att vara blockerat.

En VPN har många användningsområden och avblockering av åtkomst till strömmande webbplatser är en stor fördel. En bra VPN kommer också att säkra dina data via kryptering och skydda din online sekretess. Eftersom vi talar om en streamingtjänst kanske du också vill ha en VPN som stöder mobila enheter. Alternativen i det här inlägget har alla klientprogramvara för Windows och iOS tillsammans med mobilappar för iOS och Android. De är väl utrustade med den bandbredd som behövs för att strömma HD-innehåll genom en krypterad anslutning.

Bästa VPN för att avblockera BBC iPlayer

Först vill du hitta en pålitlig VPN-tjänst. I det här fallet vill du ha en med snabba servrar i Storbritannien. Det finns flera VPN att välja mellan. Här är några av våra favoriter.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

Hur man använder en VPN för att titta på BBC iPlayer

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att se program som EastEnders och The Syndicate på BBC iPlayer. Först vill du ladda ner deras klient. ExpressVPN erbjuder gratis programvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN UK-servrar

 • Kom ihåg att du måste ansluta till en server i Storbritannien för att titta på BBC iPlayer. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar som finns över hela världen.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i Storbritannien, såvitt vem som helst kan säga online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i USA eller någon annanstans i världen.

Det är allt som finns åt det. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i Storbritannien kan du surfa på Internet som om du faktiskt var där och strömma innehåll med BBC iPlayer. Att ansluta till en server i USA skulle också ge dig full åtkomst till geo-blockerade webbplatser där. Detsamma gäller för andra länder.

Som du förmodligen kan säga nu en bra VPN öppnar tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Amazon Instant. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att se program och filmer i alla Netflix-regioner.

Se dina favoritfilmer och originalprogram som The Interceptor och Napoleon på BBC iPlayer från utanför Storbritannien. Dela detta inlägg med dina vänner så att de också kan spärra åtkomsten till strömmningstjänster. Följ oss @VPNFan för de senaste recensionerna och kampanjerna från ledande VPN-tjänster.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map