Slik spiller du World of Tanks med en VPN

World of TanksWorld of Tanks er et populært tankespill på nettet. Spillet har millioner av spillere over hele verden. Når dette spillet bare blir spilt på nettet, kan det hende du har mer etterslep, treg forbindelse og DDoS-angrep. For å fikse dette vil jeg anbefale en VPN. En VPN vil endre din IP-adresse til hvilken som helst annen IP du velger. Dette vil bidra til å forhindre DDoS-angrep. Hvis du velger en IP i nærheten av serveren du spiller på, vil du ha raskere tilkobling og mindre etterslep.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Hvordan bruke en VPN til å spille World of Tanks

Jeg bruker det ExpressVPN for eksempel hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å spille World pf Tanks online. Først vil du laste ned VPN-klienten. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start ExpressVPN-klienten og velg en serverplassering. Vi vil lede deg trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres.

ExpressVPN-serverplasseringer

 • Siden mange spillere liker å koble seg til servere i USA, brukte vi det landet til vår guide. ExpressVPN har et stort nettverk av servere lokalisert over hele verden.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For streaming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP) fordi det er raskere enn TCP. De støtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN UDP for den beste blandingen av hastighet og personvern.
 • Klikk på den store runde tilkoblingsknappen. Etter noen sekunder vil du se skjoldet rundt knappen bli grønt. Det vil også komme en melding om at VPN er PÅ
 • Du har nå en IP-adresse i USA, så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan du nå ethvert sted som om du sitter der. Det samme vil være tilfelle hvis du koblet til en server i Storbritannia eller andre steder i verden.

Det er bare så enkelt å gjøre. Nå som du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du spille, surfe på Internett eller se på serier som om du faktisk var der. Hvis du kobler til en server i Storbritannia, vil du også ha full tilgang til geo-blokkerte nettsteder der. Det samme er tilfelle fra alle land.

Som du sikkert kan fortelle nå vil en god VPN forbedre din online spillopplevelse og åpne tilgangen til innhold rundt om i verden. Hvis du bor utenfor USA, kan tjenesten hjelpe deg med å få tilgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Du trenger fremdeles en konto for tjenester som Netflix, men VPN vil hjelpe deg å se amerikanske TV-serier og filmer på Netflix som om du sitter i USA eller andre regioner du ønsker å få tilgang til.

World of Tanks-spillhøydepunkter

World of Tanks er et spill som du spiller på lag mot andre lag. Når dette er sagt, kan du også være sammen med vennene dine for å slå andre lag. Spillet kan spilles på Xbox 360, Windows, Mac, en app for Android-enheter og en app på IOS-enheter. For Android- og IOS-enheten heter spillet World of Tanks Blitz, og det er gratis. Xbox 360 er en betalt versjon av spillet. Windows og Mac er gratis. Windows-, Mac-, Android-enheter og IOS-enheter trenger alle et medlemskap som også er gratis.

Når du har gjort det, har du muligheten til å plukke en tank til en av starttankene fra de tilgjengelige landene. U.S.S.R., Tyskland, USA, franske, Storbritannia, kinesiske og japanske stridsvogner er tilgjengelige på Mac og Windows. Andre versjoner har ikke alle tankene som PC-versjonen har, men de kommer nær å ha dem alle. Tanken du får vil tjene EXP ved å spille med den. Etter at den tjener nok poeng kan den oppgraderes. Når du har fått nok EXP-poeng til å tjene en ny tank i oppgraderinger, kan du få det med mynter og EXP.

Antallet tanker du kan eie er begrenset, så det kan være lurt å selge tanker du ikke liker. Når du selger tanks vil du innse at du bare kan selge to om dagen. Du vil kanskje også merke når du selger stridsvogner at det er forskjellige klasser av tanker. Disse klassene inkluderer lettvekt, tungvekt, artillerier, tank ødeleggere og mellomvekt tank avhengig av land tankene du trener. Hver tank i klassene vil ha en rang. Rekkene inkluderer: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10. Rekkene 1, 2 og 3 står overfor i kamp, ​​3 og 4 av og til kamp, ​​4, 5, 6 kamp. av og til 6 og 7, og sist, men ikke minst 7, 8, 9 og 10 slaget.

Tanker kan også ha forskjellig ammunisjon, statistikk, hastighet, ildkraft og størrelse. Med oppgradering kan du forbedre tankene på hvilken som helst måte du synes passer. Du vil kanskje ha mer eksplosivitet og mindre gjennomtrengende kraft i skuddene dine, og ved å skifte tankvåpen eller ammunisjon vil du kunne gjøre det. Du kan også få utstyr som vil vare på tanken så lenge du har det. Utstyret inkluderer kamuflasjenett, verktøykasse, Medium Spall Liner, kikkertteleskop, belagt optikk, forbedrede torsjonsbarer 3 t klasse, tilleggsbukser, “Were” ammo rock, forbedret ventilasjon, medium-kaliber tankGun rammer, og en forbedret pistol legging stasjon. Ikke alle disse er tilgjengelige eller til samme pris for hver tank fordi varene endres etter tankenes land og rangering. Gjenstandene vil også legge vekten til tanken, slik at den blir tregere, men det kommer til stor nytte.

Forbruksvarer er varer du kjøper hver kamp, ​​men de legger ikke vekt og de kan virkelig hjelpe. Forbruksvarer, som utstyret, er tilgjengelige for visse tanker og koster forskjellige mengder avhengig av tankenes region og rangering. Noen av disse inkluderer manuell brannslukningsapparat, førstehjelpsutstyr, reparasjonssett, motorforsterkning, flerbruks restaureringspakke, sjokolade, adrenalin, saken om ColaExtra bekjempelsesrasjoner og pudding og te.

World of Tanks er et spill som du og du venner kjemper stridsvogner på lag. Tankene har alle forskjellige oppgraderinger. De har også forskjellige land, klasser og rekker. Du kan tilpasse tankene etter ønske. Overall of Tanks er et veldig morsomt, gratis å spille online spill som jeg er sikker på at du vil elske.

Nok en gang anbefaler jeg å bruke en VPN-tjeneste for å spille WoT online. En VPN vil gi deg en IP-adresse fra serveren du velger. Det vil forbedre ytelsen og redusere etterslepet. Elite-spillere vil også sette pris på den ekstra beskyttelsen mot DDoS-angrep.

Nyt all handlingen når du spiller World of Tanks online. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over WoT fra hvor som helst i verden med en VPN. Følg oss @VPNFan for de siste tilbudene og guidene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map