Slik spiller du Paladins med en VPN

PaladinPaladins Champions of the Realm er den nye online skytteren laget av Hi-Rez Studios. Spillet har blitt møtt med mange positive anmeldelser. Paladins har en stor rollebesetning av mestere med forskjellige bevegelsessett. Dette fører til det konkurrerende spillet som Hi-Rez Studios har satt opp. Siden spillet har fått så mange nye spillere er det helt sikkert forsinkelse, langsomme forbindelsestider, og hvis du spiller konkurransedyktig kan du ha DDoS-angrep. For å redusere disse problemene vil jeg anbefale en VPN. En VPN vil endre din IP-adresse til en annen IP-adresse i området du velger. Hvis du velger en IP-adresse i nærheten av serveren du spiller på, vil du ha redusert etterslep og raskere tilkoblingstid. Siden det ikke er IP-en din, vil en VPN beskytte deg mot DDoS-angrep. En VPN har også den ekstra bonusen å komme seg forbi geografiske begrensninger.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Hvordan bruke en VPN til å spille Paladins (PC)

Jeg bruker det ExpressVPN for eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å spille Paladins online. Først vil du laste ned VPN-klienten. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start ExpressVPN-klienten og velg en serverplassering. Vi vil lede deg trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres.

ExpressVPN-serverplasseringer

 • Siden mange spillere liker å koble seg til servere i USA, brukte vi det landet til vår guide. ExpressVPN har et stort nettverk av servere lokalisert over hele verden.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For streaming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP) fordi det er raskere enn TCP. De støtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN UDP for den beste blandingen av hastighet og personvern.
 • Klikk på den store runde tilkoblingsknappen. Etter noen sekunder vil du se skjoldet rundt knappen bli grønt. Det vil også komme en melding om at VPN er PÅ
 • Du har nå en IP-adresse i USA, så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan du nå ethvert sted som om du sitter der. Det samme vil være tilfelle hvis du koblet til en server i Storbritannia eller andre steder i verden.

Det er bare så enkelt å gjøre. Nå som du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du spille, surfe på Internett eller se på serier som om du faktisk var der. Hvis du kobler til en server i Storbritannia, vil du også ha full tilgang til geo-blokkerte nettsteder der. Det samme er tilfelle fra alle land.

Som du sikkert kan fortelle nå, åpner en god VPN tilgang til innhold rundt om i verden. Hvis du bor utenfor USA, kan tjenesten hjelpe deg med å få tilgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Du trenger fremdeles en konto for tjenester som Netflix, men VPN vil hjelpe deg å se amerikanske TV-serier og filmer på Netflix som om du sitter i USA eller andre regioner du ønsker å få tilgang til.

Hvordan bruke en VPN til å spille Paladins (Xbox One og PS4)

Nok en gang vil jeg bruke ExpressVPN som eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å spille Paladins på spillkonsollen. De er min favoritt VPN for spill fordi ExpressVPN administrerer et veldig stort nettverk som gjør tjenesten til et godt valg for spillere.

Det første trinnet for å få satt opp med ExpressVPN er normalt å laste ned klientprogramvaren for systemet ditt. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android. Det er klart det ikke vil fungere for PS4, Xbox One eller Nintendo siden spillkonsollene mangler den opprinnelige støtten til VPN. Heldigvis er det fremdeles en måte å kryptere spilltrafikken din og sende den gjennom en VPN. Svaret kjører VPN gjennom ruteren din. Merk: Hvis du ikke trenger kryptering, kan du bruke ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -funksjonen uten å måtte konfigurere ruteren. Den støtter et bredt spekter av spillkonsoller.

ExpressVPN-ruter-app

Avhengig av hvilket merke og hvilken rutermodell du bruker, kan det støtte tredjeparts VPN-tjenester. I så fall kan du få nødvendig informasjon fra VPN-leverandøren din for å sette opp en forbindelse gjennom ruteren din. Ellers anbefaler jeg på det sterkeste FlashRouters. FlashRouters-teamet tar populære, merkenavnsrutere og blinker dem med DD-WRT- eller Tomato-firmware. Det gjør at enhetene har langt flere funksjoner enn de ville gjort med fabrikkfastvaren installert. Alle FlashRouters er forhåndskonfigurert med støtte for VPN.

Paladins spillhøydepunkter

Paladins er en online skytter. Paladins har to store spillmodus. De er beleiring og nyttelast. Siege er der lagene kjemper for å fange midtpunktet, få nyttelasten inn i fiendens lagets base, eller hindre det andre laget i å komme dit nyttelast til basen din. Nyttelast er der ett lag forsvarer fra et lag som får nyttelasten til basen mens det angripende laget prøver å få nyttelasten til fiendens base. Paladin har også konkurrerende former for hver modus. Paladin har enda flere spillmoduser i utvikling. Hver spillmodus har forskjellige kart. Disse kartene inkluderer:

Siege:

 • Frog Isle, Jaguar Falls, Serpent Beach, Fish Market, Timber Mill, Frozen Guard, Ice Mines

nyttelast:

 • Utpost, skjult tempel, Frostbite huler

Annen:

 • Trenings solo: Skytebane
 • Skirmish Arena: For nytt spillmodus

Spillet har mange mestere. Hver mester har sine egne spesielle trekk. Det blir stadig lagt til mester, noe som betyr at måten du spiller alltid utvikler seg. Noen få Paladin-tegn inkluderer:

 • Sha Lin, Mal’Damba, Viktor, Bomb King, Drogoz, Ying, Androxus, Kinessa, Grover, Buck, Evie, Skye, Barik, Fernando, Grohk, Ruckus, Cassie, Pip

Du kan få kort for mester for å øke deres evner, endre kosmetikk og styrke våpen. Det er fire forskjellige typer kort, som inkluderer vanlige, sjeldne, episke og legendariske. Hver karakter har sitt eget sett med kort. Elementer er en annen type kort, som bare kan brukes et begrenset antall ganger. Disse kortene gir deg et midlertidig løft, og det er fire typer som inkluderer:

 • angrep: Bulldozer, Cauterize, Wrecker, Aggression, Deft Hands
 • Forsvar: Illuminate, resilience, sprengningsskjold, havn
 • Helbredelse: Kill to Heal, Rejuvenate, Veteran, Life Rip
 • verktøy: Master Riding, Morale Boost, Nimble, Chronos

Paladins Champions of the Realm er en Esport. Spillet er veldig nytt for Esports, og konkurrentene er fremdeles i ferd med å styrke ferdighetene. Så nytt som spillet er at noen har skutt på å slå den proff.

Paladins er en online skytter. Spillet har mange mestere med forskjellige ferdigheter. Det ligger mye strategi bak spillet. Kort og gjenstander hjelper deg å vinne ved å gi deg buffs. Det er flere kart for morsomme spillmodus. Totalt sett er Paladins Champions of the Realm et populært spill jeg tror du og vennene dine vil like.

Nok en gang anbefaler jeg å bruke en VPN for å spille Paladins. En VPN vil gi deg en IP-adresse fra serveren du velger. Det vil også forbedre ytelsen ved å senke pingen og beskytte deg mot DDoS-angrep. Det vil hjelpe deg med å komme forbi geografiske begrensninger og brannmuren på skolen eller på jobb.

Nyt all spenningen når du spiller Paladins online. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over spill fra hvor som helst i verden med en VPN. Følg oss @VPNFan for de siste tilbudene og guidene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map