Slik Torrent anonymt med Socks5 Proxy eller VPN

Torrent anonymt - Socks 5 Proxy ImageNår det gjelder P2P-fildeling, støtter populære torrentklienter proxy og VPN. Uansett hvilken app du bruker målet for mange brukere er å torrent anonymt. I dag skal vi lede deg gjennom å sette opp Socks5 proxy eller VPN for å anonymisere torrenttrafikken din. Et av alternativene vil beskytte personvernet ditt og holde deg anonym. La oss hoppe rett inn og sammenligne fordelene med Socks5 proxy kontra VPN for torrenting.


Socks5 Proxy vs VPN for Torrents

Vi vil holde ting enkelt i sammenligningen vår av Socks5 proxy og VPN. I forbindelse med dette innlegget ser vi bare på å anonymisere kommunikasjonene dine når du bruker en torrent-klient. I dette tilfellet er Socks proxy den beste løsningen. Mens en VPN vil tjene samme formål, er krypteringen overdreven og vil bremse forbindelsen din.

Dette vil du huske om å bruke Sock5 proxy eller VPN:

  • Socks5 Proxy – kjører inne i torrent-klienten din, maskerer IP uten kryptering, beste hastighet
  • VPN – krypterer all kommunikasjon, fjerner blokkering av geobegrensninger, saktere enn proxy

Den beste løsningen avhenger virkelig av dine mål. Hvis du bare vil anonymisere torrenttrafikken din, vil Socks5 proxy gi deg den beste ytelsen. Som vi alle vet, kan torrenting til tider være tregt. Å legge til krypteringen av VPN kan redusere det enda mer. På den annen side, hvis du vil kryptere all trafikken og koble til servere i andre land for å fjerne blokkering av geobegrenset innhold, foreslår vi at du bruker VPN.

Det beste fra begge verdenene

Du kan se vår topp 10 VPN-seksjon for å sammenligne leverandører, men jeg anbefaler på det sterkeste IPVanish til det beste fra begge verdener. IPVanish gir medlemmene tilgang til både Socks5 proxy og VPN. Du kan velge når du bruker hver. Det betyr at du kan nyte de beste hastighetene mens du torrenner anonymt. Du kan også kryptere all kommunikasjonen når det er nødvendig. Vi bruker IPVanish til både torrenter og Kodi. Det presterer bra. Koble til servere over hele verden med deres klientprogramvare for Windows, Mac, iOS og Android. Nyt ubegrenset Socks5 proxy og VPN fra bare 4,87 dollar i måneden med vår eksklusive kampanje som gir rabatt på opptil 60% avslag.

Du kan bli overrasket over hvor mange lovlige torrent nettsteder er tilgjengelig. Uansett hvilke torrent-nettsteder du planlegger å bruke, her er en guide til å torrent anonymt med noen av våre favorittklienter.

Torrent anonymt bruker Socks5 Proxy i uTorrent

Siden Socks5 proxy er den beste måten å torrent anonymt og holde tilkoblingshastigheten høy, begynner vi med den. La oss hoppe inn og se på hvordan du konfigurerer IPVanish Socks5 Proxy for uTorrent.

Det er veldig enkelt å konfigurere uTorrent-klienten til å kjøre gjennom en Socks5-proxy. Launch uTorrent og gå til alternativer > Preferanser. Se deretter ned til venstre-menyen og velg Forbindelse.

uTorrent Socks5 proxyoppsett

Nå som du er på skjermbildet for tilkoblingsinnstillinger, ser du etter Type rullegardinmenyen og velg Socks5 som vist over. Du vil deretter klikke på Godkjenning boksen. Du er klar til å oppgi proxyinformasjon for Socks5. Start med å gå til IPVanish og logg inn for å se kontrollpanelet. Derfra går videre og klikker på SOCKS5 Proxy fane. Det er her du vil finne brukernavn, passord, og vertsnavn. Ta vertsnavnet levert av IPVanish og skriv det inn i proxy felt i uTorrent og sett det til port 1080. Så fortsett og kopier over Brukernavn og Passord. Det er noen flere alternativer å konfigurere før du fullfører installasjonen. Gå videre og fjern alle avmerkingsfeltene i Lyttehavn delen øverst på skjermen. Merk av i boksene under Proxy-server og Proxy-personvern innstillinger som vist over. Til slutt, klikk Søke om og OK for å fullføre oppsettet.

Torrent anonymt bruker Socks5 Proxy i Vuze

Det er litt mer involvert å sette opp en proxy for Vuze. Vi vil lede deg gjennom hvert trinn slik at du ikke går glipp av noe. Når oppsettet vil være i stand til å torrent anonymt ved hjelp av IPVanish Socks5 Proxy med Vuze.

Start Vuze og start med å klikke på Verktøy > alternativer. Du starter på Modus tab.

Vuze-modus

Gå videre og bytt Brukervennlighet modus over til Avansert. Nå er du klar til det dobbeltklikk på Tilkobling i venstre meny.

Vuze jevnaldrende kilder

Dette trinnet er for å forhindre at din offentlige IP-adresse lekker fra når du bruker appen via en proxy. Fjern merket for alternativene vist over. Når du er ferdig, gå videre og klikk på proxy i menyen til venstre. Hvis du ikke ser Proxy-alternativet, klikker du på pilen til venstre for Connection for å vise flere alternativer.

Vuze Socks5 proxy

Det er her du legger inn Socks5 proxy-informasjonen. Hvis du ikke allerede har det, logg deg på IPVanish-nettstedet og gå til SOCKS5 Proxy-fanen for å hente informasjonen. Du vil oppgi vertsnavnet i vertsfeltet. Sett porten til 1080, og skriv deretter inn brukernavn og passord. Som fullfører oppsettet.

Torrent anonymt ved hjelp av VPN

Det andre alternativet for anonym torrenting er å bruke en VPN. Ved å koble til en VPN-server kan du kryptere all trafikken. Dette strekker seg utover torrenter til alt du gjør online. Det er noen måter å koble seg til VPN på. Det enkleste er å bruke en VPN-klient. Vi kommer til å bruke IPVanish VPN klient for Windows, men de har også tilpassede apper for Mac, iOS og Android. Alle er gratis for medlemmene. Du kan hente den siste versjonen fra nettstedet deres.

Første gang du åpner IPVanish, fortsett og klikk på girikon og velg deretter Forbindelse fane. Aktiver Kill Switch trekk. Dette vil drepe Internett-tilkoblingen din når som helst VPN synker av en eller annen grunn. Du kan stille inn klienten til Koble til på nytt slik at Torrent-nedlastningene dine fortsetter etter at VPN-tilkoblingen er gjenopprettet. Du vil også aktivere IPv6 lekkasjebeskyttelse og DNS-lekkasjebeskyttelse.

IPVanish torrent-innstillinger

Nå som klienten er konfigurert for å holde torrentaktiviteter anonym, trenger du bare å koble til IPVanish-nettverket. De har over 500 VPN-servere i over 60 land, så du har mange muligheter å velge mellom. Vi anbefaler serverne i Nederland. IPVanish har nesten 50 servere i Amsterdam. Dette bidrar til å sikre raske tilkoblinger for torrentbrukere. Velg en serverplassering og klikk på Koble.

IPVanish for Torrents

Når du er tilkoblet, ser du IP-adressen tildelt av VPN-serveren øverst i applikasjonen. Du kan bekrefte IP-adressen din gjennom klienten (Gearikon > IP-innstillinger > Bekrefte) eller gjennom nettleseren din. Du vil se at IP-adressen du ser av ISPen din og andre, er den som er tilordnet av IPVanish VPN-serveren i Amsterdam. Dette holder din offentlige IP-adresse anonym.

Det er alt som er til det. Enten du vil bruke Socks5 eller VPN for å holde torrentaktivitetene dine anonyme, vil IPVanish beskytte personvernet ditt. Husk å bruke vår VPN-fankampanje for å spare opptil 60% avslag på ubegrenset VPN. I stedet for å betale $ 10 i måneden kan du registrere deg for et helt års tilgang for bare $ 4,87 i måneden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map