Bästa Black Friday / Cyber ​​Monday VPN-erbjudanden

Black Friday VPN-erbjudandenDet verkar som att semesterförsäljningen sätter igång lite tidigare varje år. År 2019 började vi se VPN-erbjudanden i början av november då leverantörer som CyberGhost och NordVPN lanserade Cyber ​​Month-erbjudanden. Den här veckan deltog ExpressVPN och PureVPN i aktionen när de lanserade sina Black Friday-erbjudanden en vecka för tidigt. Det är bra nyheter eftersom du inte behöver vänta på Black Friday / Cyber ​​Monday för årets bästa VPN-priser. Naturligtvis kommer vi att uppdatera det här inlägget med de senaste kampanjerna.


Bästa Black Friday VPN-erbjudanden – Sammanfattning

Här är en snabb titt på vår lista över de bästa VPN-erbjudandenna för Black Friday och Cyber ​​Monday.

RankProviderPriceVisitDiscountGuarantee
1ExpressVPN99 dollar för 15 månaderExpressVPN49% rabatt30 dagar
2NordVPN$ 125 för 39 månaderNordVPN70% rabatt30 dagar
3Cyberghost$ 33 för 12 månaderCyberghost79% rabatt45 dagar
4Surfshark$ 47 för 27 månaderSurfshark85% rabatt30 dagar
5Privat internetuppkoppling$ 29 för 12 månaderPIA76% rabatt7 dagar
6IPVanish$ 39 för 12 månaderIPVanish73% rabatt7 dagar
7HMA Pro VPN107 $ för 36 månaderHMA75% rabatt30 dagar
8PureVPN$ 79 för 60 månaderPureVPN88% rabatt31 dagar
9Ivacy$ 60 för 60 månaderIvacy90% rabatt30 dagar
10ZenMate$ 49 för 24 månaderZenMate83% rabatt30 dagar
11VyprVPN$ 60 för 24 månaderVyprVPN80% rabatt30 dagar
12StrongVPN$ 52 för 12 månaderStrongVPN25% rabatt30 dagar
13TorGuard$ 30 för 12 månaderTorGuard50% rabatt7 dagar
14PrivateVPN72 $ för 36 månaderPrivateVPN80% rabatt30 dagar
15SaferVPN89 dollar för 36 månaderSaferVPN81% rabatt30 dagar
16ProtonVPN$ 144 för 24 månaderProtonVPN40% rabatt30 dagar
17ibVPN$ 56 för 24 månaderTrust.Zone74% rabatt3 dagar
18CactusVPN$ 38 för 12 månaderCactusVPN54% rabatt30 dagar
19ibVPNTBAibVPNTBA15 dagar
20Hotspot Shield107 $ för 36 månaderHotspot Shield77% rabatt45 dagar
21TunnelBear$ 49 för 12 månaderTunnelBear58% rabattIngen
22HideIPVPN$ 59 för 12 månaderHideIPVPN50% rabatt30 dagar
23Le VPN$ 59 för 12 månaderLe VPN50% rabatt7 dagar

Det kommer att finnas hundratals VPN-erbjudanden under nästa vecka. Vissa för företag som du aldrig har hört talas om. Det händer varje år. Se upp för livstid VPN-erbjudanden och kampanjer som låter för bra för att vara sant. Som konsument måste du vara försiktig när du väljer en VPN-leverantör. Du måste kunna lita på ditt VPN för att skydda din integritet och agera i enlighet därmed. Vi känner bra att rekommendera de tjänster som anges i det här inlägget. De är alla bland våra topp 10 VPN-tjänster. Du kan läsa en fullständig recension av varje företag för att lära dig mer om deras erbjudanden.

Utan ytterligare försening är här en lista över de 10 bästa Black Friday VPN-erbjudandenna för 2019:

1. ExpressVPN Black Friday-kampanj – obegränsat VPN från bara 6,67 dollar per månad

ExpressVPN-prissättningExpressVPN är en premium VPN-tjänst som har mycket att erbjuda. De börjar med de normala protokollen (OpenVPN, L2TP, PPTP) och lägger till sina års erfarenhet och expertis för att hjälpa användare att skala Great Firewall of China och andra begränsningar som annars skulle blockera din åtkomst. Jag rekommenderar att du tittar på deras 12 månaders plan som innehåller ytterligare 3 månaders gratis VPN-åtkomst. ExpressVPN erbjuder alla nya medlemmar en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti som ger dig god tid att testa tjänsten. Jag tror att du kommer att bli ganska imponerad av hastigheten och tillförlitligheten.

2. NordVPN Black Friday rabatt – obegränsat VPN från bara $ 3,49 per månad

NordVPN-prissättningNordVPN är en av de mest kända VPN-tjänsterna av en anledning. De ger en fantastisk blandning av säkerhet och prestanda till ett lågt pris. Du hittar deras programvara mycket lätt att använda. Anslut till deras VPN-nätverk från mobilen. Du kan också använda deras smarta DNS-tjänster för att avblockera geo-restriktioner och titta på dina favoritströmningstjänster från utlandet. De som är mer sekretessmedvetna kommer att uppskatta några av de extra funktionerna i Windows-klienten. Du kan dubbelhoppa mellan VPN-servrar för ett extra lager av integritet. NordVPN erbjuder alla nya kunder en 30-dagars återbetalningsgaranti som är god tid att testa tjänsten.

3. CyberGhost Black Friday-kampanj – obegränsat VPN från bara $ 2,75 per månad

CyberGhost-prissättningCyberGhost erbjuder en fantastisk kombination av VPN för integritetsskydd och avblockering av geo-restriktioner. Du kan registrera dig för ett år med VPN och spara 79% rabatt. Fördelen är hastighet. När du vill avblockera innehåll i ett annat land är deras VPN-app perfekt. Till exempel kan du använda deras Windows-app för att växla mellan Netflix-bibliotek inklusive USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike och Danmark. Det betyder att du kan växla mellan regioner och njuta av innehåll som annars skulle blockeras. Detsamma gäller för att blockera BBC iPlayer i Storbritannien eller TF1 i Frankrike. CyberGhost stöder ett brett utbud av enheter inklusive Amazon Firestick.

4. Surfshark Black Friday-avtal – obegränsat VPN från bara 1,77 $ per månad

Surfshark-prisDu kommer att bli hårt pressad för att hitta ett VPN med fler funktioner än Surfshark. Oavsett om du vill aktivera split tunneling eller skydda mot skadlig programvara, innehåller Surfshark alla funktioner du behöver för att skydda och njuta av dig online. Tjänsten är inriktad på att hjälpa dig att undvika begränsningar genom att erbjuda IP-adresser som finns över hela världen. Surfshark kommer med ett komplett sortiment av anpassade stationära och mobila appar. De har också guider som hjälper dig att konfigurera din router. Surfshark firar Black Friday med 85% rabatt. Alla nya medlemmar täcks av deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

5. PIA Black Friday rabatt – obegränsad VPN från bara $ 2,42 per månad

PIA-prissättningKanske den mest kända VPN bland studenter och integritetsaktivister i USA, Private Internet Access är känd för att erbjuda pålitlig VPN-åtkomst till ett överkomligt pris. Teamet hos PIA har varit ganska snällt med att erbjuda våra besökare en rabatt ovanpå deras vardagliga lågkostnad. Du kan registrera dig för 12 månaders obegränsad VPN för $ 29 vilket fungerar till bara $ 2,42 per månad. Torrentanvändare har flockat till PIA under åren. Du hittar tjänsten som mycket användarvänlig för all användning. De loggar inte och har varit mycket fokuserade på att stödja online-sekretessorsaker i USA. Med servrar i över 30 länder kan du skydda din integritet och avblockera dina favoritkanaler med PIA.

6. IPVanish Black Friday-rabatt – obegränsat VPN från bara $ 3,25 per månad

IPVanish-prissättningIPVanish är min favorit VPN-tjänst och den jag använder dagligen. Faktiskt använder jag det för att skriva det här inlägget. Du tycker att deras nätverk är mycket snabbt och pålitligt. Det beror på att de hanterar ett toppnätverk vilket innebär att de har full kontroll över hårdvaran och anslutningarna. Du kan förvänta dig utmärkt support och ett komplett utbud av klientprogramvara. Jag kör deras VPN-klient på Windows 10 just nu. De har också appar för Mac OS X (med en VPN-kill switch), iOS och Android. Amazon Firestick-användare kan också använda IPVanish-appen för Kodi och andra roliga applikationer.

7. HMA Pro VPN Black Friday rabatt – obegränsat VPN från bara $ 2,99 per månad

HMA-prissättningHide My Ass-nätverket är massivt. De hanterar ett stort och växande urval av VPN-servrar över hela världen. De hjälper dig att uppnå bästa möjliga hastighet med HMA Pro VPN-klienten. Det låter dig veta om servern du väljer är trångt och rekommenderar en på samma plats. För mig är fördelen med Hide My Ass deras nätverksstorlek. Särskilt när du reser i områden utanför de vanliga platserna för VPN-företag. De har många års erfarenhet av att arbeta med datacentra och har mer än en backend på många platser. Det ger dig fler alternativ.

8. PureVPN Black Friday special – obegränsat VPN från bara $ 1,32 per månad

PureVPN-prissättningVid denna tidpunkt är PureVPN en häftklammer i den personliga VPN-industrin. De har vuxit sitt nätverk under åren och lagt till avancerade integritetsfunktioner. De senaste nyheterna från PureVPN inkluderade en tredjepartsrevision. Resultatet är att PureVPN har certifierats som en VPN-leverantör utan logg. Detta är viktigt för många VPN-användare och kommer att säkerställa kunder att deras aktiviteter inte loggas. Anslut från din dator eller mobil enhet. PureVPN Black Friday-kampanjen inkluderar 88% rabatt. Du kommer att ha en månad att testa tjänsten riskfri med deras 31-dagars återbetalningsgaranti.

9. Ivacy Black Friday special – obegränsad VPN från bara $ 0,99 per månad

Ivacy-prissättningIvacy är ny på vår lista med Black Friday-erbjudanden i år men låt inte det skrämma dig. De har varit i branschen i ett antal år nu och erbjuder en av de bästa Black Friday-kampanjerna i år. Det gör det till den perfekta tiden att registrera sig för Ivacy. Förutom de rabatter som anges ovan, märkte vi också en popup på Ivacy-webbplatsen som erbjuder 5 års obegränsat VPN för bara $ 0,99 per månad. Det finns ett antal fördelar som hjälper Ivacy att sticker ut. Den första är deras hängivenhet till integritet och stöd för torrentanvändare. Detta uppnås genom en nollloggpolicy vilket innebär att tjänsten inte spårar din användning.

10. ZenMate Black Friday-rabatt – obegränsat VPN från bara $ 2,05 per månad

ZenMate-prissättningMed över 45 miljoner användare är det säkert att ZenMate litar på användare över hela världen. Företaget är baserat i Tyskland men deras team är spridda över 20 länder och 17 språk. Som deras webbplats anger, är ZenMates mål att hjälpa dig att kringgå begränsningar, förbli anonym och njuta av ett gratis internet. När du prenumererar på ZenMate får du omedelbar tillgång till VPN-servrar i över 30 länder och växer. Du kan ansluta på upp till 5 enheter i taget. ZenMate har utvecklat anpassade VPN-appar för Windows, Mac, iOS och Android. Du kan också installera deras webbläsarförlängning på Chrome, Firefox och Opera.

Vill du ha fler alternativ? Om så är fallet kan du se våra 10 bästa VPN som alla erbjuder Black Friday-kampanjer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map