Slik spiller du Monster Hunter World med en VPN

Monster Hunter WorldMonster Hunter World (MHW) er den nye tittelen i franchisen. Det er et spill med høy kamputforskning. MHW er veldig teknisk og ganske vanskelig når du nivåer. Spillet ble utgitt over hele verden 26. januar og har en online modus. Du kan komme på en server med opptil 16 personer og fullføre et jaktoppdrag med fire av dem. Disse kampene er harde, og du må ha et godt teamarbeid for å vinne. Med at spillet har så mye online-orientert spill, er det bundet til forsinkelse og langsomme forbindelser. For å fikse disse problemene vil jeg anbefale å bruke et VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Hvordan bruke en VPN til å spille Monster Hunter World (PC)

Jeg bruker det ExpressVPN for eksempel hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å spille Monster Hunter online. Først vil du laste ned VPN-klienten. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start ExpressVPN-klienten og velg en serverplassering. Vi vil lede deg trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres.

ExpressVPN-serverplasseringer

 • Siden mange spillere liker å koble seg til servere i USA, brukte vi det landet til vår guide. ExpressVPN har et stort nettverk av servere lokalisert over hele verden.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For streaming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP) fordi det er raskere enn TCP. De støtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN UDP for den beste blandingen av hastighet og personvern.
 • Klikk på den store runde tilkoblingsknappen. Etter noen sekunder vil du se skjoldet rundt knappen bli grønt. Det vil også komme en melding om at VPN er PÅ
 • Du har nå en IP-adresse i USA, så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan du nå ethvert sted som om du sitter der. Det samme vil være tilfelle hvis du koblet til en server i Storbritannia eller andre steder i verden.

Det er bare så enkelt å gjøre. Nå som du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du spille, surfe på Internett eller se på serier som om du faktisk var der. Hvis du kobler til en server i Storbritannia, vil du også ha full tilgang til geo-blokkerte nettsteder der. Det samme er tilfelle fra alle land.

Som du sikkert kan fortelle nå, åpner en god VPN tilgang til innhold rundt om i verden. Hvis du bor utenfor USA, kan tjenesten hjelpe deg med å få tilgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Du trenger fremdeles en konto for tjenester som Netflix, men VPN vil hjelpe deg å se amerikanske TV-serier og filmer på Netflix som om du sitter i USA eller andre regioner du ønsker å få tilgang til.

Hvordan bruke en VPN til å spille Monster Hunter (Xbox One og PS4)

Nok en gang vil jeg bruke ExpressVPN som eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å spille Monster Hunter World på spillkonsollen. De er min favoritt VPN for spill fordi ExpressVPN administrerer et veldig stort nettverk som gjør tjenesten til et godt valg for spillere.

Det første trinnet for å få satt opp med ExpressVPN er normalt å laste ned klientprogramvaren for systemet ditt. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android. Det virker klart at det ikke fungerer for PS4, Xbox One eller Nintendo siden spillkonsollene mangler den opprinnelige støtten til VPN. Heldigvis er det fremdeles en måte å kryptere spilltrafikken din og sende den gjennom en VPN. Svaret kjører VPN gjennom ruteren din. Merk: Hvis du ikke trenger kryptering, kan du bruke ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -funksjonen uten å måtte konfigurere ruteren. Den støtter et bredt spekter av spillkonsoller.

ExpressVPN-ruter-app

Avhengig av hvilket merke og hvilken rutermodell du bruker, kan det støtte tredjeparts VPN-tjenester. I så fall kan du få nødvendig informasjon fra VPN-leverandøren din for å sette opp en forbindelse gjennom ruteren din. Ellers anbefaler jeg på det sterkeste FlashRouters. FlashRouters-teamet tar populære, merkenavnsrutere og blinker dem med DD-WRT- eller Tomato-firmware. Det gjør at enhetene har langt flere funksjoner enn de ville gjort med fabrikkfastvaren installert. Alle FlashRouters er forhåndskonfigurert med støtte for VPN.

Monster Hunter World Game Highlights

En VPN lar deg endre IP-adressen din til en annen IP ved å velge en avgrenser på de tilgjengelige stedene. Hvis du velger et sted i nærheten av serveren du spiller på, bør du ha forbedret ytelse og mindre etterslep. Siden det ikke er IP-adressen din, kan du komme over eventuelle geografiske begrensninger eller begrensninger på ditt arbeids- eller skolebrannmur for å spille online. Elite-spillere vil også like den ekstra beskyttelsen mot DDoS-angrep en VPN gir.

Monster Hunter World er kamporientert. Som et resultat er det mange monstre å jakte, våpen å bruke, buffing evner og rustning sett. Du vil begynne spillet med en ganske generisk karakter, men mens du spiller vil du jakte monstre for å få der huder, skalaer, tenner og andre materialer. For å drepe disse monstrene må du studere dem. De har alle sitt eget preg. Hvert monster er forskjellig, og som et resultat er det mange strategier for å beseire dem. Sammen med dette har hvert monster svake punkter som vil bli vist deg når du kjemper. Hvis skadetallet du legger ut, alltid er oransje, vil du vite at du fant monsterets svake punkt. Fordi monstrene er forskjellige, oppfordres det til at en spiller sniker seg opp på dem og observerer slik at du kan angripe dem på deres svakeste.

Hvis du noen gang mister sporet av monsteret du kjemper, kan du merke det på kartet ditt, og speiderflyene vil hjelpe deg med å spore dem opp. Hvis du fortsatt har det vanskelig, kan det være lurt å ringe til Palicoes, som er støttepersoner. Du kan også bruke en slinger for å prøve å komme deg opp i en forhøyet stilling. Bruk også varene du samler for å lage helsepott og buffs som kan hjelpe. Hvis du fremdeles er på vei over hodet, kan du ringe spillere til å hjelpe deg med å bruke SOS-bluss. Det kan også hende at du har bekymringer for at loot splittes, men har ingen frykt i Monster Hunter World alle får det egen tyvegods.

Smithy hjelper deg med å beseire monstre. Dette er fordi du kan lage våpen og rustninger ved å bruke byttet du tjener. Disse vil hjelpe deg å slå flere monstre gjennom hele spillet. Det er en rekke våpen og rustninger med mange spillestiler. Det er visse typer våpen å bruke i spillet.

Typer våpen:

Lys:

 • Sverd og skjold: Dette er en våpenklasse som har et godt forsvars- og angrepsprodukt. Det har en unik mulighet til å tillate deg å bruke gjenstander mens skjoldet er ute.
 • Dual Blades: De er et våpen med høy mobilitet med lavt drevne angrep. Du kan gå til Demon Mode etter at nok av disse angrepene er blitt landet. Dette trekket vil tillate deg å slippe løs et stort skadeangrep på monsteret.
 • Langsverd: Det er et høyt angrepsutgang med lite forsvar. Den har lang rekkevidde med mange kombinasjoner.
 • Light Bowgun: Det er et våpen med høy mobilitet som kan bruke mange ammunisjonstyper, men det er ikke så kraftig.

Tung:

 • Heavy Bowgun: Det er et våpen med lang bevegelighet med lav mobilitet. Det kan utstyres for å støtte teamet eller være et skadevåpen.
 • Lanse: Det er et høyt forsvarsvåpen med lav mobilitet. Med dette våpenet kan du tanke mye skade, mens du fortsatt ønsker å tømme ut noen anstendige skader også.
 • Hammer: Det er et våpen med høy skade som har veldig lav rekkevidde. Det er flink til å slå ut et monster ved å slå det over hodet.
 • Gunlance: Det er et våpen med lav mobilitet som har mer skade enn lanset, men det har mindre defensive ferdigheter.
 • Great Sword: Det har enorme skadeeffekter, men det er også ekstremt tregt. Det er veldig teknisk og timingen er viktig.

Teknisk:

 • Switch Axe: det er et transformerende våpen med høy skadeutgang. Du har ikke så høy mobilitet i sverdmodus, men i øksemodusbevegelse er det bra.
 • Hunting Horn: det er et støttevåpen som kan hjelpe teamet ditt ved å spille sanger som demper dem.
 • Ladeblad: Det er et våpen med høy skade som er veldig teknisk. Den har to moduser inkludert øks og sverd & skjold.
 • Bow: det er et våpen med høy mobilitet som holder deg på et middels rekkevidde. Den har også lavt forsvar. Det er mange piltyper som tillater ulik statuspåvirkning.
 • Insektglasset: Det er et våpen av spydtype som plasserer deg i luften konstant. Du kan slippe løs insektet ditt for å få buffer fra monsteret du kjemper. Sammen med dette er det sannsynlig at du blir montert på monsteret under en kamp.

Miljøene i Monster Hunter World er veldig forskjellige. Hver har sine egne monstre og sitt eget utseende. Det er fire hovedområder og et femte monster boss-område. Områdene og monstrene deres følger.

Spillområder:

Ancient Forest: Dette området er en enorm skog som er nesten urørt.

 • Flotte Jagarer
 • Pukei-Pukei Tobi-Kadachi
 • Anjanath
 • Rathalos

Wildspier Waste: Dette området er et ørken / savanne-område.

 • Diablos
 • Kulu-Ya-Ku
 • Barroth
 • Jyuratodus
 • Rathian

Coral Highlands: Det er et høylandsområde med en følelse av havet. Det ser ut som om havet har blitt landet.

 • Tzitzi-Ya-Ku
 • Pailumu
 • Legiana

Rotten Vale: Det er en dødedal der det ligger mange gamle lik.

 • Flotte girroser
 • Raobaan
 • Odofaron
 • Vaal Hazzak

????: Dette området er hjemmet til to ekstremt kraftige drager.

 • Teostra: Det er den eldste dragen av flammer.
 • Kushala Daora: Det er den eldste dragen av vind.

Monster Hunter er full av innhold og utviklerne kommer med enda flere områder og monstre. Spillet er veldig teknisk, men morsomt å spille. Den har forskjellige måter å spille på, og ingen måte er nødvendigvis bedre enn en annen. Den er tilgjengelig på PS4, Xbox One og PC. Monster Hunter World er et spill jeg er sikker på at du og vennene dine vil like å spille sammen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map