Hur man tittar på Channel 7 utanför Australien

Sju nätverkChannel Seven är en nationell sändningskanal belägen i Australien och är en av fem i landet. Grundades 1956 och fick sitt namn från den frekvens som den använde när den startades i Melbourne. Denna station är den högst rankade TV-stationen i Australien och är värd för stora sportevenemang som Australian Open. Online-versionen är partner med Yahoo och är gratis att titta på i Australien, men genom att använda en VPN kan du titta på var som helst i världen.


Channel 7 erbjuder ett gott utbud av nya och gamla amerikanska TV-program, blandat med några av dess egen programmering och levande sportevenemang. Alla stationära webbläsare är tillgängliga för streaming och Seven Network erbjuder också en mobilapp. Låt oss ta en titt på några av de mest populära programmeringen som erbjuds.

 • Hemma och borta – En lång pågående australisk dramaserie, denna show började 1988 och följer livet och kärleken för invånarna i Summer Bay.
 • Döda vinkeln – En amerikansk brottsdramaserie 2015 som berättar historien om en kvinna utan minne som hittas naken mitt i New York med hennes kropp helt täckt av tatueringar. Att hitta henne griper FBI: s uppmärksamhet, och de följer tatueringarna och lanserar henne därmed till ett större mysterium och föra henne närmare att upptäcka sanningen om hennes identitet.
 • Greys anatomy – Mycket populärt amerikansk medicinsk drama / komedie som följer läkarnas liv i Seattle, Washington.
 • Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. – Högst rankade TV-program baserat på karaktärer från Marvel Comics.

Det är uppenbart att Seven Network har ett stort utbud av shower inklusive barns programmerings- och catchup-alternativ. Om du är i Oz kan du titta på så mycket du vill från deras webbplats utan att ha några ytterligare anmälningar. Om du är belägen utanför Australien skulle du behöva ansluta till en australisk server med hjälp av en VPN och du skulle kunna njuta av det då. Att göra det ger dig en australisk IP-adress och tar dig runt geobegränsningar. Om du försöker få åtkomst till programmen utan att använda en får du ett meddelande om att showen inte är tillgänglig för dig.

Bästa VPN: er för att avblockera Channel 7 utanför Australien

Många invånare i Australien använder VPN: er för att få tillgång till innehåll utanför landet. Samma tekniker gäller dock när du söker efter en leverantör som har snabba servrar i landet. Det gäller för streaming av ett avsnitt av en TV-show, eller ett live sportevenemang som Australian Open. I listan nedan tillhandahåller vi våra favoriter. Alla tre erbjuder rabatt till våra läsare, och du kan ha upp till 60% rabatt på ett obegränsat VPN-konto. Det hjälper dig att skydda din integritet och avblockera kanaler.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

Hur man använder en VPN för att titta på Channel 7

För att illustrera hur enkelt detta är kommer vi att använda ExpressVPN som vårt exempel. Det första du behöver göra är att ladda ner VPN-klienten. Lyckligtvis erbjuder ExpressVPN gratis appar för iOS och Android, såväl som programvara för Windows, Mac och Linux.

Efter din installation kan vi komma igång. Börja med att starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig om denna process steg för steg när du använder Windows-klienten.

ExpressVPN-serverplatser

 • Eftersom Channel 7 endast är tillgängligt i Australien kommer du att välja en server där. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar som finns över hela världen.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i Australien, såvitt vem som helst kan säga online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Det är bara så enkelt. Eftersom du nu har en IP-adress från ExpressVPN-servern i Australien kan du titta på kanal 7 så mycket du vill. Det gäller även andra Aussie-webbplatser, så du kan titta på Freeview Australia eller andra alternativ du önskar. Det gäller även alla andra geobegränsade webbplatser.

Uppenbarligen kan du se potentiell åtkomst som att använda ett bra VPN kommer att ge. Att ansluta till en server i USA skulle ge dig åtkomst till USA: s katalog över Netflix, HBO Now, Hulu eller till och med musikströmningssidan, Pandora. Naturligtvis skulle du fortfarande behöva ett konto för tjänster som Netflix, men VPN-tjänsten hjälper dig att få åtkomst.

Njut av all underhållning som Channel 7 har att erbjuda var som helst i världen. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan titta på sport, filmer och tv-program på Channel 7 utanför Australien med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map