VPN-tester – Hvordan sjekke VPN-en din for lekkasjer

VPN lekkasjetestNoen ganger lokker VPN-leverandører brukerne sine til en falsk trygghet. En fersk undersøkelse fant at opptil 84% av VPN-er vil lekke IP-adressen din. Siden poenget med å bruke en VPN er å være anonym, forlater lekkasjene deg utsatt. Et annet problem med noen leverandører kommer fra ødelagte funksjoner. Som et eksempel kan IPv6 lekkasjebeskyttelse faktisk lekke din IP eller drepe brytere kan ikke faktisk hindre kringkasting info. Det er grunnen til at du bør teste tilkoblingen til din favoritt VPN-leverandør for å sikre at den består disse testene. Her er noen av favorittene våre som har bestått VPN-lekkasjetestene.


Søker etter lekkasjer

En av de mest omfattende nettstedene for å teste VPN-leverandøren din er https://www.doileak.com nettstedet. Det ser ut til å være en one-stop shop for alle de vanligste lekkasjene og noen uvanlige også.

Disse testene vil identifisere:

 1. Be om IP – Denne testen viser IP-adressen din til internett for øvrig. Hvis du bruker en VPN-tjeneste, bør den vise adressen og plasseringen i stedet for din.
 2. Operativsystem – De bruker noen få forskjellige verktøy for å få denne informasjonen. Det inkluderer Javascript, nettlesere og TCP / IP fingeravtrykk.
 3. Tilkoblingstype – Selv om dette stort sett er identisk på alle enheter, implementeres noen små parametere forskjellig av tilkoblingstyper. Ved å se på disse parameterne, kan de vanligvis oppdage hvordan den testede komponenten er koblet til internett.
 4. Nettleser – Denne er lik OS-deteksjonsverktøyet vi nettopp nevnte. De oppdager det på samme måte.
 5. DNS-forespørselskilde – DNS-lekkasjer vil ikke utsette IP-adressen selv, men de kan avsløre at ting ikke er slik de ser ut. Som et eksempel bruker Netflix slike hint for å forhindre geo-spoofing. En interessert observatør med rett myndighet kan tvinge Internett-leverandøren din til å avsløre den sanne IP-adressen. Hvis du får et “grønt” resultat, betyr det at DNS- og HTTP-forespørslene dine samsvarer med og ser ut til å komme fra samme område. Det betyr imidlertid ikke at den virkelige IP-en din er skjult.
 6. Tidssoneforskjell – Oppdaget av Javascript, dette vil avgjøre hva tidssonen din er basert på hvor du befinner deg. Hvis du bruker et VPN, vil det vise stedets tidssone.
 7. SSL-trafikk – Hvis VPN-en ikke har SSL-støtte, kan dataene dine overføre alle sensitive data i ren tekst. Selvfølgelig er dette en dårlig ting. Du vil forsikre deg om at leverandørene du bruker, består denne testen.
 8. WebRTC IP Lekkasje – WebRTC høres ut som en god idé. Det er fordi det muliggjør videochat, videosamtaler og P2P-nettleserdeling. Imidlertid tillater det også at ethvert nettsted øyeblikkelig kan se den virkelige IP-adressen din. For å løse dette problemet, vil du få en nettleserutvidelse som WebRTC Leak Prevent (for Chrome).
 9. Torrent IP – Ved å bruke denne testen, kan du validere at Torrent-klienten bruker VPN-en til å sende forespørsler til en Torrent-tracker.
 10. Torrent DNS – Denne testen hjelper deg å oppdage DNS-serveren torrentklienten bruker. På den måten kan du validere at Torrent-klienten bruker VPN-en til å sende forespørsler til en Torrent-tracker.
 11. Flash-støtte – Selv om det kan være vanlig å bruke Flash, vil denne testen se om den starter automatisk på systemet ditt. I så fall vil du sperre den fullstendig eller i det minste sørge for at den ikke starter automatisk.
 12. WebGL-støtte – Denne er mer en feil enn en lekkasje. Det kan være en sikkerhetsrisiko senere.
 13. Tredjeparts informasjonskapsler – Tredjeparts informasjonskapsler gjør det enkelt for selskaper å spore din online tilstedeværelse. Selv om du kanskje liker målrettede annonser, kan den gi nok informasjon til å matche den virkelige IP-en din til den anonyme IP-en.

Selv om dette testnettstedet kanskje ikke identifiserer alt, vil det gi deg et godt sted å starte. Det er flere andre nettsteder tilgjengelig, men denne har mange av de vanligste testene. Husk at gruppen som legger ut nettstedet bruker humor, men lar deg vite at den potensielt kan samle informasjonen for seg selv. Informasjonen de samler inn kan være litt nervøs, men den viser deg hvordan, hvorfor og hvilke data som kan samles inn.

Lekkasjetester

Som du ser kan det være enkelt å teste VPN-en din. Ved å bruke disse testene, kan du se om VPN-leverandøren din er et godt valg. Hvis ikke, kan du vurdere en av våre favoritt VPN-er.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysnings
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map